50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Tibetin Gençlik Harekatına Katılmak ısteyenler kaydirigubbakcemile3

1. linguist
2. dulcinea
3. gripin

ewet operasyonumuz başlıyorr kızlarrr sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

Tibetin Gençlik Harekatına Katılmak İsteyenler kaydirigubbakcemile3

1. linguist
2. dulcinea
3. gripin

ewet operasyonumuz başlıyorr kızlarrr sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

alkisalkisalkis hihoyyyt Yarından itibaren rapor veriyoruz di mi canım.. Bi ara yazılanları tam okucam, daha senin yazdığını bilgileri de okumadım gripincim

kıslar yalnız hareketler kolay gibi görünüyo ama alışana kadar zorlanılcak gibi aman yawaş yapmaya gayret edelim yorumlarda belini boynunu incitenler olmuş zorlamadan yapak

alkisalkisalkis hihoyyyt Yarından itibaren rapor veriyoruz di mi canım.. Bi ara yazılanları tam okucam, daha senin yazdığını bilgileri de okumadım gripincim

olur canım yarın başlıyalım bu gece kızlarada sorarıs katılmak isteyen olursa hep beraber başlarız hihoyyyt

şu kısmı anlayamadım :

Tibetin Gençlik Pınarı her gün düzenli olarak yapılması gereken 5 adımlık bir egzersiz planı... Tibetliler, bu egzersizlere '5 Ayin' adını vermiş. ılk hafta hareketleri 3'er tekrar, 2. hafta 5'er tekrar, 3. hafta 7'şer tekrar 4.hafta 9'ar ve böylece her hafta sayıları 2 artırım yaparak 21'nci tekrara ulaşıyorsunuz. 21. tekrardan sonra her gün uygulamaya devam ediyorsunuz.Bu kadar basit aslında ... Sizede tavsiye ederim...

21 . tekrara ulaştıktan sonra hep 21 kezmi yapcas yaw ?

kıslar yalnız hareketler kolay gibi görünüyo ama alışana kadar zorlanılcak gibi aman yawaş yapmaya gayret edelim yorumlarda belini boynunu incitenler olmuş zorlamadan yapak
Anlaşıldı tibet koçum kaydirigubbakcemile3
olur canım yarın başlıyalım bu gece kızlarada sorarıs katılmak isteyen olursa hep beraber başlarız hihoyyyt
:dance:
şöyle yapalım,her ay sonunda herkes kendinde meydana gelen hissettiği değişiklikleri yazsın mesela
Annaştık
ayy walla süper olur öle canım excellden annamıyom ben pek eyvahedigeldismile
ol yawrummm her bi şeyim ol eheheeee :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
Hazırladım bilem listeyi :lepi: Ama yazı fontunu seçemedim bi türlü bayanssulusmile Bi ara koyarım resmini

evet canım sonrasında hep 21 kere yapılıyo.Amaç zaten 21e ulaşmak. Merak ettiğiniz şeyler varsa bana sorabilirsiniz.Çünkü arkadaşım yapıyo bunu hergün düzenli ondan baya bi bilgi almıştım.Yine öğrenebilirim ondan

Evet canım

kaydirigubbakcemile5 saolun canlar sempatiksalakcinni
ne gibi değişiklikler oldu gripincim arkadaşında

kaydirigubbakcemile5 saolun canlar sempatiksalakcinni
ne gibi değişiklikler oldu gripincim arkadaşında

canım o kendini çok enerjik hissettiğini söylüyo,yapmadığım zamanlarda acayip rahatsız oluyorum diyor. Eskiden 8-9 saat uyurken şimdi 6saat yetiyo diyor. Kilo konusunda bişey olmadı kendisi zaten 49 kilo

canım o kendini çok enerjik hissettiğini söylüyo,yapmadığım zamanlarda acayip rahatsız oluyorum diyor. Eskiden 8-9 saat uyurken şimdi 6saat yetiyo diyor. Kilo konusunda bişey olmadı kendisi zaten 49 kilo
kilo konusundan ziyade diğer değişiklikleri merak etmiştim zaten opuyorumnanaktan
kiloyu bi şekilde hallederis dimi vereliniortak

süperrrr süperrrr :lepi: opuyorumnanaktan

Kızlar artı kazanmak izin çaba göstermemiz gerekiyo kaydirigubbakcemile3

ewet canımm guclubacismile opuyorumnanaktan

ama niye kimse yok bugün burda onlarda bize katılsın hep birlikte gençleşelim kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…