Anlaştık fıstıklarım kaydirigubbakcemile3 Ben de yapacak yatmadan önce... hihoyyyt En azından bu hareketleri yaparak düzenli bişi yapmanın huzuruna kavuşmuş oluruz opuyorumnanaktan
Yasemiiiiiiiiiiiiiiin sensiz olmaz bu iş Şeniz
bende bugün yapamam hiç havam yoook-tatlicadiarzu-
hoşbulduuuummmmHoşgeldiiiiiiin opuyorumnanaktan
Evet canım, sensiz olmaz diyoruz ama boshayallersmile kaydirigubbakcemile
cnm link burda : http://www.kadinlarkulubu.com/egzersizler/169075-tibetin-genclik-pinari-5-hareket.html
ama orda çok komik 7gün sağlık diye bi sitede yapan bi kadının resmini koymuşlar kaydirigubbakcemile2
Yapmadan yok öyle lülülülülülü Yaparsan sana da yıldızlı artı vericem cimcimem, çünkü siz baya baya spor yapıyorsunuz Şeniz
http://www.kadinlarkulubu.com/egzersizler/169075-tibetin-genclik-pinari-5-hareket.html
TİBETİN GENÇLİK PINARI HAREKETLERİ | 7 Gün Sağlık - Sağlık Yaşam Portalı
kizlar mutlu pazarlar
nasilsiniz???
katılmam mı heç.katılmassam bi yanım eksik kalmaz belkin ama çoğalır.:roflol:
valla kuyruğum sıkıstı kızlar,dogum günüm yaklastı ve 5 aydır göremediğim kuzucuğumla vuslat günümüz yaklastı nereye çekseniz gelirimkaydirigubbakcemile. onla en son bulustugumuzda 59 kiloydum. nette de 60 kilo halimi görmüstü. bu yeni halimi görmedi, söylemedim hem sürpriz olsun diye hem de o benim dombik halimi seviyo zayıflama konsantrasyonumuz bozar bi sey falan der de diye.2 ay önce 60 kiloydum, kilom 57 ye düseli nette de görüsmüyom hep erteliyom sok edicem onu sokkk:roflol::roflol: onun sevimli dombiği olmaktan memnundum ama biraz daha karar vermeseydim kilo vermeye dosdombik olacaktım en iyisi biraz inceliveriyin gari.aha da buraya yazıyom kızlar (gerçi burayaz yazdığımı sonra ben bile bulamam da:roflol::roflol:) sevgülümün gelceği güne 52 nin altında girecem insallah
ay bu nedir,nasıl yapılır bunu da yapayım bundan da eksik kalmıyım:roflol:
Neeee, 5 hareketi 3 kez yapsan 15 eder. Bu kadarcık hareketin lafı mı yapılır :dilcikar:
Gripincim tembelim bu lafım sana da kaydirigubbakcemile
Seni de ekledim yasemincim kaydirigubbakcemile3
Hoşgeldin grubumuza kaydirigubbakcemile3 Ay ben de sana geçen motivasyonun sorduydum, buymuş demek... Seni gibi dombili opuyorumnanaktan Ben de aynı hayalle yaşıyom valla opuyorumnanaktan
katılmam mı heç.katılmassam bi yanım eksik kalmaz belkin ama çoğalır.:roflol:
valla kuyruğum sıkıstı kızlar,dogum günüm yaklastı ve 5 aydır göremediğim kuzucuğumla vuslat günümüz yaklastı nereye çekseniz gelirimkaydirigubbakcemile. onla en son bulustugumuzda 59 kiloydum. nette de 60 kilo halimi görmüstü. bu yeni halimi görmedi, söylemedim hem sürpriz olsun diye hem de o benim dombik halimi seviyo zayıflama konsantrasyonumuz bozar bi sey falan der de diye.2 ay önce 60 kiloydum, kilom 57 ye düseli nette de görüsmüyom hep erteliyom sok edicem onu sokkk:roflol::roflol: onun sevimli dombiği olmaktan memnundum ama biraz daha karar vermeseydim kilo vermeye dosdombik olacaktım en iyisi biraz inceliveriyin gari.aha da buraya yazıyom kızlar (gerçi burayaz yazdığımı sonra ben bile bulamam da:roflol::roflol:) sevgülümün gelceği güne 52 nin altında girecem insallah
Öyle valla canım ya... öbür türlü insan kendini kötü hissediyor. İstediği fiziğe ulaşma umudu daha az oluyor... Ben bu işi çok sevdim :)) Ekstra spor yapanları da takip etmiş olacağız hem kaydirigubbakcemile2süper motive edici bi söz kaydirigubbakcemile2 Şeniz
hoşgeldin canım :) iyiyiz sen nasılsın opuyorumnanaktan
kizlar mutlu pazarlar
nasilsiniz???
canlarım benımmmmmm yaa saolasınız kopyaladım hemen bı yere kaydirigubbakcemile5
eee sımdı her hareketten kac tane yapıyım dıyecegım ac oku dıyeceksenız o yuzden ben acıp okuyup yapıyım da yıldızlı artımı alıyım kaydirigubbakcemile3
kocum nerde yaaa lıstemı yazacagım olumunekankayizsmile
bı de sporlarımı zemuszemus
Hoşgeldin grubumuza kaydirigubbakcemile3 Ay ben de sana geçen motivasyonun sorduydum, buymuş demek... Seni gibi dombili opuyorumnanaktan Ben de aynı hayalle yaşıyom valla opuyorumnanaktan
Öyle valla canım ya... öbür türlü insan kendini kötü hissediyor. İstediği fiziğe ulaşma umudu daha az oluyor... Ben bu işi çok sevdim :)) Ekstra spor yapanları da takip etmiş olacağız hem kaydirigubbakcemile2
hoşgeldin datlımmmmmolumunekankayizsmile Şeniz
Neeee, 5 hareketi 3 kez yapsan 15 eder. Bu kadarcık hareketin lafı mı yapılır :dilcikar:
Gripincim tembelim bu lafım sana da kaydirigubbakcemile
Seni de ekledim yasemincim kaydirigubbakcemile3
kizlar mutlu pazarlar
nasilsiniz???
ben yaptımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
her bırınden 3 demıs ben 5 yaptım scyllacıgım kac tane yapmıstı heheheh :)))
yıldızlı artı bana en parlagından lutfen
prensesım hosgeldın canım :))
lınguıstcıgım yaa sen yazana kadar ben yaptım yavas yavas yaptım amaaaaaaaaaaaaaaaa belım agrıyor sımdı :))hhehe saka saka :)
hoşgeldin canım :) iyiyiz sen nasılsın opuyorumnanaktan
ilk hafta her bir hareketi 3 defa yapcas aman yawaş yap belini boynunu incitenler olmuş nefes lere dikkat et hihoyyyt
insan havasında olmayınca parmağını bile kıpırdatmak istemiyor.Valla biz üşengeçliğin son sınırlarında geziniyoz yaseminle.Altıüstü 3er kez 5 hareket ama serde tembellik var naparsın kuzucum:sm_confused:
[?[/COLOR][/B]
Hoşgeldin canım.. düzenli hareket yapmak için grup oluşturduk, seni de bekleriz yerimseniben (nickimi değiştirdim, avelon)kizlar mutlu pazarlar
nasilsiniz???
Çoktan ekledim seni kaydirigubbakcemile3hoşbulduuuummmm
biii incelemem gerekk-tatlicadiarzu-
şaka bi yana yaparım yaa tatlımmmmkaydirigubbakcemile2
Bana da 3 az geliyor cimcimem ama bu sefer tarife göre yapalım bari... zaten başka spor da yapacağız. Verdim *+ nı kaydirigubbakcemile3ben yaptımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
her bırınden 3 demıs ben 5 yaptım scyllacıgım kac tane yapmıstı heheheh :)))
yıldızlı artı bana en parlagından lutfen
Bıdı bıdı senii kaydirigubbakcemile3 Seni kendine bıraksak ooooo oooooooooooo o.. tamam bugün zaten yarın başlarız diye niyet etmiştik... yarın kesin bekliyom yapmanı kaydirigubbakcemile5insan havasında olmayınca parmağını bile kıpırdatmak istemiyor.Valla biz üşengeçliğin son sınırlarında geziniyoz yaseminle.Altıüstü 3er kez 5 hareket ama serde tembellik var naparsın kuzucum:sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?