5 yıl önceki kendinize ne söylemek isterdiniz?...

Bella_Cullen

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2019
442
1.968
113
Evet hanımlar beş yıl önceki kendinize şuan ne söylemek isterdiniz. Ben başlıyorum;

"İyiki 5 yıl önce açıktanda olsa üniveriste okumaya karar verip çalışıp hazırlanmışsın. Bu yıl en büyük hayallerinden birini gerçekleştirmiş olup mezun olacaksın..."

Lisedeyken vatandasliga dosya vermis olsaydin simdi iki sene bekleyip sinava girmek zorunda kalmayacaktin salak kafam

Genelde en büyük pişmanlıklar eğitimle ilgili oluyo zaten. İnsanlar geç anlıyorlar. Bunlardan biride benim. Ama çok şükür geçte istediğimi yaptım.

5 yil onceki hatalarimi yapmamak olurdu cok pisman oldum o yapdigim tum hatalara simdiki halimede şükür

Sakin evlenme.Para biriktirmeye,calismaya devam et.İstedigin bölümü okuyabileceksin zaten miras kalacak sana
Evlendim.Hamile kaldım.Ikizlerim oldu sonra süpriz bir bebek daha.Çalisamadim.Miras kaldı ama eğitimime harcayamam

orada burada gezip parayı çarçur edeceğini git o adamı bul. şu an tallinn'de, yakında Türkiye'ye dönecek. erken bul ki daha çok vakit geçiresiniz.

doktora'ya başlama. çünkü bitiremeyeceksin.

Aslında yapabilirsin. Açıktan oku bak ben lisansı 3 yılda bitiriyorum aetık çok kolay üstten ders alıp hemde yaz okuluyla erken mezun olabilirsin hem çok masraflıda değil. 1 yılda 600 tl yi bile bulmuyo. Dönem harç param 280 tl hem güz hemde yaz dönemi için başkada bi masrafı yok. Bence hala geç kalmış sayılmazsınız.

O alışamadığın üniversite hayatını mezun olunca çok özliceksin tadını çıkar

Ben açıktan okuyorum. Ama o hayatı yaşamak isterdim. Hatta hem okuyup hemde çalılmakmistemiştim ben böyle okuluma yakın şirin bi kafede. Kendi kendime yetebilmek için. Ama nasip olmadı. Bende açıktan okuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…