evet cnm orası öyle ama buraya gelceksen tatil için geliceksin yaşamak için deil bizim türkiyenin yerini hiç biyer tutmaz inan banazemuszemus
bu arada spatz da,
dal gibi kizmis yaa,
resmen citir....
gordunuz mu??
selam kızlar
ben geldim
ama geçmişi birazcık okuyabildim
tamamını okuyamayacak kadar hastayım çünkü
okuduğum kadarıyla sensewitch menün çok güzel
yesa o poğaçanın ne işi var o geç saatte
bu halimle beni yormayın
cıs yiyenler biliyorlar zaten
kendi kendilerine versinler cezalarını öncekileri
bundan sonra artık ben düşünürüm
takip etmeye çalışcam
ama yine de giremezsem kızmayın bana
kızıma da bulaştırdım çünkü
yarın da doğum günüm inşallah yarına kadar bari iyileşsem çok güzel olur
Esnemeye hareketleri gibi geldi bana da canım, çok sevdim hihoyyyt Hem kolları da çalıştırıyor baya.... Dönme hareketini yavaş yapmak gerekiyor zaten, o yüzden niye başın dönsün ki... Ben şeyi annamadım, neden tek yöne dönüyoruz :sm_confused: Ben dün iki yöne de döndüm kaydirigubbakcemile2canım valla söylenenlere göre bu hareketler zamanla incinen ve ağrıyan yerlerini bile iyileştirebiliyomuş.Ben sadece şu dönme hareketini sevmiyom. Çok midem bulanıyo onu yaparken
opuyorumnanaktan Sonunda opuyorumnanaktan Yesacım cimcimecim... ben daha sağlama çıkamadım o yüzden sadece bacak hareketi ve mekik çalıştım. Fazla sürmediği için kendime * vermedim. Dambıl falan hala çalışmaya başlamadım. boshayallersmile Sen bugün ekstra sporunu yaptıysan söyle * ı da verelim kaydirigubbakcemile5afferin kız DULCİNEA :)))
ama ole bı anlatmıssın kı goren de 1 saat spor yaptı sanacak yaaaaaaaaaaa :roflol: bu arada sen bu tibeti gec de baska ne sporu yapıyosun onu sole bakalım lülülülülülü
haklısın GRİPİNcim kaydirigubbakcemile3 canlarım benım GRİPİN ve DULCİNEAcım kaydirigubbakcemile5
valla yavaslattınız haa hızlı yazamıyorum ıkı saatte dıkkat ede ede kaydirigubbakcemile3
Sağol canım, geçti ağrılarım.. zaten dizin bi önemi yok. Bileğim de sadece yük binince ağrıyo... :sm_confused: Şeniz:teselli:
Napim yanii koca gün yoktum ama nette sana lülülülülülülülülülülülülülülü
yaa canım bi dr a git istersennn
kıyamam canımm:teselli:
Vah vaaah.. türkiyenin cevheri nirelere gidiyo böyle yerimsenibencanım tatıle geldım turkıyedeyım sımdı ama bu hafta sonu donuyorum ınsallah hihoyyyt :lepi: :Saruboceq: calısıyorum kuzum ekmek derdı -tatlicadiarzu- ama sogukmus son aldıgım duyumlara gore boshayallersmile
Konuş gripincim :lepi: kaydirigubbakcemile3bencede katılıyorum.Ev yapımıda olsa poğaça,kek gibi şeyler direk kilo yapar.Sen en iyisi kepekli sandviç yap götür
sen nerde gördün ayol,görmedim ben:1no2:
tabi orada yaşayan için farklı olay.Biz anlayamayız ama işte burada yaşayan çoğu insanda oralarda olabilmeyi istiyo.Dışardan güzel geliyo bizeyerimseniben
pazar günümü yazıyorum...
sabah kahvaltısı sosisli yumurta ,bol kahvaltılık,yarım simit...
arada yiğenlerim vardı bir kaç cips atıştırdım.
ondan önce beşi bir yerde çayımı içtim bir fincan...
ikindiye doğru patates salatalık havuç olan bir salata yaptım onda azcık mayonez vardı...
akşama doğru yine üstten o saltadan atıştırdığım için yemek yiyemedim...
saat on gibi dayanamadım ve dört küçük kare çikolaya yedim...
yemişim kalorisini :roflol: :roflol: :roflol: en sewmediğim iştir ütü yapmak :kedi: sempatiksalakcinni
@sense canım kalk hallet ne ısın varsa aksam da mıs gıbı leslıe yap gencsın ıcın kıpır olması lazım senın ne uyumasıymıs yaaaaaaaaaaaaa huuuuuuuuuuuu kıme dıommm ben :)
Sensecim sen de tibet hareketlerini yap en azından.. 3 dk max. Grup kurduk. Hergün düzenli yaptığımız 5 hareketimiz olmuş oldu böylelikle
http://www.kadinlarkulubu.com/egzersizler/169075-tibetin-genclik-pinari-5-hareket.html
2 balıktan nolcak yawcokacimcoook
Sen neredesin şincik iş yerinde iş yerinde nasıl ayılır insan kulaklık varsa tak müzik dinle bi kahve veyaaa yeşil çay iç .............
spordan önce yeşil çaaaaayyyyyyy enerji veriyoooo hadi canımmm hopbidi hobbidii
haydaaaaaa
senide tibete alalımmıkaydirigubbakcemile
2 balığın büyüklüğü önemli burdaaa bence
ben bugün de spor yapamıycam yaa araba işleri ile uğraşıyorum vize falan araba ile eve dönücemve yorgunum ama leslie yapsam mı akşam 68 dk ??? üzerine de karın egzersizi süper olurdu yaaa gaz verin yapıyim kızlar yaaaaaaa kaç gündür uzak kaldım spora
Öğlen 2 balık koca tabak marul salatası yedim acayip ağırlık çöktü yaaa 1 tane yesene di mi ne abartıyon
Truf sen ne diyosun bu işe çok mu yemişim???
ders çalışmam lazım uyukluyorum uyandırın beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiNOLUURRRR
Olmaz di mi bişiy??
Tamam tibeti yaparım ama eve gidince bakmam lazım işyerinde bloklu açmıyo...
aynennnn :)
Kalktım yaptım işlerimi valla ama hala öğlen yediklerim midemde duruyo sanki akşam çorba içsem kurtarırım herhalde bi de leslie yaparsam deymeyin keyfime
Olmaz di mi bişiy??
Tamam tibeti yaparım ama eve gidince bakmam lazım işyerinde bloklu açmıyo...
cnm 1 tanesi 1 el kadar (kol değil) 200-300 gr olması lazım çok mu? fırındı
Leslie yi kesin yapmam lazım 2 balıktan sonra bekle beni leslie teyze ben geliyooommm :)))
Peppermintcim sınavda erimişsindir :))
Nilüfert kararını verdin mi tibet hareketleri konusunda???
sen kilomu almak istiyon vermek mi?
şaka bi tarafa h. sonu iyi gelmiyor. o cipsler çikolatalar tam intiharlık bence
Listenin son hali:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?