kilo konusundan ziyade diğer değişiklikleri merak etmiştim zaten opuyorumnanaktan
kiloyu bi şekilde hallederis dimi vereliniortak
süperrrr süperrrr :lepi: opuyorumnanaktan
ewet canımm guclubacismile opuyorumnanaktan
ama niye kimse yok bugün burda onlarda bize katılsın hep birlikte gençleşelim kaydirigubbakcemile2
Selam kuzular neyin seceresini tutuyorsunuz yine bakıyım, katılımcı bir insan olarak hemen ben de katılıyım, eksik kalmayayım sırnaşık şey
Vay be... kendine güven diye buna derim ben opuyorumnanaktan Halledeceğiz tabi... kaç aydır cips yemiyom :gitme:
Canım burdan dosya gönderiliyo mu bilmiyorum.. + ları sen koysan daha bi hoş olurdu sanki kaydirigubbakcemile3
Süper oldu ya bu olay. Çok sevdim. Hergün düzenli yapılabilir hareketler olması daha da bi şevklendirdi beni kaydirigubbakcemile2 Tam da ihtiyacım olan buydu diyebilirim :lepi:
Bakalım sayımız kaça çıkacak. kaydirigubbakcemile2
dulcineacım açıklamış sende katıl hadi opuyorumnanaktanSelam kuzular neyin seceresini tutuyorsunuz yine bakıyım, katılımcı bir insan olarak hemen ben de katılıyım, eksik kalmayayım sırnaşık şey
:gitme: :gitme:Millet kocişleriyle, sevgülüleriyle gezmelerdeler :a015:
Katrece kesin katılır di mi aklinialirimsmile
öle tabiii niyeyse acayip gaza geldim :sm_cool: :sm_cool: :roflol:
dosya işini bende bilmiyom ama olmuyosada sen yaparsın sorun olmaassa senin açından
bende sanki böle bişiler arıyodum nette baktımda millet bunun sayesinde sigarayı bile bırakmış kilo almadan :))) ayrıca enerji werdiği de doğruymuş zemuszemus
inş. kızlarda bize katılır :ecrin_bebek:
Bende vakit bol canım, seve seve yaparım bayanssulusmile Kız sen sigara mı içiyosun :mymeka: Lamı cimi yok. Bırak sigarayı, tarçın çubuğu iç kaydirigubbakcemile5
Katılmayanlar çoook pişman olurlar valla :1closedeyes: bayanssulusmile şakkıdı
Kızlar ben 1 saat falan yokum. Katılımlarınızı bekliyoruz kaydirigubbakcemile3
Hoşgeldin Lachesis cim... yeni nickin kutlu olsun opuyorumnanaktan Ne zamandır gelse de yazsam diyodum yerimseniben
Tibet gençlik harekatı canım aklinialirimsmile http://www.kadinlarkulubu.com/egzersizler/169075-tibetin-genclik-pinari-5-hareket.html
Hergün yapmayı düşünüyoruz kaydirigubbakcemile2
dulcineacım açıklamış sende katıl hadi opuyorumnanaktan
yazda görelim opuyorumnanaktan
ee o zaman bende sana yeşa veya yase falan diim,aynı kapıya çıkıyo nede olsa dimikaydirigubbakcemile3
kuzum sen yinede griPin de bana,yoksa etkimi gösteremiyorumÇok üzgünüm çoook
:roflol: YASEcim (kase gibin :roflol: ) ben saç grubuna dahil olamıyom canım.
ayy çok heyecanlandım hihoyyyt nası bi liste yapsamki uzamana sormak lazım yesacan nerdeki kafamçokkarıştı sempatiksalakcinni
Çok sağol birtanem, ben de callanetics yapıyordum dalmışım:S Siz de buna katılın 2 günde kalçam inceldi resmen, şaka gibi, ama bir yandan hereketler ölüm gibi
Buna da katılırım canım callan yanında bebek oyuncağı kalır herhalde, yaparım biraz dinlendikten sonra.:) olumunekankayizsmile
callan ı ben en sona saklıyorum çoktan indirdim videoyu ama yaza falan yapmayı planlıyom ..cidden baba hareketler war ohaoldumsmile
Katılırım hiç durmam olumunekankayizsmile
Şimdi gidip callaneticsi bitireyim öpüldünüz opuyorumnanaktan
sanada iyi geceler canım bende gideyim hatta uyuyayımda sabah olsun sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni öptüm opuyorumnanaktan
günaydın canlarrımm opuyorumnanaktan zemuszemus
detox öncesi kilom 57.7 idi bu sabah tartıldım 56.9 geldim kaydirigubbakcemile5
ohh be sonunda bitti :sm_cool:
şimdi kesinlikle abartmıyosun kıtlıktan çıkmış gibi :roflol:
günaydın saç bakımı için size bir öneride bulunayım hem saçları güçlendiriyor hem parlatıyor hemde daha hızlı uzamasına yardımcı oluyor..
bir kase içine bıldırcın yumurtası sarısı ,buğday yağı, hint yağı ,saf zeyrin yağı ,kepeklenme sorununuz varsa çam terbentin ...bunları karıştırıp saçalarınıza sürün bir poşetle kafanızı sarın en az yarım saat en fazla 2 saat bekletin saçınızda sonarada normal yıkayın çok şampuanlamaya gerek yok yoksa saçlarınzı kurutursunuz..sonuç ışıl ışıl bir saç güçlü ve çabuk uzuyor...
kına olayındada kızıllığından hoşlanmayanlar için içerde siyah ışıkta patlıcan moru bir renk olan tarif vereyim..normal kına içine yine yumurta sarısı saf zeytin yağı,soğan kabuğu ve demlenmiş çay suyu azda siyahlaşması için taş kına diye satılır ondan azcık katın bütün saçınıza yedirin en az 2 saat böyle bekleyin yıkayın herkesin daynamayıp saçlarınızı neyle boyuyorsunuz veya yıkıyıyorsunuz sorusuyla karlşılaşabileceğiniz kadar güzel bir renk ve ışıltıya sahip oluyorsunuz.....
:roflol:08:15 1 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
2 dilim peynir
2 dilim domates
4 zeytin
1 dilim salatalık
Çok açık çay
(ürünlerimizin hepsi tuzsuzdur)
5-6 yaban mersini
22:30 2-3 yaban mersini
hmm.. araştırdım biraz. nerden bulup yapıyoruz bunu, indirilebiliyo mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?