kocum nerde yaa o gelsın ole yazacagım :lepi:
peki bebeeeem gripin derım aman sen de yesa de de kaydirigubbakcemile3
:mymeka:
melabaaaaaaaaaaaaaaa bayaaaaaaaaaaaanlar ben geldımmm :lepi:
yaz kızım beni de :lepi:
yarım hergun + mı konulacak
en cok artı benım olacak binicem ustune binicem üstüne :roflol:
anam dünkü açığı kapatmıssınız masallah desem ki ben geldim yazsam ve oradan devam etsem, geçmisi okumadan kendimi eksik hissediyom.biraz biraz okuyup yorumlayım barim.
linguistciğim naptın sabaha kadar hangi sofralara oturup, hangi sofralardan kalktın rüyandasırnaşık şey
vereliniortak masallah yaa bien de girivercen gari, niler yiyiverdin, niler içiverdin bena da diyiver garin de ben de inceleyim ıccık daha:roflol:
:roflol::roflol:
ayy çok güzel bilgiler yaa çok sağolasın bugün de zaten tv de soğan kabuklu bi kür tarif edildi..ya ben de yapmak istiyoooomm ben su yağlarımdan biraz kurtulayım öyle saçımla ilgileneyim derken dün geceden beri yaseminciğin verdiği bilgiler takıldı aklıma yaw ben de saçlarıma dönmek istiyom tekrar.kilo bilmem baska seyler derken saçlarımı ertelemistim ama dün geceden beri taktım.hatta dündne beri düsünüyom ya forumun saç bakımı bölümündeki konularına bi bakayım diye sonra da vazgeçtim hatta ben en iyisi bizim gruba soram diye. simdi de siz bahsetmissiniz.
ben de yasemin e sorcaktım tekrar zaten, kınayı saçında ne kadar beklettin diye. hemen baslamak istiyorum yaaa ama su an medikal sampuan kullanıyom bitsin baslayım dicem ama hemen baslamak istiyom esasında ama daha üseniyom yaaa, su an en önemlisi yağlarım, ben bi çok seye bi anda baslayınca bıkıveriyomm-tatlicadiarzu-
:roflol:
Allah Allah bu yaban mersini ne ise yarıyomus kızlar:uhm:
daqlım hopşgeldin onun çok çeşidi varmış o 1 ikincisi doğal kurumuş olması lazım
ben ebru şallı tavsiye etmişti neredeyse 0 kalori demişti o yüzden yaban mersinini ortaya ben attım
baksana şeker ilaveliler varmışş
ben onun doğalını yedim dalından kopma tadı kekrekk bişeyyydisempatiksalakcinni
saol cnm bitti şükürler olsun kaydirigubbakcemile3
hşgeldin bu arada opuyorumnanaktan
benim leslie ile randewum war öptüm kızlar sizi Şeniz
anam dünkü açığı kapatmıssınız masallah desem ki ben geldim yazsam ve oradan devam etsem, geçmisi okumadan kendimi eksik hissediyom.biraz biraz okuyup yorumlayım barim.
linguistciğim naptın sabaha kadar hangi sofralara oturup, hangi sofralardan kalktın rüyandasırnaşık şey
vereliniortak masallah yaa bien de girivercen gari, niler yiyiverdin, niler içiverdin bena da diyiver garin de ben de inceleyim ıccık daha:roflol:
:roflol::roflol:
ayy çok güzel bilgiler yaa çok sağolasın bugün de zaten tv de soğan kabuklu bi kür tarif edildi..ya ben de yapmak istiyoooomm ben su yağlarımdan biraz kurtulayım öyle saçımla ilgileneyim derken dün geceden beri yaseminciğin verdiği bilgiler takıldı aklıma yaw ben de saçlarıma dönmek istiyom tekrar.kilo bilmem baska seyler derken saçlarımı ertelemistim ama dün geceden beri taktım.hatta dündne beri düsünüyom ya forumun saç bakımı bölümündeki konularına bi bakayım diye sonra da vazgeçtim hatta ben en iyisi bizim gruba soram diye. simdi de siz bahsetmissiniz.
ben de yasemin e sorcaktım tekrar zaten, kınayı saçında ne kadar beklettin diye. hemen baslamak istiyorum yaaa ama su an medikal sampuan kullanıyom bitsin baslayım dicem ama hemen baslamak istiyom esasında ama daha üseniyom yaaa, su an en önemlisi yağlarım, ben bi çok seye bi anda baslayınca bıkıveriyomm-tatlicadiarzu-
:roflol:
Allah Allah bu yaban mersini ne ise yarıyomus kızlar:uhm:
haaa. ya merak ettim ne ise yararmıs bu ,mutlaka zayıflamaya yardımcıdır da:roflol: yine de sağlam bilgi alam. google'dan çok sizin bilginize güveniyom vallah.ay sonuna doğru aktara gitcem ben de alayım yası varsa.
yaw kızlar bu leslie ne yaw. yesa hep diyo ben onun köpeği heralde diye tahmin ettim.sen de dün leslie garısını çok seviyom yazmıstın. dedim haa yesa nın köpeği kızmıs.heralde dedim leslie yle zayıflamaya gidiyom falan derken köpeğini gezdirmeye çıkarıyo parka o gezerken de parktaki spor aletlernde zayıflıyo. simdi de sen randevun oldugunu söylemisin linguistcim ya.kim bu leslie yaw :uhm::uhm:
canlar detoxta ikinci günümdeyim. dün gayet iyi geçti. birkaç kez cips, kısır, ve sarma yemeye teşebbüs ettiysem de, "aha işte kızım bu jkadar olur senin iraden"
Ellerin dert görmesin gripincim opuyorumnanaktan Öyle işte katrececim yerimseniben
Kınaya bi alıştınmı bırakamıyormuşsun (anneannem öyle der) Rengi hoş olmuş cidden fıstıkım.. tontiş fıstıkım Şeniz Direkt yağ sürmek bende kötü etki bırakıyo.
Ceviz yağrağı aktarda mı satılıyo... yimek de iyi etki gösterir mi?? :uhm:
Gözün aydın canım Şeniz Tebrikler. Ben başladığım noktaya geri döndüm sempatiksalakcinni
beni kendimden geciren LESLIE teyzeme tesekkurlerımı sunuyorum :)))
beni de alsanıza aranıza fisfisfis
ah canım ne güsel söylüyosun ama yazık etek giyemiyorum,bacaklar sürtüyo hafiften :sinifsinif:
hb bebemmma.s. ben biraz fazlayım başlıktaki aralıktan ama yesa arkadaşım önerdi diye geldim buraya:kedi: boyum 168.kilom 61... yakın bi zamana kadar 63 tüm ama günde 4-5 bardak sıcak su içerek,düzensiz spor yaparak,yediklerime dikkat ederek 61 e indim... 56-57 olsam çok iyi olucak. yapı gereği üst bacaklarım kalın ve sürtünme oluyor yazın etekle filan.azcuk da göbişim var eyvahedigeldismile yaşım da 23 :kedi:
hmm.. araştırdım biraz. nerden bulup yapıyoruz bunu, indirilebiliyo mu?
canım belin agrıdıysa eger bel ağrısı geçiren hareketler yapmadna ütüye baslarsan daha çok ağrır. yere uzan bacaklarını sırayla biraz biraz kaldır indir sonra ikisini birden kaldır indir, sonra bu islemleri bacaklarını 10 sn kadar havada bekleterek tekrarla.fıstıklar ben bugün temizlik neyimde yaptım da az belim ağrıdı biraz dinlenip ütü yapcam :gitme:
öpüyom hepinizi tek tek olumunekankayizsmile
canım leslie yapıyoruz kaydirigubbakcemile3
google a WALK AT HOME LESLIE yazarsan ılk cıkan sıtede boyle evde yuruyus gıbı ama hareketler neyım de var bı bak ıstersen vereliniortak
onun dısında da vıdeolar var onlardan da yapabılırsın
8 minute abs - arms -legs diye gidiyor bunlar yıne yazabılırsın google a canım sempatiksalakcinni
bi de redbook ablam var da koc ızın vermıyor onu gelecek hafta yazarım -tatlicadiarzu-
ewet google yaz bi zayıflama sitesi çıkıyo ordan indirebilirsin cnm kaydirigubbakcemile2
canım leslie yapıyoruz kaydirigubbakcemile3
google a WALK AT HOME LESLIE yazarsan ılk cıkan sıtede boyle evde yuruyus gıbı ama hareketler neyım de var bı bak ıstersen vereliniortak
onun dısında da vıdeolar var onlardan da yapabılırsın
8 minute abs - arms -legs diye gidiyor bunlar yıne yazabılırsın google a canım sempatiksalakcinni
bi de redbook ablam var da koc ızın vermıyor onu gelecek hafta yazarım -tatlicadiarzu-
hb kuşşşuummm :kedi: e uzunsa neden yapasın ki ,kocişin haklı kaydirigubbakcemile3hoşgeldin kkontess zemuszemus
1 2 muhaabbet etmiştik saç uzatma topiğinden kaydirigubbakcemile
ben yapmadım daha kocis sen manyadın heralde dediii-tatlicadiarzu-
saçım uzun biraz ondan yaniiboshayallersmile
canım belin agrıdıysa eger bel ağrısı geçiren hareketler yapmadna ütüye baslarsan daha çok ağrır. yere uzan bacaklarını sırayla biraz biraz kaldır indir sonra ikisini birden kaldır indir, sonra bu islemleri bacaklarını 10 sn kadar havada bekleterek tekrarla.
daha sonra yine yerde uzanmıs bi sekilde ayaklarını makas yap 10 kez.
son olarak da omurgan dik bi sekilde otur ve esneme hareketleri yap.yerimseniben
:1shok::1shok::1shok::1shok: ay kızlar gülmeyinnnnn..... ya da gülünnnnn...... hatta kopabilirsiniz ben o posizyondayım su aaannnnnnn:roflol::roflol::roflol: ay durun bi kendime geleyim yazcam bu konu hakkında:roflol:
Ben yaptım tibet hareketlerini, callanetics de yaptım, 100 kalori yaktım bi de bisiklette, 100er bacak hareketi yaptım ayrıca.
Yıldızlı artı istiyorum:)
Çok spor yaptım ama çok da yedim galiba hiç o konuya girmeyelim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?