selam kızlar
ben geldim
ama geçmişi birazcık okuyabildim
tamamını okuyamayacak kadar hastayım çünkü
okuduğum kadarıyla sensewitch menün çok güzel
yesa o poğaçanın ne işi var o geç saatte
bu halimle beni yormayın
cıs yiyenler biliyorlar zaten
kendi kendilerine versinler cezalarını öncekileri
bundan sonra artık ben düşünürüm
takip etmeye çalışcam
ama yine de giremezsem kızmayın bana
kızıma da bulaştırdım çünkü
yarın da doğum günüm inşallah yarına kadar bari iyileşsem çok güzel olur
anammmmmmm canım yaz da yapalım yaaa aklinialirimsmile
Kahve peelingi nasıl ayy:bbo: ben Kahveyi elimde Kullanıyom sadece. Kil de simdiiK yapmam cidim Kuru Kullandıgım hap sebebiye ama esKiden yapardım arada bi siyah noKtalar gitsin diye
ben sade içiyorum kahveyii yeni başladım tabi sade kahveyesempatiksalakcinni
onun tekvesini yüzüme sürerek pilinnk yapıyorumm
bakalım etkisini daha anlayamadımbilmiyorumkismile
eksiside yok şu an
benim cildim aşırı hassas :sinifsinif:
o yüzden bu sene kendime ve cildimi bebek gibi korucammmbayanssulusmile
ay iste benim de öyle canım çoK hassas günes Koruyucu Krem sürmeden çıKamam asla. benim cildim çoK hassas oldugu için zaten en dogalını tercih etmeye calısıyorum. rosense ürünleri Kullanuyorum ben çoK memnunum. Kahve telvesini yüzüme sürmeyi aKlımdan hep geçirdim de belKi brozlastırır diye denemedim canım ama ellerime deniyorum Kahve yaptıKça,müthis nemlendiriyor, mis gibi oluyor.
DETOX SONUCLARI SAHANE LİSTE KARSINIZDAAAAAAAA (9
Kullanıcı adı-------------------detox öncesi kilo-----------detox sonrası kilo------------------verilen kilo
1-scyllaa-----------------------------60.1-----------------------------59.1-------------------------------------1kilo gitmiş
2-yesa--------------------------------50.4-----------------------------49.3------------------------------------1.100gitmiş
3-spatz--------------------------------56-------------------------------55.1-----------------------------------900gr gitmiş
4-sensewitch------------------------51.2----------------------------50.7-----------------------------------1.500gitmiş
5-Gripin-------------------------------55.5-----------------------------54.5---------------------------------1 klio gitmis
6-avelon------------------------------57.7-----------------------------57.1-------------------------------------600gr gitmiş
7-lunapiena-------------------------52.5-----------------------------51.7------------------------------------800gr gitmiş
8-yasemn-----------------------------59------------------------------58.1-------------------------------------900gr gitmiş
9-htcvlkn------------------------------57.2----------------------------56.1-------------------------------------1.100gr gitmiş
10-Babymom-----------------------58.6-----------------------------------58----------------------------------600gr gitmiş
11-teolog------------------------------51--------------------------------49.5------------------------------------1.500gitmiş
12-klik----------------------------------58---------------------------------56.6-------------------------------1.400vermiş
13-sakaleynmaster-----------------66.5-----------------------------66----------------------------------500gr gitmiş
14-ev cadısı----------------------------58.7----------------------------57.4---------------------------------1.300gitmiş
15-asi_peri------------------------------63------------------------------62.7-------------------------------------300gr gitmiş
16-littlefairy-----------------------------77-----------------------------75.2------------------------------------1.800gitmis
17-evrimkuzey------------------------64.6--------------------------63.3-----------------------------------1.300gitmiş
18-befour---------------------------------65--------------------------------63.7---------------------------------1.300gitmiş
19-azuloscurocasınegro-----------55.9------------------------------54.8--------------------------------1.100gitmiş
20- linguist-----------------------------57.7------------------------------56.9---------------------------------800gr gitmiş
ay Kızlar masallah tebriK ederimvereliniortak
anammmmmmmm 3uncuyu de buldum yapmayan katrece
avelonn kos kos
yasemn - (eksi)
gribin - (eksi)
katrece - (eksi)
yesa + (yıldızlısından :))
hehe :)))
ay ben yeni geldiydim o zaman bu topiğebilmiyorumkismile
canım demın katrece dedı kı doktorlar da ender saraca 1 gunluk detox lıstesı verecekmıs yarın yapalım mı kaydirigubbakcemile3
basladı bılem akıllımmmmmm aldın - yi otur 0 heheheh kaydirigubbakcemile3
alın guzular
DETOKS ÇORBASI
1 TANE İRİ KIRMIZI PANCAR
1 KAHVE KAŞIĞI KİMYON
1/2 BEYAZ LAHANA
1/2 KAHVE KAŞIĞI KİŞNİŞ
6 SAP MAYDANOZ
2-3 DAL DEREOTU
1 BEYAZ SOĞAN
4-5 DİŞ SARIMSAK
1 ADET ACI YEŞİL SİVRİ BİBER
1 KÜÇÜK KAHVE KAŞIĞI ZENCEFİL
1/2 TATLI KAŞIĞI ZERDEÇAL
2 LİTRE SU
bi de siy dedi detoks günü zihni de detokslamak lazımmıs:ecrin_bebek::ecrin_bebek: radyasyondan,dedikodudan,çok konusmaktan uzak güzel ortamlarda hafif yürüyüslerle destekleyince her daim dört nala kosar gibi hareket eden beynimiz ve bünyemize iyi geliveriyomus, dinleniveriyomus,çok mantıklı demi.madem çorbaya o kadar ugrasıyoz beynimizi de detokslamadan olmazbuyrunnnnnnnnnayda 3 defa yapılabilirmis
:dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:
O Ender saraçı sevemedim gitti bi ara semiz otlu bi detox yaptım onun tarifi fenalıklar geldiiiikafamçokkarıştı
bide diyetini yapmıştım 3 ay avuç avuç saçlarım gitti:çok üzgünüm:
ay bende biberiye-mate-KeKiK-yesilcay-funda yı hepsini birliKte içtigim dönemde çov döKülmüstü.ama benim Ki psiKolojiK de oabilir netten saç döKtügünü duymustum o ara
neyse ben gidiyom.sunları da verdi:
İŞTAH DENGELEYEN ÇAY
MATE
IHLAMUR
MELİSA
METABOLİZMA HIZLANDIRAN BEŞİ BİR YERDE ÇAYI
MISIR PÜSKÜLÜ
KİRAZ SAPI
AVAKADOI YAPRAĞI
YEŞİL ÇAY
ZENCEFİL
saçlarla ilgili bi problemim yok detoksuda yaptım en iyisi tibet hareketlerine bakayım işime yarayabilir çok teşekkür edrim açıklamaların için a.s.
ayyy:1hug:
lahana yağını bende yeni aldım ama 1-2 defa kullanabildim daha işe yararsa sana haber veriririm
evet canim,
ben de normal isyerinde calismaya devam ederken bir yilim staj sayildi, yani gidip ozel bir staj yapmadim.
benim girdigim donem (haz.-2008 ) staj suresi 2 yildi, yuksek lisans varsa 1 yil,
haz.2009 da stajim bitti,
aralik 2009 da da yeterlilige girdim ilk defa.
4 dersten gectim.
3 ders kalmisti,
simdide onlardan girdim.
ama staj suresi tam da benden sonra uzadi (3 yil, yuksek varsa 2 yil oldu)
benden birsonraki sinava girenler icin boyle,
son anda yirttim yani
erkek arkadasina da basarilar cnmmm
tibet e yolculuk varmış hayırlı olsun
detoks çorbası içerek zayıflayanları kutluyorum
tekrar kilolarını geri alanlara da geçmiş olsun diyorum.
ay beni peK sarmadı ya bu tarif ama vereyim canım
ay iste benim de öyle canım çoK hassas günes Koruyucu Krem sürmeden çıKamam asla. benim cildim çoK hassas oldugu için zaten en dogalını tercih etmeye calısıyorum. rosense ürünleri Kullanuyorum ben çoK memnunum. Kahve telvesini yüzüme sürmeyi aKlımdan hep geçirdim de belKi brozlastırır diye denemedim canım ama ellerime deniyorum Kahve yaptıKça,müthis nemlendiriyor, mis gibi oluyor.
ay Kızlar masallah tebriK ederimvereliniortak
ay ben yeni geldiydim o zaman bu topiğebilmiyorumkismile
alın guzular
DETOKS ÇORBASI
1 TANE İRİ KIRMIZI PANCAR
1 KAHVE KAŞIĞI KİMYON
1/2 BEYAZ LAHANA
1/2 KAHVE KAŞIĞI KİŞNİŞ
6 SAP MAYDANOZ
2-3 DAL DEREOTU
1 BEYAZ SOĞAN
4-5 DİŞ SARIMSAK
1 ADET ACI YEŞİL SİVRİ BİBER
1 KÜÇÜK KAHVE KAŞIĞI ZENCEFİL
1/2 TATLI KAŞIĞI ZERDEÇAL
2 LİTRE SU
bi de siy dedi detoks günü zihni de detokslamak lazımmıs:ecrin_bebek::ecrin_bebek: radyasyondan,dedikodudan,çok konusmaktan uzak güzel ortamlarda hafif yürüyüslerle destekleyince her daim dört nala kosar gibi hareket eden beynimiz ve bünyemize iyi geliveriyomus, dinleniveriyomus,çok mantıklı demi.madem çorbaya o kadar ugrasıyoz beynimizi de detokslamadan olmazbuyrunnnnnnnnnayda 3 defa yapılabilirmis
ay bende biberiye-mate-KeKiK-yesilcay-funda yı hepsini birliKte içtigim dönemde çov döKülmüstü.ama benim Ki psiKolojiK de oabilir netten saç döKtügünü duymustum o ara
neyse ben gidiyom.sunları da verdi:
İŞTAH DENGELEYEN ÇAY
MATE
IHLAMUR
MELİSA
bilmiyorumkismile çorba güzelmişşşş amaaasempatiksalakcinni
rıca ederım canım benım avelon gelsın hemen eklesın senı de lısteye kaydirigubbakcemile5
canım senın su patates seysıne baktım da bıraz 2 gunlukmus zaten cunku tek taraflı beslenmeyı hıc tavsıye etmezler ya bı de kesınlıkle tuz yok demıs valla bılemedım ben onu sempatiksalakcinni su meyve sebze detoxunu yapalım bence nurun muydu nikalsin mıydı yahu kafamçokkarıştı ya da bugun ne dedı acaba su 1 gunluk detoxda doktorlar da vereliniortak
@katrece canım oncelıkle ben anlamam aldın - yı hehe
sonra da cok cok tesekkurler paylasım ıcın ellerın dert gormesın de benı de sarmadı sanırım ben su meyve sebze detoxuna gırecegım hayırlısıyla :)
ahanda kocum gelmıs dıyordum kı tam yazmıssın canım benım zemuszemus
yaptıklarımı gordun demı ama pogacayı demıyorum da walk at home ındırdım dun de yaptım bugun de yaptım bugun bı de tıbet hareketlerımı yaptım ama soz bugun o pogaca neyım de olmayacak ınsallah zemuszemus
kuzum cok cok gecmısler olsun dıkkat et kendıne aman deyım opuyorumnanaktan
dogum gunun de cok cok kutlu mutlu olsun ınsallah saglıkla huzurla masallah :teytey:
şu an araştırıyom canım tek çeşit bi beslenme değil ama
ilginede çok teşekkürlerrŞeniz
gördüm canım
seni sahalarda böyle görmek isteriz hep
poğaçalarla çiğ köftelerle değil
Şeniz
tamamdır kocum hergun leslie ıle 45 dk yurusem dıkkat etsem ulassam artık hedefıme degıl mı baydı bırazcık kac aydır veremedım de artık akannehir
pazar günümü yazıyorum...
sabah kahvaltısı sosisli yumurta ,bol kahvaltılık,yarım simit...
arada yiğenlerim vardı bir kaç cips atıştırdım.
ondan önce beşi bir yerde çayımı içtim bir fincan...
ikindiye doğru patates salatalık havuç olan bir salata yaptım onda azcık mayonez vardı...
akşama doğru yine üstten o saltadan atıştırdığım için yemek yiyemedim...
saat on gibi dayanamadım ve dört küçük kare çikolaya yedim...
peki spor namına hiçbirşey yapmadın mı
??????????????????????????
bence de baydı canım
çenen yerine vücudu çalşıtıraydın şimdiye eriimiştin
ıı....boshayallersmile
kizlar ben yokken yeni foto yukleyen oldu mu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?