- 11 Şubat 2019
- 442
- 1.968
- 113
- Konu Sahibi Bella_Cullen
-
Ne bok yemeye evlendin basın göğemi erdi gezip tozup yiyip icseydin az gençliğinin tadını çıkaraydın
Üzülme, zor olacak ama 5 yıl sonra 2.kez Anne oluyorsun.
Gerçekten dışarda okumak çok farklı bir durum ben küçük bi şehirde doğup büyüdüm ve büyükşehirde okudum o kadar farklı insan tipiyle ve durumla karşılaştım ki ufkum genişledi, önyargılarım azaldı diye düşünüyorum kendi adıma. Sizin için de böylesi hayırlıydı belki de öyle düşünün üzülmeyin, Rabbim hepimize hayırlısını nasip etsinBen açıktan okuyorum. Ama o hayatı yaşamak isterdim. Hatta hem okuyup hemde çalılmakmistemiştim ben böyle okuluma yakın şirin bi kafede. Kendi kendime yetebilmek için. Ama nasip olmadı. Bende açıktan okuyorum.
Gerçekten dışarda okumak çok farklı bir durum ben küçük bi şehirde doğup büyüdüm ve büyükşehirde okudum o kadar farklı insan tipiyle ve durumla karşılaştım ki ufkum genişledi, önyargılarım azaldı diye düşünüyorum kendi adıma. Sizin için de böylesi hayırlıydı belki de öyle düşünün üzülmeyin, Rabbim hepimize hayırlısını nasip etsin ☺
Erken evlenen arkadaşlarım hep aynını söylerdi. Eşlerinden yana pişman değiller ama keşke erken olmasaydı birden çoluk çocuğa karıştık hiçbişe anlamadık diyolar.
Oradı öyle tabi bilemeyiz. Ama hayatımın o boyutunda sanki daha iyi hissedecekmişim gibi geliyor şu an.Belkide hayırlı olmayacaktı o iş senin hakkında bilemezsin. Hem geç kalmış sayılırmısınki. Belkide daha iyi, daha hayırlı bir iş bulabilirsin.
Oradı öyle tabi bilemeyiz. Ama hayatımın o boyutunda sanki daha iyi hissedecekmişim gibi geliyor şu an.
Ben zaten isletme ve cocuk gelisimi mezunuyum ama atamamiz olmuyor.Simdi umudum açıktan dgs ile cocuk gelişimi lisansımı tamamlamak.Tabi cocuklardan evden calisamiom.Gene de girecemmAma hayalim sağlıkçı olmaktı zamanında kazandığım halde gitmedim bu pişmanlık ömür boyu sürecek galibaAslında yapabilirsin. Açıktan oku bak ben lisansı 3 yılda bitiriyorum aetık çok kolay üstten ders alıp hemde yaz okuluyla erken mezun olabilirsin hem çok masraflıda değil. 1 yılda 600 tl yi bile bulmuyo. Dönem harç param 280 tl hem güz hemde yaz dönemi için başkada bi masrafı yok. Bence hala geç kalmış sayılmazsınız.
Senin için kolay hiçbirşey olmayacak. Hep çok emek vereceksin. Çok emek verdiğin için de hayatındaki en ufak şeyler bile senin için kıymetli olacak.
senin çok uğraşman gereken şeylere onların şans eseri yada dalavereyle sahip olduğunu göreceksin ama yine de hep doğru olacaksın.
Biz sıfırdan gelenler hep çok çalışıcak, hep emek verecekmiş, içimizde hep bir kaygı olacakmış meğer.
O yüzden kendini o kadar yıpratma.
Yine ani öfkelenmeleri var, yine dobrasın, yine gururlusun, yine dürüstsün, yine doğrusun.
Ben seni şu halinle de 5 yıl sonraki halinle de çok seviyorum.
Üzülmek, hayıflanmakla ele hiçbirşey geçmiyor.
O yüzden sana diyeceğim
Ne olduysa iyi ki oldu, neler olmadıysa iyi ki olmadı.
Çünkü seni şu haline yaşadıkların, umutların, hayalkırıklıkların, isteyip de olamadıkların, istemeyip de yaptıkların getirdi.
Ve sen bu halini de çok seveceksin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?