bence de yoksa ayran çorbası yerken benim resmen gözüm döndü kızlar yaaa
pepper 1 yemek tabağı dolusu tepeleme yani yeşillik mor lahana salatası yanına da 1,2 kepçe barbunya yedim yaaa
Hala suçlu hissediyorum kendimi
ve hala aç
mens olucam alakası olabilir mi ?
Yemek yiyeli 1 saate yakın oldu hala bişiyler yemek istiyrm
kız ne sekerı :mymeka: peppercıgım haklısın valla :lepi:
NİKALScim den alıntı
bir gün boyunca detoks için gerekli olan tamamen doğal sebze ve meyveleri yiyin, bol bol su içmeyi de unutmayın. Detoks işlemini hızlandırmak için de gün içinde oda sıcaklığında limonata içmeyi ihmal etmeyin. Limonatanızı hazırlamam için iki adet limonu sıkın ve üzerine 300 ml. mineralli su ekleyin. Tat vermek için de bir çubuk tarçın ya da akçaağaç şerbeti ekleyebilirsiniz.
Detoks gününün sonunda kendinizi çok daha enerjik ve hafiflemiş hissedeceksiniz. Bu günün sonunda boyunuz ve kilonuza göre 500 gram ila 1 kilo vermiş olmanız mümkün.
canim salata zaten hic doyurucu bisey degil ki,
mideden gecip gidiyor yarim saatte;
sucluluk hissedecek bisey yememissin .
muz cok tok tutuyor beni,
istersen 1 tane muz ye? hem tatli, hem tok tutar.
regl ile cok alakasi var cnm, benim de istahim cok artiyor.
selam kızlar bende sizinle birlikte zayıflamak istiyorum
herkese merabalar ben geldimmmmmmm:sm_cool:
bebeeeeeeeeeeeeem bosver gerı aldı cogunluk zaten onu dur ben sana daha guzel detoks yazıyım olumunekankayizsmile
NIKALS IN SEBZE MEYVE DETOXU
Detoks günü menüsü
------Saat 07.30’da bir bardak limonata.
-------Kahvaltı meyve salatası ya da meyveli yoğurtla karıştırılmış taze meyveler ve tahıl
------Ara öğün bir bardak limonata için ve bir muz yiyin.
-------Öğle yemeğinde limon, hakiki zeytinyağı ve sirkeyle soslanmış fasülye ya da mercimek salatası
------Ara öğün bir bardak limonata için. Çok acıkırsak, salatalık, kereviz, kırmızı turp ya da bir avuç kurutulmuş meyve yiyebilirsiniz.
-------Akşam bolca limon sıkılmış ızgara balık ve buharda pişirilmiş sebze ideal olacaktır.
-------Yatmadan bir saat kadar önce de bir bardak ılık limonata içmeyi unutmayın.
sen de hosgeldın canım anlat bakalım opuyorumnanaktan
16/03
bu sabah
2 dilim kepek ekmegi,
1 dilim peynir
maydonoz
5 ad.y.zeytin
yesil cay
ara
200 ml sut,
2 ad. etiform yulafli.
ogle
2-3 kasik salata
2 parca balik (yagda yapilmis ama)-- isyerinde fazla secenegim yoktu bugun
bence de yoksa ayran çorbası yerken benim resmen gözüm döndü kızlar yaaa
pepper 1 yemek tabağı dolusu tepeleme yani yeşillik mor lahana salatası yanına da 1,2 kepçe barbunya yedim yaaa
Hala suçlu hissediyorum kendimi
ve hala aç
mens olucam alakası olabilir mi ?
Yemek yiyeli 1 saate yakın oldu hala bişiyler yemek istiyrm
klava: klava: klava:anammm seker yok dimi kaydirigubbakcemile3 saol cnm bnm hemen yapiyim iciom valla opt seni opuyorumnanaktan
evet muzun faydasını bende görüyorum
bence senin gözün aç o da mensten
yoksa gıdım gıdım yiyen sense bunlarla 3 gün tok gezerdi
su iç sadece başka birşey yeme
ara da hafif ye öğleni telafi et
yoksa sana ceza gelecek kaydirigubbakcemile
mrb gamis gercektende burasi super morel motive bakimindan arkadaslar oyle iilerki saolsunlar cok yardimci oluolarzemuszemus
kızlar ben gamiş 157 boy 67 kilodayım şimdi diceksiniz burası değil diye 60 -69 kilo aralığında olanlara git diye ama arkadasım linguist burada oldugunu ve çok faydasını gördüğünü söyledi bunun için burdn paylaşımda bulunmak istedim:1rolleyes:
mrb gamis gercektende burasi super morel motive bakimindan arkadaslar oyle iilerki saolsunlar cok yardimci oluolarzemuszemus
evet kızlar motivasyonum cok düşük süper gaz ve hızla başlıyorum 1 hafta sürüyo sonra yeniden yemeye başlıyorum :tomato:
20 kilo kadar vermek istiyorsun yani
bence kendine bir kilo stickeri yap
seni motive etmesi açısından
sonra yediklerine dikkat et ve spor yap.
yok ya pekte iyi sayılmayız
ceza veriyoruz kaydirigubbakcemile
şunu yeme bunu yeme diyoruz kötükedihüso
herşeye yassak var burda yasakkelime
yaptim cnm iciomda tarcini eccik fazla kaçirmismisimkaydirigubbakcemile3
kızlar ben gamiş 157 boy 67 kilodayım şimdi diceksiniz burası değil diye 60 -69 kilo aralığında olanlara git diye ama arkadasım linguist burada oldugunu ve çok faydasını gördüğünü söyledi bunun için burdn paylaşımda bulunmak istedim:1rolleyes:
kız gamzeeeeeeeeeeeeeee sana yazıyom bizm topikten ama cvp vermiyıon cadı seni arıyorum nerden çıktıngel bi az yawrum
e hadi ne duruyosun
hojgeldin be ya
bunun da sonu diğer detoksa benzeyecek yesa
milleti yoldan çıkarma
balığın derisini yemediysen bişey olmaz
bence senin gözün aç o da mensten
yoksa gıdım gıdım yiyen sense bunlarla 3 gün tok gezerdi
su iç sadece başka birşey yeme
ara da hafif ye öğleni telafi et
yoksa sana ceza gelecek kaydirigubbakcemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?