50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

siz de iyi ki varsınız antidepresanlarım benim:)ŞenizŞeniz
ben de öyleyim canım. günes de gözümü bilen açamam dogru dürüst :)hazır asırı sıcaklar yokken iyce bi baharlanmak gerek

OF OF OFF. burda ne olunurdu simdi beeee

kolay gelsin yaseminciğim.ben de kapatcam simdi komsuya gitcem biraz. dün pc de çok kaldım , her bi yanım maynak gibi.

sensewitch canim,
3,3 cok iyi verdin sen;

not etmis miydin; tam olarak hangi tarihte baslamistin diyete?

ben 2 kg de kaldim.
baslangicim; 18 ocak.

yani 2 ayda 2 kg verdim

:-((

cnm benim de 11 ocak benim sonradan gitti 1-1,5 ay sonra...

simdi takvimdeki notlarima baktim da;
son 2 hafta toplam 300 gr vermisim sadece (200+100 gr)

bu haftada aldiysam onu geri, gitti 3 haftam:-((

Öyle düşünme yaa yağ vermişsen dönmesi pek mümkün değil ama hareket etmen lazım işte... Aynı benim gibi :çok üzgünüm:

az önce 1,5 kepçe barbunya ile 1 yemek tabağı dolusu yeşillik ve mor lahana salatasını mideme indirdim

pişmanım çünkü tokum keşke 3-4 kaşık barbunya yeseydim salatanın üzerine hıh ne dersiniz kızlar? ...

Olmadı akşam çorba içerim eve giderken yürürüm sonra belki halim kalırsa leslie ile de yürürüm olur di mi yaaa

Mens olucam iştahım açıldı son 2-3 gündür resmen saldırıyorum yavaş yemeye zorluyorum kendimi ve ne yersem yiyim 1 saat sonra açım ama tatlıdan hala uzağım koçummm onun yerine yemek yiyom

Son düzenleme:

hosgeldinnn,

bence gayet guzel yemissin.

yesa detoxu bikez daha yapsam olurmu acep eyvahedigeldismile hiç kilo veremedimya dogru durust belkim simdi veririm hee olurmu :ecrin_bebek:

bebeeeeeeeeeeeeem bosver gerı aldı cogunluk zaten onu dur ben sana daha guzel detoks yazıyım olumunekankayizsmile

NIKALS IN SEBZE MEYVE DETOXU

Detoks günü menüsü

------Saat 07.30’da bir bardak limonata.

-------Kahvaltı meyve salatası ya da meyveli yoğurtla karıştırılmış taze meyveler ve tahıl

------Ara öğün bir bardak limonata için ve bir muz yiyin.

-------Öğle yemeğinde limon, hakiki zeytinyağı ve sirkeyle soslanmış fasülye ya da mercimek salatası

------Ara öğün bir bardak limonata için. Çok acıkırsak, salatalık, kereviz, kırmızı turp ya da bir avuç kurutulmuş meyve yiyebilirsiniz.

-------Akşam bolca limon sıkılmış ızgara balık ve buharda pişirilmiş sebze ideal olacaktır.

-------Yatmadan bir saat kadar önce de bir bardak ılık limonata içmeyi unutmayın.

sen de hosgeldın canım anlat bakalım opuyorumnanaktan

saol cnm bnm :sm_cool: kaç gun uyguluycam pekimkaydirigubbakcemile5

saol cnm bnm :sm_cool: kaç gun uyguluycam pekimkaydirigubbakcemile5

2 gun bı yap canım sonucları paylas olmazsa bız de toplanır yaparız ınsallah kaydirigubbakcemile5 zaten her bı sey var bu detoxda dıgerı gıbı degıl olumunekankayizsmile baktın dgısıklık yok 3 yap bakalım o zaman noluyor kaydirigubbakcemile3

16/03
bu sabah

2 dilim kepek ekmegi,
1 dilim peynir
maydonoz
5 ad.y.zeytin
yesil cay

ara
200 ml sut,
2 ad. etiform yulafli.

ogle
2-3 kasik salata
2 parca balik (yagda yapilmis ama)-- isyerinde fazla secenegim yoktu bugun

tmm cnm bnm sabah az bi peynirle cok az helva yedim dahada baskam bisi yemedim bugunmu baslasam acep biraz oncede yarim saat yurudum olurmuki limonata içmedim ama:ecrin_bebek:

tmm cnm bnm sabah az bi peynirle cok az helva yedim dahada baskam bisi yemedim bugunmu baslasam acep biraz oncede yarim saat yurudum olurmuki limonata içmedim ama:ecrin_bebek:

olur beeeebbeem kolay gelsın hadı kalk da bı lımonata yap kendıen opuyorumnanaktan

kizlar ben de gecen hafta cok fazla kacirinca, bir de regl olunca dun sabah tartida epey fazla ciktim (simdi yazmayayim ne kadar oldugunu)
sonra dun kendimce detoks benzeri bisey yapayim dedim;

sabah sadece peynir maydonoz kepek ekmegi yedim;
oglede bol salata ve corba
aksam da yine sebze haslayip yogurtlayip yedim;
bol bitki cayi ictim,
aralarda da meyve yedim.

(sadece ogleden sonra dayanamadim bir tahilli ekmege tost yedim)
neyse bu sabah tekrar tartildim; 800 gr kadar eksilmisim.
yine de hala onceki haftaki kilomdan fazlayim ama o da tuvalete cikamadigimdan sanirim; umarin yarina gitmis olacak..

demek istedigim;
haftada bir falan, et vs. hayvansal gidalari azaltarak, bol sebze neyve tuketerek ve de bitki caylari icerek bir nevi detoks uygulayabiliriz kendimizce;
illakş tariflere listelere gerek yok;
ne dersiniz??

tmm cnm da nasil yapcam sekeri cok az olsun dimi kilo verim derken almiyim kaydirigubbakcemile3 tarifini verseneyerimseniben

kız ne sekerı :mymeka: peppercıgım haklısın valla :lepi:

NıKALScim den alıntı

bir gün boyunca detoks için gerekli olan tamamen doğal sebze ve meyveleri yiyin, bol bol su içmeyi de unutmayın. Detoks işlemini hızlandırmak için de gün içinde oda sıcaklığında limonata içmeyi ihmal etmeyin. Limonatanızı hazırlamam için iki adet limonu sıkın ve üzerine 300 ml. mineralli su ekleyin. Tat vermek için de bir çubuk tarçın ya da akçaağaç şerbeti ekleyebilirsiniz.

Detoks gününün sonunda kendinizi çok daha enerjik ve hafiflemiş hissedeceksiniz. Bu günün sonunda boyunuz ve kilonuza göre 500 gram ila 1 kilo vermiş olmanız mümkün.

demek istedigim;
haftada bir falan, et vs. hayvansal gidalari azaltarak, bol sebze neyve tuketerek ve de bitki caylari icerek bir nevi detoks uygulayabiliriz kendimizce;
illakş tariflere listelere gerek yok;
ne dersiniz??

bence de yoksa ayran çorbası yerken benim resmen gözüm döndü kızlar yaaa

pepper
1 yemek tabağı dolusu tepeleme yani yeşillik mor lahana salatası yanına da 1,2 kepçe barbunya yedim yaaa

Hala suçlu hissediyorum kendimi

ve hala aç

mens olucam alakası olabilir mi ?

Yemek yiyeli 1 saate yakın oldu hala bişiyler yemek istiyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…