50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tatlım bii göbişşş var sende:CüvCüv:
oda giderkaydirigubbakcemile

benim basenle birleşik o nolcek bakamm:mymeka:

ya ben içler acısı bir hal aldım.oldum olası zayıftım.okul bitti kilolar artmaya başladı.verecem dedikçe daha çok aldım.yazın düğünüm oldu düğünden sonra 6 kilo aldım 6 ayda.şu anda 67 yimm.ne yapcam ben yaa(((

Hoşgeldin... öncelikle abur cuburu, abartılı yemek yemeği, sporsuz hayatı bırakcan. Gerisi kendiliğinden gelir kaydirigubbakcemile2

Hoşgeldin... öncelikle abur cuburu, abartılı yemek yemeği, sporsuz hayatı bırakcan. Gerisi kendiliğinden gelir kaydirigubbakcemile2

öncelikle hoş geldin opuyorumnanaktan dulcineacım sölencek bişi bırakmamış en kısa sürede sağlıklı bi biçimde eski kilona dönersin umarım hihoyyyt

Hoşgeldin cadıcım ya... nerelerdesin, nasılsın, hastalık nasıl???

canım merak ettik seni nerelerdeydin bilmiyorumkismile
nasıl oldun boshayallersmile

guzum nirdesiiiin sennn çok hasta oldu heralde dedimmmm:bbo:

kızlar annemdeydim...Annem de hastaydı fln ama bi şekilde atlattım orda dudaklarım uçuklandı burnum fln kurudu dudaklarım öyle..işte bugün market alşverişi fln yaptım çalışıyodum evde....

siz ne yapıosunuz aaşağıda yine görünmüyo kim var km yok...ne çabuk geçmiş sayfalar..bilmiyorumkismile

hoşgelldiiina.s.

ve şimdiden kolay gelsiin şakkıdı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…