Bence yoklama listesi gibi olsun. Hergün sana rapor verelim kaydirigubbakcemile3
Tibetin Gençlik Harekatına Katılmak İsteyenler kaydirigubbakcemile3
1. linguist
2. dulcinea
3. gripin
ewet operasyonumuz başlıyorr kızlarrr sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
bende size artı vereyim :roflol: :roflol: :roflol:
ama biriniz yardımcı olun bana ben olmadıım durumlarda siz dewreye girin vereliniortak
alkisalkisalkis hihoyyyt Yarından itibaren rapor veriyoruz di mi canım.. Bi ara yazılanları tam okucam, daha senin yazdığını bilgileri de okumadım gripincim
Canım ben excelden rapor tutarım... yardımcın olayım ben senin gamyoncuiremsu
Canım ben excelden rapor tutarım... yardımcın olayım ben senin gamyoncuiremsu
şöyle yapalım,her ay sonunda herkes kendinde meydana gelen hissettiği değişiklikleri yazsın mesela
Anlaşıldı tibet koçum kaydirigubbakcemile3kıslar yalnız hareketler kolay gibi görünüyo ama alışana kadar zorlanılcak gibi aman yawaş yapmaya gayret edelim yorumlarda belini boynunu incitenler olmuş zorlamadan yapak
:dance:olur canım yarın başlıyalım bu gece kızlarada sorarıs katılmak isteyen olursa hep beraber başlarız hihoyyyt
Annaştıkşöyle yapalım,her ay sonunda herkes kendinde meydana gelen hissettiği değişiklikleri yazsın mesela
Hazırladım bilem listeyi :lepi: Ama yazı fontunu seçemedim bi türlü bayanssulusmile Bi ara koyarım resminiayy walla süper olur öle canım excellden annamıyom ben pek eyvahedigeldismile
ol yawrummm her bi şeyim ol eheheeee :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
şu kısmı anlayamadım :
Tibetin Gençlik Pınarı her gün düzenli olarak yapılması gereken 5 adımlık bir egzersiz planı... Tibetliler, bu egzersizlere '5 Ayin' adını vermiş. İlk hafta hareketleri 3'er tekrar, 2. hafta 5'er tekrar, 3. hafta 7'şer tekrar 4.hafta 9'ar ve böylece her hafta sayıları 2 artırım yaparak 21'nci tekrara ulaşıyorsunuz. 21. tekrardan sonra her gün uygulamaya devam ediyorsunuz.Bu kadar basit aslında ... Sizede tavsiye ederim...
21 . tekrara ulaştıktan sonra hep 21 kezmi yapcas yaw ?
şu kısmı anlayamadım :
Tibetin Gençlik Pınarı her gün düzenli olarak yapılması gereken 5 adımlık bir egzersiz planı... Tibetliler, bu egzersizlere '5 Ayin' adını vermiş. İlk hafta hareketleri 3'er tekrar, 2. hafta 5'er tekrar, 3. hafta 7'şer tekrar 4.hafta 9'ar ve böylece her hafta sayıları 2 artırım yaparak 21'nci tekrara ulaşıyorsunuz. 21. tekrardan sonra her gün uygulamaya devam ediyorsunuz.Bu kadar basit aslında ... Sizede tavsiye ederim...
21 . tekrara ulaştıktan sonra hep 21 kezmi yapcas yaw ?
Anlaşıldı tibet koçum kaydirigubbakcemile3
:dance:
Annaştık
Hazırladım bilem listeyi :lepi: Ama yazı fontunu seçemedim bi türlü bayanssulusmile Bi ara koyarım resmini
evet canım sonrasında hep 21 kere yapılıyo.Amaç zaten 21e ulaşmak. Merak ettiğiniz şeyler varsa bana sorabilirsiniz.Çünkü arkadaşım yapıyo bunu hergün düzenli ondan baya bi bilgi almıştım.Yine öğrenebilirim ondan
Evet canım
kaydirigubbakcemile5 saolun canlar sempatiksalakcinni
ne gibi değişiklikler oldu gripincim arkadaşında
kilo konusundan ziyade diğer değişiklikleri merak etmiştim zaten opuyorumnanaktancanım o kendini çok enerjik hissettiğini söylüyo,yapmadığım zamanlarda acayip rahatsız oluyorum diyor. Eskiden 8-9 saat uyurken şimdi 6saat yetiyo diyor. Kilo konusunda bişey olmadı kendisi zaten 49 kilo
Kızlar artı kazanmak izin çaba göstermemiz gerekiyo kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?