5 yıllık sevgilimn evli çıkması

konu sahibi sana sesleniyorum.pek inanmadık bu kadar yıl anlamadığına.hadi inandık diyelim öğrenir öğrenmez adamı rezil edip ayrılmalıydın.ama sen ne yapacağını soruyorsun bir de.devam etme niyeti sezdim altında.valla bi sitede başta ben olmak üzere metreslerden haz etmeyiz.sana ponçik yorumlar gelmez yani.aklını başına al.bu adamdan acilen kurtul

bu adam ne iş yapıyor ki eşine çocuğuna hiç gitmeden konu sahibiyle yaşamış.şunu topuklarından vursan nefsi müdafa sayılmalı valla.o derecede sinir oldum adama
Bende işini merak ettim prof. Şrfszmiş.
Böylesini vuramazsnda yine kendi haklı çıkar olan sana olur. Ben adam bı yana konu sahibine kızdım ya insan hiç mi Araştrmaz 5 yıl dile kolay az bir Zaman değil ki

Baska evi yok bu sehırde benımle kalıyordu, telinden kimse aramazdj zaten

Öncelikle bu kadar süre başarıyla kendini saklayabilmiş, çok uyanık kendisi.

Verdiği bahanedeki tutarsızlık şu: Gerçekten araları bozuk ve çocukları terketmiş bile olsa, sonuçta çocukların masrafı var. Eşi boşanma davası açmayıp bu kadar sessiz kalıyorsa mutlaka her ay ciddi para gönderiyordur.

Size bazı sorularım olacak:

Banka hesaplarına/kredi kartlarına erişiminiz var mıydı, masrafları kim ödüyordu?

Size kullandığını söylediği sosyal hesaba fotolarınızı atıyor muydu? Atıyorsa bu hesap akrabalarında arkadaş olarak ekli görünüyor mu?

Muhtemelen sizi tamamen dışarıda tutmak için ayrı hesap yarattı, siz de gerçek hesabını sonradan öğrendiniz.

Aranmaması bir gösterge değil. Çift sim kartlı telefonlar var ayrıca belirli numaralardan aranınca aramayı sessiz yapma/titreşime alma seçenekleri de var. Ortada maddi bir paylaşım olduğu için mutlaka görüşmüşlerdir, tabi duygusal görüşme olma şansı da yüksek.

Başından beridir ikinci bir yaşam kurmak için hazırlık yapılmış, nasıl anlayamadım diye kendinizi üzmeyin. Bir nevi dolandırıcılık da diyebiliriz.

Evli olmasını geçtim iki çocuğumla görüşmüyorum demesi bile terketme sebebi, kendi yavrusuna bakmayana yavrunuzu mu emanet edeceksiniz? Terkedip yolunuza bakın, aldığınız her eşyaya da sahip çıkın.

zorla evlendirildiği kadını zorla koynuna sokup zorla da çocuk yaptırmışlar zavallı adam yazık....

Gayet de ilişkisi devam ediyor bence, eşi hesap sorsa bu sefer de “uzaktaydım naapayım” diyecek.

Aldatıp çocuğuyla ilgilenmezken kendini kurban görmek de çok ilginç. Hep aldatan erkekler kurban evet.

Bilişimci olarak bunu asla ama asla yapmayın diyorum, erkek arkadaşım isterse de hayır derim net.
Ne münasebet?

Kimseye şifrenizi vermeyin, şifre de istemeyin. İsterseniz hayır cevabına da hazır olun.

E devlet sadece kişisel bilgi görme yeri değil, işlem de yapılıyor. Kişi neden yaşamının mahvolmasına razı olsun, e devlette o kadar çok uygulama var ki.

Bir nedenden görülmesi gerekiyorsa kişi sisteme girer ekrandan bakılır, yalnız nedeninizin sağlam olduğuna emin olun.

Not düşeyim ilk tanışmada bu bilgileri bir erkek istese dolandırıcı olduğunu varsayıp orada terkederim net.

Bir kişi devlet şifresini kaybedince devlet oturup eşine çocuğuna bile söylemiyorsa bunu nedeni var. Asıl akraba akrabaya kazık atıyor, yeni tanıştığım erkek arkadaş yabancı sayılır niye yabancıya vereyim?

E devlet şifresi iş yeri/ilişkiye başvuru CVsi değil ki.

Yapmanız gereken bir tekme.Zorda olsa bu böyle.

Aman ne düşüneceksiniz canım . 5 yılınızı vermissiniz bu ilişkiye bekleyin şuan ayrılmam diyorsa kesin bi ara ayrılır . Evli bekar ne fark ederki ?

Sadece o da değil daha önce boşanmış da çıkabilir. çok kişinin başına geldi. size bekar olduğunu söyleyip. e-devlet şifresini alabilirseniz eski eş vesaire herseyi görebiliyorsunuz

Yapılacak tek şey var. Hayatınızdaki kişi yalancı ve siz bunu kabul edip etmeme konusunda motivasyon arıyorsunuz. Boşuna yalanlarına inanmayın. Ailemin zoruyla evlendim nedir ya. Çocuğu ailesi yapmiyor ama bireysel olarak işi yapması gerekiyor. Kim bilir ordakine ne diyordur. Ben burda çalışıyorum orda iş bulamam falan . Yersen. Kendinizi küçük düşürmeyin tüm bağınizi koparın. Onların evlilik böyle bir adamla zaten sürmez ama siz de bir yalanciyla mutlu bir gelecek görüyor musunuz

Ben bu konuya inanmıyorum. Bence siz 5 yıldır evli bir adamla olduğunuzu biliyordunuz. 3 ay 5 ay değil 5 yıl diyorsunuz. Olanaksız farketmemiş olmanız.

Ne yapmalıyım derken?
Bosan bı zahmet.
5 yılda nasıl ögrenmedınız?Adamın hıc mı cocugu hastalanmadı,hıc mı acıl ısı cıkmadı.Allahım 5 yıl ya nasıl saklayabıldı pesss
Hiç çocugu hastalanmafı, kimse aramadı. Faha önce de yazdım bunları. Ne yapmayalım derken görüşüp görüşmeme için değil kendım için sorduö

Herseyden öte yalancı bir insanmış tabiki gelecek görmediğim için görüşmüyorum

Neden olayların nsıl gelıstıgı benım suan hissettiğimle alakalı konusmuyoruz da olayları farklı yöne saptırıyorsunuz. Ben zaten kendısıyle gorusmuyorum. Ne yapmalıyım derken kendım için sordum gorusup gorusmemek için değil

Ayrılın bir zahmet ama nedense ayrılmayacaksınız gibi hissettim
Herşeyi geçtim de 5 sene nasıl anlamadınız
Kendıısı benle yasıyor, onların yasadıgı sehre gitmıyordu bile. Telefonu hep ortada ya annesi ya kardesleri arıyordu. Tcsini alıp da sordurmak aklıma gelmedi bile okadar güvenıyordum, tüm çevresiyle tanısmıstım oyuzden anlammıs olabılır mıyım

devam et bece metres olmayı kabul et hayatının bi dönemindede senden sıkılınca kirli bi mendil gibi atmasını bekle
Olayları nden saptırıyorsunuz. Ben evli oldugunu bılseydım devam eder mıydım daha önce. Kadın kadına dedtekcı olacagına kıstekmjs. Ben zaten gorusmuyorum. Ne yapacagım derken kendım için nasıl basedecegım bu olayla demek istedim

yani evli oldugu kadın var umursamıyor ama uzemem dıyor? senınle evlılık dısı evlı hayatı suruyor :) belkı de baskası da var:) cesıt sevıyorsa demekkı_? bunu neden sordun ki_? ne dıycez askının pesınden kos mu? tabı kı bırak*? senle adam gonul eylendırıyor. 3 yılını vermıssın? daha da vercek gıbı duruyorsun. allah akıl fıkır versın. adam evlı evlı ha ayrı yasıyorlar ha nefret edıyor. aynı sey ahlaksız adam net.. cocuk yaparken kıme sormus? beyınlerını baska yere mı koyup gırıyolar eve? sevmedim miş ıstemedım miş kadın zorla yapmıs cocugu demek.. buyuk basarı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…