- 28 Haziran 2022
- 34
- 9
- 3
- 40
- Konu Sahibi cansu_poncik1390
-
Ne yapayımderken ilişkim için değil kendim için demiştimNe demek ne yapayım? Ayrılmakta başka bir alternatif göremiyorum ben. Herşeyi geçtim bunca yıl kandırmış zaten sizi.
Ya zor bir durum ama nasıl farkedemediniz. Beraber kaliyormussunuz, yaninizdayken çocukları da mi aramadı baba diye. Eğer öyleyse çok usta bir yalanciymis.kendisi. hatta katakulleci...Ne yapayımderken ilişkim için değil kendim için demiştim
Hiçkimse aramadıYa zor bir durum ama nasıl farkedemediniz. Beraber kaliyormussunuz, yaninizdayken çocukları da mi aramadı baba diye. Eğer öyleyse çok usta bir yalanciymis.kendisi. hatta katakulleci...
Kendi sosyal medyası, akrabalarının sosyal medyasında dahi birşey yoktu nasıl amlayabilirimŞu teknoloji çağında 5 yıl birinin evli olduğunu anlamamak için Tanzanya’da hala bufalo falan avlayan kabilenin üyesi olmak lazım…
Yeni kimliklerde yazmıyorNüfus cüzdanı da mı eline geçmedi ??
5 yıl önce bu kadar popüler değildi yeni kimliklerYeni kimliklerde yazmıyor
İyi ki ayrıldınız baksanıza çocuklarına bakmayan biriymiş zaten gelecekte zor olurdu sizedeKendi sosyal medyası, akrabalarının sosyal medyasında dahi birşey yoktu nasıl amlayabilirim
Para yollasa haberim olmaz hesaplarını kontrol etmiyorum sonuctaBelki de çok dikkat etmediniz ihtimal vermediğiniz için. Evli sonuçta o çocuklara para da mi yollamiyordu iletişim şart çünkü. zorla evleniyor zorla çocuk yapıyorlar hep pişman bu erkekler kıyamam
Bir kaç ay anlamazsın tamam. Ama 5 yılda hiç mi kimliğini görmedin, hiç mi e devletini falan merak etmedin? Hiç mi bir yakınıyla oturmadınız, kimse mi ağzından bir şey kaçırmadı?Kendi sosyal medyası, akrabalarının sosyal medyasında dahi birşey yoktu nasıl amlayabilirim
E devletinden aile soyagacına bakmadım, arkadasları bile benimle birlikte öğrendiBir kaç ay anlamazsın tamam. Ama 5 yılda hiç mi kimliğini görmedin, hiç mi e devletini falan merak etmedin? Hiç mi bir yakınıyla oturmadınız, kimse mi ağzından bir şey kaçırmadı?
Çocuklarıyla görüşmüyor demişsin, çocuguna hayrı olmayan adamdan 5 yıl ne hayır gördün onu da anlamadım.
E nabızda bile görebilirdin çocukları olduğunu.
Aynen çok haklısınNasıl pislik bir herifse karısı çocuklarla birlikte selamı sabahı kesmiş. Ailesi üzülürmüş vah vah
Baska evi yok bu sehırde benımle kalıyordu, telinden kimse aramazdj zatenBu dallamaların yalanı da hep aynı. Ya zorla evlendirilir, ya akrabası olur yada hiç sevmez ama cocukları için yürütmek zorundadır. Uzay yılına gireceğiz böyle şeylere de kanan kızlarımızı da yürekten tebrik ederim.
Öncelikle yataktan atmakla başlayabilirsinizMerhaba arkadaşlar,
5 yıldır sevgilim var, son 3 yıldır da nerdeyse aynı evde yaşıyoruz. Geçen hafta tesadüfen sosyal medyadan çocuğu olduğunu öğrendim, ondan sonrada tüm gerçekler ip gibi çözüldü. 2 cocugu varmış ve hala evliymiş. Ailesi akrabasıyla çok eskiden evlendirmiş, şuan aynı şehirde bike değiller ve görüşmüyorlar. Ama tüm bunları ben kendi çabamla öğrendim ve ailemi üzemem şuan boşanamam diyor. Hayatım başıma yıkılmış gibiyim sizce ne yapmalıyım
Niye inanmadım ben 5 yılaYih. 5 koca yil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?