50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

:lepi: dulcinea gelsin liste onda eklesin sizleri kaydirigubbakcemile3

canım biz topikçek şu deyoksu yapmıştık2 günlük onun sonunda oldu bu olay :))
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...8244-100-detoks-diyeti-deneyimlerimizzzz.html

walla bişi görmedim rüyamda :kedi: ama emekli albay gibi 7.30 da ayaktaydım:roflol: :roflol: hoş normaldede çok geç kalkmam ama hafta sonu bu kadarda diil aratık sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
canım yaban mersini pek bi faydalı bişi sende al eksik kalma :roflol: :roflol:

haaa. ya merak ettim ne ise yararmıs bu ,mutlaka zayıflamaya yardımcıdır da:roflol: yine de sağlam bilgi alam. google'dan çok sizin bilginize güveniyom vallah.ay sonuna doğru aktara gitcem ben de alayım yası varsa.

saol cnm bitti şükürler olsun kaydirigubbakcemile3
hşgeldin bu arada opuyorumnanaktan
benim leslie ile randewum war öptüm kızlar sizi Şeniz

yaw kızlar bu leslie ne yaw. yesa hep diyo ben onun köpeği heralde diye tahmin ettim.sen de dün leslie garısını çok seviyom yazmıstın. dedim haa yesa nın köpeği kızmıs.heralde dedim leslie yle zayıflamaya gidiyom falan derken köpeğini gezdirmeye çıkarıyo parka o gezerken de parktaki spor aletlernde zayıflıyo. simdi de sen randevun oldugunu söylemisin linguistcim ya.kim bu leslie yaw :uhm::uhm:

valla baya bi işlere yarıyor canım kaydirigubbakcemile3kaloriside çok azmış
baya pahalı bişey ama arasıra yemek gerek

ayy kıs çok ttalısın :roflol: :roflol:
leslie walk at home :))) leslie diye bi hanım aplanın ewde yürü ve incel programı envaiii çeşit videolasrı mewcut yarım saattlik 45 dklık orta tempoda hızlı tempoda vs vs.....

canlar detoxta ikinci günümdeyim. dün gayet iyi geçti. birkaç kez cips, kısır, ve sarma yemeye teşebbüs ettiysem de, "aha işte kızım bu jkadar olur senin iraden"

helal olsun valla.

Ellerin dert görmesin gripincim opuyorumnanaktan Öyle işte katrececim yerimseniben

ay ne bilem:roflol::roflol: ben de diyom usaklı olmaktan veya usakta olmaktan memnun değil heralde, yanına üzgün isareti koymus:roflol::roflol:

ay sen de anmıssın kınayı bak demekki bi ben değilim yaseminin saçlarına bayılan. ay canım memleketin neresi bilmiyom -usakla,urfa olmadıgı kesin- :roflol::roflol:ceviz yetisiyosa toplattır yapragını

Gözün aydın canım Şeniz Tebrikler. Ben başladığım noktaya geri döndüm sempatiksalakcinni

koç duymasınklava::roflol:

beni kendimden geciren LESLIE teyzeme tesekkurlerımı sunuyorum :)))

:uhm::uhm::uhm: ALLAH ALLAH:uhm::uhm::uhm:

beni de alsanıza aranıza fisfisfis

Hos geldina.s.

ah canım ne güsel söylüyosun ama yazık etek giyemiyorum,bacaklar sürtüyo hafiften :sinifsinif:

ben de 2 ay kadar önce giyemez olmustum nerdeyse, bi giysem bacaklarım birbirine sürttüğüalsanaalsanasmile için pisik oluyodu resmen eve gelince pisik kremi sürüyodum o geçiriyodu ama su an Allahıma sükürler olsun inceldi spor sayesinde. rahat rahat giyebiliyom basenlerimin inceldiğini de burdan anladım zaten. ah biraz daha incelseeee.. ama olcakkkkk insallahhh

bacak kaldırma hareketlerini düzenli yapınca süper inceltiyor basenleri:jeyyar::jeyyar:

fıstıklar ben bugün temizlik neyimde yaptım da az belim ağrıdı biraz dinlenip ütü yapcam :gitme:
öpüyom hepinizi tek tek olumunekankayizsmile
canım belin agrıdıysa eger bel ağrısı geçiren hareketler yapmadna ütüye baslarsan daha çok ağrır. yere uzan bacaklarını sırayla biraz biraz kaldır indir sonra ikisini birden kaldır indir, sonra bu islemleri bacaklarını 10 sn kadar havada bekleterek tekrarla.
daha sonra yine yerde uzanmıs bi sekilde ayaklarını makas yap 10 kez.
son olarak da omurgan dik bi sekilde otur ve esneme hareketleri yap
.yerimseniben

:1shok::1shok::1shok::1shok: ay kızlar gülmeyinnnnn..... ya da gülünnnnn...... hatta kopabilirsiniz ben o posizyondayım su aaannnnnnn:roflol::roflol::roflol: ay durun bi kendime geleyim yazcam bu konu hakkında:roflol:

:1shok:ay yesaaaaa Allah razı olsun yaaaaa hiç böyle bi açıklama ummuyodummmm. ay bilsem özel isim olmadıgını aratırdım google dana anam bu kadar merak edesiye.......ay hayret bi sey yaaaa ben resmen evcil köpeğin sandıydımmm............. :roflol::roflol::roflol:

redbook da bı böyle bisiyyyyyyyyyyyyyy:1shok::1shok: sırnaşık şeyay sen indirmek derken spor videolarına mı diyodunnnn ya ben seni ing öğretmeni sandım ve öğrenciler için sunu hazırlıyon sandım o indirdiklerinle:roflol::roflol::roflol:

hoşgeldin kkontess zemuszemus

1 2 muhaabbet etmiştik saç uzatma topiğinden kaydirigubbakcemile
ben yapmadım daha kocis sen manyadın heralde dediii-tatlicadiarzu-

saçım uzun biraz ondan yaniiboshayallersmile
hb kuşşşuummm :kedi: e uzunsa neden yapasın ki ,kocişin haklı kaydirigubbakcemile3

Ben yaptım tibet hareketlerini, callanetics de yaptım, 100 kalori yaktım bi de bisiklette, 100er bacak hareketi yaptım ayrıca.
Yıldızlı artı istiyorum:)
Çok spor yaptım ama çok da yedim galiba hiç o konuya girmeyelim:)

ayyy ne alemsiniz siz yaaaa ohaoldumsmile valla gerçekten oha filan oldumdelikafadulden:roflol:

kıyamamm sana :1hug:
esneme yapmıştım ama bugün ewi havalandırdım üşüdüm sanırım her biyerim tutuldu :teselli:

burası resmen antidepresanŞeniz sağolun canlarım benim ya ne güldüm ama yaaa, neyse durun ben geçmisi okuyodum bitireyim yorumlamayı sonra bakayım benden sonra yazılanlara.

bugünden yaptın demek tibet hareketlerini alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

he bu arada kızlar bişey sorcam,dün sorcaktım konusu açılınca ama unuttum.Badem yağını siz kaç liraya alıyosunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…