50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlar.. kahvaltıda yumurta domates yedim. niveanın ısınma hareketlerini yaptım şimdide karın bel egzersizlerini yapıcam. çok uykum var ama kendime yenilmicem yapıp öyle uyucam tabi kurabiyem uyanmazsa:))

herkese iyi haftalar arkadaşlar,
Rejime devam bu sabah 1 yumurta 1 dilimde çavdar ekmeği yedim.Geçen hafta pek bir hareket olmadı kilomda ama bu hafta umarım fark eder.

slm arkadaşlar nabersinizzzz ya kızlar bende bi problem var galiba hala 56 kiloda çakılmış durumdayımm reglide bitti ama fark yook noluyoo anlamadım neyapmalıyım bilmiyorumm bi önerisi olan varmııııı :1shok:

merhaba kızlar nasısınız benim biraz fazla mide bulantım var o yüzden keyifsizim bir selam vereyim dedim. tekrar görüşürüz.

kilosu çok olanlar daha çabuk kilo veriyo sanırım. bende dikkat ediyorum ama gözle görülür bi değişklik yok henüz. lahana çorbamı ne olursa olsun bugün mutlaka yapıcam çünki gün içinde ne yiyeceğimi şaşırıyorum ve öğünlerede dikkat etmiyorum. metobolizma yavaşlıyo doğal olarak. çorba oldumu her acıktığımda yiyebiliyorum en azından, onumu yesem bun umu yesem derdi yok.

merhaba canım. çok sürmicek canım bu bulantılar kraker bisküvi filan bastırır belki biraz. kendine iyi bak canım.

Normalde pek yoktu bulantım ama bugün çok fazlaydı nedense bugünü çubuk krakerle bitireceğim sanırım tuzlu tuzlu içimi bastırıyor ..

evet bugün iyiyim çok şükür normale döndüm bugün çok enerjik hissediyorum kendimi.
Yarın kilo bildirme günü sanırım ben kilo almaya başladım çünkü geçen haftalarda giydiğim eteği sabah giydim ama çıkarmak zorunda kaldım fermuarı kapanmadı e göbiş çıktı tabi yarın tartınacağım bakalım kaç kilo oldum.

merhaba kızlar evet ya yarını bekliyorum sabırsızlıkla çünkü ben çok gitgellerde kaldım kilo konusunda bakalım ne olacak

slm kızlar ben regl olmama rağmen zayıflıyorum sanırım akşamları içtiğim sirkeli su oldukça işe yarıyo yarın kilomu bildiririm herkese sirkeli su içmeyi tavsiye ediyorum inanın bir haftada etkisini göreceksiniz yarıyohihoyyyt

merhaba arkadaşlarr

nasıl gidiyor kilo vermeler :)

ben ne alemdeyim bilmiyorum. haftasonu evi taşıdık. baskülüm henüz kolilerde sanırım. çıkmadı piyasaya daha.. biraz ipin ucunu koyverdim ama :) yorgun düşmeyim diye yemeği hiç esirgemedim. hep bi bahanem var zaten yemek için kaydirigubbakcemile3

periliev sen ondan yoktun demek ortalarda yeni evin hayırlı olsun canım .
Taşınırken bol bol kalori yakmışsındır ama ne kadar kaçmak yaptığına bağlı yerimseniben

sağol pembeincicim..

evet o yüzden hiç gelemedim. aslında kaçamak yaptım denemez de pek diyet yemekler yemedim, ne yediğimin farkında bile değildim aslında. ev taşımak çok yorucu bi süreç.. umarım son olmuştur bu gamyoncuiremsu

canım yenieviniz hayırlı olsun inşallah hep güzel anılar biriktirirsin. ben nihayet lahana çorbamı yaptım kızlar. evde kereviz filan olmadğı için lahana soğan limon kırmızı pul biber az zeytinyağı. tadıda hiç fena değil..

teşekkür ederim meaves..

ben de en kısa sürede senin çorbanı deneyeceğim. hele bi yemek yapma moduna geçeyim evde :)

merhaba kızlar ..bende lahana çorbası diyeti yapıyorum çok etkili bence ama akşamları çok halsiz oluyorum:) mecburen katlanmam gerekiyor..

slm kızlar listeden silindım sanırım 1 aydır giremıyordum suan 1 kılo zayıfladım 54 kıloyum. hergun yuruyus yapıyorum yedıklerımedıkkat edıyorum elma sirkesını bende uzun sure denemıstım işe yarıyo ama sımdı yapmıyorum malesef.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…