50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba şeker opuyorumnanaktan
ağzına sağlık canım :lepi: geçmişi tam okumamıştım ölemi yapıyomuş bide yesaya kıs canım oda 5 le başlamışş bizide ayartmaya çalıştı ben de dedim öle olmas diye ama 5 le dewam etcem diyoo kaydirigubbakcemile
ohh ıspıyonladım rahatladım :kedi: sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

yaptım kuzum yapmam mı leslie ile 45 dk fast fast yürüdük ohhh mis gibiiiiiiiii kaydirigubbakcemile5
bilemediler kıymetimi bastım geldim ben de -tatlicadiarzu-

eferin kızımaaaaa-tatlicadiarzu-
bişey olmaz canım o kadar balıktan hemde fırınmış bak
o lesliyi bende tanıcam az kaldııııklava:

bebem tanırsan cok seversın valla günlere bilem davet edersin gelir mi bilmem ama -tatlicadiarzu-

Listenin son hali:

yirimmmmmmm ben bu listeyi anam az kalmış detox listesi kadar sahane olacak -tatlicadiarzu-

kıslarrrr ben geldim :)))nasılsınız
herkes görünmez olmuş yine bayanssulusmile

iidr canım listeyı gordun mu -tatlicadiarzu-

ben hep gösterildigi yapıyorum GRİPİNCİM hehe kaydirigubbakcemile3

bende bugün sabah 1 simit yanında bişiy yoktu...

öğle çorba salata 2 dilim çavdar

arada bişiyim yok

markete gitmeme lazım...

ooh valla koyuvermiş hemen artıyı kendisine,güzelim sen yanlış yapıyosun hareketleri e haliylede artı değil eksi alman gerek:umursamaz:

varollllllllllllllllllll yürü bea GRİPİNCİM ohhhhhhhhhhhhhh dulcinea yı da eledık hehehehhe zemuszemus kaydirigubbakcemile3

kız lınguıst cadısı sempatiksalakcinni hemen arkamdan ıs cevırmeler falan :mymeka:

gripincim 3 dersen sen 3 yaparım ben bebeeeemm bilmiyorumkismile

yesa buda sanaklava: 3le başlıcanız arkadaşım yaww 3 neden gösterilen ve anlatılan şeyi yapmıyosunuz bakiim siz?
Daha etkili olcanımı düşünüyosunz yoksa? yanılıyosunuz ama:umursamaz:
İlk hafta her hareket 3 kez yapılacak daha sonra her hafta tekrar sayısını 2 şer arttırarak 21 tekrara ulaşıncaya kadar arttırmaya devam edilecek.
yani haftaya 5 kez yapıcan yesacım
Doğru yapalımki sonucuna ulaşalım dimi kuzucuklarım?

detox listsini mi gördüm canım emeğine sağlık :lepi:
sende suçlusun fıstık 5le başaldın kaydirigubbakcemile sempatiksalakcinni

kızlar ben bu haftadan itibaren haftada 4 gün spor yapcam bazen 5-6 ya çıkabiliyodu oda vücudu etkiliyo tabi bi dr dinledim de şimdilik vaktim var haftanın her günü spor yapiim diye düşünmeyin vücud buna alışır haftada 4 gün yapın alışkanlık haline gelsin diyodu :ecrin_bebek:
2 gün leslie ile yürücem(havlar ısınınca dışarda yapcam bu yürüyüşleri)
2 günde pilatese başlıcam yine(pilatesten öncede bi 15 dk leslieyle yürümeyi düşünüyom)

tamam kuzum sakin 3 le yapacagım silin benim + ları kaydirigubbakcemile3 saka haaaaaaaaa silmeyin sakın ama yarından tezi yok sadece 3 valla bilmiyorumkismile

detox listsini mi gördüm canım emeğine sağlık :lepi:
sende suçlusun fıstık 5le başaldın kaydirigubbakcemile sempatiksalakcinni )

yok canım tibet lıstesı 2 artı alan bı ben varım dıye hava atacaktım ama kaydirigubbakcemile5 olsun detox lıstesı de olur ne demek canım gule gule bakınkaydirigubbakcemile2

masallah canım sporlar da pek guzel zaten 1 gun dınlendırmek gerekırmıs dıye SCYLLACIM bas bas bagırırdı ama bilmiyorumkismile ben de hergun yapmaya gayret edıyorum valla alsanaalsanasmile

arkandan diil yawruuu buralarda bi yerde olduğunu biliyodum göremiyom ama hissediyom sempatiksalakcinni olumunekankayizsmile

buyrunnnnnnnnn alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

bende yediklerimi yazayım:
sabah 4 kuru erik bi bardak limonlu ballı ılık su
kah:1 haşlanmış yumurta,1 dilim çavdar ekmeği,3 zyeşil zeytin, 1 kk peynir,az dereotu + maydonoz ve roka 1 kupada şekersiz açık çay
ara: 4 diyet biskuvi,1 kuru erik
öğlen:1 simit 1 light üçgen peynir,1 şekersiz çay(bugün öğle arasında da dersim war pazartesileri böle oluyo :çok üzgünüm: )
ara: 1 kuru incir 1 bardak şekersiz çay
ara: 4 diyet bisk.
birazdan yeşil çayımı içicem hihoyyyt
akşamada az ciğer,karnıbahar yemeği ve yoğurt olacak

spor yapmıcam sadece yatmadan önce tibetin hareketlerini yapıcam :lepi:

hee tamam canım onuda gördüm afferin sene olumunekankayizsmile guclubacismile
aman yawruum dikkat fazla yüklenme kendine sonra bıkkınlık falan yaratmasın Şeniz

kızlar yürüyüşe gidiyorum.2 saat yokumopuyorumnanaktan

süpersin hade bol kalori yakmalar cnm alkisalkisalkis

arkandan diil yawruuu buralarda bi yerde olduğunu biliyodum göremiyom ama hissediyom sempatiksalakcinni olumunekankayizsmile :lepi:

canım benım yaaa opuyorumnanaktan

aman yawruum dikkat fazla yüklenme kendine sonra bıkkınlık falan yaratmasın Şeniz

su an leslie ve de tibet var canım tibet zaten 2dklık oldugu ıcın sempatiksalakcinni leslie var işte toplamda 47 dk zemuszemus umarım leslie yi gidince de yapabılırım kaydirigubbakcemile5

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaw kızlar bugün site mi yavaş yoksa bizim net mi yavaş bilemedim :sm_confused:

ahh nerdeeee ??

evde yemek falan yapamadim canimcim.; hazir yemek zorunda kaldik esimle :-((
cok kacirdim..
Bozma moralini canım.. 2-3 günde çok bişi olmaz. Sen yine eski düzenine dön kaydirigubbakcemile5
Taaam bilmiyorumkismile Banane banane, silmem artıları.. sen yatarken ben hareket yapmaya çalışıyodum lülülülülülü Hem verilen artı geri alınmazmış, di mi YESACIM

Verdim * ınıda cimcimem alkisalkisalkis Biz ne kadar spor yaparsak o kadar şahane olacak olumunekankayizsmile
Hoşgeldin canım opuyorumnanaktan ben gitmişim sen gelmişsin kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:

öğle arası bile vermeyerek nasıl verim almayı düşünüyorlar acaba öğretmenlerden
keşke spor yapsan ne iyi olur

bu akşam yine voleybola gidicem
belki iyi gelir spor yaparken hasta olduğumu hissetmiyorum
arkadaşımın okulunun voley öğrencilerinin antremanı varmış beni de çağırdılar
gidip birazcık top koşturayım
görüşürüz bayanlar

kendinize mukayyet olun
boğazınızı da

öğle arası bile vermeyerek nasıl verim almayı düşünüyorlar acaba öğretmenlerden
keşke spor yapsan ne iyi olur

koçum yarın da nöbetim war bugün yapamam kanımca kaydirigubbakcemile bide spor günlerini 4 e sabitlemeye karar werdim bugün hep ayaktaydım zaten yakmışımdır dimi :ecrin_bebek:

güle güle canım zemuszemus bol kalorili dakikalar dilerim opuyorumnanaktan

koçum, günlük listemi veriyorum:

sabah:
kepek ekmeğine peynirli 3 tane yeşil zeytinli sandviç.
elma çayı

ara yapmadım

öğle:
bir tane cıs (detoxtan sonra gözüm dönmüştü) p
meyve çayı

ara: 2 tane küp gofret, 1 kare bitter çikolata (valla detoxtan sonra böle oldum, bi günlük affedivver koç! :)

akşam:
1 kase çorba
4 kaşık zeytinyağlı pırasa

bugün yürüyüş yapmadım, şu callanetics ne menem bi şeymiş ben de bi bakiym dedim ve ablamla başladık. 50 dk'lık videoyu bitirdik. her yanımız ağrıyo şu an.. mafoldumben

yalnız 2 bardak su içebildim bugün. kalanını artık bugün yatana kadar telafi etmeyi düşünüyorum.
nasılım truf'um değerlendir beni kuzum?

Selam kızlar,
size yazıyorum yazıyorum hata veriyor çıldıracağım. Bana yazdıklarınıza cevap veremeedim o yüzden kusuruma bakmayın, bu yazdığımda gitçek mi bilmiyorum.

Peppercım sınavın iyi geçmiş çok sevindim. olumunekankayizsmile
Yesacım seni ısırasım geliyor bazen, çok şirinsin Şeniz

Ben de bugün saçlarımı boyattım çok kötü oldu, çok koyu oldu, istediğim renkle alakası yok ona biraz canım sıkıldı.

Tibet hareketlerimi de yaptım kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…