50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet cnm orası öyle ama buraya gelceksen tatil için geliceksin yaşamak için deil bizim türkiyenin yerini hiç biyer tutmaz inan banazemuszemus

tabi orada yaşayan için farklı olay.Biz anlayamayız ama işte burada yaşayan çoğu insanda oralarda olabilmeyi istiyo.Dışardan güzel geliyo bizeyerimseniben

canım yaa.doğum günün kutlu olsunnnn.yarıan düzelirsin inşallah

canım valla söylenenlere göre bu hareketler zamanla incinen ve ağrıyan yerlerini bile iyileştirebiliyomuş.Ben sadece şu dönme hareketini sevmiyom. Çok midem bulanıyo onu yaparken
Esnemeye hareketleri gibi geldi bana da canım, çok sevdim hihoyyyt Hem kolları da çalıştırıyor baya.... Dönme hareketini yavaş yapmak gerekiyor zaten, o yüzden niye başın dönsün ki... Ben şeyi annamadım, neden tek yöne dönüyoruz :sm_confused: Ben dün iki yöne de döndüm kaydirigubbakcemile2
opuyorumnanaktan Sonunda opuyorumnanaktan Yesacım cimcimecim... ben daha sağlama çıkamadım o yüzden sadece bacak hareketi ve mekik çalıştım. Fazla sürmediği için kendime * vermedim. Dambıl falan hala çalışmaya başlamadım. boshayallersmile Sen bugün ekstra sporunu yaptıysan söyle * ı da verelim kaydirigubbakcemile5

:teselli:

Napim yanii koca gün yoktum ama nette sana lülülülülülülülülülülülülülülü

yaa canım bi dr a git istersennn

kıyamam canımm:teselli:
Sağol canım, geçti ağrılarım.. zaten dizin bi önemi yok. Bileğim de sadece yük binince ağrıyo... :sm_confused: Şeniz

canım tatıle geldım turkıyedeyım sımdı ama bu hafta sonu donuyorum ınsallah hihoyyyt :lepi: :Saruboceq: calısıyorum kuzum ekmek derdı -tatlicadiarzu- ama sogukmus son aldıgım duyumlara gore boshayallersmile
Vah vaaah.. türkiyenin cevheri nirelere gidiyo böyle yerimseniben

bencede katılıyorum.Ev yapımıda olsa poğaça,kek gibi şeyler direk kilo yapar.Sen en iyisi kepekli sandviç yap götür
Konuş gripincim :lepi: kaydirigubbakcemile3

tabi orada yaşayan için farklı olay.Biz anlayamayız ama işte burada yaşayan çoğu insanda oralarda olabilmeyi istiyo.Dışardan güzel geliyo bizeyerimseniben

evet cnm banada öyle geliodu ama işte uzun süre kalınca insan burda türkçe konuşmayı dahi öyle özlüosunki türkiyenin yollarında türkçe yazıları görmek insanı deli edio inan bana ama tatile gelseydim buraya inan çok severdim ozamanyerimseniben

sen kilomu almak istiyon vermek mi?
şaka bi tarafa h. sonu iyi gelmiyor. o cipsler çikolatalar tam intiharlık bence

yemişim kalorisini :roflol: :roflol: :roflol: en sewmediğim iştir ütü yapmak :kedi: sempatiksalakcinni

aynennnn :)

@sense canım kalk hallet ne ısın varsa aksam da mıs gıbı leslıe yap gencsın ıcın kıpır olması lazım senın ne uyumasıymıs yaaaaaaaaaaaaa huuuuuuuuuuuu kıme dıommm ben :)

Kalktım yaptım işlerimi valla ama hala öğlen yediklerim midemde duruyo sanki akşam çorba içsem kurtarırım herhalde bi de leslie yaparsam deymeyin keyfime

Olmaz di mi bişiy??

Tamam tibeti yaparım ama eve gidince bakmam lazım işyerinde bloklu açmıyo...

cnm 1 tanesi 1 el kadar (kol değil ) 200-300 gr olması lazım çok mu? fırındı

Leslie yi kesin yapmam lazım 2 balıktan sonra bekle beni leslie teyze ben geliyooommm :)))

KALKKKK KIZZZZ NE UYUMASI..SEN BÖLE UYU UYU HİÇ BİŞİ OLMAZ SENDEN . DEVAM ET SEN BÖLE UYUMAYAklava:

Olmaz di mi bişiy??

Tamam tibeti yaparım ama eve gidince bakmam lazım işyerinde bloklu açmıyo...

Kesinlikle olmaz canım, karbonhidratta tatlı da falan abartınca kötü oluyo da balık çabuk sindiriliyo zaten kaydirigubbakcemile3 Ekledim listeye seni de :lepi: Ekstra spor yaptığın zamanlar * da talep et kaydirigubbakcemile3

eferin kızımaaaaa-tatlicadiarzu-

bişey olmaz canım o kadar balıktan hemde fırınmış bak
o lesliyi bende tanıcam az kaldııııklava:

Nilüfert kararını verdin mi tibet hareketleri konusunda???

Dulcineacım dönme hareketini kesinlikle iki tarafa yapma.Orada gösterilenin dışına çıkmayın arkadaşlar yoksa hiçbir yararını göremezsiniz.Kendi kafanıza göre iş yapmayın haaklava:
burada önemli olan vücuttaki enerji akışını düzenleyip,dengeye sokmak.Sen napıyosun Dulcinea,dengeyi bozup enerjiyi bloke ediyosunlmaz: sakın.
3se 3 kez yapılacak sola dön diyosa sola dönüceniz yalnızca.Getirmeyin beni oraya,güzelce yapın hareketlerinizi bakem hıııı
alsanaalsanasmile
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…