hoşgeldin canım benim nasıldı annem baban kutladınızmı doğün günlerini olumunekankayizsmile
bu arada kilo almamana sewindim opuyorumnanaktan
merhaba kızlar topiğinize bende geldim kabul ederseniz tabivereliniortak.bende 1.64 boyundayım ve 57 kiloyum.55 olmak istiyorum.hergün yediklerimizimi yazıcaz buraya.aydınlatırsanız sevinirim canlarr
büyük sürpriz oldu aileme,geleceğimi hiç tahmin etmiyorlardı.çok sevindiler. iki gün üst üste doğum günü kutladık,çok keyifli geçti. aile dostlarımızla birlkteydik hem.
siz neler yaptınız,var mı yeni detoks programınızyesa yine bir organizasyon yaptı mı yokluğumda.
hoşgeldin cnm gün içinde yediğin içtiklerini paylaşıyosun ayrıca spor falan yaparsan onuda yazıyon buraya kaydirigubbakcemile5
ayy ne güzel canım :lepi:
ewet saç kürü listesi yaptı bitanede sempatiksalakcinni
bi organizasyonda ben ve dulcinea(avelon) dan geldi :))))
tibetin gençlik pınarı hareketlerini yapmaya başladık dulcinea cım liste yaptı excell de yapanları işaretliyo hergün ayrıca başka spor yaptıysanda yıldız koyuyoo :roflol: :roflol:
link burda cnm sende gel http://www.kadinlarkulubu.com/egzersizler/169075-tibetin-genclik-pinari-5-hareket.html
merhaba kızlar topiğinize bende geldim kabul ederseniz tabivereliniortak.bende 1.64 boyundayım ve 57 kiloyum.55 olmak istiyorum.hergün yediklerimizimi yazıcaz buraya.aydınlatırsanız sevinirim canlarr
büyük sürpriz oldu aileme,geleceğimi hiç tahmin etmiyorlardı.çok sevindiler. iki gün üst üste doğum günü kutladık,çok keyifli geçti. aile dostlarımızla birlkteydik hem.
siz neler yaptınız,var mı yeni detoks programınızyesa yine bir organizasyon yaptı mı yokluğumda.
değişik hareketler ,denedim hemen,kolaymış.orada yazdığı gibi etkileri var mı acaba gerçekten. kaçar tane yapıyorsunuz? yaparım ben de.
yolda yorulmuşum herhalde, çok uykum var,yatıyorum ben.iyi geceler...
değişik hareketler ,denedim hemen,kolaymış.orada yazdığı gibi etkileri var mı acaba gerçekten. kaçar tane yapıyorsunuz? yaparım ben de.
yolda yorulmuşum herhalde, çok uykum var,yatıyorum ben.iyi geceler...
kızlar selammmkaydirigubbakcemile2
biraz önce spordan geldim, duşa girdim, bişiler yedim, sizin yanınıza koştumopuyorumnanaktan
ilk spor günüm çok yoğun geçmedi ama yarın acısı çıkar mı bilmiyorum. koşu bandı, bisiklet, bacak açma hareketi, mekik ve birkaç sırt hareketi yaptım. ayy üşenmesem de gitsem bari haftada 4 gün filan yaa...
buralar bugun durgun galiba.nerdesiniz huuuu?:mymeka:
Hoşgeldin,ne güzel 2 kilocuk vericeksin.Kolaylıkla gider merak etme.Yediklerini ve sporunu falan paylaşacaksın işte
evet canım yaa bugün işler kesat buradakaydirigubbakcemile3 Ezele mi gitti herkes neboshayallersmile
olabilir valla, ben de bi yandan buraya bakıyorum bir yandan ezeli izliyorumkaydirigubbakcemile5
kızlar mrhb bi cee diyip gtmiştm..çalışıyorum da...siz nasılsınız.. ne yapıyorsunuz....
bu arada gripincim vaktim olmuyo girmeye ondan yoktum bugün...
Bana hoşgeldin yok mu? mafoldumben
evet valla 1 ayı geçti yemiyorum. Şimdi netten baktım 250 kaloricikmiş.Yemesem çok üzülücem,yiyeyim bari.yarın yine çıkarım spora dimi ama yaakaydirigubbakcemile2
canım bu benim ölümsüz aşkım,haz kaynağım,tutkum :asigim: ve ben aylardan sonra ilk kez bu akşam onunla tekrar kavuşma mutluluğunu yakaladım.Karşı koyamıcam ona...birazdan kaldırıcam güzelim fotoyu.Acı çekmeyin diyekaydirigubbakcemile3
Evcadisicim iyiyiz keyfimiz yerinde şükür. sen yoğun iş temposuna girdiğine göre iyileştin iyice dimi canım?opuyorumnanaktan
@katrece canım oncelıkle ben anlamam aldın - yı hehe
sonra da cok cok tesekkurler paylasım ıcın ellerın dert gormesın de benı de sarmadı sanırım ben su meyve sebze detoxuna gırecegım hayırlısıyla :)
cnm uno ekmeklerden al,
aksamdan 2 dilim unonun arasina kasar peynir maydonoz koy;
sabahta al gotur yaninda.
bence her sabah pogaca yersen kilo yapar.
arada bir olsa neyse
Listenin son hali:
Taaam bilmiyorumkismile Banane banane, silmem artıları.. sen yatarken ben hareket yapmaya çalışıyodum lülülülülülü Hem verilen artı geri alınmazmış, di mi YESACIM
yesa buda sanaklava: 3le başlıcanız arkadaşım yaww 3 neden gösterilen ve anlatılan şeyi yapmıyosunuz bakiim siz?
Daha etkili olcanımı düşünüyosunz yoksa? yanılıyosunuz ama:umursamaz:
İlk hafta her hareket 3 kez yapılacak daha sonra her hafta tekrar sayısını 2 şer arttırarak 21 tekrara ulaşıncaya kadar arttırmaya devam edilecek.
yani haftaya 5 kez yapıcan yesacım
Doğru yapalımki sonucuna ulaşalım dimi kuzucuklarım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?