Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aman canım o kaçamaklara dikkat et. Hep o kalabalık ortamlar bozuyor insanı.
Sorma canım yaa. Canım da sıkkın, regl oldum üstüne. Ufak kaçamaklarım oldu, ağrılarımdan spor yapamadım.Vitamin falan da alıyorum halsizliğim için ama çocuklarla da çok yoruldum galiba yazlıkta. Neyse bugün toparlıyorum inşallah.

Ama ben normal elimde ip varmis gibi cift zıpliyorum tek tek atliyorum karnima cekerek atliyorum tempoyu dusurup arttiriyorum kollarimida ayni sekilde ip atlar gibi hareket ettiriyorum :KK64:
Gecenlerde bu knu knusuldu zten canim kimse tempolu yuryus yapmadikca yuruyus yaptim demiyo artik:KK45:
Canım bende aynı kalori yakılıyordur zaten dedim. Farklı birşey demedim. Sadece karın kaslarına etkisi oluyor elde ip olunca diye yazmıştım. Yürüyüş konusunu demek kaçırmışım.

Çağırayım da gelsinler
Fancyyyy
Candyyyy
Magickkk
İnciii
Riiint
Neredesiniz kızlar. Haydi gelin da. Bu hafta 1. Olmamız lazım. :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Beni regl ele geçirdi bu hafta. Ama bugün daha iyiyim. Ne zamandır bu kadar ağrım olmamıştı valla hatta regl olacağımı bile anlamıyordum o derece. Nazar değdirdim kendi kendime. Üşüttüm denizde sanırım, ıslak mayoyla durdum hep üşendim değiştirmeye.

Sorma canım yaa. Canım da sıkkın, regl oldum üstüne. Ufak kaçamaklarım oldu, ağrılarımdan spor yapamadım.Vitamin falan da alıyorum halsizliğim için ama çocuklarla da çok yoruldum galiba yazlıkta. Neyse bugün toparlıyorum inşallah.
Canını sıkma hiçbişeye canım pozitif düşün pozitif olsun. Üstesinden gelirsin inanıyorum. Haydi toparla kendini tam gaz devam

Canını sıkma hiçbişeye canım pozitif düşün pozitif olsun. Üstesinden gelirsin inanıyorum. Haydi toparla kendini tam gaz devam
:KK15::KK15:

Kızlar dün bizim 1 numaranın doğumgününü yaptık ondan giremedim bugün de kayinvalidemler geldi biz kahvaltı ediyorduk hatta şimdi gittiler. Şimdi teldeyim PC başına geçince menülerimi yazarım pek harika menüler değiller ama
Nice mutlu, sağlıklı senelere :KK73:

Menüm;
Uyanınca 1 t.kahvesi
400ml şu

10:30
Kahvalti edesim yoktu dünden kalan minik bir parça tavuk vardı onu yedim.
1 salatalık

15:00
İkişer dilim erik,şeftali,kayısı

18:00
2 yk pilav
7 yk lübye
3 yk kaşığı patlıcan salatası
Semizotlu salata ve ayran

2,5 L su
1 maden suyu

1 kupa yeşil çay
2 kupa 5&1 bitki çayı

3 büyük t. kahvesi

Bütün gün ev işi ile uğraştım şimdi heryerim ağrıyor ilerleyen saatlerde spor yapabilirsem paylaşırım..

Kızlar dün bizim 1 numaranın doğumgününü yaptık ondan giremedim bugün de kayinvalidemler geldi biz kahvaltı ediyorduk hatta şimdi gittiler. Şimdi teldeyim PC başına geçince menülerimi yazarım pek harika menüler değiller ama
dogum günü kutlu olsun canım.

Back
X