50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar slm mavişeker metabolizman hızlanmıştır tartıdan şüpheleniyosan kıyafetlerinden anlarsın ne kadr verdiğini
ben düngece yeğenimin dgünündeydim diyet fln kalmadı zaten şu günlerde pek diyet yapamıyom habire kilo alıyom bakalım ne olcak şu 1 hfta işi sıkı tutmalıyım çünki sonra diyeti bırakmak zorunda kalcam tedavim başlıycak geçen ay ki gibi bi sorun olmazsa inşallah

beni de aranıza alır mısınız ... 59 kiloyum idealim 55 olmak ama nasıl gidecek bu 4 kg. birde emziriyorum daha dogum yapalı 3 ay filan oldu ama acayip cikolata krizlerim tutuyo bu lahana corbası ne ki bebegim var gecmişi pek okuyamadım var mı benim gibi emzirip de diyette olan....

hoşgeldin canım.. regli oldunmu doğumdan sonra;? ben olana kadar gram veremedim çünki.. canım bildiğim kadarıyla bizim grubumuzda emzirirken bu diyeti yapan yok. belki biliyosundur ama ben yinede linki verimm burda gözüme çarpmıştı çünki seninle aynı durumda olanlar...
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...206-lahana-corbasi-diyeti-deneyimlerimiz.html

merhaba hanımlar..ben 54 kiloyum ve 50 olmak istiyorum boyum 1.58...sirkeli su bir ara gercekten işe yaramıştı sonra sirke bitti bikaç gün ara verdim tekrr başladığımda bi etki göremedim beşi bir yerdeye başladım yaklaşık 12 gün kullandım gram dahi vermedim bi kaç gün içinde sirkeli suya başlıycam. busefer kesinlikle kararlıyım..

hadi bakalımm kolay gelsin canımm. hoşgeldin aramızaa.s. bu sabah 1 dilim çavdar ekmeği üstüne labne peynir sürüp yedim çorbam bitmişti çünki.. dün bi tencere çorbayı içtimde:)) sonra tekrar yaptım çorbamı ve sadece çorba içtim bu saate kadar... ben burda kendimi bazen kendi kendime konuşuyomuş gibi hissediyorum özellikle hafta sonları...

canım zaten kıyafetlerimden anlamamam mümkün değil 2 ay önce aldığım eteğimde göbeğim oldukça fazla çıkıyodu nerdeyse hamile gibi ve ben bu eteği bir aydır dar dar giyiyodum şimdi bırak göbeği nerdeyse çıkıntı bile yok ben bu hafta regl olmama rağmen kilo vermeme şaşırıyorum ben baharla birlikte acayip gaza gelirim bu ay sonuna eminim 54 olucam kendime hedef koyarsam bendeki hırs miktarıda artıyo umarım bahar hepinize bol bol enerji verir ve istediğimiz kilolara geliriz kaydirigubbakcemile2

bugün dışarı çıktım uzun bi aradan sonra gerçi 2 saat dışardaydım ama olsun iyi geldi. kuaföre gittim kaşımı aldırdım manikür yaptırdım fön çektirdim yüzüm gözüm açıldı valla... iremede babası baktı:)) ohhh iyi yaptım arada yapıcam artık böle... bugün çorbam yine yoktu sabah kepek ekmeğiyle tost yaptım akşamda benimkinin teyzesinde karalahana çorbası ve 3 kaşık pilav yedim... yarın yine kendi çorbama devam edicem kızlar...

kızlar slm bende yarından itibaren çok dikkat etçem diyette son haftam olabilir çünki dikkat edip 200 gr bile olsa vermek istyom maeves iyi yapmışın şekerim kendine bak yoksa bunalırsın okhavalarda iyi oluyo al kızını çık dışarı yürüyüşte yapmış olursun açılırsında hem evde evde patlar insan yahu

saol canımm.... evet öle yapıcam artık. kendimi daha iyi hissediyorum şimdi...

slm kızlar,hafta sonu biraz fazla yedim gibi,offf yaaa,ama yinede devamm

günaydın kızlar

bende diyet miyet kalmadı. gene 56 civarındayım. reglime bağlıyorum kilomun bir kısmını ama zaten koyvermiştim artık. tekrar işi sıkı tutmanın zamanı geldi. böyle giderse ben bu topiğe hiç veda edemem :) hoş, etmek de istemiyorum ya :1rolleyes:

senin hedef kilona sadece 1 kilocuk kalmış yaa... eee oda gidince sende gidiceksin biz napcaz listemizi kim yapıcak... sen en iyisi yemeye devam et :))

Hafta sonu ben de fena yedim. Off bu haftasonları olmasa olmazmı. Dışarı çıkıyorum ve yiyorumda yiyorum

merhaba kızlar hafta sonu tartındım hala 52 kiloyum okadar çok yiyorum ki korkuyordum kilo aldımmı diye almamışım en azından şimdilik kaydirigubbakcemile3 ilerleyen günleri bilemem.

valla pembeinci hala zayıfsın ha :)

maeves ciğim ben aslında 54.8 kg ı tartıda gördüm. ama kendimi tutamayarak gene 56 oldum :) bu sebepten ben 57 ila 55 arasında gidip geleceğe benzerim. liste konusuna gelince... onu da tutarım zayıflasam bile. çünkü bilirim buranın daimi üyesi olmak zorunluluğumu :)

kızlar baskül aldım artık hergün yazarmışım külomu elma kromumda yarın geliyor yupppi ama regl oldum hatta tartıl 58 mümkün değil gerçek kilom değil bu hafta benim dokuulmazlığım var yani

günaydn kızlar..uzun süre diyet yaptıktan sonra normal beslenmeye başladığınızda sizin midenizde de sorun çıkıyo mu yaa ben çok kötüyüm karın ağrısı mide bulantısıkafamçokkarıştı ölecem nerdeyse bu sabah baskülde 52 yi gördüm ama ben sağlıklı olmak istiyorum

defne vücut belirli bir kiloya kadar kaldırıyor sanırım daha fazlasını verince sağlık problemleri başlıyor canım dikkat et zayıf olacağım diye sağlığını bozma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…