Dulcineacım dönme hareketini kesinlikle iki tarafa yapma.Orada gösterilenin dışına çıkmayın arkadaşlar yoksa hiçbir yararını göremezsiniz.Kendi kafanıza göre iş yapmayın haaklava:
burada önemli olan vücuttaki enerji akışını düzenleyip,dengeye sokmak.Sen napıyosun Dulcinea,dengeyi bozup enerjiyi bloke ediyosunlmaz: sakın.
3se 3 kez yapılacak sola dön diyosa sola dönüceniz yalnızca.Getirmeyin beni oraya,güzelce yapın hareketlerinizi bakem hııııalsanaalsanasmile
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
opuyorumnanaktan Sonunda opuyorumnanaktan Yesacım cimcimecim... ben daha sağlama çıkamadım o yüzden sadece bacak hareketi ve mekik çalıştım. Fazla sürmediği için kendime * vermedim. Dambıl falan hala çalışmaya başlamadım. boshayallersmile Sen bugün ekstra sporunu yaptıysan söyle * ı da verelim kaydirigubbakcemile5
Vah vaaah.. türkiyenin cevheri nirelere gidiyo böyle yerimseniben
eferin kızımaaaaa-tatlicadiarzu-
bişey olmaz canım o kadar balıktan hemde fırınmış bak
o lesliyi bende tanıcam az kaldııııklava:
Listenin son hali:
kıslarrrr ben geldim :)))nasılsınız
herkes görünmez olmuş yine bayanssulusmile
Dulcineacım dönme hareketini kesinlikle iki tarafa yapma.Orada gösterilenin dışına çıkmayın arkadaşlar yoksa hiçbir yararını göremezsiniz.Kendi kafanıza göre iş yapmayın haaklava:
burada önemli olan vücuttaki enerji akışını düzenleyip,dengeye sokmak.Sen napıyosun Dulcinea,dengeyi bozup enerjiyi bloke ediyosunlmaz: sakın.
3se 3 kez yapılacak sola dön diyosa sola dönüceniz yalnızca.Getirmeyin beni oraya,güzelce yapın hareketlerinizi bakem hııııalsanaalsanasmile
ooh valla koyuvermiş hemen artıyı kendisine,güzelim sen yanlış yapıyosun hareketleri e haliylede artı değil eksi alman gerek:umursamaz:
merhaba şeker opuyorumnanaktan
ağzına sağlık canım :lepi: geçmişi tam okumamıştım ölemi yapıyomuş bide yesaya kıs canım oda 5 le başlamışş bizide ayartmaya çalıştı ben de dedim öle olmas diye ama 5 le dewam etcem diyoo kaydirigubbakcemile
ohh ıspıyonladım rahatladım :kedi: sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
merhaba şeker opuyorumnanaktan
ağzına sağlık canım :lepi: geçmişi tam okumamıştım ölemi yapıyomuş bide yesaya kıs canım oda 5 le başlamışş bizide ayartmaya çalıştı ben de dedim öle olmas diye ama 5 le dewam etcem diyoo kaydirigubbakcemile
ohh ıspıyonladım rahatladım :kedi: sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
yaptım kuzum yapmam mı leslie ile 45 dk fast fast yürüdük ohhh mis gibiiiiiiiii kaydirigubbakcemile5
bilemediler kıymetimi bastım geldim ben de -tatlicadiarzu-
bebem tanırsan cok seversın valla günlere bilem davet edersin gelir mi bilmem ama -tatlicadiarzu-
yirimmmmmmm ben bu listeyi anam az kalmış detox listesi kadar sahane olacak -tatlicadiarzu-
iidr canım listeyı gordun mu -tatlicadiarzu-
ben hep gösterildigi yapıyorum GRİPİNCİM hehe kaydirigubbakcemile3
yesa buda sanaklava: 3le başlıcanız arkadaşım yaww 3 neden gösterilen ve anlatılan şeyi yapmıyosunuz bakiim siz?
Daha etkili olcanımı düşünüyosunz yoksa? yanılıyosunuz ama:umursamaz:
İlk hafta her hareket 3 kez yapılacak daha sonra her hafta tekrar sayısını 2 şer arttırarak 21 tekrara ulaşıncaya kadar arttırmaya devam edilecek.
yani haftaya 5 kez yapıcan yesacım
Doğru yapalımki sonucuna ulaşalım dimi kuzucuklarım?
detox listsini mi gördüm canım emeğine sağlık :lepi:
sende suçlusun fıstık 5le başaldın kaydirigubbakcemile sempatiksalakcinni )
bu arada spatz da,
dal gibi kizmis yaa,
resmen citir....
gordunuz mu??
sen nerde gördün ayol,görmedim ben:1no2:
varollllllllllllllllllll yürü bea GRİPİNCİM ohhhhhhhhhhhhhh dulcinea yı da eledık hehehehhe zemuszemus kaydirigubbakcemile3
kız lınguıst cadısı sempatiksalakcinni hemen arkamdan ıs cevırmeler falan :mymeka:
gripincim 3 dersen sen 3 yaparım ben bebeeeemm bilmiyorumkismile
yesa buda sanaklava: 3le başlıcanız arkadaşım yaww 3 neden gösterilen ve anlatılan şeyi yapmıyosunuz bakiim siz?
Daha etkili olcanımı düşünüyosunz yoksa? yanılıyosunuz ama:umursamaz:
İlk hafta her hareket 3 kez yapılacak daha sonra her hafta tekrar sayısını 2 şer arttırarak 21 tekrara ulaşıncaya kadar arttırmaya devam edilecek.
yani haftaya 5 kez yapıcan yesacım
Doğru yapalımki sonucuna ulaşalım dimi kuzucuklarım?
tamam kuzum sakin 3 le yapacagım silin benim + ları kaydirigubbakcemile3 saka haaaaaaaaa silmeyin sakın ama yarından tezi yok sadece 3 valla bilmiyorumkismile
yok canım tibet lıstesı 2 artı alan bı ben varım dıye hava atacaktım ama kaydirigubbakcemile5 olsun detox lıstesı de olur ne demek canım gule gule bakınkaydirigubbakcemile2
masallah canım sporlar da pek guzel zaten 1 gun dınlendırmek gerekırmıs dıye SCYLLACIM bas bas bagırırdı ama bilmiyorumkismile ben de hergun yapmaya gayret edıyorum valla alsanaalsanasmile
kızlar yürüyüşe gidiyorum.2 saat yokumopuyorumnanaktan
arkandan diil yawruuu buralarda bi yerde olduğunu biliyodum göremiyom ama hissediyom sempatiksalakcinni olumunekankayizsmile :lepi:
hee tamam canım onuda gördüm afferin sene olumunekankayizsmile guclubacismile
aman yawruum dikkat fazla yüklenme kendine sonra bıkkınlık falan yaratmasın Şeniz
Bozma moralini canım.. 2-3 günde çok bişi olmaz. Sen yine eski düzenine dön kaydirigubbakcemile5ahh nerdeeee ??
evde yemek falan yapamadim canimcim.; hazir yemek zorunda kaldik esimle :-((
cok kacirdim..
Taaam bilmiyorumkismile Banane banane, silmem artıları.. sen yatarken ben hareket yapmaya çalışıyodum lülülülülülü Hem verilen artı geri alınmazmış, di mi YESACIMDulcineacım dönme hareketini kesinlikle iki tarafa yapma.Orada gösterilenin dışına çıkmayın arkadaşlar yoksa hiçbir yararını göremezsiniz.Kendi kafanıza göre iş yapmayın haaklava:
Verdim * ınıda cimcimem alkisalkisalkis Biz ne kadar spor yaparsak o kadar şahane olacak olumunekankayizsmileyaptım kuzum yapmam mı leslie ile 45 dk fast fast yürüdük ohhh mis gibiiiiiiiii kaydirigubbakcemile5
bilemediler kıymetimi bastım geldim ben de -tatlicadiarzu-
yirimmmmmmm ben bu listeyi anam az kalmış detox listesi kadar sahane olacak -tatlicadiarzu-
Hoşgeldin canım opuyorumnanaktan ben gitmişim sen gelmişsin kaydirigubbakcemile3hee tamam canım onuda gördüm afferin sene olumunekankayizsmile guclubacismile
aman yawruum dikkat fazla yüklenme kendine sonra bıkkınlık falan yaratmasın Şeniz
bende yediklerimi yazayım:
sabah 4 kuru erik bi bardak limonlu ballı ılık su
kah:1 haşlanmış yumurta,1 dilim çavdar ekmeği,3 zyeşil zeytin, 1 kk peynir,az dereotu + maydonoz ve roka 1 kupada şekersiz açık çay
ara: 4 diyet biskuvi,1 kuru erik
öğlen:1 simit 1 light üçgen peynir,1 şekersiz çay(bugün öğle arasında da dersim war pazartesileri böle oluyo :çok üzgünüm: )
ara: 1 kuru incir 1 bardak şekersiz çay
ara: 4 diyet bisk.
birazdan yeşil çayımı içicem hihoyyyt
akşamada az ciğer,karnıbahar yemeği ve yoğurt olacak
spor yapmıcam sadece yatmadan önce tibetin hareketlerini yapıcam :lepi:
öğle arası bile vermeyerek nasıl verim almayı düşünüyorlar acaba öğretmenlerden
keşke spor yapsan ne iyi olur
bu akşam yine voleybola gidicem
belki iyi gelir spor yaparken hasta olduğumu hissetmiyorum
arkadaşımın okulunun voley öğrencilerinin antremanı varmış beni de çağırdılar
gidip birazcık top koşturayım
görüşürüz bayanlar
kendinize mukayyet olun
boğazınızı da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?