Ben de buraya geleli 1 ay falan oldu
o ne demek canım yahuu neyleyımm kafamçokkarıştı :roflol: valla bu leslie aklımı basımdan aldı -tatlicadiarzu- anlamıyorum da kaydirigubbakcemile3
Öyle bi yağlanmışım ki, incelmekten çok yağlardan kurtulmak istiyom.
ben geldimayy hepsini ütüleyemedim walla kalanınıda hafta içi yaparım :hulya: kaydirigubbakcemile3
Hoşgeldiiiin opuyorumnanaktan Bugünün işi yarına ertelenmezmiş lülülülülülü
hoşbuldum çiçeem opuyorumnanaktan çok belim ağrıdı cnm ya :gitme:
he bu arada kızlar bişey sorcam,dün sorcaktım konusu açılınca ama unuttum.Badem yağını siz kaç liraya alıyosunuz?
ml'sine göre değişiyo canım.küçük şişe 4 lira ,az büyüğü 6 lira ya alıyom benhe bu arada kızlar bişey sorcam,dün sorcaktım konusu açılınca ama unuttum.Badem yağını siz kaç liraya alıyosunuz?
he bu arada kızlar bişey sorcam,dün sorcaktım konusu açılınca ama unuttum.Badem yağını siz kaç liraya alıyosunuz?
:1shok:
leslie de ne leslieymis ama. sırnaşık şeyo cvbını okumasam derdim çok huysuz köpek heralde:roflol:
olumunekankayizsmile uf aynen yaa oy yüzden lif tüketmeye gayret ediyom. ruseym ise yarıyo sanki. lif suyla birlikte vücutta sisinse, yedigimiz yaglı besinlerin kötü kolesterol tasıyan kısımlarını vücuda girmeden attırıyomus.
dediğim hareketler çok iyi geliyo canımolumunekankayizsmile. ben de cuma gün bir sürü yaptım belim yanım bi hos olurdu normalde bu sefer ütü yaparken bacakları yana açma hareketleri omurga dik bi sevilde esneme hareketleri yaptım da eskisi gibi agrımadı Allahtan
oo elıne saglık canım ütü yapmak kac kalorı acaba şakkıdı
yaz olsun da karpuz kavun yiyek cokacimcoook)
Kızlar o zaman 2 günde bir yapalım bu hareketleri :lepi: (ben artık her gün hareket yapmıyom asla korkudan)
opuyorumnanaktan Yasemin bak gör . Kusura bakma canım, çok sevindim içmediğine Şenizçok saol canım benim Şeniz
yok fıstıkkk nefret ederim ben cigaradan:roflol: spor sağlıklı yaşam da sigaranın işi ne vereliniortak
ben okudumm yorumları ekledim sadece sositososito
Baktım canım, gülmeden yapmak için ordan bakmalı7 gün sağlık diye bi sitede bi kadın yapıyo hareketleri onun resimlerinide koymuşlar o daha açıklayıcı geldi bana bi bakın isterseniz:))
google a ''tibetin yaşam pınarı hareketlerinin faydaları'' yazınca çıkıyo
O dediğine iflah olmaz hale geldikten sonra başlayam en iyisi CADIARZU Ekledim seni listeye opuyorumnanaktan Kız ben yarından başlattıydım tarihi yerimseniben Biz de gece yapak valla, yoksa sana yetişemicez kaydirigubbakcemile3Çok sağol birtanem, ben de callanetics yapıyordum dalmışım:S Siz de buna katılın 2 günde kalçam inceldi resmen, şaka gibi, ama bir yandan hereketler ölüm gibi
Buna da katılırım canım callan yanında bebek oyuncağı kalır herhalde, yaparım biraz dinlendikten sonra.:) olumunekankayizsmile
Katılırım hiç durmam olumunekankayizsmile
Yazdım canım opuyorumnanaktan ama üzücü haberim var, günde max 1 + verebiliyoz kaydirigubbakcemile3yaz kızım beni de :lepi:
yarım hergun + mı konulacak
en cok artı benım olacak binicem ustune binicem üstüne :roflol:
Ne de güzel reklam yaparmış tibet başkanım benim olumunekankayizsmileewet tibetin gençlik pınarı harekatına katılmak isteyen canlar war mı ? ilgilenenler için link : http://www.kadinlarkulubu.com/egzersizler/169075-tibetin-genclik-pinari-5-hareket.html
müracat : linguist veya dulcinea kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
hareketeri hergün düzenli yapıp dulcinea nın hazırladığı tabloda + alacaksınız
İlk yazdığımda kesin birileri öyle düşünüp alınır diye düşündüydüm yerimseniben kaydirigubbakcemileay ne bilem:roflol::roflol: ben de diyom usaklı olmaktan veya usakta olmaktan memnun değil heralde, yanına üzgün isareti koymus:roflol::roflol:
Yıldızlı artını verdim canım kaydirigubbakcemile3Ben yaptım tibet hareketlerini, callanetics de yaptım, 100 kalori yaktım bi de bisiklette, 100er bacak hareketi yaptım ayrıca.
Yıldızlı artı istiyorum:)
Çok spor yaptım ama çok da yedim galiba hiç o konuya girmeyelim:)
Geçmiş olsun canım a.s.kıyamamm sana :1hug:
esneme yapmıştım ama bugün ewi havalandırdım üşüdüm sanırım her biyerim tutuldu :teselli:
hmmm ok kızlar değişiyo genelde heryerde fiyatlar.Bende 5,5 veya 6 gibi bişeye almıştımda küçük şişesini.Çokmu pahalı acaba diye düşündüm
opuyorumnanaktan Yasemin bak gör . Kusura bakma canım, çok sevindim içmediğine Şeniz
Baktım canım, gülmeden yapmak için ordan bakmalı
O dediğine iflah olmaz hale geldikten sonra başlayam en iyisi CADIARZU Ekledim seni listeye opuyorumnanaktan Kız ben yarından başlattıydım tarihi yerimseniben Biz de gece yapak valla, yoksa sana yetişemicez kaydirigubbakcemile3
Yazdım canım opuyorumnanaktan ama üzücü haberim var, günde max 1 + verebiliyoz kaydirigubbakcemile3
Ne de güzel reklam yaparmış tibet başkanım benim olumunekankayizsmile
İlk yazdığımda kesin birileri öyle düşünüp alınır diye düşündüydüm yerimseniben kaydirigubbakcemile
Yıldızlı artını verdim canım kaydirigubbakcemile3Ekstra spor yapanlara dediğin gibi bi * mantıklı aslında CADIARZU
Geçmiş olsun canım a.s.
Bende de kepek problemi var canım.. çok çeşit şampuan kullandım, bıktım artık şampuanlardan. Bu kepek yapıyo ama en azından dökülmesini az da olsa azaltıydı ben de bırakmadım. Elma sirkesi de kullanıyom bi de. Elma ve sarımsağı son 1 aydır deniyom, bakalım sonuç ne olcak. Ama canlandırdı saçları cidden.
guzummm ceviz yaprağı sormuşun :ecrin_bebek: hani cevizin normal tahtası varyaa oda oluyooosempatiksalakcinni
akşam konuşuruz bu konuyu ben kaçıyom yineebilmiyorumkismile
oyy yerim ben seni Şeniz
anladım canım işe yaramasına sewindim bende şu sinamekili kür için o kadar saç bakım ampulu aldım 3 çeşit araya kış girince yapamadım haftaya yapsam mı ne sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni özendim şimdi size lülülülülülü sositososito
walla ona takılmak lasım Şeniz
bi kaç defa yapmıştım ben onu ertesi gün bankaya gitmem gerekti int. hesabı açtırcaktım bankacı baaayyyaann ay şaçlarınız ne hoş demişti :roflol: böle bi daha bi pofuduk pofuduk olmuşlardı sankimm sositososito yeniden başlamam lasım bayanssulusmile
CADIARZU Geçen baktım, ilk fırsatta ben de almak istiyom. Amma da çok şey biliyon yerimsenibenoy yüzden lif tüketmeye gayret ediyom. ruseym ise yarıyo sanki. lif suyla birlikte vücutta sisinse, yedigimiz yaglı besinlerin kötü kolesterol tasıyan kısımlarını vücuda girmeden attırıyomus.
[/I]
Ekledim canımdulcinea cım ne kaa dakiksin sen öle :)) hoş geldin a.s.
lachesis ve yesayıda ekle canım listeye :))
hatta lachesis bugünden yapmış :))
herkes nereye gitti saç topiğinemi?kaydirigubbakcemile3
napcamızı şaşırdık walla hadi hayırlısı :roflol:
volkan konak yarim yarimi dinliyom
offff ulennn offff :bbo::içelim:
vereliniortak hakkat ya grup kategorisini çoğaltak saçla da maçla daalkisalkisalkisbugun sac topıgınde kımınkı daha cok uzayacak bakalım kaydirigubbakcemile5
sen de gel kuzum 5 olalım :lepi:
Şeniz
ayyy basla basla anammmmmmmmmmmm 6 olduk kaydirigubbakcemile3 ben bı liste yapayım hobaaaaaaaaaaaaaaaaa :teytey: :teytey:
hadi bakalım göz sayımızı 4e çıkardık bekliyoruz:lepi:
SİNAMEKİLİ KÜR YENİ BAŞLAYANLAR HOBAAAAAA
1-gribin
2-linguist
3-avelon
4-yesa
5-hayat güzeldir
6-sangs
:roflol: :roflol: :roflol:
:roflol: :roflol: listem nasıl ama :roflol:
anam vitamin gibi kokuyor ne olacak ondan :lepi: ben sarımsak özü yağı denemiştim heheh kaydirigubbakcemile3
yok mu arttıran kaydirigubbakcemile5
bu arada detox lıstesı tekrardan 20 kısı oldu :lepi: linguistcim seni tekrar 20 yaptım canım vereliniortak
CADIARZU Geçen baktım, ilk fırsatta ben de almak istiyom. Amma da çok şey biliyon yerimseniben
Ekledim canım, *+ sını da verdim lachesis in... Valla hiç saate bakmadım canım, içimde saat var sanırsam :1closedeyes: sırnaşık şey Hoşbuldum Şeniz
:roflol::roflol::roflol: aynen simdi oldugum gibi olmussunuz:sm_cool::sm_cool:
yaa ufff saçlarım hiç kısalsın istemiyorum zaten ya siz kaç ayda bir aldırıyonuz kırıkları kızlar? ben sırf kısalcak diye sık aldırmıyorum ya. ya kırıklardan,çatallasmalardan kurtulmanın doğla formulü varmı ki, makas altına yatmadan:roflol::roflol:
ben bide yüzüme kil maskesi yapıyodum onada başlıyayımda tam olsun kaydirigubbakcemile3
Tibetin Gençlik Harekatına Katılmak İsteyenler kaydirigubbakcemile3
1. linguist
2. dulcinea
3. gripin
ewet operasyonumuz başlıyorr kızlarrr sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
olur canım yarın başlıyalım bu gece kızlarada sorarıs katılmak isteyen olursa hep beraber başlarız hihoyyyt
şu kısmı anlayamadım :
Tibetin Gençlik Pınarı her gün düzenli olarak yapılması gereken 5 adımlık bir egzersiz planı... Tibetliler, bu egzersizlere '5 Ayin' adını vermiş. İlk hafta hareketleri 3'er tekrar, 2. hafta 5'er tekrar, 3. hafta 7'şer tekrar 4.hafta 9'ar ve böylece her hafta sayıları 2 artırım yaparak 21'nci tekrara ulaşıyorsunuz. 21. tekrardan sonra her gün uygulamaya devam ediyorsunuz.Bu kadar basit aslında ... Sizede tavsiye ederim...
siz de boyna grup açmısınız kızlar:roflol:
ay çok güzel ama yaaa iste yavas yavas artırmanın güzel bi formulü.ben sevdimmm bende varımmm(eksik kalmıyımvereliniortak):hulya:
21 . tekrara ulaştıktan sonra hep 21 kezmi yapcas yaw ?
evet canım sonrasında hep 21 kere yapılıyo.Amaç zaten 21e ulaşmak. Merak ettiğiniz şeyler varsa bana sorabilirsiniz.Çünkü arkadaşım yapıyo bunu hergün düzenli ondan baya bi bilgi almıştım.Yine öğrenebilirim ondan
canım o kendini çok enerjik hissettiğini söylüyo,yapmadığım zamanlarda acayip rahatsız oluyorum diyor. Eskiden 8-9 saat uyurken şimdi 6saat yetiyo diyor. Kilo konusunda bişey olmadı kendisi zaten 49 kilo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?