50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

pembeinci tşkr ederim canım nasılsın hamilelelik nası gidiyo gerçi ben burdan takip ediyom seni 2.5 aylık oldu. da canım ben kilo verememde başka etkenlerde var mesela düzenli diyet yapamıyom millet zayıfsın diyo bende gaza geliyom derken ne varsa mideye götürüyom

çok şükür iyiyim myocean teşekkürler zaten insan zayıfladıkça gaza geliyor ama şuda bir kesinki belirli bir kiloya geldikten sonra yavaş yavaş gidiyor bu kilolar

ben hala 57 yim:S regl dönemim geldi diye mi böyle çıktım acaba :S 15 gündür aynı kiloda kalmam imkansız :S aç yaşıyorum resmen!!! :/ hedef kiloma 5 gün var ve hedef tarihime 35 gün var. tamam hayli hayli veririm ama ben daha önce ulaşmak istiyordum hedefime!!

canım regli döneminde olduğun için şişkinlik vardır. keşke tartılıp moralini bozmasaydın...

Günaydın arkadaşlar

işteeee yeni listemiz

MissDeFnE 53,4 ***** 50 olacak

denizkoydumadını değişmemiş***** 50 olacak

Munzur 56 ***** 52 olacak

maeves 58 ***** 53 olacak

myocean76 57 ***** 53 olacak

Mikla 57 52 olacak

bozo85 55,5 ***** 52-53 olacak

Tatlişkom 54,5 ***** 50 olacak

Pembeinci 52 ***** bakalım kaç kilo olacak :)

Suprensesi 54 ***** 48 olacak

mavişeker 56,5 ***** 50 olacak

periliev 54,8 ****** 53 olacak

süper gidiyorsunuz arkadaşlar.. bıkmadan devam ediyoruz en azından. biraz daha sabredersek hedef kilomuza gelicez. hedef kilolarımıza ulaştığımızda bunu kutlayalım süper ve sınırsız bi yemekle sositososito

bu arada elma sirkesi kadınlarda kemik erimesine neden oluyor diye duymuştum. o yüzden limonlu su kullanabilirsiniz sirkeli suyun yerine..aynı etkiyi gösteriyor..

kızlar kan aranıor ilanlarındayım girdigimde pek bisi yzamıyorum...regl yeni bitti bugun...59.3kgyum :):):):)

selam kızlar aranıza bende katılayım bende fazladan 5 kilo var:çok üzgünüm: pazartesi başladım bende hemen vermem lazım, 50 kiloyum hedef 45 sakın zaten zayıfsın demeyim boy yok, 1 57 bide 2. bebiş düşünüyorum biraz zayıf hamiş kalayım zaten hamişken alıyosun bir sürü kilo,

merhabalar bende kısa bi süre sonra aranızda olacam inşallah 60- 69 grubundan transfer olacam hihoyyyt

senin gibi azimli arkadaşları aramızda görmek isteriz tabi tebrik ederim neler yaptın canım kilo nvermek için

teşekkür ederim maevescim a.s.
arada ufak tefek kaçamakları saymazsam az-sık yiyerek daha çok yağsız yada az yağlı sebze yemekleri - yeşilçay ve yürüyüşle canım sizler neler yapıyorsunuz biraz anlatırmısınız kaydirigubbakcemile5

canım benim bu aralar pek başarılı olduğum söylenemez aslında bu hafta yarım kilo verdim. bi kaç gün önce lahana çorbasına başladım istikrarlı yapabiliyorum ve kesin kilo verebiliyorum bu diyetle. iştah kapatmak için sirkeli su yapıyodum ama kemik erimesi filan denince yapmıyorum artık... yeşil çay etkilimi gerçekten ne kadar içiyosun gün içinde?

canım yarım kilo çok iyi zaten yerleşmesi için ideal olan miktar bu
yeşilçayı günde 2-3 standart subardağı büyüklüğündeki kupayla içiyorum
yeşilçayın bana en büyük faydası ben tam bir siyahçay manyağıydım ve az şekerli içiyordum yeşilçayın sayesinde neredeyse tamamen bıraktım yada açık şekersiz içiyorum bu bile benim için önemli bir kalori kaybı
benim şu anda tamamen durmuş durumda bende sabırla bekliyorum bu arada yaşında büyük etkisi var tabi yaş 43 ee öyle oluncada vermesi zor oluyor tabi neyse ne versem kaar diye düşünüyorum boyumda 1.60 a.s.

benim çayla hiç aram yoktur misafirliğe filan gittiğim zaman içerim sadece... yeşil çay aldım ama hem vakitsizlikten hemde faydasının çok fazla olduğuna kendimi inandıramamdan dolayı 1 bardak bile içmedim... tabi hareketsizlikte var hep evdeyim. niveanın cd sini yapmaya çalışıyorum ama kızım müsade ettiği kadar... 15 dakikadan fazla yapamıyorum.. bu aralar çok mızmızım yaa selam verdik borçlu çıktık deme sakın ablacım:)

10 günde 1,5 kilo süpersin mavişeker kaydirigubbakcemile2 azminin devamını dilerim ....

teşekkür ederim pembeinci sabahkalkınca ve akşam yatınca yeşil elma yemeye özen gösteriyorum gece yatmadansirkeli ılık suyumu içiyorum birde hazmı kolaylaştırsın diye sakız çiyniyorum inanın bunların çok faydası var pembeinci sanada sağlıkllı kilo almalar aman fazla kilo alma

canım hiç olurmu ne demek memnun oldum
hareketsiz kesinlikle yağlar gitmiyor azda olsa yap fırsat buldukça egzersiz yapmaya çalış faydasını mutlaka görürsün canım kızınıda öpüyorum Allah bağışlasın başarılar :1hug:a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…