50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

amanınnnnnnnnn kuzum pek guzelmıs o zaman ne dıyoruz yasasın LESLIE dıyoruz :lepi:

klik
canim normal yemek yapiyoruz tabiki de;
ben soylemistim gecen hafta sinav zamani yemek pismedi bizim evde malesef :-(

ama onun disinda haftada en az bir kere sebze, bir kere baklagillerden, bir kez tavuklui birkez de etli yemek yapmaya ozen gosteriyorum

ama bugun yapmam,
bugun yaparsam yarin tartida agir geliyorum cunku ben.

yarindan sonra baslarim leslieyee

yaa ben de dün spor yaptığım için mi tartıda ağır geldim acaba ? çok moralim bozuldu bu sabah tartılınca. detoks öncesi kilomu gördüm çünkü:çok üzgünüm:

yaa ben de dün spor yaptığım için mi tartıda ağır geldim acaba ? çok moralim bozuldu bu sabah tartılınca. detoks öncesi kilomu gördüm çünkü:çok üzgünüm:

ya cnm spordan sonra kaslarda laktik asit mi ne birikiyormus;
sisiyorsun yani,

bunun olmamasi icin spordan sonra cok iyi stretch yapmak gerekiyormus..
ben tartidan onceki gunler spor yapmiyorum o yuzden.

ben detoksla verdiğim kilomu aynen geri aldım..... tek eskiğim sporu bırakmak olmuştu....1-2 kere sadece leslie yürüşü yapmıştım.

bide sizde görelim sorun bendemiydi geri aldım kilomu yoksa detoks işemi yaramıyor

Son düzenleme:
hiç deneme bence . hiç sağlıklı değil o çorbalar.onun yeriine yeşil çayını evden getirmek varken

bir tezim daha çürüdü...::)

selam arkadaşlar.hoşbuldum teşekkürler...bende dün kendimi anlatmıştım.1.64 boyum.57 kiloyum ve 55 olmak istiyorum.
sabah yediklerim:uyanınca hemen bir bardak ılık su içtim.yarım haşlanmış yumurta 2 dilim ince ekmek ,3 tane siyah zeytin ,biraz salatalık,domates,1 dilim yağsız peynir,ve 1 tanecikte kayısı reçelinden aldım.sizce çokmu yemişim kızlar:kedi:

canım verdiğin,hatırlattıgın bu bilgiler çoK güzel, çoK teseKKür ederim. en az 2 saat bi sey yememeK yağlı,ağır yemeKler için canım. bu tür hafif seyler için değil. böyle olmamalı dimi.diyabeti falan olanlar için çoK sıKıntı olur değilse.

su ilK cümlelerini Kacırmısım ben izlemistim ama çoK teseKKür ederim ya ben de diKKate alayım bunu.ben bir aydır spora gidiyorum Kolumun üstündeKi Kaslardan bayagı Kaybettim. bi 10 gündür falan yogurt yiyorum spora gitmeden bi süre önce. göbeğimdeKi yaglar biraz gitmis.gerçeKten bu çoK dogru ya.çoK sağol. bundan sonra bu Kısmına daha çoK diKKart edicem.

yok yok çok değil sporda şart ama a.s

canım ya aslında ben yürüyüş yapıyordum ama bu aralar evden pek çıkamıyorum ders çalışıyorum sınavlarım varda o yüzden bende evin içinde ayakta gelip gidiyorum elimde ders notları...bugünlerde tek yapabildiğim spor bu.

canıııımm sabah sabah içimi aydılattım o güzel resimlerleee
şimdi gidiyom kendimi dışarı atem azıcık

aaaayy bana ev raramıyomuş bahardaaaa

çoooook sağol bitaaaanemmmmŞeniz

heee bende öyleee bellii saate kadar çoook iyiyim ondan sonra cıvıyorummm

ya ruhen yada mide bakımından değişiyor yaniiiisempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

bu detoks yalan oldu desenize kafamçokkarıştı

mutlu yıllar trufçumm eşin le evladınlaa nice huzurlu mutlu yıllar dileriiimmm a.s. Şeniz

canım detoxun suçu yok biz iyi tüketiyoruzzz meselaa benm moral bi bozuldumuı tamam kendimi o malum yerde buluyom

dulcim bugün Koyabilirsin artımı ,2 dK Kadar ısınma hareKetinden sonra tibeti 3 ledim az önce :)

Kızlar diKKat edin eger çoK ısınıK değilseniz boynunuzu çoK geriye atmayın, saKatlanırsınız mazallah.ben de iyce ısınıK olmadıgım için boynuma çoK diKKat ettim, iyce geriye sarKıtmadım.hafif ve diKKatli bi seKilde yavascana yaptım

canıııımm sabah sabah içimi aydılattım o güzel resimlerleee
şimdi gidiyom kendimi dışarı atem azıcık

aaaayy bana ev raramıyomuş bahardaaaa

çoooook sağol bitaaaanemmmmŞeniz

ha söyle yaseminim ya insan günlüK d vitaminini almayınca çoK uyusuK oluyo gerçeKten.camdan gelen günes bu ihtiyacımızı Karsılamıyo, biberbir tenimize temas etmesi lazım günesin.
temiz bir havanın oKsijeni insana müthis bi enerji veriyor, ben geçen yıl düzenli yürümeye alıstırmıstım Kendimi.dısarıya çıKmadığım günlerin aKsamında resmen erKenden uyuyasım geliyo, canım hiç bi sey yapmaK istemiyodu.saatlerce tv izleyip sonra da bas ağrılı bi seKilde yataga gidiyodum

sağol canım
teşekkür ederim
aslında herşey elimizde değilmi

ayy evet canım çok haklısın bu günleri kaçırmamak gerekir yazın sıcaktan biyere çıkılmıyor çünkü ben aslaa güneşe dayanamam
((başımda buz torbasıyla gezmem lazımm))

birde tv den nefret etmeye başladım bu ara bitek zevkle izlediğim AŞK VE CEZAAA baksana bide büyük harfle yazıyomm

tekrardan çok teşekkürler dalsi çok haklı iyiki varsınnnnnnŞeniz

fıstıklaaarr ben kaçar
oğluşum gelcek ona yemek hazılıyayımmcokacimcoook
sonrada bi park yapayımmmm:teytey:

güneşi içime çekeyimmkaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…