Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

tatlım hiç haber vermeden yok oldun o yüzden listeden çıkardım seni düzene girdiğin zaman direk listeye alırız ama düzenli gireceğine söz vermen lazım şu taşınma işini hallet bir an önce canım
Bencede öyle yapalım daha sağlıklı olacak benim içinde. Teşekkür ederim ♥️

Ön yargılı gitme herşey güzel olsun inş :)
İstanbullular Ankara'yı sevmez ya hep derler ayy deniz yok ay orda hep kara bulut içim daralıyor flaann.. ben geldim hemde ilkk defa gelişimdi düşün ki işim ailem arkadaşlarım hepsi İstanbul'da geride kalmış olmalarına rağmen sevdim ısındım buraya şimdi İstanbulda yapamıyorm :)inş sende benim gibi ısınır seversin hiç belli olmuyor o durumlar yani :) benim gözümü baya korkutmuşlardı :))
Evet muhtemelen Ankara daha sıkıcı bir sehir ama yaşaması daha kolay bence :)
Umarım ben de severim ama her gün trafik çekecek olmak şu an hiç hoş gelmiyor 🙈
Şeyma cım İstanbul zor bir şehir olabilir ama bir o kadar da keyifli bir şehir bence. Alıştıktan sonra sen de seveceksin bence.. Ankara’ya göre daha sıcak, Deniz var.. Bunlar size iyi gelecek bence :)
Artı özellikleri bunlar evet 😄 ben de onlara odaklanmaya çalışayım haklısın

Evin konumunu iyi ayarlamanız lazım :)
Ah ah sorma zaten şu an ev bakmaktan illallah demek üzereyim. Bir sürü faktörü göz önünde bulunduruyorum cocuk da olduğu için. Kendimden feragat edip cocukla nispeten daha kolay yaşanabilecek yerlere bakıyorum. Is yerinin servisi vs varmış zaten. Şu an bana İstanbul kurtlar sofrası gibi geliyor 😅

Ah ah sorma zaten şu an ev bakmaktan illallah demek üzereyim. Bir sürü faktörü göz önünde bulunduruyorum cocuk da olduğu için. Kendimden feragat edip cocukla nispeten daha kolay yaşanabilecek yerlere bakıyorum. Is yerinin servisi vs varmış zaten. Şu an bana İstanbul kurtlar sofrası gibi geliyor 😅
İstanbul'u tanıyan bilen fikir alabileceğin birileri var mı canım ? Bizim mezun olan rint vardı ya burada ben kızdan öğrendim Ankara'yı :)) hiç tanıdık falanda yoktu sağolsun o Cevizlidere iyi dedi ordan tutup çokta memnun kalmıştık @toplight kaptanımda meğer oradaymış :))) biz şimdi taşındık gerçi :KK61:

İstanbul'u tanıyan bilen fikir alabileceğin birileri var mı canım ? Bizim mezun olan rint vardı ya burada ben kızdan öğrendim Ankara'yı :)) hiç tanıdık falanda yoktu sağolsun o Cevizlidere iyi dedi ordan tutup çokta memnun kalmıştık @toplight kaptanımda meğer oradaymış :))) biz şimdi taşındık gerçi :KK61:
Var canım sagolsun fancynancy fancynancy ve balpamuk balpamuk yardımcı oldular biraz :) onların önerdiği semtlere bakıyorum ama net bir karar veremedim.
Rint napiyor bu arada? Haberlesiyor musunuz?

Nerede ev bakıyorsunuz ? Dışarıdan bakınca İstanbul seni yutacak gibi duruyor olabilir. İçinde yaşarken çok başka olacak ama :)

Merhaba arkadaşlar
Bi kac gündür biraz kaçıyordu buraya yazmaya utandım o yuzden 😅
Öğle yemeği yerine 2 büyük kurabiye yedim tanesi yaklaşık 150 kalori gun içinde de ara öğün yapmadım dengelemek için
Bugun yediklerim bunlar:
PhotoCollage_20190721_192648895.jpg

Suyu takip etmiyorim ama cok fazla su içiyorum gun içinde 2 litreyi geciyordur.
Sabah da ac karna yarım litre limonlu su ictim zayıflamaya etkisi var mı bilmiyorum ama insallah vardır 😁

Merhaba arkadaşlar
Bi kac gündür biraz kaçıyordu buraya yazmaya utandım o yuzden 😅
Öğle yemeği yerine 2 büyük kurabiye yedim tanesi yaklaşık 150 kalori gun içinde de ara öğün yapmadım dengelemek için
Bugun yediklerim bunlar:
Eki Görüntüle 2290990
Suyu takip etmiyorim ama cok fazla su içiyorum gun içinde 2 litreyi geciyordur.
Sabah da ac karna yarım litre limonlu su ictim zayıflamaya etkisi var mı bilmiyorum ama insallah vardır 😁
Selam canım nerelerdesin yahu :) dengelemek iyi olmuş bizce sorun yok sadece seni acıktır okadar :))
Bu arada çok iyi kalori açığı oluşturmuşsun :KK9:

Evet çocuk olmadığı için kafama vuran da olmuyor :) sekiz ay sonra bu günleri ararım belki. Şimdilik tadını çıkarayım en iyisi
Ay pardon kafa gitti hamileydin :)) okadar yorgunum kiiii :) dinlenmene bak tabi çok normal böyle olman ilk aylar çok tatlı uyku basar :) :KK200:

toplight toplight melita09 melita09 kardelelen321 kardelelen321
Sabah 8.30
2 yumurta omlet
Domates salatalık
Bir avuç içi beyaz peynir
Bir avuç ceviz
Öğlen 13.30 ( acıkmadım )
Bir kaç ceviz ve şekersiz kahve
Akşam
Üç kaşık et kavurma ve çok az patlıcan köz
Yarım domates
1.5 kase cacık
Su 3 civarı
Spor havuzdaydık 4 saat kaldık tam bakmadım ama en aZ yarım saat aktif yüzmüşümdür.

Back
X