50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

eed ya aynen,soyaçekimden nefret ediom

aynennnn......anam kısa babam kısa bi de yemek seçince küçükken kaldım bölee:sinifsinif::sinifsinif:

haa ay canım o zaman hafif hafif hareketler yap, kulunç gibi olunca beter oluyo ya.

evet canım rosense kullanıyom
bayanssulusmilebayanssulusmile

bence en önemlisi aksam geç saatte yemekten kaçınmak.ben bi süredir 17:30 dan sonra yemek yememeye dikkat ediyorum masallahım var vallahkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

Geçmiş olsun cadıcım... Spor grubu oluşturduk, sen de katıl aklinialirimsmile

http://www.kadinlarkulubu.com/egzersizler/169075-tibetin-genclik-pinari-5-hareket.html

ayy kıyamam canım ikinizede çok geçmiş olsunn opuyorumnanaktan
bizde aynı bildiğin gibi işte zemuszemus
hepimiz görünmez oldukta ondan zemuszemus hep sen mi olcan :roflol: olumunekankayizsmile

biz tibet egzersizine başlıyoruzzz haberin olsun canım çok kolayyy

dalsiii cadıyıda ekleeeeeeeeesırnaşık şey

Ekledim gitti kaydirigubbakcemile3 Zaten daha çok spor takip çizelgesi gibi oldu. Ekstra spor yapılan günleri de belirtmiş oluyoz
kaydirigubbakcemile5
hepimiz görünmez oldukta ondan zemuszemus hep sen mi olcan :roflol: olumunekankayizsmile

:lepi: :roflol: :roflol: He valla ya :icecream:

Geçmiş olsun cadıcım... Spor grubu oluşturduk, sen de katıl aklinialirimsmile

http://www.kadinlarkulubu.com/egzersizler/169075-tibetin-genclik-pinari-5-hareket.html

ayy kıyamam canım ikinizede çok geçmiş olsunn opuyorumnanaktan
bizde aynı bildiğin gibi işte zemuszemus

:mymeka:

ben yokken ne yapıosunuz siz yaa...

benden habarsız hemi deee.......lmaz:

siz yapıosanız eyi bişidr herhalde beni de yazın bakam...benneyaptımki

:lepi:sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

yawruu süpersinnn yöntemlerini sefdüüm :lepi:
Saolasın zuzum... Şeniz yöntemlerimi senden de esirgemem ona göre aklinialirimsmile olumunekankayizsmile
eheheh pekümm:kedi:acıdı ama şakkıdı kaç kere yabcas bu tibet şeysileriniii
Spora hazırlık say, ısınma hareketleri işte kaydirigubbakcemile3

"Başlangıçta her hareketin 3 kez yapılması tavsiye ediliyor. Daha sonra her hafta tekrar sayısını 2 şer arttırarak 21 tekrara ulaşıncaya kadar arttırmaya devam edin.Yani 2.hafta her hareketi 5 kez,3. hafta 7 kez, 4. hafta 9 kez ve bu şekilde arttırmaya devam edin 10 hafta sonra her hareketi 21 kere yapabilir duruma geleceksiniz."

esirgeme bebeem benim hatalıysam kes cezamı kaydirigubbakcemile sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni yerimseniben

:mymeka:

ben yokken ne yapıosunuz siz yaa...

benden habarsız hemi deee.......lmaz:

siz yapıosanız eyi bişidr herhalde beni de yazın bakam...benneyaptımki

Aaaaaaa, hem kendi gider habersiz hem de bizi fırçalar klava:

Yazdım gitti cadıcım Şeniz Hergün o hareketleri yapman gerekiyo... ben de + veriyom.. ekstra başka spor yapanlara * da veriyom şakkıdı :icecream:

Kontes seni de ekledim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…