ama ama nie wuruon yaaohaoldumsmilemafoldumbenBıdı bıdı bıdı :mymeka: Yok öyle yağma.. Başlangıç olarak grubumuza katılabilirsin:
http://www.kadinlarkulubu.com/egzersizler/169075-tibetin-genclik-pinari-5-hareket.html
burdayım da size bakıyorum ne yapıosunuz diye....evcadısı nerdesin bea yaw :ecrin_bebek:
eed ya aynen,soyaçekimden nefret ediom
iyi geceler iyi uykular opuyorumnanaktan
bendekumaş pantolon ütülemesinden nefret ediyom alsanaalsanasmile ayy canım rosense mi kullanıyon yoksam bilmiyorumkismile
ben yalnız yaşıyom ovdurcak kimsem yok şuan :1ninca: :gitme: kafamçokkarıştı
ya ben içler acısı bir hal aldım.oldum olası zayıftım.okul bitti kilolar artmaya başladı.verecem dedikçe daha çok aldım.yazın düğünüm oldu düğünden sonra 6 kilo aldım 6 ayda.şu anda 67 yimm.ne yapcam ben yaa(((
kızlar annemdeydim...Annem de hastaydı fln ama bi şekilde atlattım orda dudaklarım uçuklandı burnum fln kurudu dudaklarım öyle..işte bugün market alşverişi fln yaptım çalışıyodum evde....
siz ne yapıosunuz aaşağıda yine görünmüyo kim var km yok...ne çabuk geçmiş sayfalar..bilmiyorumkismile
kızlar annemdeydim...Annem de hastaydı fln ama bi şekilde atlattım orda dudaklarım uçuklandı burnum fln kurudu dudaklarım öyle..işte bugün market alşverişi fln yaptım çalışıyodum evde....
siz ne yapıosunuz aaşağıda yine görünmüyo kim var km yok...ne çabuk geçmiş sayfalar..bilmiyorumkismile
ama ama nie wuruon yaaohaoldumsmilemafoldumben
hepimiz görünmez oldukta ondan zemuszemus hep sen mi olcan :roflol: olumunekankayizsmile
Teşvik ediyom şakkıdı kaydirigubbakcemile3
süppeeer bi yorummmmmmmŞeniz
eheheh pekümm:kedi:acıdı ama şakkıdı kaç kere yabcas bu tibet şeysileriniiiTeşvik ediyom şakkıdı kaydirigubbakcemile3
Ekledim gitti kaydirigubbakcemile3 Zaten daha çok spor takip çizelgesi gibi oldu. Ekstra spor yapılan günleri de belirtmiş oluyozbiz tibet egzersizine başlıyoruzzz haberin olsun canım çok kolayyy
dalsiii cadıyıda ekleeeeeeeeesırnaşık şey
hepimiz görünmez oldukta ondan zemuszemus hep sen mi olcan :roflol: olumunekankayizsmile
Ekledim gitti kaydirigubbakcemile3 Zaten daha çok spor takip çizelgesi gibi oldu. Ekstra spor yapılan günleri de belirtmiş oluyoz
kaydirigubbakcemile5
:lepi: :roflol: :roflol: He valla ya :icecream:
Geçmiş olsun cadıcım... Spor grubu oluşturduk, sen de katıl aklinialirimsmile
http://www.kadinlarkulubu.com/egzersizler/169075-tibetin-genclik-pinari-5-hareket.html
ayy kıyamam canım ikinizede çok geçmiş olsunn opuyorumnanaktan
bizde aynı bildiğin gibi işte zemuszemus
biz tibet egzersizine başlıyoruzzz haberin olsun canım çok kolayyy
dalsiii cadıyıda ekleeeeeeeeesırnaşık şey
:lepi:sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinniEkledim gitti kaydirigubbakcemile3 Zaten daha çok spor takip çizelgesi gibi oldu. Ekstra spor yapılan günleri de belirtmiş oluyoz
kaydirigubbakcemile5
aaaa bu dahada süper bide yaptığımız sporlar yarışçakkkkk
:lepi: :roflol: :roflol: He valla ya :icecream:
Saolasın zuzum... Şeniz yöntemlerimi senden de esirgemem ona göre aklinialirimsmile olumunekankayizsmileyawruu süpersinnnyöntemlerini sefdüüm :lepi:
Spora hazırlık say, ısınma hareketleri işte kaydirigubbakcemile3eheheh pekümm:kedi:acıdı ama şakkıdı kaç kere yabcas bu tibet şeysileriniii
:mymeka:
ben yokken ne yapıosunuz siz yaa...
benden habarsız hemi deee.......lmaz:
siz yapıosanız eyi bişidr herhalde beni de yazın bakam...benneyaptımki
Saolasın zuzum... Şeniz yöntemlerimi senden de esirgemem ona göre aklinialirimsmile olumunekankayizsmile
Spora hazırlık say, ısınma hareketleri işte kaydirigubbakcemile3
"Başlangıçta her hareketin 3 kez yapılması tavsiye ediliyor. Daha sonra her hafta tekrar sayısını 2 şer arttırarak 21 tekrara ulaşıncaya kadar arttırmaya devam edin.Yani 2.hafta her hareketi 5 kez,3. hafta 7 kez, 4. hafta 9 kez ve bu şekilde arttırmaya devam edin 10 hafta sonra her hareketi 21 kere yapabilir duruma geleceksiniz."
bugün başladık daha :lepi:
gambersiz düğün olurmu heç zaten :roflol: Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?