Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

***5.Takım 690. Etap ***

Calypso95 (67.9/
UmutluBen(76.3/
SaskinAnne (81,7/ ) sabit
kirmizigitar (65/
mavimli (82,3/)
ayvacicegi(55,2/54,8/0,4/%0,72)

5.takim ortalaması: %

Alt liste:
Amor-a (54,7/53,9/0,8/%1,46) mezun üye geri döndü. başlangıç tarihi 22.07.20 başlangıç kg 55,6 hedef kg 50
AKREPcg (78,5/) 567.etapta 75.5 kg ile bildirimsiz izne ayrıldı eski adı Cavidancg
seyrekyagmur ( 76,5/ yeni üye başlangıç tarihi 17.08.20 başlangıç kg 78,8 hedef kg 63
asfarovski ( 69,2) ayrılan üye geri döndü Başlangıç tarihi 24.08 başlangıç kilo 72,3 hedef kg 63
Cgdmk ( ) 582.etapta 57,3 kg ile izne ayrılan üye hedef kg 55
amatördiyetci ( 76.1) yeni üye başlangıç tarihi 31.08.20 başlangıç kg 76.1 hedef kg 54
pacman ( ) 686.etapta 63 kg ile izne ayrılan üye
portkatal9 ( 57,7 ) yeni üye baslangıç tarihi 01.09.20 baslangıç kg 57.5 hedef kg 46

Çok sevindim gel gel zaten güzel vermişsin gene verirsin 😍 bırakınca insanın gözünde büyüyor başlamak tekrar ama yapicam diyince bisekilde yapılıyor hepimiz birbirimize yardımcı olacaz eksiklerimizde el mahkum :KK48:
İnşallah yaa. Moralim hala yerinde değil aslında :D Ama ekimin ortasında okulumun açılma ihtimali yüksek. O yüzden tekrar vermem şart.
Selamlar

pacman pacman hoşgeldin

Bugün yürüyüş yapayım diye donuma kadar ıslandım 🌧

Adana'daki 53 dereceyi hayal edemiyorum :)
Hoş bulduuum. Sen hangi şehirdesin de yağmur yağıyor o kadar?
ben de öyleyim maalesef. hatta benimki daha beter moralim bozulunca üzülünce, kizinca ya da acayip sevinince yani duygu degisimi ben de yeme istegi uyandiriyor 🤷
Dünyanın en kötü şeylerinden biri ya... Biliyorsun psikolojik olduğunu ama kendini durduramıyorsun... Çok üzüldüm senin için de...

Günaayydıın hanımlar :KK200:

Bu hafta: 76,1
Geçen hafta : 76,5 (-400)

Oran: 0,5229

Haftaya hedef : 75,5

Pazartesi sabahı ibreli de tartınayım artı bekliyordum bi şaşırdım :KK14:

tartı 3.jpg
Cherry Mom Cherry Mom EceZ EceZ

Son düzenleme:
Günaydınlar herkese. ;) Umarım boool bol kilo vermişsinizdir hehe. Darısı başıma.

EceZ EceZ nereye gitti ki.... Tamamen listeden çıktı mı?

İnşallah yaa. Moralim hala yerinde değil aslında :KK70: Ama ekimin ortasında okulumun açılma ihtimali yüksek. O yüzden tekrar vermem şart.

Hoş bulduuum. Sen hangi şehirdesin de yağmur yağıyor o kadar?

Dünyanın en kötü şeylerinden biri ya... Biliyorsun psikolojik olduğunu ama kendini durduramıyorsun... Çok üzüldüm senin için de...

ah bu okulların hali zaten tam bi trajediye döndü benim kızım da anasınıfına gidecekti ama hep beraber bi muammayız..
Sen kendini bomba gibi hazırla hem motive eder.

Günaayydıın hanımlar :KK200:

Bu hafta: 76,1
Geçen hafta : 76,5 (-400)

Oran: 0,5229

Haftaya hedef : 75,5

Pazartesi sabahı ibreli de tartınayım artı bekliyordum bi şaşırdım :KK14:

Eki Görüntüle 2685040
Cherry Mom Cherry Mom EceZ EceZ
Tebrikler canım
Liste için ne diyorsun alayım mı seni :) benim için paylaşım devamlılık açısından falan okeysin ama sen kendine güvenmiyorsun neden ?

ah bu okulların hali zaten tam bi trajediye döndü benim kızım da anasınıfına gidecekti ama hep beraber bi muammayız..
Sen kendini bomba gibi hazırla hem motive eder.
Bu gidişle açılmayacak ya yine de biraz giydiğim yakışsın istiyorum. :D Ana sınıfı falan çok sıkıntılı bence.

Yok yahu kaptan yardımcım nere giderr 😍 hedefine ulaştı diye çıkardım habire kilo veriyor salonda :)) alt listeden çıkardım saddce
Yavrum yakında yok olacak yoksa :D İyi yapmışsın. Ama burada göremedim. :( Bi ara konuşayım özledim hehe.

Back
X