beni de aranıza alır mısınız ... 59 kiloyum idealim 55 olmak ama nasıl gidecek bu 4 kg. birde emziriyorum daha dogum yapalı 3 ay filan oldu ama acayip cikolata krizlerim tutuyo bu lahana corbası ne ki bebegim var gecmişi pek okuyamadım var mı benim gibi emzirip de diyette olan....
merhaba hanımlar..ben 54 kiloyum ve 50 olmak istiyorum boyum 1.58...sirkeli su bir ara gercekten işe yaramıştı sonra sirke bitti bikaç gün ara verdim tekrr başladığımda bi etki göremedim beşi bir yerdeye başladım yaklaşık 12 gün kullandım gram dahi vermedim bi kaç gün içinde sirkeli suya başlıycam. busefer kesinlikle kararlıyım..
kızlar slm mavişeker metabolizman hızlanmıştır tartıdan şüpheleniyosan kıyafetlerinden anlarsın ne kadr verdiğini
ben düngece yeğenimin dgünündeydim diyet fln kalmadı zaten şu günlerde pek diyet yapamıyom habire kilo alıyom bakalım ne olcak şu 1 hfta işi sıkı tutmalıyım çünki sonra diyeti bırakmak zorunda kalcam tedavim başlıycak geçen ay ki gibi bi sorun olmazsa inşallah
kızlar slm bende yarından itibaren çok dikkat etçem diyette son haftam olabilir çünki dikkat edip 200 gr bile olsa vermek istyom maeves iyi yapmışın şekerim kendine bak yoksa bunalırsın okhavalarda iyi oluyo al kızını çık dışarı yürüyüşte yapmış olursun açılırsında hem evde evde patlar insan yahu
günaydın kızlar
bende diyet miyet kalmadı. gene 56 civarındayım. reglime bağlıyorum kilomun bir kısmını ama zaten koyvermiştim artık. tekrar işi sıkı tutmanın zamanı geldi. böyle giderse ben bu topiğe hiç veda edemem :) hoş, etmek de istemiyorum ya :1rolleyes:
maevescim beden kitle indeksi varya en vahim durumda benim.. 23 benimki :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?