ayy evet canım çok haklısın bu günleri kaçırmamak gerekir yazın sıcaktan biyere çıkılmıyor çünkü ben aslaa güneşe dayanamam
((başımda buz torbasıyla gezmem lazımm))
birde tv den nefret etmeye başladım bu ara bitek zevkle izlediğim AŞK VE CEZAAA baksana bide büyük harfle yazıyomm
tekrardan çok teşekkürler dalsi çok haklı iyiki varsınnnnnnŞeniz
sensewitch canim,
3,3 cok iyi verdin sen;
not etmis miydin; tam olarak hangi tarihte baslamistin diyete?
ben 2 kg de kaldim.
baslangicim; 18 ocak.
yani 2 ayda 2 kg verdim
:-((
simdi takvimdeki notlarima baktim da;
son 2 hafta toplam 300 gr vermisim sadece (200+100 gr)
bu haftada aldiysam onu geri, gitti 3 haftam:-((
nasıl strech yapmak yani peppercım ?
selam arkadaşlar.hoşbuldum teşekkürler...bende dün kendimi anlatmıştım.1.64 boyum.57 kiloyum ve 55 olmak istiyorum.
sabah yediklerim:uyanınca hemen bir bardak ılık su içtim.yarım haşlanmış yumurta 2 dilim ince ekmek ,3 tane siyah zeytin ,biraz salatalık,domates,1 dilim yağsız peynir,ve 1 tanecikte kayısı reçelinden aldım.sizce çokmu yemişim kızlar:kedi:
yesa detoxu bikez daha yapsam olurmu acep eyvahedigeldismile hiç kilo veremedimya dogru durust belkim simdi veririm hee olurmu :ecrin_bebek:
bebeeeeeeeeeeeeem bosver gerı aldı cogunluk zaten onu dur ben sana daha guzel detoks yazıyım olumunekankayizsmile
NIKALS IN SEBZE MEYVE DETOXU
Detoks günü menüsü
------Saat 07.30da bir bardak limonata.
-------Kahvaltı meyve salatası ya da meyveli yoğurtla karıştırılmış taze meyveler ve tahıl
------Ara öğün bir bardak limonata için ve bir muz yiyin.
-------Öğle yemeğinde limon, hakiki zeytinyağı ve sirkeyle soslanmış fasülye ya da mercimek salatası
------Ara öğün bir bardak limonata için. Çok acıkırsak, salatalık, kereviz, kırmızı turp ya da bir avuç kurutulmuş meyve yiyebilirsiniz.
-------Akşam bolca limon sıkılmış ızgara balık ve buharda pişirilmiş sebze ideal olacaktır.
-------Yatmadan bir saat kadar önce de bir bardak ılık limonata içmeyi unutmayın.
sen de hosgeldın canım anlat bakalım opuyorumnanaktan
saol cnm bnm :sm_cool: kaç gun uyguluycam pekimkaydirigubbakcemile5
2 gun bı yap canım sonucları paylas olmazsa bız de toplanır yaparız ınsallah kaydirigubbakcemile5 zaten her bı sey var bu detoxda dıgerı gıbı degıl olumunekankayizsmile baktın dgısıklık yok 3 yap bakalım o zaman noluyor kaydirigubbakcemile3
tmm cnm bnm sabah az bi peynirle cok az helva yedim dahada baskam bisi yemedim bugunmu baslasam acep biraz oncede yarim saat yurudum olurmuki limonata içmedim ama:ecrin_bebek:
kizlar ben de gecen hafta cok fazla kacirinca, bir de regl olunca dun sabah tartida epey fazla ciktim (simdi yazmayayim ne kadar oldugunu)
sonra dun kendimce detoks benzeri bisey yapayim dedim;
sabah sadece peynir maydonoz kepek ekmegi yedim;
oglede bol salata ve corba
aksam da yine sebze haslayip yogurtlayip yedim;
bol bitki cayi ictim,
aralarda da meyve yedim.
(sadece ogleden sonra dayanamadim bir tahilli ekmege tost yedim)
neyse bu sabah tekrar tartildim; 800 gr kadar eksilmisim.
yine de hala onceki haftaki kilomdan fazlayim ama o da tuvalete cikamadigimdan sanirim; umarin yarina gitmis olacak..
olur beeeebbeem kolay gelsın hadı kalk da bı lımonata yap kendıen opuyorumnanaktan
tmm cnm da nasil yapcam sekeri cok az olsun dimi kilo verim derken almiyim kaydirigubbakcemile3 tarifini verseneyerimseniben
demek istedigim;
haftada bir falan, et vs. hayvansal gidalari azaltarak, bol sebze neyve tuketerek ve de bitki caylari icerek bir nevi detoks uygulayabiliriz kendimizce;
illakş tariflere listelere gerek yok;
ne dersiniz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?