herkese merhaba arkadaşlar iki gündür çok hastayım :ecrin_bebek:grip olmusum heryerim yok kötü ağrıo dünde nişana gittim halay felan çektim kaydirigubbakcemile3terli terli buz gibi havaya çıktım hepten mahvoldum nişana gitmedende foto çekinmiştim sizlere göstermek istiyorum nekadar kilo vermem gerektiğini öğrenmek için ama bilmiom nasıl koycam fotoyu bikeresinde kücük çıktı nasıl büyük gösterebilirimCADIARZUCADIARZU
geçmiş olsun cnm foto konusunu bende bilmiyorum bayanssulusmile
Kızlar size tibetin gençlik pınarı hareketleriyle ilgili gerçek hikayeler ve yapanların düşüncelerini buldum getirdim,bi okuyun bakalımbuyrunnnnnnnnn
Tibetli Lamaların gençliklerini korumalarının ardındaki sır, her gün düzenli olarak yaptıkları bir kaç canlandırıcı yoga hareketinde gizlidir.
Yapılması çok basit olan bu hareketleri bir de ihmali halinde hareketlerin etkisini yok edecek bir nefes alma tekniği tamamlıyordu.
Bizim emekli albay, bir yılın sonunda vatanı İngiltere'ye döndüğünde çevresindekiler onu tanımakta zorlanmış çünkü 1 yıl önceki halinden 20 yaş daha genç görünüyormuş. Yalnızca görüntüde değilmiş tabii bu gençlik. İnsanlar gözlerine inanamamış.
Bugünse, Kuzey Amerika'daki bir takım ünlü sağlık Guru'larının zengin müritleri/müşterileri bu basit hareketleri yaparak mükemmel sonuçlar elde ediyor. Yıllar içinde "5 Tibet Ayini" olarak tanınan bu 5 hareketin etkileri ağızdan ağıza dolaşarak, bir efsane gibi dünyaya yayılmış. Günümüzde tüm dünyada binlerce insan gizlice bu özel yogayı uyguluyor. Bir-ikisi Tibet'in Gençlik Pınarı adıyla dilimize de çevrilmiş bir çok kitap yazılmış hakkında.
Aslında çok basit olan bu hareketleri yıllardır titizlikle uygulayan insanların anlattıkları neredeyse mucize gibi şeyler. Gençleşen cilt, solan hatta yok olan yaşlılık lekeleri, aklaşmış saçların yeniden eski rengine dönmesi!, yok olan vücut ağrıları, yenilenen enerji düzeyleri ve tepeden tırnağa fiziksel canlanma.
Tüm bu iddaları destekleyen bilimsel araştırmalar veya deneyler olmasa da hareketleri doğru olarak yapanlar ilk bir kaç ay içinde bile etkilerini görmeye başladıklarını vurguluyorlar ve çok memnunlar.
Tibet yogasının temeli, endokrin (hormonal) sistemimizin biz yaşlandıkça giderek daha az hormon salgılamaya başladığı gerçeğine dayanırmuş.
Tabiat Ana, gençliğin üretken yıllarını tamamladıktan sonra artık karşı cinse çekici gelecek bir görünüme ya da gençlik enerjisine ve dürtülerine gereksinim duymayacağımıza karar vermiş. Bu nedenle de bir yaştan sonra yavaş yavaş hormon musluğunu kapatmaya başlarmış. Bunun sonucu ise hepimizin (hadi ben çoğumuzun diyeyim) çekindiği yaşlılık işaretleri oluyormuş. Cildimiz buruşup, sarkıyor, saçımız inceliyor, enerji düzeyimiz düşüyor ve her gün aynada aksimizi gördükçe giderek "daha yaşlı düşünmeye" başlıyoruz.
Benim bu sihirli formülle tanışmam gazete haberi ile oldu.Ardından bir kitap fuarında karşıma çıkan 2 cildi birden alıp okudum ve derhal uygulamaya koydum.Bir yandan da sevdiğim dostlara önermeye başladım.40 yaş üzeri sigara içen bir bayan olarak her gün zorlanarak,nefes nefese çıktığım 4 kat merdiveni koşaradım çıkmaktan zevk almaya başladığımı farkettim.Günü bitmek tükenmek bilmez bir enerjiyle tamamlamanın yanısıra sağlık sorunlarımın da yavaş yavaş benimle vedalaşması en önemli kazanımım oldu.Ayda en az bir kez bel fıtığımdan kaynaklanan ağrılar yüzünden vav çizerek yürür,yine ayda en az bir kere boyun fıtığımdan kaynaklanan dayanılmaz ağrılar yüzünden yatakta sağdan sola dönmek benim için işkence olurdu.Ayrıca geçmek bilmeyen bronşit ve öksürükler de cabası...Güvenle söylüyorum ki bu mucize hareketler yaşamıma girdiğinden beridir bel-boyun sorunları yüzünden yatağa düşme derdimden ve kronikleşmeye yüz tutan bonşitten kurtuldum.Bunlara ek olarak 48 bedenden 42 bedene düştüm.Yaklaşık 10 kilo fazlalıktan kurtuldum.
Eşim 46 yaşında ve 10 yaş küçük arkadaşları ile arasındaki görüntü farklılığı fotoğraflarla kanıtlayabileceğim bir kazanım.
Dost çevremden aldığım geri bildirimlere dayanarak söylüyorum ki bayanlarda hormon dengesizliklerine ve adet düzensizliklerine son veriyor.Ayrıca iki dostumdan da yine bayanları rahatsız eden yumurtalık kistlerinde gerileme gözlemlendiğine dair duyum aldım.
Henüz başlamayanlar,başlayıp da bırakanlar,bu sadece bir egzersiz programı olmayıp yaşam felsefesi olarak benimsenip kullanılması gereken gerçek bir uzun,sağlıklı yaşam formülüdür.
Nasıl aynı olmasın ki :asigim: Şenizmotivasyon kaynaklarımız aynı vereliniortak :lepi:
Linguistcim aslında biz de mi 5 ten başlasak. Yapmışsın sen daha iyi bilirsin şimdi. 3 çok az değil mi? :sm_confused:yaramasss orda 3 diyoo hafta hafta artcaktı bu hafta 3 haftaya 5 sempatiksalakcinni
dulcineacım yesaya cezamı wersek :roflol: :roflol: :roflol:
Geçmiş olsun canım. a.s. Foto için: http://www.kadinlarkulubu.com/teknik-destek/44372-kkya-resim-eklemek-buyrun-arkadaslar.htmlherkese merhaba arkadaşlar iki gündür çok hastayım :ecrin_bebek:grip olmusum heryerim yok kötü ağrıo dünde nişana gittim halay felan çektim kaydirigubbakcemile3terli terli buz gibi havaya çıktım hepten mahvoldum nişana gitmedende foto çekinmiştim sizlere göstermek istiyorum nekadar kilo vermem gerektiğini öğrenmek için ama bilmiom nasıl koycam fotoyu bikeresinde kücük çıktı nasıl büyük gösterebilirimCADIARZUCADIARZU
Valla canım ya, resmen şevkimizi kırmaya çalışıyolar :dilcikar: Artını da verdim. Bizim ev müsait olsa ben de yapmak istiyom hihoyyytkıslar giremiyom yaw foruma bi türlü giriyom tam yazıyom yine gidiyo(
bu arada yaptım bende tibet hareketlerini
kim war kim yok görünmüyoda :ecrin_bebek:
üsütnede bi çay bardağı tarçınlı light süt + burçak yedim bi tanecik
saol bidenem sırnaşık şeyNasıl aynı olmasın ki :asigim: Şeniz
:asigim: :1hug:
Linguistcim aslında biz de mi 5 ten başlasak. Yapmışsın sen daha iyi bilirsin şimdi. 3 çok az değil mi? :sm_confused:
walla az ama napalım öle diyolardı gamyoncuiremsu
Geçmiş olsun canım. a.s. Foto için: http://www.kadinlarkulubu.com/teknik-destek/44372-kkya-resim-eklemek-buyrun-arkadaslar.html
Valla canım ya, resmen şevkimizi kırmaya çalışıyolar :dilcikar: Artını da verdim. Bizim ev müsait olsa ben de yapmak istiyom hihoyyyt
Ben burdayım olumunekankayizsmile Afiyet olsun ben de mi içsem cokacimcoook
Soruma da cevap versene linguist cimcimesi
Ay pardon sen de yasemin gibi içine yazmışsın mesajın :)) Şimdi gördüm linguistcim.
Ay pardon sen de yasemin gibi içine yazmışsın mesajın :)) Şimdi gördüm linguistcim.
sinamekiyi diyorsan haftada 1 gün canım evetkızlar bu saçbakım kürünü haftada 1 yapmıyomuyuz? Katrece hergün diye bişey söyledi gibi
[/URL][/IMG]saol cnm bnm yapabilmişimdir umarımmsırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?