50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kilo konusundan ziyade diğer değişiklikleri merak etmiştim zaten opuyorumnanaktan
kiloyu bi şekilde hallederis dimi vereliniortak

süperrrr süperrrr :lepi: opuyorumnanaktan

ewet canımm guclubacismile opuyorumnanaktan

Vay be... kendine güven diye buna derim ben opuyorumnanaktan Halledeceğiz tabi... kaç aydır cips yemiyom :gitme:
Canım burdan dosya gönderiliyo mu bilmiyorum.. + ları sen koysan daha bi hoş olurdu sanki kaydirigubbakcemile3
Süper oldu ya bu olay. Çok sevdim. Hergün düzenli yapılabilir hareketler olması daha da bi şevklendirdi beni kaydirigubbakcemile2 Tam da ihtiyacım olan buydu diyebilirim :lepi:

Bakalım sayımız kaça çıkacak. kaydirigubbakcemile2

Selam kuzular neyin seceresini tutuyorsunuz yine bakıyım, katılımcı bir insan olarak hemen ben de katılıyım, eksik kalmayayım sırnaşık şey

Selam kuzular neyin seceresini tutuyorsunuz yine bakıyım, katılımcı bir insan olarak hemen ben de katılıyım, eksik kalmayayım sırnaşık şey

Hoşgeldin Lachesis cim... yeni nickin kutlu olsun opuyorumnanaktan Ne zamandır gelse de yazsam diyodum yerimseniben

Tibet gençlik harekatı canım aklinialirimsmile http://www.kadinlarkulubu.com/egzersizler/169075-tibetin-genclik-pinari-5-hareket.html
Hergün yapmayı düşünüyoruz kaydirigubbakcemile2

öle tabiii niyeyse acayip gaza geldim :sm_cool: :sm_cool: :roflol:
dosya işini bende bilmiyom ama olmuyosada sen yaparsın sorun olmaassa senin açından
bende sanki böle bişiler arıyodum nette baktımda millet bunun sayesinde sigarayı bile bırakmış kilo almadan :))) ayrıca enerji werdiği de doğruymuş zemuszemus

inş. kızlarda bize katılır :ecrin_bebek:

Bende vakit bol canım, seve seve yaparım bayanssulusmile Kız sen sigara mı içiyosun :mymeka: Lamı cimi yok. Bırak sigarayı, tarçın çubuğu iç kaydirigubbakcemile5

Katılmayanlar çoook pişman olurlar valla :1closedeyes: bayanssulusmile şakkıdı

çok saol canım benim Şeniz
yok fıstıkkk nefret ederim ben cigaradan :roflol: spor sağlıklı yaşam da sigaranın işi ne vereliniortak
ben okudumm yorumları ekledim sadece sositososito

7 gün sağlık diye bi sitede bi kadın yapıyo hareketleri onun resimlerinide koymuşlar o daha açıklayıcı geldi bana bi bakın isterseniz:))

google a ''tibetin yaşam pınarı hareketlerinin faydaları'' yazınca çıkıyo

Çok sağol birtanem, ben de callanetics yapıyordum dalmışım:S Siz de buna katılın 2 günde kalçam inceldi resmen, şaka gibi, ama bir yandan hereketler ölüm gibi
Buna da katılırım canım callan yanında bebek oyuncağı kalır herhalde, yaparım biraz dinlendikten sonra.:) olumunekankayizsmile

dulcineacım açıklamış sende katıl hadi opuyorumnanaktan

Katılırım hiç durmam olumunekankayizsmile

yazda görelim opuyorumnanaktan

kocum nerde yaa o gelsın ole yazacagım :lepi:

ee o zaman bende sana yeşa veya yase falan diim,aynı kapıya çıkıyo nede olsa dimikaydirigubbakcemile3
kuzum sen yinede griPin de bana,yoksa etkimi gösteremiyorumÇok üzgünüm çoook

peki bebeeeem gripin derım aman sen de yesa de de kaydirigubbakcemile3

:roflol: YASEcim (kase gibin :roflol: ) ben saç grubuna dahil olamıyom canım.

:mymeka:

ayy çok heyecanlandım hihoyyyt nası bi liste yapsamki uzamana sormak lazım yesacan nerdeki kafamçokkarıştı sempatiksalakcinni

melabaaaaaaaaaaaaaaa bayaaaaaaaaaaaanlar ben geldımmm :lepi:

yaz kızım beni de :lepi:

yarım hergun + mı konulacak

en cok artı benım olacak binicem ustune binicem üstüne :roflol:

süper bi kişi daha geldi :lepi:

Şimdi gidip callaneticsi bitireyim öpüldünüz opuyorumnanaktan

kolay gelsin cnm

anam dünkü açığı kapatmıssınız masallah desem ki ben geldim yazsam ve oradan devam etsem, geçmisi okumadan kendimi eksik hissediyom.biraz biraz okuyup yorumlayım barim.

sanada iyi geceler canım bende gideyim hatta uyuyayımda sabah olsun sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni öptüm opuyorumnanaktan

linguistciğim naptın sabaha kadar hangi sofralara oturup, hangi sofralardan kalktın rüyandasırnaşık şey

günaydın canlarrımm opuyorumnanaktan zemuszemus
detox öncesi kilom 57.7 idi bu sabah tartıldım 56.9 geldim kaydirigubbakcemile5
ohh be sonunda bitti :sm_cool:

vereliniortak masallah yaa bien de girivercen gari, niler yiyiverdin, niler içiverdin bena da diyiver garin de ben de inceleyim ıccık daha:roflol:

şimdi kesinlikle abartmıyosun kıtlıktan çıkmış gibi :roflol:

:roflol::roflol:

ayy çok güzel bilgiler yaa çok sağolasın bugün de zaten tv de soğan kabuklu bi kür tarif edildi..ya ben de yapmak istiyoooomm ben su yağlarımdan biraz kurtulayım öyle saçımla ilgileneyim derken dün geceden beri yaseminciğin verdiği bilgiler takıldı aklıma yaw ben de saçlarıma dönmek istiyom tekrar.kilo bilmem baska seyler derken saçlarımı ertelemistim ama dün geceden beri taktım.hatta dündne beri düsünüyom ya forumun saç bakımı bölümündeki konularına bi bakayım diye sonra da vazgeçtim hatta ben en iyisi bizim gruba soram diye. simdi de siz bahsetmissiniz.

ben de yasemin e sorcaktım tekrar zaten, kınayı saçında ne kadar beklettin diye. hemen baslamak istiyorum yaaa ama su an medikal sampuan kullanıyom bitsin baslayım dicem ama hemen baslamak istiyom esasında ama daha üseniyom yaaa, su an en önemlisi yağlarım, ben bi çok seye bi anda baslayınca bıkıveriyomm-tatlicadiarzu-

08:15 1 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
2 dilim peynir
2 dilim domates
4 zeytin
1 dilim salatalık
Çok açık çay
(ürünlerimizin hepsi tuzsuzdur)
:roflol:
5-6 yaban mersini
22:30 2-3 yaban mersini

Allah Allah bu yaban mersini ne ise yarıyomus kızlar:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…