50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar bittihihoyyyt simdi bugün yazdıgım ilk cevabımdan sonraki yazıanları okuyup yorumuycam tabi o arada siz yine doldurursunuz ve bu böyle gider abiler:roflol:

süper motive edici bi söz kaydirigubbakcemile2 Şeniz

cnm link burda : http://www.kadinlarkulubu.com/egzersizler/169075-tibetin-genclik-pinari-5-hareket.html
ama orda çok komik 7gün sağlık diye bi sitede yapan bi kadının resmini koymuşlar kaydirigubbakcemile2

canlarım benımmmmmm yaa saolasınız kopyaladım hemen bı yere kaydirigubbakcemile5

eee sımdı her hareketten kac tane yapıyım dıyecegım ac oku dıyeceksenız o yuzden ben acıp okuyup yapıyım da yıldızlı artımı alıyım kaydirigubbakcemile3

kocum nerde yaaa lıstemı yazacagım olumunekankayizsmile

bı de sporlarımı zemuszemus

hadi bakan yawru görelim seni sewdiceğine süper bi süprüss olcak seni görünce böle olcak kafamçokkarıştı sende böle sositososito ehehe :roflol:
canım calllanetics pilates bale karışı bişi ama baya bi zorlayıcı ben pilateste ilerleyip ona geçmeyi düşünüyom işte sana link : http://www.kadinlarkulubu.com/spor-gorsel-paylasim/204096-callanetics-egzersizleri.html

Neeee, 5 hareketi 3 kez yapsan 15 eder. Bu kadarcık hareketin lafı mı yapılır :dilcikar:
Gripincim tembelim bu lafım sana da kaydirigubbakcemile

Seni de ekledim yasemincim kaydirigubbakcemile3

ne bileyim eskileri şöyle ağız tadıyla okuyamadımmm kiii:hulya:

neyse linke bi bakayımmm daha sonraa amalaelaelaelaelae

Hoşgeldin grubumuza kaydirigubbakcemile3 Ay ben de sana geçen motivasyonun sorduydum, buymuş demek... Seni gibi dombili opuyorumnanaktan Ben de aynı hayalle yaşıyom valla opuyorumnanaktan

süper motive edici bi söz kaydirigubbakcemile2 Şeniz
Öyle valla canım ya... öbür türlü insan kendini kötü hissediyor. İstediği fiziğe ulaşma umudu daha az oluyor... Ben bu işi çok sevdim :)) Ekstra spor yapanları da takip etmiş olacağız hem kaydirigubbakcemile2

kizlar mutlu pazarlar

nasilsiniz???
hoşgeldin canım :) iyiyiz sen nasılsın opuyorumnanaktan

ilk hafta her bir hareketi 3 defa yapcas aman yawaş yap belini boynunu incitenler olmuş nefes lere dikkat et hihoyyyt

ben yaptımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

her bırınden 3 demıs ben 5 yaptım scyllacıgım kac tane yapmıstı heheheh :)))

yıldızlı artı bana en parlagından lutfen

prensesım hosgeldın canım :))

lınguıstcıgım yaa sen yazana kadar ben yaptım yavas yavas yaptım amaaaaaaaaaaaaaaaa belım agrıyor sımdı :))hhehe saka saka :)

motivasyon kaynaklarımız aynı vereliniortak :lepi:

Neeee, 5 hareketi 3 kez yapsan 15 eder. Bu kadarcık hareketin lafı mı yapılır :dilcikar:
Gripincim tembelim bu lafım sana da kaydirigubbakcemile

Seni de ekledim yasemincim kaydirigubbakcemile3

insan havasında olmayınca parmağını bile kıpırdatmak istemiyor.Valla biz üşengeçliğin son sınırlarında geziniyoz yaseminle.Altıüstü 3er kez 5 hareket ama serde tembellik var naparsın kuzucum:sm_confused:

kizlar mutlu pazarlar

nasilsiniz???

hoşgeldin canım.Ben kendi adıma söyliyim:çok enerjisiz ve iç sıkıntısı hissediyorum
senden naber?

yaramasss orda 3 diyoo hafta hafta artcaktı bu hafta 3 haftaya 5 sempatiksalakcinni
dulcineacım yesaya cezamı wersek :roflol: :roflol: :roflol:

hoşgeldin canım :) iyiyiz sen nasılsın opuyorumnanaktan

ilk hafta her bir hareketi 3 defa yapcas aman yawaş yap belini boynunu incitenler olmuş nefes lere dikkat et hihoyyyt

hosbulduk canimcimmm
fena deilimmm biraz midem rahatsizdi bugun siskinlik gaz vardi epeyyy

canım benım yaa nen var olumunekankayizsmile

valla tam 5 dk hatta surmuyor bıle kalkın yapın yahuu kaydirigubbakcemile

kizlar mutlu pazarlar

nasilsiniz???
Hoşgeldin canım.. düzenli hareket yapmak için grup oluşturduk, seni de bekleriz yerimseniben (nickimi değiştirdim, avelon)
http://www.kadinlarkulubu.com/egzersizler/169075-tibetin-genclik-pinari-5-hareket.html
hoşbulduuuummmm
biii incelemem gerekk-tatlicadiarzu-

şaka bi yana yaparım yaa tatlımmmmkaydirigubbakcemile2
Çoktan ekledim seni kaydirigubbakcemile3

ben yaptımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

her bırınden 3 demıs ben 5 yaptım scyllacıgım kac tane yapmıstı heheheh :)))

yıldızlı artı bana en parlagından lutfen
Bana da 3 az geliyor cimcimem ama bu sefer tarife göre yapalım bari... zaten başka spor da yapacağız. Verdim *+ nı kaydirigubbakcemile3
Bıdı bıdı senii kaydirigubbakcemile3 Seni kendine bıraksak ooooo oooooooooooo o.. tamam bugün zaten yarın başlarız diye niyet etmiştik... yarın kesin bekliyom yapmanı kaydirigubbakcemile5

herkese merhaba arkadaşlar iki gündür çok hastayım :ecrin_bebek:grip olmusum heryerim yok kötü ağrıo dünde nişana gittim halay felan çektim kaydirigubbakcemile3terli terli buz gibi havaya çıktım hepten mahvoldum nişana gitmedende foto çekinmiştim sizlere göstermek istiyorum nekadar kilo vermem gerektiğini öğrenmek için ama bilmiom nasıl koycam fotoyu bikeresinde kücük çıktı nasıl büyük gösterebilirimCADIARZUCADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…