50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kizlar ben yokken yeni foto yukleyen oldu mu??

spatz canım bı de arzdkjfhjsdfhsufdsae nıcklı arkadasımız anladın demı kım oldugunu :roflol:

azuloscurocasınegro hah buldum nıckını :)) yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa canım ben sana dulcinea diyorum ya artık yaaaaaaaaaaa:)

anam yine mi ziyafettt:1ninca:

mersi canımmŞeniz
yesa yada artı verme amaaaaaa:sinifsinif:

gördünmü yesacık,neymiş eksi koymamış:sm_cool:

ben bugün de spor yapamıycam yaa araba işleri ile uğraşıyorum vize falan araba ile eve dönücem ve yorgunum ama leslie yapsam mı akşam 68 dk ??? üzerine de karın egzersizi süper olurdu yaaa gaz verin yapıyim kızlar yaaaaaaa kaç gündür uzak kaldım spora

Öğlen 2 balık koca tabak marul salatası yedim acayip ağırlık çöktü yaaa 1 tane yesene di mi ne abartıyon

Truf sen ne diyosun bu işe çok mu yemişim???

ders çalışmam lazım uyukluyorum uyandırın beniiiiiiiiiiiiiiiiiii NOLUURRRR

anam yine mi ziyafettt:1ninca:

canım yaa sırf benım ıcın valla bilmiyorumkismile ama az yıyıcıgım ınsallah kaydirigubbakcemile5

@yasemn yok yaaa benım +ım verıldı bıle hemde yıldızlı

@gripin tuh yaaa olmadı bu sefer neyse baska sefere :))

@sense canım kalk hallet ne ısın varsa aksam da mıs gıbı leslıe yap gencsın ıcın kıpır olması lazım senın ne uyumasıymıs yaaaaaaaaaaaaa huuuuuuuuuuuu kıme dıommm ben :)

Son düzenleyen: Moderatör:
mersi canımmŞeniz
yesa yada artı verme amaaaaaa:sinifsinif:

O kadar yaptı, verdim canım, sen de yapsaydın lülülülülülü

Ben de dün gece yaptım 3 er adet ama sağ bileğimin üzerinde durabilene aşk olsun... doğru yanlış bişiler yapmaya çalıştım 3 ve 4. hareketi. Dizimin ordaki şişten dolayı da diz üstü durmak bi felaketti kafamçokkarıştı Ama direndim yaptım işte bişiler zemuszemus

senağlamamerhaba arkadaşlar ben daha ii olamadım yaa baya üşüttüm herhalde boğazım çok kötü yutkunmaya korkuorum biraz uzun sürcek herhalde iileşmem:gitme::gitme:

Sensecim sen de tibet hareketlerini yap en azından.. 3 dk max. Grup kurduk. Hergün düzenli yaptığımız 5 hareketimiz olmuş oldu böylelikle
http://www.kadinlarkulubu.com/egzersizler/169075-tibetin-genclik-pinari-5-hareket.html

2 balıktan nolcak yawcokacimcoook

canım valla söylenenlere göre bu hareketler zamanla incinen ve ağrıyan yerlerini bile iyileştirebiliyomuş.Ben sadece şu dönme hareketini sevmiyom. Çok midem bulanıyo onu yaparken

afferin kız DULCİNEA :)))

ama ole bı anlatmıssın kı goren de 1 saat spor yaptı sanacak yaaaaaaaaaaa :roflol: bu arada sen bu tibeti gec de baska ne sporu yapıyosun onu sole bakalım lülülülülülü

kaydirigubbakcemile3 yandın gülüm yesam sen.Dulcineayı ve griPini doğru yazmaya bak bundan böyle.Alırlar aklını heyyyyyyykaydirigubbakcemile3

haklısın GRİPİNcim kaydirigubbakcemile3 canlarım benım GRİPİN ve DULCİNEAcım kaydirigubbakcemile5
valla yavaslattınız haa hızlı yazamıyorum ıkı saatte dıkkat ede ede kaydirigubbakcemile3

senağlamamerhaba arkadaşlar ben daha ii olamadım yaa baya üşüttüm herhalde boğazım çok kötü yutkunmaya korkuorum biraz uzun sürcek herhalde iileşmem:gitme::gitme:

canım gecmıs olsun tekrardan da sıcak bı seyler ıc bol bol meyve ye gecer o zaman ınsallah opuyorumnanaktan

Sen neredesin şincik iş yerinde iş yerinde nasıl ayılır insan kulaklık varsa tak müzik dinle bi kahve veyaaa yeşil çay iç .............
spordan önce yeşil çaaaaayyyyyyy enerji veriyoooo hadi canımmm hopbidi hobbidii

haydaaaaaa
senide tibete alalımmıkaydirigubbakcemile

2 balığın büyüklüğü önemli burdaaa bence

:teselli:
Napim yanii koca gün yoktum ama nette sana lülülülülülülülülülülülülülülü

yaa canım bi dr a git istersennn

kıyamam canımm:teselli:

:ecrin_bebek: :ecrin_bebek: eh napammmmbilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…