1.63 yada 1.64 öle bişi cnm bnmzemuszemus
eed ya aynen,soyaçekimden nefret ediom
ayy ewet yaw ne güseldi eğleniyoduk boshayallersmile
çil yawrusu gibi dağıldık işte ohaoldumsmile :ecrin_bebek:
evet cnm yarın inş daha ii olursam sporada yeniden başlıcam 2 gün ara verdim ama heryerim çok ağrıo napabilirim sizce grip için:kedi:
aslında fizik iyii egzersizle ve düzeli beslenme ile süper rahat istediğin kiloya gelirsinbayanssulusmile
yaa nasıl fizikleri var benim fotolar görseler beni 80 90 lara göndereceklerrrr
canım seni görmedimmi burda içim rahat etmiyooo meselaa bu msajı görmemişim panik yaptım nerde boncuk diyeeŞeniz
hele bi sevmeeeeklava: Şeniz
ayy içimden sevgi akıyooo:roflol:
bol c vitamini ve bitki çayları falan tüketmeye çalış opuyorumnanaktan tarçın zencefil tarzı şeyler iyi gelebirilr.... bol limonlu adaçayı ıhlamur olabilir ya da kaydirigubbakcemile5
canım biz topikçek şu deyoksu yapmıştık2 günlük onun sonunda oldu bu olay :))
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...8244-100-detoks-diyeti-deneyimlerimizzzz.html
walla bişi görmedim rüyamda :kedi: ama emekli albay gibi 7.30 da ayaktaydım:roflol: :roflol: hoş normaldede çok geç kalkmam ama hafta sonu bu kadarda diil aratık sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
canım yaban mersini pek bi faydalı bişi sende al eksik kalma :roflol: :roflol:
valla baya bi işlere yarıyor canım kaydirigubbakcemile3kaloriside çok azmış
baya pahalı bişey ama arasıra yemek gerek
ayy kıs çok ttalısın :roflol: :roflol:
leslie walk at home :))) leslie diye bi hanım aplanın ewde yürü ve incel programı envaiii çeşit videolasrı mewcut yarım saattlik 45 dklık orta tempoda hızlı tempoda vs vs.....
aayyyyyyyyyyyyyyyyyy yarıldım gülmeklten LESLIE yesanın köpegi mi diye bi sey okudum
katrece yaa sen adamı öldürürsün
hehehhe :)
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy koptum burda yaaaaaaaaaa REDBOOK damı boyle bı sey hehehehh :roflol: :roflol: canım yaa evcil köpekmiş :roflol:
leslie senin köpeeen olsun fıstık :roflol: :roflol: :roflol:
...............
kıyamamm sana :1hug:
esneme yapmıştım ama bugün ewi havalandırdım üşüdüm sanırım her biyerim tutuldu :teselli:
ben ceryanda kaldım sanırsam omzumda tutuldu kafamçokkarıştı
Kız katrece herkes bi yana sen bi yana... seni bıraksak tek başına tüm sayfaları doldurursun. Hızına yetişemiyom kaydirigubbakcemile3
CADIARZU Geçen baktım, ilk fırsatta ben de almak istiyom. Amma da çok şey biliyon yerimseniben
:lepi:
he walla netcemizi şaşırdık lülülülülülü
operasyon şart canım allahtan benim gıwırcıkta pek belli olmuyoo sık kestirmem ben sempatiksalakcinni
yo valla ben demedim, ben yetisemiyom anında yoruma:roflol:kızlar bu saçbakım kürünü haftada 1 yapmıyomuyuz? Katrece hergün diye bişey söyledi gibi
ulen badem yağıyla yüze amske mi olur:))) ben gülsuyuyla yapıyom yada direkt ılık suyla Şeniz
dulcineacım alsın senide listeye yafruu kaydirigubbakcemile3
oooooo cok ıyıymıs azıcık utulencek bı seyler var canım versem yaparsın o zaman demı kaydirigubbakcemile3
olumunekankayizsmile ay canım sağoll insallah bunu deniycem bende nisanda falancanım yarım çay bardağı sıcak suyla bi tutam sinamekiyi demle içine bi çorba kaşığı badem yağı ve eczanede satılan bemiks saç bakım ampulunden kır kafana sür beklet öle :))
hergün yıpranır saç haftada bi uygun :lepi:
hadi bakan yawru görelim seni sewdiceğine süper bi süprüss olcak seni görünce böle olcak kafamçokkarıştı sende böle sositososito ehehe :roflol:
canım calllanetics pilates bale karışı bişi ama baya bi zorlayıcı ben pilateste ilerleyip ona geçmeyi düşünüyomişte sana link : http://www.kadinlarkulubu.com/spor-gorsel-paylasim/204096-callanetics-egzersizleri.html
Hoşgeldin grubumuza kaydirigubbakcemile3 Ay ben de sana geçen motivasyonun sorduydum, buymuş demek... Seni gibi dombili opuyorumnanaktan Ben de aynı hayalle yaşıyom valla opuyorumnanaktan
Öyle valla canım ya... öbür türlü insan kendini kötü hissediyor. İstediği fiziğe ulaşma umudu daha az oluyor... Ben bu işi çok sevdim :)) Ekstra spor yapanları da takip etmiş olacağız hem kaydirigubbakcemile2
herkese merhaba arkadaşlar iki gündür çok hastayım :ecrin_bebek:grip olmusum heryerim yok kötü ağrıo
saol cnm bnm ozaman hemen içiyim uyyum bari de bişiyim kalmasın yarına herkese ii gecelerrr kaçtım ben grşrzzz arkadaşlar:teytey:
yapıorum cnm valla ip atlamayı çok seviorum nedense günde 1000den fazla atlıorum bide basen eritme hareketleri yapıorum gece yatmadan önce zamanında az yeseymişim böle olmazdımklava:
ben de foto koycam kıskandım çok :icecream: ipopodan o kdr rahtsız olmsam da (kem küm :asigim: ) göbek içler acısı... özellikle fotodaki gbi dar giydiğimde sarıp sarmalanmış oluyorum.ggsle göbek birleşmiş gbi duruyorrrrklava: alıntı olmasın kuşlarım muckkk
iyi geceler iyi uykular opuyorumnanaktansaol cnm bnm ozaman hemen içiyim uyyum bari de bişiyim kalmasın yarına herkese ii gecelerrr kaçtım ben grşrzzz arkadaşlar:teytey:
bendekumaş pantolon ütülemesinden nefret ediyom alsanaalsanasmile ayy canım rosense mi kullanıyon yoksam bilmiyorumkismileay kızlar bissürü link vermisiniz ben ne zaman bakacam onlara buna bile yetisemeyomsenağlamasenağlama
masallahınız var yaw, isi ciddiye almaK buna denirvereliniortak
Kalır mıyım ayol Kalmam tabizemuszemus
haa o zaman bundan eksik kalayım:roflol:, güzelim kremim güneste kalınca bozumus(kendinde bisiy yokta kokusu gitmis) ona vermem lazım simdi para, mersinli az beri dursun ben ısparta ürünlerine vercem bu ay paramı:roflol:
:roflol:ay ne bilim ben yaa.lassie'yi çağrıstırdı napayın:roflol::roflol: su asagıdaki ismi geçen arkadasın adı da ordan mı geliy:roflol:
:roflol:
çok geçmis olsun canım benim ovdur birisine iyi gelir
ben enerjimi sizden alıyom kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3
eğitici prog.lar sağolsunolumunekankayizsmile
ben de hiç kestirmek istemiyom ya, ucundan bilem aldırmak istemiyom. geçen sene hint yağı susam yağı badem yağı falan denediydim ise yaradıydı, hatta turp falan da denediydim
yo valla ben demedim, ben yetisemiyom anında yoruma:roflol:
kaydirigubbakcemile ben gelirim siz yeterki çekinolumunekankayizsmile
pantolun kabul etmem ammalülülülülülü
Fıstıklarım listenin son hali: (mavi harfler hafta başını gösteriyo, yani hareket sayısı arttığı zamanı)
iğrencim iğrencim iğrencim.....
günlerdir hayvan gibi yiyorum yaaa...
kızlar ben geldm nerdesiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?