50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

maeves sıkı bir diyet ve sporla insan haftada 1 kilo rahat verebiliyor ama yeterki o kilo verme hırsı sönmesin temmuz diyorsun zaten ayda 1 kilo temmuza kadar versen 53 olacaksın olmaz öyle bence hedef zamanı küçült canım o ne öyle yasakkelime

herkes için mutlak sonuç yokturdur bende sakız asla şişkinlik yada gaz yapmıyor komşularım çok zayıf nerdeyse ikiside sıfır beden ağızlarından hiç sakız çıkmıyo onlardan etkilenip bende alışkanlık yapmaya çalışırıyorum en azından mutfakta iş yaparken birşeyler atıştırmama engel oluyor sakızın içindeki adını hatırlıyamadığım bir madde kabızlığa bile iyi geldiğini uzmanlar söylüyor denemesi ise nerdeyse bedava

yaa inan veremicekmişim gibi geliyo bazen... mesela lahana çorbam bitti yenisini yapmam lazım ama iremin çorbası akşama eşime yemek filan derken yapamıyorum yada yapıcak gücü kendimde bulamıyorum... bazen çok umutsuz oluyorum bugünde o günlerden biri...

gruba yeni transfer olan arkadaşlara hoşgeldiniz demek istiyorum...

ben bu aralar ev taşımanın vermiş olduğu yorgunlukla diyet yapamadım pek. canım da keyifli bişiler yemek istiyo sürekli. birinin beni durdurması lazım yasakkelime

bu arada hedefimi 53 ten 55 e çekmiştim ama kilo verebilmek çok eğlenceli geldi. hedefimi 55 te sabitleyerek gene de verebildiğim kadar vermek istiyorum. 53 son durak olsun. gelemezsem de canım sağolsun :icecream:

54 lü rakamları gördüğüme inanamıyorum bu arada :) neredeyse lisedeki halime döndüm 1doğumdan sonra.dün diş doktoruma yaşımın 29 olduğunu söylediğimde tekrar sorma gereği hissetti. cevap değişmeyince oldukça şaşırdı. lise öğrencisi zannetmiş beni kaydirigubbakcemile2 sevinsemmi sevinmesemmi bilemedim valla kaydirigubbakcemile3 kilolar azaldıkça yaş da azalıyo galiba :)

almanyadan koca bir poşet çikolata gofret geldi yaa bütün dünya rejim yapmama karşı benimmmm. bi tane gofret yedim arasından ağlamak istiyorummmmmmmmmm

ağlam maeves cim.diyet yaparken insanın haftada bir kendini ödüllendirmesi gerekiyor. eğer bunu yapmazsan vücut kilo vermemk için direniyormuş. ii ypmışsın.afiyet olsun . :)

meraba arkadaşlar bende zayıflamak istiyorumm.. benide aranıza alırsanız çok sevinirim :Saruboceq: uzun zamandır yazıları takip ediyorum ve sonunda bende aranıza katılmaya karar verdim:lepi: ben 19 yaşında 168 boyunda ve 59 kiloyum senağlama yazdan beri zayıflamak için yapmadıgım şey kalmadı ama zayıflamak yerine durmadan kilo alıyorum yazın 55 kiloydum :1no2: ne yapdıysam kurtulamadım şu kilolardan. ama inş sizlerinde yardımıyla yaza kadar en azından 55 olmak istiyorum yerimseniben. bunun içinde herşeye yapmaya hazırım:sm_cool:

hoşgeldin canım... inşallah istediğimiz kiloya geliriz hep beraber... bugün bende rejim filan kalmadı zaten yarına inşallah

hoşbudk cnm.. sabah kahvaltımı yazayım dedimm
1elma 1 portakal 2kuru kayısı 1kuru incir ve büyük bi bardak yeşil çay..
öğlene kadarda bişe yemem zaten. daha sonra yediklerimi tekrar yazarm şimdilik hoşçakalınhihoyyyt

ben sabah ne yedim : kalkar kalkmaz bir bardak su içtim. ardından kahvaltı yaptım : 1 kibrit kutusu kadar az yağlı peynir, portokal, yeşil çay,2 ince dilim kepek ekmeği,salatalık yedim.

Günaydın arkadaşlar

hoşgeldin denizlili.. afiyet olsun :)

MissDefNe belki biraz ara vermen gerekiyordur. 1-2 gün şöyle güzel güzel karnını doyur.( yemekten 2 saat sonra da bol bol portakal ye. ) ondan sonra gene şimdiki temponla devam et bence. vücut sindrime olayını ağırdan almaya başlamıltır belki biraz ivemelendirmek lazımdır belki de :) pazartesiden itibaren yine zayıflamaya devam edeceğini düşünüyorum..

herkese günaydınn kızlarr hayırlı cumalar... ben dün rejimin baya bi dışına çıktım, moralimde çok bozuldu... kızlar daha kararlı olmamız lazım yada kendi adıma konişim motivasyonumun tekrar geri gelmesi lazım...

hadi kızlar pes etmek yok istediğimiz kiloya ulaşıncada aman kilo verdim yemeye devam da yok bundan sonra porsiyonlarımızı azaltarak sağlıklı beslenerek kilomuzu kouyacağız ok mikaydirigubbakcemile5

inşallah defnecim... çorbam bitmişti şimdi ocağa koydum yenisini... niveanın cd sinide 20 dak. yaptım ısınma hareketlerini bu arada bişey sorucam ben mekik hareketini yaparken birden başım dönüyo çok kötü oluyorum bunun sebebi ne olabilir bi fikriniz varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…