50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba kızlar topiğinize bende geldim kabul ederseniz tabivereliniortak.bende 1.64 boyundayım ve 57 kiloyum.55 olmak istiyorum.hergün yediklerimizimi yazıcaz buraya.aydınlatırsanız sevinirim canlarr

hoşgeldin canım benim nasıldı annem baban kutladınızmı doğün günlerini olumunekankayizsmile
bu arada kilo almamana sewindim opuyorumnanaktan

büyük sürpriz oldu aileme,geleceğimi hiç tahmin etmiyorlardı.çok sevindiler. iki gün üst üste doğum günü kutladık,çok keyifli geçti. aile dostlarımızla birlkteydik hem.
siz neler yaptınız,var mı yeni detoks programınız yesa yine bir organizasyon yaptı mı yokluğumda.

merhaba kızlar topiğinize bende geldim kabul ederseniz tabivereliniortak.bende 1.64 boyundayım ve 57 kiloyum.55 olmak istiyorum.hergün yediklerimizimi yazıcaz buraya.aydınlatırsanız sevinirim canlarr

hoşgeldin cnm gün içinde yediğin içtiklerini paylaşıyosun ayrıca spor falan yaparsan onuda yazıyon buraya kaydirigubbakcemile5

ayy ne güzel canım :lepi:
ewet saç kürü listesi yaptı bitanede sempatiksalakcinni
bi organizasyonda ben ve dulcinea(avelon) dan geldi :))))
tibetin gençlik pınarı hareketlerini yapmaya başladık dulcinea cım liste yaptı excell de yapanları işaretliyo hergün ayrıca başka spor yaptıysanda yıldız koyuyoo :roflol: :roflol:
link burda cnm sende gel http://www.kadinlarkulubu.com/egzersizler/169075-tibetin-genclik-pinari-5-hareket.html

değişik hareketler ,denedim hemen,kolaymış.orada yazdığı gibi etkileri var mı acaba gerçekten. kaçar tane yapıyorsunuz? yaparım ben de.
yolda yorulmuşum herhalde, çok uykum var,yatıyorum ben.iyi geceler...

kızlar selammmkaydirigubbakcemile2

biraz önce spordan geldim, duşa girdim, bişiler yedim, sizin yanınıza koştumopuyorumnanaktan

ilk spor günüm çok yoğun geçmedi ama yarın acısı çıkar mı bilmiyorum. koşu bandı, bisiklet, bacak açma hareketi, mekik ve birkaç sırt hareketi yaptım. ayy üşenmesem de gitsem bari haftada 4 gün filan yaa...

buralar bugun durgun galiba.nerdesiniz huuuu?:mymeka:

hoşgeldin vahiba...

chemescim hoşgeldinopuyorumnanaktan ne güzel surpriz yapmışsın ailene, ne kadar sevinmişlerdir kim bilira.s.

canım gripinin bi ark. yapıyomuş kendimi çok enerjik hissediyom diyomuş eskiden uyku yetmesmiş şimdi daha az uyuyomuş:))
ilk hafta tüm hareketler 3 defa yapılcak 2. hafta 5 .....diye gidiyo 2 şer artarak 21 kez yapınca kadar artcak sonra hepsinden 21 yapılcak opuyorumnanaktan
iyi uykular canım olumunekankayizsmile

Hoşgeldin,ne güzel 2 kilocuk vericeksin.Kolaylıkla gider merak etme.Yediklerini ve sporunu falan paylaşacaksın işte

evet canım yaa bugün işler kesat buradakaydirigubbakcemile3 Ezele mi gitti herkes neboshayallersmile

Hoşgeldin,ne güzel 2 kilocuk vericeksin.Kolaylıkla gider merak etme.Yediklerini ve sporunu falan paylaşacaksın işte

evet canım yaa bugün işler kesat buradakaydirigubbakcemile3 Ezele mi gitti herkes neboshayallersmile

olabilir valla, ben de bi yandan buraya bakıyorum bir yandan ezeli izliyorumkaydirigubbakcemile5

kızlar mrhb bi cee diyip gtmiştm..çalışıyorum da...siz nasılsınız.. ne yapıyorsunuz....

bu arada gripincim vaktim olmuyo girmeye ondan yoktum bugün...

kızlar mrhb bi cee diyip gtmiştm..çalışıyorum da...siz nasılsınız.. ne yapıyorsunuz....

bu arada gripincim vaktim olmuyo girmeye ondan yoktum bugün...

Evcadisicim iyiyiz keyfimiz yerinde şükür. sen yoğun iş temposuna girdiğine göre iyileştin iyice dimi canım?opuyorumnanaktan

veeee arkadasa gittim geldim, kimse bugün ne yedigimi sormasın tamamen cosuttumlaelaelaelaelae. sabahında tibeti üçledim tamam, güzelce ara öğünümde çörekotlu-ruseymli yogurdumu da yedim ama arkadasa gittim cosutmus bi halde döndümdelikafadulden. öyle ki, karnımı tıka basa doldurdugumdan sporu bile zor yaptım salonda. 3 saate yakın yürürüm dedim hem de tempolu yürürüm diye hava attım anam nerdeee 1 saat anca yürüdüm o da normal tempoda ve arada bi cafe ve okul molası vererek:1ninca:. yaw didim etme didim bizim grup beni haslar didim hele bir goçumuz var didim 100 mekikle ödetir bana bunu bedelini didim etme eyleme sen nediyi zorlan beni görmen mi su göbüsü dedimlmaz:, yaw didi eskiden daha dogundu yüzün, göbüsün dedi zayıflamıssın zati dedi, bize gele gele ölüyon mu dedi, gırk yılın basında bi geldin böyle yapma yaw didikaydirigubbakcemilealsanaalsanasmile, ver allah yedirtti. aboww didim çantamdan biberiyeli yesilçayımı çıkarttıgım gibi diktim, yediklerimin birazından bari dabıl yu nasiplensin diyi:roflol:. neyse spor salonundan geldim, gliserin karıstırdıgım kremle basenimi göbüsümü galçalarımı ovdum masaj yaptım çok sert olmayan bi lifle. ve basladım spora. annem dedi sen daha yeni gelmedin mi spordan dedi, yaw didim sen bugün benim neler yedigimi biliyonmu:çok üzgünüm:. yaptım yaptım yaptım bissürü bissürü yaptım. hatta canım sıkıldı boslamıyım diye sevdiceğimle konusarak yaptım yarısını. ay,uy amanın, allah , vıyhh -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu- diye diye bi galdım, o su an 60 kiloyum sanıyor:roflol: ben de çaktırmıyom of yaw diyom yapamayom iste nefes nefese galıyom bu dombiklikten diyom.ama merak ediyorum ya vuslatımızdaki saskınlıgınısempatiksalakcinni. neyse iste öle. kendime ceza olarak sütsüz sekersiz nescafe yaptım bakalım nasıl icecem. kendime böyle bi ceza vermemin sebebi kahveyi çok özlemistim özledin mi , o kadar yirsin ha al sana kahve didim bakalım nasıl içcem. sogumasını bekliyom dikiveriyim bari.

bugünkü evde yaptıgım hareketler bayagı da vardı kızlar, salonda da yaptım ip falan da atladım biraz ama trufcum extradan bi ceza uygun görürse de seve seve yanikaydirigubbakcemile. ve beni kınım kınım kınasanızda kabulüm, hadin baslayın gari.:tomato::tomato::roflol:

ha bu arada dulcicim sen benim + yı eksiye ceviriver ben hakettim bunuohaoldumsmile

Son düzenleme:

hayatım ye tabide o foto insanı mutfağa atıyoooo:kedi: eyvahedigeldismile

Evcadisicim iyiyiz keyfimiz yerinde şükür. sen yoğun iş temposuna girdiğine göre iyileştin iyice dimi canım?opuyorumnanaktan

daha iyiceyim gülüm...hani ses fln hala kötü ama en azından o iğrenç başağrısı burun akması ateş fln yok...
bilmiyorumkismile

aman bisi ye benzemiyo zati ya, su sizin baklagilli güzel

cnm uno ekmeklerden al,
aksamdan 2 dilim unonun arasina kasar peynir maydonoz koy;

sabahta al gotur yaninda.

bence her sabah pogaca yersen kilo yapar.

arada bir olsa neyse

bence de.ben de hastaneye falan gideceğim de öyle yapıyorum değilse kantinin böreklerine saldırıyom

Listenin son hali:

Taaam bilmiyorumkismile Banane banane, silmem artıları.. sen yatarken ben hareket yapmaya çalışıyodum lülülülülülü Hem verilen artı geri alınmazmış, di mi YESACIM

Dulcinea anam sen benim artıyı eksiye çevir rahat rahat.

bence de yaw. gaza gelmeyim bunun bide yarınları var . hadi simdi 3 ü,5 i,7 yi,9 ui,11 i,13 ü.15 i :roflol:yaptınız sonraalrını napcaksınız 5 er hareket her biri bu kadar.vücut alısınca anca aynı sayıya anca sıkılasmaya fayda eder, yağ yakmaya değil bence

bu aradaa sütsüz ve sekersiz kahve iğrenç-tatlicadiarzu- ama ılıyınca yutulamayacak kadar de değil

veeee arkadasa gittim geldim, kimse bugün ne yedigimi sormasın tamamen cosuttumlaelaelaelaelae

ayy ilahi katre canımm çok güldüm :roflol:

ama bende pek akşamdan sonra akıllı sayılmam hafif cozutmuş durumundayımm veee kilo almışımmşakkıdı

gülüyorum ağlanıcak halime yaaaohaoldumsmile

Dalsi canım yaptım hareketleriii 1 saat kadar yürüdümm

ve yine 59 um ama bilmiyorum uzun süredi spor falanda yapamıyorumm bi kere keyfim kaçtımı tamam ne cinsim ben yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…