:lepi:
kuzum bizdemi bugünden başlıcas yoksam yarın mı sempatiksalakcinni
:roflol::roflol: amanıınnn çok dertli birinimi gördüm ne?
ay ben onu bi ara icine badem yağı yaparak denediydim :roflol:zalak kibin, 'ha kayısı yağı, ha badem didim' tüysüz yüzüm tüylendi-tatlicadiarzu-
yok anam tekrar basa döncezsırnaşık şey
ay ne güzel yaaa, söylemistim de mi bende varıııımmm
vereliniortakvereliniortak
:lepi: dulcinea gelsin liste onda eklesin sizleri kaydirigubbakcemile3
helal olsun valla.
:1shok::1shok::1shok::1shok: ay kızlar gülmeyinnnnn..... ya da gülünnnnn...... hatta kopabilirsiniz ben o posizyondayım su aaannnnnnn:roflol::roflol::roflol: ay durun bi kendime geleyim yazcam bu konu hakkında:roflol:
:1shok:ay yesaaaaa Allah razı olsun yaaaaa hiç böyle bi açıklama ummuyodummmm. ay bilsem özel isim olmadıgını aratırdım google dana anam bu kadar merak edesiye.......ay hayret bi sey yaaaa ben resmen evcil köpeğin sandıydımmm............. :roflol::roflol::roflol:
redbook da bı böyle bisiyyyyyyyyyyyyyy:1shok::1shok: sırnaşık şeyay sen indirmek derken spor videolarına mı diyodunnnn ya ben seni ing öğretmeni sandım ve öğrenciler için sunu hazırlıyon sandım o indirdiklerinle:roflol::roflol::roflol:
he bu arada kızlar bişey sorcam,dün sorcaktım konusu açılınca ama unuttum.Badem yağını siz kaç liraya alıyosunuz?
Valla lachesis e yetişmek istiyorsak bugünden başlamalı, yoksa eksi veririm lülülülülülü hihoyyyt Ben de şeyi merak ediyom, orda yazdığı gibi 3 hareketten mi başlıcaz??
leslie senin köpeeen olsun fıstık :roflol: :roflol: :roflol:aayyyyyyyyyyyyyyyyyy yarıldım gülmeklten LESLIE yesanın köpegi mi diye bi sey okudum
katrece yaa sen adamı öldürürsün
hehehhe :)
Valla lachesis e yetişmek istiyorsak bugünden başlamalı, yoksa eksi veririm lülülülülülü hihoyyyt Ben de şeyi merak ediyom, orda yazdığı gibi 3 hareketten mi başlıcaz??
yaa yarın başlayalım.Ben havamda değilim bugün.lachesis fazladan yapmış olsun. Evet 1 hafta sadece 3 kez yapılacak her hareket
amanınn yatmadan yapiim o zamn bende ..5 haretketi 3 er kez yapcak bu hafta böle hihoyyyt
dulcinea cım ne kaa dakiksin sen öle :)) hoş geldin a.s.
lachesis ve yesayıda ekle canım listeye :))
hatta lachesis bugünden yapmış :))
yanlıs hatırlamıyosam 1 saati 70 kalori kaybettiriymis.
Yazdım canım opuyorumnanaktan ama üzücü haberim var, günde max 1 + verebiliyoz kaydirigubbakcemile3
Yıldızlı artını verdim canım kaydirigubbakcemile3Ekstra spor yapanlara dediğin gibi bi * mantıklı aslında CADIARZUa.s.
vereliniortak hakkat ya grup kategorisini çoğaltak saçla da maçla daalkisalkisalki
beni de ekleyin anam ama sinameki de ne var baska. ay hemen baslamasam mı yoksa sinüzütüm var her gün saç yıkayınca berbar agrıyo.yaz gelsin de öyle mi yapsam. neyse siz yine de bi anlatın bahayın sinamekiden baska ne var içinde.[/FONT][/I]
kızlar bu saçbakım kürünü haftada 1 yapmıyomuyuz? Katrece hergün diye bişey söyledi gibi
vereliniortak hakkat ya grup kategorisini çoğaltak saçla da maçla daalkisalkisalkis
ne gözü ay, göz bakımı grubu falan da mı kuracaz:roflol:
beni de ekleyin anam ama sinameki de ne var baska. ay hemen baslamasam mı yoksa sinüzütüm var her gün saç yıkayınca berbar agrıyo.yaz gelsin de öyle mi yapsam. neyse siz yine de bi anlatın bahayın sinamekiden baska ne var içinde.
kızlar bu saçbakım kürünü haftada 1 yapmıyomuyuz? Katrece hergün diye bişey söyledi gibi
aayyyyyyyyyyyyyyyyyy yarıldım gülmeklten LESLIE yesanın köpegi mi diye bi sey okudum
bunu biri daha demiş leslıe yi köpek sanmışlarrrsempatiksalakcinni
ay ben onu bi ara icine badem yağı yaparak denediydim :roflol:zalak kibin, 'ha kayısı yağı, ha badem didim' tüysüz yüzüm tüylendi-tatlicadiarzu-
:ecrin_bebek: :ecrin_bebek:
dertlendim mi dellendim mi bende bilmiyomm :roflol: :roflol: :roflol:
Şeniz
Dalsiiiiii napıyoooonntibete mi gidiyonuzzzzzz lülülülülülü
leslie senin köpeeen olsun fıstık :roflol: :roflol: :roflol:
aayyyyyyyyyyyyyyyyyy yarıldım gülmeklten LESLIE yesanın köpegi mi diye bi sey okudum
bunu biri daha demiş leslıe yi köpek sanmışlarrrsempatiksalakcinni[/COLOR]
bebem sen de gel tibet neyim yapacagız yıldızlı artı varmıs kos kos valla ekleyın yasemncıgımı de benden olsun bu sefer kaydirigubbakcemile5
ekle bebem ekle ama scyllacım bugunden yaptıysa bende yapacagım onun artısı var sımdı degıl yaa bana da koy artıyı gelıom :roflol: bu arada yenıden paylasın canlar link neyim :jeyyar:
oooooo cok ıyıymıs azıcık utulencek bı seyler var canım versem yaparsın o zaman demı kaydirigubbakcemile3
neyyyyyyyyyy yıldızlı artı mı :mymeka: durun gelıom hihoyyyt
ooooooooo tamamdır canımm lısteye ekledım hemencık :teytey:
haftada 1 canım Şeniz
ekle bebem ekle ama scyllacım bugunden yaptıysa bende yapacagım onun artısı var sımdı degıl yaa bana da koy artıyı gelıom :roflol: bu arada yenıden paylasın canlar link neyim :jeyyar:
neyyyyyyyyyy yıldızlı artı mı :mymeka: durun gelıom hihoyyyt
bunu biri daha demiş leslıe yi köpek sanmışlarrrsempatiksalakcinni
:ecrin_bebek: :ecrin_bebek:
Şeniz
hoşgedin canımm opuyorumnanaktan sende yetiştin gelbi tibet yapalım hep birlikte sempatiksalakcinni
yaa yarın başlayalım.Ben havamda değilim bugün.lachesis fazladan yapmış olsun. Evet 1 hafta sadece 3 kez yapılacak her hareket
leslie senin köpeeen olsun fıstık :roflol: :roflol: :roflol:
amanınn yatmadan yapiim o zamn bende ..5 haretketi 3 er kez yapcak bu hafta böle hihoyyyt
Anlaştık fıstıklarım kaydirigubbakcemile3 Ben de yapacak yatmadan önce... hihoyyyt En azından bu hareketleri yaparak düzenli bişi yapmanın huzuruna kavuşmuş oluruz opuyorumnanaktan
Yasemiiiiiiiiiiiiiiin sensiz olmaz bu iş Şeniz
Katrece kesin katılır di mi aklinialirimsmile
bencede katılır o :lepi:
Çok sağol birtanem, ben de callanetics yapıyordum dalmışım:S Siz de buna katılın 2 günde kalçam inceldi resmen, şaka gibi, ama bir yandan hereketler ölüm gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?