50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben geldiiimzemuszemus nerdesiniz kızlar yaa?
bugün tam 40dk yürüdüm ve 15 dk spor yaptım.
birazdan 5hareketimide yapıcam.Yaa kızlar bişey dicem eşim bugün gelirken ekler pasta almış.Onunda benimde ençok sevdiğimiz pasta çeşitidir bu.Ve ben rejimim başladığından beri değil ekler kek bile yemedim,biliyosunuz.Ya şimdi bugün çayla bitanesini yesemmi acaba,ne dersiniz?bilmiyorumkismilebişey olmaz dimi bi deneden he?
belki bilmeyen olabilir diye resmini ekliyorum

size kıyamadığım için sildim resmi canlarım

Son düzenleme:
Gripincim günahına girmek istemem ama o kadar uzun zamandır yemiyorsan ye bence, yoksa rejim bittiğinde birden saldırırsın, daha kötü olur. Hem eşin almış gelmiş labi kırılmasın. Az ye ama:) Arkasından da spor yap.

bu ne tatlışım şimdiiii :ecrin_bebek:

bende tarçınlı süt içem bari eyvahedigeldismile :sinifsinif: ysnındada bicik burçak olumunekankayizsmile

evet valla 1 ayı geçti yemiyorum. Şimdi netten baktım 250 kaloricikmiş.Yemesem çok üzülücem,yiyeyim bari.yarın yine çıkarım spora dimi ama yaakaydirigubbakcemile2

bu ne tatlışım şimdiiii :ecrin_bebek:

canım bu benim ölümsüz aşkım,haz kaynağım,tutkum :asigim: ve ben aylardan sonra ilk kez bu akşam onunla tekrar kavuşma mutluluğunu yakaladım.Karşı koyamıcam ona...birazdan kaldırıcam güzelim fotoyu.Acı çekmeyin diyekaydirigubbakcemile3

canım yaa ne guzel yazmıssın ben sirin degil seksi olmak istiyorum -tatlicadiarzu- :roflol: saka bı yana canım benım de ıssır tabıı senden mı esirgicem -tatlicadiarzu-
saclarında cok super olmustur emınım ben Şeniz

GRİPİN delisi resmini niye eklion canımız cekecek sonra :mymeka: ekler de bılmeyen google a yazar dur benımde canım söbiyet iistedi bilmeyenler için tatlı gelıyor :mymeka: hepimiz boyle yapsak ne olur forum :mymeka:
yuru git ye :roflol:

tibet hareketını yapan ama sonrasında tatlı yıyenlere + vermeyelım :roflol:

Resmini koyda seksiliğine de yorum yapalım, daha bir tane bile göremedik, yolda görsem tanıyamayacağım valla:)

ay kuzumaa dayanamam.Ama düşünebiliyomusun sizin bu resimden bile canınızın çektiği şey kanlı canlı karşımda duruyo şuan :sinifsinif:
1 tanecik yiyip yarın yine spor yapcam.
Bu arada linguistcim
tibet hareketlerimi yaptım güzelim haberin olsun

Resmini koyda seksiliğine de yorum yapalım, daha bir tane bile göremedik, yolda görsem tanıyamayacağım valla:)

koyacagım canım benım de donunce ıste bılg getırmemıstım evde de resım yok koyunca soylerım kosun kosun dıye boshayallersmile

canım ye bı tane ıste gec oldu saat sabah olsa gonul rahatlıgıyla derdım ye dıye sonra yakardın zaten ama sımdı de ye yaa bı sey olmaz sabaha ınsallah spor neyım yakarsın kaydirigubbakcemile5

yaa yok öyle yağmaa klava: cadııı

cok guldum yaa ılk alıntıda gormemıssın :roflol:

tamam canım dulcinea gelince koysun + yı:))

kızlarrrr selamm herkeseee been bugun sabah bılım ekmek lor peynırı yedım oglen cıorba salata ayran bı dılım ekmek arada bı tane eklerr yedım arkadas getırmıs ısyerınde mecburen bı tane yedım aksam da ıkı köfte uc kasık erıste corbaa bıras önceede sut ıctım naı menum bayadır yazmıorm burdaaa

slm kızlar, ben geldim iki gün aradan sonra. evde neler neler yedim,anneciğim döşedi sofraları.spor da yapamadım ama kilo almamışım şükür

slm kızlar, ben geldim iki gün aradan sonra. evde neler neler yedim,anneciğim döşedi sofraları.spor da yapamadım ama kilo almamışım şükür

hoşgeldin canım benim nasıldı annem baban kutladınızmı doğün günlerini olumunekankayizsmile
bu arada kilo almamana sewindim opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…