50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aayyyyyyyyyyyyyyyyyy yarıldım gülmeklten LESLIE yesanın köpegi mi diye bi sey okudum

katrece yaa sen adamı öldürürsün
hehehhe :)

ulen badem yağıyla yüze amske mi olur:))) ben gülsuyuyla yapıyom yada direkt ılık suyla Şeniz
dulcineacım alsın senide listeye yafruu kaydirigubbakcemile3

:lepi: dulcinea gelsin liste onda eklesin sizleri kaydirigubbakcemile3

tamamdır canım en basa benı yazın akannehir

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy koptum burda yaaaaaaaaaa REDBOOK damı boyle bı sey hehehehh :roflol: :roflol: canım yaa evcil köpekmiş :roflol:

he bu arada kızlar bişey sorcam,dün sorcaktım konusu açılınca ama unuttum.Badem yağını siz kaç liraya alıyosunuz?

canım badem yagı ve de sinamekiye gecen 2.80 verdim ben ama kucuk boylarından :içelim:

Valla lachesis e yetişmek istiyorsak bugünden başlamalı, yoksa eksi veririm lülülülülülü hihoyyyt Ben de şeyi merak ediyom, orda yazdığı gibi 3 hareketten mi başlıcaz??

yaa yarın başlayalım.Ben havamda değilim bugün.lachesis fazladan yapmış olsun. Evet 1 hafta sadece 3 kez yapılacak her hareket

aayyyyyyyyyyyyyyyyyy yarıldım gülmeklten LESLIE yesanın köpegi mi diye bi sey okudum

katrece yaa sen adamı öldürürsün
hehehhe :)
leslie senin köpeeen olsun fıstık :roflol: :roflol: :roflol:

Valla lachesis e yetişmek istiyorsak bugünden başlamalı, yoksa eksi veririm lülülülülülü hihoyyyt Ben de şeyi merak ediyom, orda yazdığı gibi 3 hareketten mi başlıcaz??

amanınn yatmadan yapiim o zamn bende ..5 haretketi 3 er kez yapcak bu hafta böle hihoyyyt

yaa yarın başlayalım.Ben havamda değilim bugün.lachesis fazladan yapmış olsun. Evet 1 hafta sadece 3 kez yapılacak her hareket

amanınn yatmadan yapiim o zamn bende ..5 haretketi 3 er kez yapcak bu hafta böle hihoyyyt

Anlaştık fıstıklarım kaydirigubbakcemile3 Ben de yapacak yatmadan önce... hihoyyyt En azından bu hareketleri yaparak düzenli bişi yapmanın huzuruna kavuşmuş oluruz opuyorumnanaktan

Yasemiiiiiiiiiiiiiiin
sensiz olmaz bu iş Şeniz

kızlar ben bu callanetics'in 3 dvdlik setini buldum bi yerde. hepsi bu di mi? başka edinmem gereken var mı? bi de günde ne kadar yapıcam, sizdekiler de bunlar mı acep, hiçbi şey bilmiyorum yaa..

dulcinea cım ne kaa dakiksin sen öle :)) hoş geldin a.s.
lachesis ve yesayıda ekle canım listeye :))
hatta lachesis bugünden yapmış :))

ekle bebem ekle ama scyllacım bugunden yaptıysa bende yapacagım onun artısı var sımdı degıl yaa bana da koy artıyı gelıom :roflol: bu arada yenıden paylasın canlar link neyim :jeyyar:

yanlıs hatırlamıyosam 1 saati 70 kalori kaybettiriymis.

oooooo cok ıyıymıs azıcık utulencek bı seyler var canım versem yaparsın o zaman demı kaydirigubbakcemile3

neyyyyyyyyyy yıldızlı artı mı :mymeka: durun gelıom hihoyyyt

ooooooooo tamamdır canımm lısteye ekledım hemencık :teytey:

kızlar bu saçbakım kürünü haftada 1 yapmıyomuyuz? Katrece hergün diye bişey söyledi gibi

haftada 1 canım Şeniz

canım yarım çay bardağı sıcak suyla bi tutam sinamekiyi demle içine bi çorba kaşığı badem yağı ve eczanede satılan bemiks saç bakım ampulunden kır kafana sür beklet öle :))

kızlar bu saçbakım kürünü haftada 1 yapmıyomuyuz? Katrece hergün diye bişey söyledi gibi

hergün yıpranır saç haftada bi uygun :lepi:

olsun valla yaaaaaaaaaaaa :roflol:

cnm link burda : http://www.kadinlarkulubu.com/egzersizler/169075-tibetin-genclik-pinari-5-hareket.html
ama orda çok komik 7gün sağlık diye bi sitede yapan bi kadının resmini koymuşlar kaydirigubbakcemile2

Yapmadan yok öyle lülülülülülü Yaparsan sana da yıldızlı artı vericem cimcimem, çünkü siz baya baya spor yapıyorsunuz Şeniz

http://www.kadinlarkulubu.com/egzersizler/169075-tibetin-genclik-pinari-5-hareket.html

TİBETİN GENÇLİK PINARI HAREKETLERİ | 7 Gün Sağlık - Sağlık Yaşam Portalı

yaa siz çılgınsınızzzzz koptum koptumm burdaa gözümden yaş geldi bide acele okudummm

sindire sindire okusamm ne olcak kimbilirrr

bende bugün yapamam hiç havam yoook-tatlicadiarzu-

Katrece kesin katılır di mi aklinialirimsmile

bencede katılır o :lepi:

katılmam mı heç.katılmassam bi yanım eksik kalmaz belkin ama çoğalır
.:roflol:
valla kuyruğum sıkıstı kızlar,dogum günüm yaklastı ve 5 aydır göremediğim kuzucuğumla vuslat günümüz yaklastı nereye çekseniz gelirimkaydirigubbakcemile. onla en son bulustugumuzda 59 kiloydum. nette de 60 kilo halimi görmüstü. bu yeni halimi görmedi, söylemedim hem sürpriz olsun diye hem de o benim dombik halimi seviyo zayıflama konsantrasyonumuz bozar bi sey falan der de diye.2 ay önce 60 kiloydum, kilom 57 ye düseli nette de görüsmüyom hep erteliyom sok edicem onu sokkk:roflol::roflol: onun sevimli dombiği olmaktan memnundum ama biraz daha karar vermeseydim kilo vermeye dosdombik olacaktım en iyisi biraz inceliveriyin gari.aha da buraya yazıyom kızlar (gerçi burayaz yazdığımı sonra ben bile bulamam da:roflol::roflol:) sevgülümün gelceği güne 52 nin altında girecem insallah

Çok sağol birtanem, ben de callanetics yapıyordum dalmışım:S Siz de buna katılın 2 günde kalçam inceldi resmen, şaka gibi, ama bir yandan hereketler ölüm gibi

ay bu nedir,nasıl yapılır bunu da yapayım bundan da eksik kalmıyım
:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…