50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet cnm yarın inş daha ii olursam sporada yeniden başlıcam 2 gün ara verdim ama heryerim çok ağrıo napabilirim sizce grip için:kedi:

bol c vitamini ve bitki çayları falan tüketmeye çalış opuyorumnanaktan tarçın zencefil tarzı şeyler iyi gelebirilr.... bol limonlu adaçayı ıhlamur olabilir ya da kaydirigubbakcemile5

aslında fizik iyii egzersizle ve düzeli beslenme ile süper rahat istediğin kiloya gelirsinbayanssulusmile

yapıorum cnm valla ip atlamayı çok seviorum nedense günde 1000den fazla atlıorum bide basen eritme hareketleri yapıorum gece yatmadan önce zamanında az yeseymişim böle olmazdımklava:

sırnaşık şey Şeniz Fıstıkım benim... kıyafetten olur öyle... senin de bazı fotoların incecikti. kaydirigubbakcemile3 Burdayım :ecrin_bebek: Valla seviyom opuyorumnanaktan eyvahedigeldismile

bol c vitamini ve bitki çayları falan tüketmeye çalış opuyorumnanaktan tarçın zencefil tarzı şeyler iyi gelebirilr.... bol limonlu adaçayı ıhlamur olabilir ya da kaydirigubbakcemile5

saol cnm bnm ozaman hemen içiyim uyyum bari de bişiyim kalmasın yarına herkese ii gecelerrr kaçtım ben grşrzzz arkadaşlar:teytey:

ay kızlar bissürü link vermisiniz ben ne zaman bakacam onlara buna bile yetisemeyomsenağlamasenağlama

masallahınız var yaw, isi ciddiye almaK buna denirvereliniortak

Kalır mıyım ayol Kalmam tabizemuszemus

valla baya bi işlere yarıyor canım kaydirigubbakcemile3kaloriside çok azmış
baya pahalı bişey ama arasıra yemek gerek

haa o zaman bundan eksik kalayım:roflol:, güzelim kremim güneste kalınca bozumus(kendinde bisiy yokta kokusu gitmis) ona vermem lazım simdi para, mersinli az beri dursun ben ısparta ürünlerine vercem bu ay paramı:roflol:

aayyyyyyyyyyyyyyyyyy yarıldım gülmeklten LESLIE yesanın köpegi mi diye bi sey okudum

katrece yaa sen adamı öldürürsün
hehehhe :)
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy koptum burda yaaaaaaaaaa REDBOOK damı boyle bı sey hehehehh :roflol: :roflol: canım yaa evcil köpekmiş :roflol:

leslie senin köpeeen olsun fıstık :roflol: :roflol: :roflol:

:roflol:ay ne bilim ben yaa.lassie'yi çağrıstırdı napayın:roflol::roflol: su asagıdaki ismi geçen arkadasın adı da ordan mı geliy:roflol:

:roflol:

kıyamamm sana :1hug:
esneme yapmıştım ama bugün ewi havalandırdım üşüdüm sanırım her biyerim tutuldu :teselli:

ben ceryanda kaldım sanırsam omzumda tutuldu kafamçokkarıştı

çok geçmis olsun canım benim ovdur birisine iyi gelir

Kız katrece herkes bi yana sen bi yana... seni bıraksak tek başına tüm sayfaları doldurursun. Hızına yetişemiyom kaydirigubbakcemile3

ben enerjimi sizden alıyom
kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3

CADIARZU Geçen baktım, ilk fırsatta ben de almak istiyom. Amma da çok şey biliyon yerimseniben

eğitici prog.lar sağolsunolumunekankayizsmile

:lepi:

he walla netcemizi şaşırdık lülülülülülü
operasyon şart canım allahtan benim gıwırcıkta pek belli olmuyoo sık kestirmem ben sempatiksalakcinni

ben de hiç kestirmek istemiyom ya, ucundan bilem aldırmak istemiyom. geçen sene hint yağı susam yağı badem yağı falan denediydim ise yaradıydı, hatta turp falan da denediydim

kızlar bu saçbakım kürünü haftada 1 yapmıyomuyuz? Katrece hergün diye bişey söyledi gibi
yo valla ben demedim, ben yetisemiyom anında yoruma:roflol:

ulen badem yağıyla yüze amske mi olur:))) ben gülsuyuyla yapıyom yada direkt ılık suyla Şeniz
dulcineacım alsın senide listeye yafruu kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile ben gelirim siz yeterki çekinolumunekankayizsmile

oooooo cok ıyıymıs azıcık utulencek bı seyler var canım versem yaparsın o zaman demı kaydirigubbakcemile3

pantolun kabul etmem ammalülülülülülü

Son düzenleme:
Fıstıklarım listenin son hali: (mavi harfler hafta başını gösteriyo, yani hareket sayısı arttığı zamanı)

olumunekankayizsmile ay canım sağoll insallah bunu deniycem bende nisanda falan

zemuszemuszemuszemuszemuszemus geçen yıl ben öyle kaprislere giriyodum ki, 50 oldum amanın 52 oldum amanın 54 amanın 55 amanın 58 amanın 60:roflol::roflol: bu sene sırp bu sürprizim yüzümden hiç anmıyom kiloyu:roflol: sırf sormasın diye fazla kilodan la baslayan ..yapamayom ya biten cümleler kuruyom sık sık:roflol::roflol:

iste öle canım hedef belirledim 50-52 arasında olcam sevdicek gelinceye kadar diye ama 46 ya da düssem fena olmaz o halimi görmesi hiç nasip olmadı
:roflol::roflol::roflol:

herkese merhaba arkadaşlar iki gündür çok hastayım :ecrin_bebek:grip olmusum heryerim yok kötü ağrıo

gecmis olsun
su konuyu az takibe al biseyin kalmaz
olumunekankayizsmile

yapıorum cnm valla ip atlamayı çok seviorum nedense günde 1000den fazla atlıorum bide basen eritme hareketleri yapıorum gece yatmadan önce zamanında az yeseymişim böle olmazdımklava:

ooo 1000 süper bende bu hafta yürüyüşe başlıyorummm inşallahh kaydirigubbakcemile

bu arada geçmiş olsuna.s.

Evet canım göbişe dikkat aklinialirimsmile Burdaki herkes gibi senin de çok fazlan yok, ama spor şart lmaz:

saol cnm bnm ozaman hemen içiyim uyyum bari de bişiyim kalmasın yarına herkese ii gecelerrr kaçtım ben grşrzzz arkadaşlar:teytey:
iyi geceler iyi uykular opuyorumnanaktan

bendekumaş pantolon ütülemesinden nefret ediyom alsanaalsanasmile ayy canım rosense mi kullanıyon yoksam bilmiyorumkismile
ben yalnız yaşıyom ovdurcak kimsem yok şuan :1ninca: :gitme: kafamçokkarıştı

Fıstıklarım listenin son hali: (mavi harfler hafta başını gösteriyo, yani hareket sayısı arttığı zamanı)

kıs çok teknik çalışmışsın helal sana alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…