canım gecmıs olsun tekrardan da sıcak bı seyler ıc bol bol meyve ye gecer o zaman ınsallah opuyorumnanaktan
sen nerde yaşıyosun canım?
geçmiş olsun canımmma.s.yiyom valla cnm yediğim portakalların haddi hesabı yok şimdide sıcak şerbet yapıyımda içim barimmmopuyorumnanaktan
italyada cnmsenağlama ama türkiyede yaşamayı binlerce kez tercih ederdimmmmafoldumben
Ayyyy ne güzellllboshayallersmile kızım otur oturduğun yerde yaa.Benim görmek istediğim yerlerin en başında geliyo italya,sen bulmuşta beğenmiyosun :umursamaz: ne ayıp,İklimi bizim buralara benziyodur,e insanlarıda öyle,bizim gibi sıv-caktır.Yani Türkiyenin çok yakın kuzeni oluyo italyakaydirigubbakcemile3 ne diye buraları özlüyon!
ama ama kocum yaaa :sinifsinif: :sinifsinif:
hehe :roflol:
koc burdayken yedıklerımı yazayım barım sempatiksalakcinni
sabah
kahvaltı :))
ara
yougrt pul bıberlı (bu leslie yuruyusunden hemen sonraya denk gelıyor kaydirigubbakcemile2
ara
1 tabak lımonlu maydonoz
ogle
fasulye
yogurt
ara
portakal
ara
portakal
kıvı
1 bardak süt
aksam
anneannem zıyafete cagırdı bilmiyorumkismile
ben bugün de spor yapamıycam yaa araba işleri ile uğraşıyorum vize falan araba ile eve dönücemve yorgunum ama leslie yapsam mı akşam 68 dk ??? üzerine de karın egzersizi süper olurdu yaaa gaz verin yapıyim kızlar yaaaaaaa kaç gündür uzak kaldım spora
Öğlen 2 balık koca tabak marul salatası yedim acayip ağırlık çöktü yaaa 1 tane yesene di mi ne abartıyon
Truf sen ne diyosun bu işe çok mu yemişim???
ders çalışmam lazım uyukluyorum uyandırın beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiNOLUURRRR
geçmiş olsun canım ben de öyleyimsenağlamamerhaba arkadaşlar ben daha ii olamadım yaa baya üşüttüm herhalde boğazım çok kötü yutkunmaya korkuorum biraz uzun sürcek herhalde iileşmem:gitme::gitme:
Arkadaşlar bişey sorabilirmiyim?
şimdi ben nohutlu çorba detoksundan 1400 gr vererek çıktım. ama şimdide yediklerime dikkat ederek,tekrar kilo almak istemiyorum.sabahları evde kahvaltı yapamıyorum.işyerinde yarım simitle(önceden birdi)kahvaltı yapıyorum.ama pastahane simitleri,poğaçalarıda midemi yakıyor.bende hafta sonu evde kendim poğaça yaptım.acaba sabahları ondan bir tane yesem yeniden kilo alır mıyım? (işyerime kahvaltılık getirme şansımda yok)
yesacım sen hala ingilteredemisin? Nasıl orda havalar?Nasıl geçiriyosun günlerini orda?
Merhabalar arkadaşlarr :))
güzel ziyafette lütfen abartma
cnm uno ekmeklerden al,
aksamdan 2 dilim unonun arasina kasar peynir maydonoz koy;
sabahta al gotur yaninda.
bence her sabah pogaca yersen kilo yapar.
arada bir olsa neyse
truf cnm ilk raporumu vereyim sana;
sabah
1 dilim kepek ekmegi,
1 k.kutusu b.peynir,
az maydooz
ara
1 elma
ogle
1 kase corba,
az salata
ara
1 portakal
ama su an cok acim;
bir kepekli tost yiyebilir miyim acaba ???
ye canım çok acıktıysan
ama arasına sebze gibi bişiler varsa ondan koy
cnm isyerinin cafesinden alicam;
domatesli beyaz peynirli yaptirabilirim..
sebze yoktur sanirim.
nasıl geçti canım sınavın
cnm uno ekmeklerden al,
aksamdan 2 dilim unonun arasina kasar peynir maydonoz koy;
sabahta al gotur yaninda.
bence her sabah pogaca yersen kilo yapar.
arada bir olsa neyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?