50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yesacim ama ben izgarada balik dio ben balik yememki kaç senedir hiç sevmiom 2 gun sebze yemegi yerim artikvereliniortak

bugun barbunya gunu galiba.

iyi gidiyorsun cnmmm

valla kızlar hızınıza yetişemedim canlar artık sizinle dikkat etcem yarından itibaren izahat başlıyo bugün tanışma ve ısınma diyelim affınıza sıgınıyorum ceza kabul etmiyorum çünkü dikkat etcem evdeki netim kotalı değil leslie sanson bilirim bir ara onuda denedim bıraktım şimdi yine ona devam etceğim

damlam geliyom kuzum bakıyom şimcik

merhabalar herkesezemuszemus
bugün sabah yarım kase nesfit buğday gevreği yedim
arada 1bardak yeşil çay
Öğleyin yarım tabak yoğurtlu havuç kavurması(çok lezzetli oluyo kızlar deneyin)yedim
Arada activia yoğurt yicem ve akşam pancar kavurması ve salata yicem
E yarın tartı günü ya detoxla verdiklerimi almayayım geri ve yarın tartıda biraz daha verebilmiş olmak için bugün çok sıkı tuttum işi
Allahım nolur 54ü göreyim yarın inşallah:Saruboceq:

hosgeldinnn,

bence gayet guzel yemissin.

Saol canım.az öncede öğle yemeği olarak 2 kaşık pirinç 1 kanat ve birazda matarlı patates püre yedim.birde sürekli ılık suyum yanımda.arkadaşlar ben ılık suyun faydasını çok görüyorum.az yemek yediğimiz için kabızlık ihtimaline karşı çok iyi geliyorsositososito

yok öyle bugün kabul etmiyorum bugün tanışma günü
tören filan yok burda
10 mekik çekeceksin bugün ilk cezan hayırlı uğurlu olsun
güle güle çek .
:mymeka:

patates püresi ve pilav aynı öğünde hiç olmuşmu cıkcıkcık alsanaalsanasmile

evet olmamış bencede.birini yememeliydinlmaz:

:roflol::roflol::roflol: tamam canım akşam 10 mekik bekliyo beni hahah

çalıştığı için ara öğün yapamayan arkadaşlara:
ben bugün işyerine getirmek üzere kendime bi kavanoz hazırladım.içine yulaf ezmesi çörek otu ceviz koydum.
bugüne kadar ara öğün yapmamıştım hiç. pek de acıkmıyordum acıkcası.artık eve gitmeden önce kavanozumdan biraz yerim. eve gidincede pek acıkmış olmam.
gelelim öğlene salta yedim. birde yarım kepek ekmekle 4 tane parça sucuk yedim.onun biraz pişmanlığı var

Selam kızlar....

Gamiş hoşgeldin opuyorumnanaktan

Nilüfercim ekledim seni.. dün bugün falan yaptın mı hareketleri?

kızlar ara öğün olarak birde formun mısır pirinç patlağı olan kocman yuvarlak bi ürünü var onu yiyodum abartmadan 2yiyordum o da baya tok tutuyordu beni bende çalıştıgım için ara öğünde yapamazsam eve gidip resmen saldırıyordum

merhabalar
2 gündür hiç keyfim yok doğru dürüst bişey yiyemiyorum
sadece çorba içiyorum
onuda bişeyler yemiş olmak için içiyorum
biliyorum pek sağlıklı değil ama bugünlerde böyleyim
zaten yarından sonra 1 hafta (belkide 2 hafta) yokum
kayınvalidemlere gidicez (belkide moralimi bozan şey budur mafoldumben)
neyse kızlar elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıcam ama nasıl yapıcam bilmiyorum
az yemek yiyince surat yapıyo kayınvalidem
beğenmiyorum zannediyo

merhaba canım benim kayınvalşidemde surat yapar bende mecbbur yemek zorunda kalırım hatta bi ara çok gğzel kilo vermiştim inat yapar gibi yedirdikçe yedirdi kadın beni verdiklerimi hepten geri aldım :dilcikar:

dulcinea cım . dün yapmadım
bugünde yapmadımakşam başlıcam sen beni bugünden başlamış say tatlım

canim kaslari esnetip geren hareketler;
spordan sonra bir 8-10 dk yapmak lazim.

internette videolari var;
8 minute stretch var mesela,

ya da nivea body cdsinin son bolumunde de guzel stretch var.

tamam canım sağol bakayım ben onlara bi...

demek istedigim;
haftada bir falan, et vs. hayvansal gidalari azaltarak, bol sebze neyve tuketerek ve de bitki caylari icerek bir nevi detoks uygulayabiliriz kendimizce;
illakş tariflere listelere gerek yok;
ne dersiniz??

kesinlikle çok mantıklı. hayvansal gıdalarda çok yağ var. onları biraz azaltmak bile işe yarar.

muzun kalorisi yüksek diye biliyorum ama benlmaz:

zaten yemeden yaşayamazsın ki
önemli olan yemek için yaşamak değil
yaşamak için yemek.

vayy be ne konuştum ama

ne yediğine ve ne kadar yediğine dikkat edeceksin sadece. :lepi:

çok guzel konuştun koçum benimalkisalkisalkis

resti çekmiş, koçluğunu göstermişsin yine deliganlı koçum benimalkisalkisalkis

ya evet banada aynı muamleyi yapıyorlar bide üstüne üslük bütün akrabalarına götürüyor yesen bi dert yemesen bi dert

yesacim ama ben izgarada balik dio ben balik yememki kaç senedir hiç sevmiom 2 gun sebze yemegi yerim artikvereliniortak

tamamdır canım o da olur afıyet ola gelısmelerı bıldır vereliniortak

evdeki netim kotalı değil leslie sanson bilirim bir ara onuda denedim bıraktım şimdi yine ona devam etceğim

ooo canım supermıs o zaman hemen basla sen leslieye aman ıhmal etme yarın deme :lepi:

@dulcinea bebeem yıldızlı artı bana olumunekankayizsmile

İyi ki buraya geldin canım.. kaydirigubbakcemile5 napcan 67 yi.. senin bi an önce 50 li kilolar düşmen lazım. Ki bence sen baya baya yediğin için o kadar kilo almışsın aklinialirimsmile O yüzden ilk iş abur cuburu bırakma, abartmamak, belli saatte yememek ve mümkün oldukça spor yapmak kaydirigubbakcemile2 Bizim kızlarla hergün tibet hareketlerine başladık http://www.kadinlarkulubu.com/egzersizler/169075-tibetin-genclik-pinari-5-hareket.html
Çok basit ve 1-2 dk sürüyo.. onu yapanlara +, ekstra spor yapanlara *+ veriyoruz.. böylelikle birlikte spor konusunda gaza gelmeye çalışıyoruz. Katılmak istersen söyle canım kaydirigubbakcemile3

dulcinea cım . dün yapmadım
bugünde yapmadımakşam başlıcam sen beni bugünden başlamış say tatlım

Tamamdır canım.. diğer günler için eksi vermicem bayanssulusmile Bugün başla çok basit ve akıcı çünkü. :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…