gel ben sana veremmmm tarçınlı süttkaydirigubbakcemile :içelim:
yaa sinir oldummm giremediiim diyeee bölümee
Benden ayrı kalmaya dayanamıyon di mi sırnaşık şey sırnaşık şey Şeniz Ben içcektim de vazgeçtim, su içcem. Karnım aç değil çünkü.gel ben sana veremmmm tarçınlı süttkaydirigubbakcemile :içelim:
yaa sinir oldummm giremediiim diyeee bölümee
kaydirigubbakcemile3 Ben seni olduğun gibi seviyom opuyorumnanaktan:dilcikar: :dilcikar:
Bence gayet güzel fiziğin var. Spor yap, birazcık beli inceltmeye yönelik çalışabilirsin kaydirigubbakcemile5kocamana olmusum yaaasırnaşık şeynasıl küçültüyüm arkadaşlarrrsırnaşık şey
kaydirigubbakcemile3 Annadım ben.. Tamam sen 3 diyosan üç olsun... zaten tek yaptığımız spor bu olmayacak. Ama gönlüm 5 teöle yapmışım cidden :1ninca: lülülülülülü
canım boy kaçtı acabaaa :ecrin_bebek:
bende öle kötükedihüso
saol cnm bnm incelmeye calışıyorum ama bakalm inş incelirkaydirigubbakcemile5
Benden ayrı kalmaya dayanamıyon di mi sırnaşık şey sırnaşık şey Şeniz Ben içcektim de vazgeçtim, su içcem. Karnım aç değil çünkü.
kaydirigubbakcemile3 Ben seni olduğun gibi seviyom opuyorumnanaktan
Bence gayet güzel fiziğin var. Spor yap, birazcık beli inceltmeye yönelik çalışabilirsin kaydirigubbakcemile5
kaydirigubbakcemile3 Annadım ben.. Tamam sen 3 diyosan üç olsun... zaten tek yaptığımız spor bu olmayacak. Ama gönlüm 5 te
sen de benm gbi kalın bacaklısın aahh aahh netces bunları :gitme:saol cnm bnm incelmeye calışıyorum ama bakalm inş incelirkaydirigubbakcemile5
ayh ne hızlı yazıyonuz yahuu okumaya yetişemiyommm:bbo:
saol cnm bnm incelmeye calışıyorum ama bakalm inş incelirkaydirigubbakcemile5
ayh ne hızlı yazıyonuz yahuu okumaya yetişemiyommm:bbo:
sen de benm gbi kalın bacaklısın aahh aahh netces bunları :gitme:
siz zaten o anda kendinizi kaptırmışınız
tam bende kaptırıyordumkiii gitt,iii-tatlicadiarzu- :mymeka:
bebeği ben zaten 40 dk spormu yaptım bugün:)))
bide nası olsa 21 çıkıcas kademe kademe gidelim dimi kaydirigubbakcemile5
sen bilin yinede 5 lede başalayabilirsin jujum opuyorumnanaktan
bencede iyisin arkadaşların dediği gibi spora dewam :lepi:
Benden ayrı kalmaya dayanamıyon di mi sırnaşık şey sırnaşık şey Şeniz Ben içcektim de vazgeçtim, su içcem. Karnım aç değil çünkü.
kaydirigubbakcemile3 Ben seni olduğun gibi seviyom opuyorumnanaktan
yaa nasıl fizikleri var benim fotolar görseler beni 80 90 lara göndereceklerrrr
canım seni görmedimmi burda içim rahat etmiyooo meselaa bu msajı görmemişim panik yaptım nerde boncuk diyeeŞeniz
hele bi sevmeeeeklava: Şeniz
ayy içimden sevgi akıyooo:roflol:
eed ya aynen,soyaçekimden nefret ediomsorma cnm vallahi inceltmeye çalışıp durcaz habire ben anneme çekmişimkaydirigubbakcemile3
Kız baştan söylesene, unutmuşum ben... * ını da verem hemen opuyorumnanaktan Yok, aynı olsun, ben de 3 yapcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?