bence de şart ama üşengeç ruhum öyle demiyor kaydirigubbakcemile3Evet canım göbişe dikkat aklinialirimsmile Burdaki herkes gibi senin de çok fazlan yok, ama spor şartlmaz:
bence de şart ama üşengeç ruhum öyle demiyor kaydirigubbakcemile3
ben de foto koycam kıskandım çok :icecream: ipopodan o kdr rahtsız olmsam da (kem küm :asigim: ) göbek içler acısı... özellikle fotodaki gbi dar giydiğimde sarıp sarmalanmış oluyorum.ggsle göbek birleşmiş gbi duruyorrrrklava: alıntı olmasın kuşlarım muckkk
iğrencim iğrencim iğrencim.....
günlerdir hayvan gibi yiyorum yaaa...
kızlar ben geldm nerdesiniz...
kıs çok teknik çalışmışsın helal sana alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
iğrencim iğrencim iğrencim.....
günlerdir hayvan gibi yiyorum yaaa...
kızlar ben geldm nerdesiniz...
ya ben içler acısı bir hal aldım.oldum olası zayıftım.okul bitti kilolar artmaya başladı.verecem dedikçe daha çok aldım.yazın düğünüm oldu düğünden sonra 6 kilo aldım 6 ayda.şu anda 67 yimm.ne yapcam ben yaa(((
Kimin yardımcısıyım sırnaşık şey
keşke kendiliğinden gitseler :kedi:Valla taş gibin olmayı ne kadar istediğin karar verir spor konusuna aklinialirimsmile
ya ben içler acısı bir hal aldım.oldum olası zayıftım.okul bitti kilolar artmaya başladı.verecem dedikçe daha çok aldım.yazın düğünüm oldu düğünden sonra 6 kilo aldım 6 ayda.şu anda 67 yimm.ne yapcam ben yaa(((
Hoşgeldin... öncelikle abur cuburu, abartılı yemek yemeği, sporsuz hayatı bırakcan. Gerisi kendiliğinden gelir kaydirigubbakcemile2
Şeniz Şeniz cidden ellerine sağlık çok titiz bi çalışma olmuş yerimseniben :dance:
Rica ederim canım benim... Şöyle bol * lı + lı tablomuz olsun, müzikli neyin sunumlar hazırlayak zemuszemus olumunekankayizsmile
keşke kendiliğinden gitseler :kedi:
göbiş için mekik mi yapıonus canlarr?
Hoşgeldin cadıcım ya... nerelerdesin, nasılsın, hastalık nasıl???
canım merak ettik seni nerelerdeydin bilmiyorumkismile
nasıl oldun boshayallersmile
guzum nirdesiiiin sennn çok hasta oldu heralde dedimmmm:bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?