olmaz sanırım kendini zorlamazsın
lesli yerine eşinle eşli yürüyüş yapmaya ne dersin ??????????????
selam şekerler....... nbrsiniz görüşmeyeli...bu tibet grubuna bende dahil olmak istiyorum dün başladım hareketlere
bu arada yeni öğrendiğim bir bilgiyi paylaşmak istiyorum.cumartesi günü kanal7 de namik ekin vardı.hani şu sat komandosu olan.
normal yürüyüşün hamallıktan başka hiç bir faydası yok.dizleri yukarı kaldırarak yürüyün dedi.ayni leslie ninki gibi. birde kilo vermede bölgesel egzersizin faydası yokmuş o sadece ordaki kasları çalıştırıyormuş yağlar aynen dururmuş.sadece kaslar sıkılaşırmış.kilo vermek için yürüyüş dedi.ayakları kaldırarak ama..
ama bugun yapmam,
bugun yaparsam yarin tartida agir geliyorum cunku ben.
yarindan sonra baslarim leslieyee
yaa ben de dün spor yaptığım için mi tartıda ağır geldim acaba ? çok moralim bozuldu bu sabah tartılınca. detoks öncesi kilomu gördüm çünkü:çok üzgünüm:
yaa ben de dün spor yaptığım için mi tartıda ağır geldim acaba ? çok moralim bozuldu bu sabah tartılınca. detoks öncesi kilomu gördüm çünkü:çok üzgünüm:
ya cnm spordan sonra kaslarda laktik asit mi ne birikiyormus;
sisiyorsun yani,
bunun olmamasi icin spordan sonra cok iyi stretch yapmak gerekiyormus..
ben tartidan onceki gunler spor yapmiyorum o yuzden.
hiç deneme bence . hiç sağlıklı değil o çorbalar.onun yeriine yeşil çayını evden getirmek varken
bir tezim daha çürüdü...::)tabiki süper karalahanacım
karalahanayı hiç sevmem ama seni sevdim
böğgh o çorbalar içilirmi ya
en son bi 456545768 yıl önce ne kadar olduğunu hatırlamıyorum bile
bi içiyim dedim. bekarım yemek derdi neyim olmasın
Allah'ım sana geliyorum dedim
1 hafta düzelmedi ağzımın tadı.
yani iştah miştah gitti kilo vermiştim 48 filan olmuştum ama
hiç tavsiye etmem hiiiiiiiiiç.
canım dün sabah doktorum programında ender saraç vardı. form korumak veya kilo vermek istiyorsanız, spor yaparken kaslardan değil yağlardan yakmak için spordan 1 saat veya 45 dk önce bolca protein yenmeli, bu bir bardak sütle peynir , bir büyük kase yoğurt olabilirmiş. spordan hemen sonra da kompleks karbonhidrat ve sebze alınmalı dedi.iki saat çok değil mi? zaten birsürü kalori harcıyorsun. şekeri düşer insanın mazallah.
selam arkadaşlar.hoşbuldum teşekkürler...bende dün kendimi anlatmıştım.1.64 boyum.57 kiloyum ve 55 olmak istiyorum.
sabah yediklerim:uyanınca hemen bir bardak ılık su içtim.yarım haşlanmış yumurta 2 dilim ince ekmek ,3 tane siyah zeytin ,biraz salatalık,domates,1 dilim yağsız peynir,ve 1 tanecikte kayısı reçelinden aldım.sizce çokmu yemişim kızlar:kedi:
canıııımm sabah sabah içimi aydılattım o güzel resimlerleeebu topic de yok yok :roflol: neyse canı hiç bisiy yapmak istemeyenlere, amann bugünde hava günesli değildi, içimi baydı diyenlere alın en içiniz dısınız bahar olsun da bir daha bahaneniz olmasınkaydirigubbakcemile
bu detoks yalan oldu desenize kafamçokkarıştı
canıııımm sabah sabah içimi aydılattım o güzel resimlerleee
şimdi gidiyom kendimi dışarı atem azıcık
aaaayy bana ev raramıyomuş bahardaaaa
çoooook sağol bitaaaanemmmmŞeniz
[mutlu yıllar trufçumm eşin le evladınlaa nice huzurlu mutlu yıllar dileriiimmm a.s. Şeniz
canım detoxun suçu yok biz iyi tüketiyoruzzz meselaa benm moral bi bozuldumuı tamam kendimi o malum yerde buluyom
ha söyle yaseminim ya insan günlüK d vitaminini almayınca çoK uyusuK oluyo gerçeKten.camdan gelen günes bu ihtiyacımızı Karsılamıyo, biberbir tenimize temas etmesi lazım günesin.
temiz bir havanın oKsijeni insana müthis bi enerji veriyor, ben geçen yıl düzenli yürümeye alıstırmıstım Kendimi.dısarıya çıKmadığım günlerin aKsamında resmen erKenden uyuyasım geliyo, canım hiç bi sey yapmaK istemiyodu.saatlerce tv izleyip sonra da bas ağrılı bi seKilde yataga gidiyodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?