50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben de buraya geleli 1 ay falan oldu

:1shok:

o ne demek canım yahuu neyleyımm kafamçokkarıştı :roflol: valla bu leslie aklımı basımdan aldı -tatlicadiarzu- anlamıyorum da kaydirigubbakcemile3

leslie de ne leslieymis ama. sırnaşık şeyo cvbını okumasam derdim çok huysuz köpek heralde:roflol:

Öyle bi yağlanmışım ki, incelmekten çok yağlardan kurtulmak istiyom.

olumunekankayizsmile uf aynen yaa oy yüzden lif tüketmeye gayret ediyom. ruseym ise yarıyo sanki. lif suyla birlikte vücutta sisinse, yedigimiz yaglı besinlerin kötü kolesterol tasıyan kısımlarını vücuda girmeden attırıyomus.

ben geldim ayy hepsini ütüleyemedim walla kalanınıda hafta içi yaparım :hulya: kaydirigubbakcemile3

Hoşgeldiiiin opuyorumnanaktan Bugünün işi yarına ertelenmezmiş lülülülülülü

hoşbuldum çiçeem opuyorumnanaktan çok belim ağrıdı cnm ya :gitme:

dediğim hareketler çok iyi geliyo canımolumunekankayizsmile. ben de cuma gün bir sürü yaptım belim yanım bi hos olurdu normalde bu sefer ütü yaparken bacakları yana açma hareketleri omurga dik bi sevilde esneme hareketleri yaptım da eskisi gibi agrımadı Allahtan

dulcinea cım ne kaa dakiksin sen öle :)) hoş geldin a.s.
lachesis ve yesayıda ekle canım listeye :))
hatta lachesis bugünden yapmış :))

ben ceryanda kaldım sanırsam omzumda tutuldu kafamçokkarıştı

hmmm ok kızlar değişiyo genelde heryerde fiyatlar.Bende 5,5 veya 6 gibi bişeye almıştımda küçük şişesini.Çokmu pahalı acaba diye düşündüm

oo elıne saglık canım ütü yapmak kac kalorı acaba şakkıdı

yanlıs hatırlamıyosam 1 saati 70 kalori kaybettiriymis.

yaz olsun da karpuz kavun yiyek cokacimcoook)

ben de hep karpuzlu zamanları bekliyom özlemle ya.karpuzlu ve kirazlı. en çok kilo kaybettiren meyveler. tabi kaybettiğimiz su oluyo çogunlukta ama olsun inceliyon mu inceliyonkaydirigubbakcemile3

Kızlar o zaman 2 günde bir yapalım bu hareketleri :lepi: (ben artık her gün hareket yapmıyom asla korkudan)

bende çok yüklenmisim ya bugün yapmadım korkudan yani nerdeyse hiç yapmadım.ben bi yapmaya basladım mı olayı abartıyom zaten ya. aslında yavas yavas çoğaltarak yapacan. ben bastan abartınca sonra hamlık oluyom otura gidiyom günlerce. annem hep kızar bu yüzden yavas yavas artırarak yap diye ama ben de fazla azimliyim anam napayınkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

çok saol canım benim Şeniz
yok fıstıkkk nefret ederim ben cigaradan :roflol: spor sağlıklı yaşam da sigaranın işi ne vereliniortak
ben okudumm yorumları ekledim sadece sositososito
opuyorumnanaktan Yasemin bak gör . Kusura bakma canım, çok sevindim içmediğine Şeniz
Baktım canım, gülmeden yapmak için ordan bakmalı

O dediğine iflah olmaz hale geldikten sonra başlayam en iyisi CADIARZU Ekledim seni listeye opuyorumnanaktan Kız ben yarından başlattıydım tarihi yerimseniben Biz de gece yapak valla, yoksa sana yetişemicez kaydirigubbakcemile3

yaz kızım beni de :lepi:

yarım hergun + mı konulacak

en cok artı benım olacak binicem ustune binicem üstüne :roflol:
Yazdım canım opuyorumnanaktan ama üzücü haberim var, günde max 1 + verebiliyoz kaydirigubbakcemile3

Ne de güzel reklam yaparmış tibet başkanım benim olumunekankayizsmile
ay ne bilem:roflol::roflol: ben de diyom usaklı olmaktan veya usakta olmaktan memnun değil heralde, yanına üzgün isareti koymus:roflol::roflol:
İlk yazdığımda kesin birileri öyle düşünüp alınır diye düşündüydüm yerimseniben kaydirigubbakcemile
Yıldızlı artını verdim canım kaydirigubbakcemile3 Ekstra spor yapanlara dediğin gibi bi * mantıklı aslında CADIARZU
kıyamamm sana :1hug:
esneme yapmıştım ama bugün ewi havalandırdım üşüdüm sanırım her biyerim tutuldu :teselli:
Geçmiş olsun canım a.s.

Kız katrece herkes bi yana sen bi yana... seni bıraksak tek başına tüm sayfaları doldurursun. Hızına yetişemiyom kaydirigubbakcemile3

saol canım hoş geldin yeniden Şeniz

guzummm ceviz yaprağı sormuşun :ecrin_bebek: hani cevizin normal tahtası varyaa oda oluyooosempatiksalakcinni

akşam konuşuruz bu konuyu ben kaçıyom yineebilmiyorumkismile

ay bu ne kızlarrrr meğer bi ben takmamısım yaaa..... ay doldurmussunuz ben hangi biriyle baslıycam .. .. elma sirkesiyle kepek sorunum gitti sükür de ben kına yakıncaya kadar bunlardan deniyim bariiii.. sinameki cazip geldi.......o nasıl bisiy ki,, etkileri nasıl ki. ay ben ikbal gürpınarın formülünü yapmayı düsünüyodum ama ondan önce bunlardan birini mi yapsam .. ... sempatiksalakcinni kararsızlıv hiç bana göre değil yaaaaCADIARZUgerçi fazla da çalısmadıgım sınav var bi ay bile kalmadı. haziran da da var sınavlar anam ne zaman yapcam ben yaaa yağlarım, kilolarım gitsin derdindeyken maymun istahlılığım yeniden saçlarıma taktırdı simdi benii

oy yüzden lif tüketmeye gayret ediyom. ruseym ise yarıyo sanki. lif suyla birlikte vücutta sisinse, yedigimiz yaglı besinlerin kötü kolesterol tasıyan kısımlarını vücuda girmeden attırıyomus.
[/I]
CADIARZU Geçen baktım, ilk fırsatta ben de almak istiyom. Amma da çok şey biliyon yerimseniben

dulcinea cım ne kaa dakiksin sen öle :)) hoş geldin a.s.
lachesis ve yesayıda ekle canım listeye :))
hatta lachesis bugünden yapmış :))
Ekledim canım , *+ sını da verdim lachesis in... Valla hiç saate bakmadım canım, içimde saat var sanırsam :1closedeyes: sırnaşık şey Hoşbuldum Şeniz

herkes nereye gitti saç topiğinemi?kaydirigubbakcemile3

napcamızı şaşırdık walla hadi hayırlısı :roflol:

:roflol::roflol::roflol: aynen simdi oldugum gibi olmussunuz:sm_cool::sm_cool:

yaa ufff saçlarım hiç kısalsın istemiyorum zaten ya siz kaç ayda bir aldırıyonuz kırıkları kızlar? ben sırf kısalcak diye sık aldırmıyorum ya. ya kırıklardan,çatallasmalardan kurtulmanın doğla formulü varmı ki, makas altına yatmadan:roflol::roflol:

vereliniortak hakkat ya grup kategorisini çoğaltak saçla da maçla daalkisalkisalkis

hadi bakalım göz sayımızı 4e çıkardık bekliyoruz:lepi:

ne gözü ay, göz bakımı grubu falan da mı kuracaz:roflol:

SİNAMEKİLİ KÜR YENİ BAŞLAYANLAR HOBAAAAAA

1-gribin

2-linguist

3-avelon

4-yesa

5-hayat güzeldir

6-sangs

:roflol: :roflol: :roflol:

beni de ekleyin anam ama sinameki de ne var baska. ay hemen baslamasam mı yoksa sinüzütüm var her gün saç yıkayınca berbar agrıyo.yaz gelsin de öyle mi yapsam. neyse siz yine de bi anlatın bahayın sinamekiden baska ne var içinde.

:lepi:
kuzum bizdemi bugünden başlıcas yoksam yarın mı sempatiksalakcinni

he walla netcemizi şaşırdık lülülülülülü
operasyon şart canım allahtan benim gıwırcıkta pek belli olmuyoo sık kestirmem ben sempatiksalakcinni

ben bide yüzüme kil maskesi yapıyodum onada başlıyayımda tam olsun kaydirigubbakcemile3

ay ben onu bi ara icine badem yağı yaparak denediydim :roflol:zalak kibin, 'ha kayısı yağı, ha badem didim' tüysüz yüzüm tüylendi-tatlicadiarzu-

Tibetin Gençlik Harekatına Katılmak İsteyenler kaydirigubbakcemile3

1. linguist
2. dulcinea
3. gripin

ewet operasyonumuz başlıyorr kızlarrr sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

olur canım yarın başlıyalım bu gece kızlarada sorarıs katılmak isteyen olursa hep beraber başlarız hihoyyyt

yok anam tekrar basa döncezsırnaşık şey

canım o kendini çok enerjik hissettiğini söylüyo,yapmadığım zamanlarda acayip rahatsız oluyorum diyor. Eskiden 8-9 saat uyurken şimdi 6saat yetiyo diyor. Kilo konusunda bişey olmadı kendisi zaten 49 kilo

ay ne güzel yaaa, söylemistim de mi bende varıııımmm
vereliniortakvereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…