50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

italyada cnmsenağlama ama türkiyede yaşamayı binlerce kez tercih ederdimmmmafoldumben

Ayyyy ne güzellllboshayallersmile kızım otur oturduğun yerde yaa.Benim görmek istediğim yerlerin en başında geliyo italya,sen bulmuşta beğenmiyosun :umursamaz: ne ayıp,İklimi bizim buralara benziyodur,e insanlarıda öyle,bizim gibi sıcaktır.Yani Türkiyenin çok yakın kuzeni oluyo italyakaydirigubbakcemile3 ne diye buraları özlüyon!
neresinde oturuyosun? Birde görülmesi gereken en güzel yeri nersidir,nereyi tavsiye ediyosun fikir alabilirmiyim?

evet cnm orası öyle ama buraya gelceksen tatil için geliceksin yaşamak için deil bizim türkiyenin yerini hiç biyer tutmaz inan banazemuszemus

güzel ziyafette lütfen abartma

akşam yemeğinde dengelersin canım
gerisi iyi olmuş

senağlamamerhaba arkadaşlar ben daha ii olamadım yaa baya üşüttüm herhalde boğazım çok kötü yutkunmaya korkuorum biraz uzun sürcek herhalde iileşmem:gitme::gitme:
geçmiş olsun canım ben de öyleyim

Arkadaşlar bişey sorabilirmiyim?
şimdi ben nohutlu çorba detoksundan 1400 gr vererek çıktım. ama şimdide yediklerime dikkat ederek,tekrar kilo almak istemiyorum.sabahları evde kahvaltı yapamıyorum.işyerinde yarım simitle(önceden birdi)kahvaltı yapıyorum.ama pastahane simitleri,poğaçalarıda midemi yakıyor.bende hafta sonu evde kendim poğaça yaptım.acaba sabahları ondan bir tane yesem yeniden kilo alır mıyım? (işyerime kahvaltılık getirme şansımda yok)

cnm uno ekmeklerden al,
aksamdan 2 dilim unonun arasina kasar peynir maydonoz koy;

sabahta al gotur yaninda.

bence her sabah pogaca yersen kilo yapar.

arada bir olsa neyse

yesacım sen hala ingilteredemisin? Nasıl orda havalar?Nasıl geçiriyosun günlerini orda?

canım tatıle geldım turkıyedeyım sımdı ama bu hafta sonu donuyorum ınsallah hihoyyyt :lepi: :Saruboceq: calısıyorum kuzum ekmek derdı -tatlicadiarzu- ama sogukmus son aldıgım duyumlara gore boshayallersmile

Merhabalar arkadaşlarr :))

melabaaaaaaaa canım opuyorumnanaktan

güzel ziyafette lütfen abartma

tamamdır koc anlasıldı bilmiyorumkismile

truf cnm ilk raporumu vereyim sana;

sabah
1 dilim kepek ekmegi,
1 k.kutusu b.peynir,
az maydooz

ara
1 elma

ogle
1 kase corba,
az salata

ara
1 portakal

ama su an cok acim;
bir kepekli tost yiyebilir miyim acaba ???

truf cnm ilk raporumu vereyim sana;

sabah
1 dilim kepek ekmegi,
1 k.kutusu b.peynir,
az maydooz

ara
1 elma

ogle
1 kase corba,
az salata

ara
1 portakal

ama su an cok acim;
bir kepekli tost yiyebilir miyim acaba ???

ye canım çok acıktıysan
ama arasına sebze gibi bişiler varsa ondan koy

cnm uno ekmeklerden al,
aksamdan 2 dilim unonun arasina kasar peynir maydonoz koy;

sabahta al gotur yaninda.

bence her sabah pogaca yersen kilo yapar.

arada bir olsa neyse

bencede katılıyorum.Ev yapımıda olsa poğaça,kek gibi şeyler direk kilo yapar.Sen en iyisi kepekli sandviç yap götür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…