50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar topicimiz çok durgun. hiç motive edici değil bu aralar. neden böyle oldu. motivasyon olmadan diyet zor oluyo...

bende 54 olmuşum ya iyi ama demi 1 kilo yalnız benim sağlığımı çok etkiliyor

almazsın canım zaten zayıf hamile kaldın. ben 52 le hamile kalıp 69 la doğuma girdim. irem 3.5 kilo doğdu. yarım kiloda su filan gitmişti ve 4 ay boyunca 64 ten gram aşağı inmedim. tabi çok fazla emziremememin de etkisi oldu kilo veremememde. 4.ayın sonunda regli oldum öyle gitti işte 58 e kadar düştüm. bu kadar takıntı yapmamın sebebi hiç bir kıyafetime girememem ve kendime hiçbirşeyi yakıştıramıyorum. hayatımda hiç kilolu biri olmadım...şimdi o yüzden çok zor geliyo dışarı bile çıkmak istemiyorum. ekmeğe fazla yüklenme canım ama diğer yiyeceklerden canın ne istiyosa ye tabi doktorun yasakladıkları dışında. sakatat sosis salam gibi şeyler yemememi söylemişti benim doktorum.

canım benim aslında çokta değil kilon dediğin gibi daha bu kiloya çıkmadığın için kilolu geliyorsun kendine .Ben ne yapacağım bilmiyorum çok yiyorum sürekli acıkıyorum hamur işi pek yememeye çalışıyorum bolbol meyve tüketiyorum kaç kiloya çıkacağım acaba çok merak ediyorum.

kızlar slm anca geldim okuldan ben ne uzyom ne kısalıyom hala 57 kiloyum aslında şu sıralar pekte çaba göstermiyom am incelme devam ediyoo dün annem ölçtü zayıflamışın dedi ben inanmadım ölçülerim 85-70-94 sizce nasıl başlangıçta
95-76-104 tü

waw süperrr!! nasıl inceliyosun peki canım spor filanmı yapıyosun. bu arada kilo çizelgeni hamilelik takvimi sandım bian:)

ay inşallah allh söleti bol bol bitki çayı içiyom ve çok hareketliyim sbh 7 den 3e kdr full ayaktayım ve eve gelincede iş fln 8 oluyo bide gece yatmadan önce mutlaka sirkeli su içiyom
eskiden spor yapıyodum ama yorgunluktan ve tembellikten yapamıyom aletlerim var ama yapacak adam yok

o bebekleri bilerek bıraktım kilo verme amacım o veletlerdi ya hayırlısı bakalım ne zamn gelcekler

hayırlısıyla en kısa zamanda gelsinler inşallah canım. niye çoğul konuşuyoruz ikizmi olcak acep:))...evde 5 paket yeşil çay var ama daha ambalajını bile açmadım. bu kadar faydalı olduğuna açıkçsı inanmıyodum ama denemekte fayda var o zaman.

myocean negüzel inceliyorsun en zor olanı yapıyorsun bence
ama spor çok önemli spor olmadan çok zor zayıflamak..

misafirim var geç kaldım kızlar reg olmama rağmen nasıl bilmiyorum iştahım kapalı ve yaklaık 10 günde 1,5 kilo vermişim yaniiiiii 56,5 süpper gidiyo benim için herşey lahana yağı almıştım reglim bitincede sporla birlikte lahana yağı kullanmaya başlıycam inşallah işe yarar ve istediğim ölçülere gelirim herkese iyi akşamlar:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…