Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydın kızlarr
haberlere çok üzülüyorum
dün eşimle konuştuk hatta ordaki kimsesiz kalan çocuklardan evlatlık alabiliyor muyuz acaba diye
içim parçalanıyor ya ..
eşim suriye de savaşmak için gönüllü olmuş form doldurup mail atmış mailinizi aldık değerlendirilip geri dönüş yapılacak diye cevap yazmış TSK..
keşke bayanları da alsalar 1 dk düşünmez giderdim...
bütün müslamanların buna kayıtsız kalmaması gerek bu bizim için de bi imtihan onlar orda katledilirken yardım çığlıkları atarken bizim sessiz kalmamız olmaz
gene en çok tepkiyi bizim ülkemiz veriyor diğer ülkelerin umrunda bile değil "kınıyoruz" diyip izlemeye geçiyolar
Rabbim yardım etsin dularımızı eksik etmeyelim kızlar hiç bişey yapamıyosak dua edelim
bide HALEP yazıp 2868 e gönderelim eğer imkanımız varsa Türk Kızılayına Halep için 10 lira bağış yapmış oluyoruz

Dünün menüsü:
2 haşlanmış yumurta
1 dilim tahıllı ekmek
4-5 zeytin
Öğle:
1 muz 1 bardak süt ve 4 hurmadan sütlü tatlı yaptım. Şeker falan yok yalnız
Akşam:
2 tabak mercimek çorbası 1.5 dilim çavdar ekmeği

Su: 1 litre
Spor: 1 saatten fazla bol karda yürüyüş.

Ben yine bgun cok ugrayamicam aksam gelicem ama söz ;) kizmn yerli mali hftasyla ilgili okulda parti gbi seyler yapiolar bnde bseyler yaptim hatta yapiorum okula gturucem biz anneler icnde parti olucakmis ama ben insallah diyetimi bozmicM merak etmeyin bgun eger bozmazsam bilinki benim icin bi miladın baslangicidr dahada kimse tutamaz beni :D :D :KK55:

Selam kizlar. Cidden takim cok durgun bugunlerde. Canliligi artirmak icin bi seyler yapmak lazim. Ben bi dusuneyim bakalim :)

Anneannesi öldü,dedesi çok hasta,annesiyle babası bosaniyor,morali bozuk haliyle,diyet havasinda degil
Ya cok uzuldum, gorustugunde mutlaka bas sagligi dileklerimi ilet. Zor gunler geçiriyormuş, buraya da bakamiyordur dogal olarak :( ben mesaj atarim da ne zaman gorur kimbilir, baska ulasabilecegim bi yer de yok :(

Back
X