oooooohhhhhhhh mıs canım afıyet bal seker olssunn :lepi:
tam yerıne gelmıssın canım benım zemuszemus linguistte aferin iyi kızdır severim kendısını kaydirigubbakcemile5 bebegım ılk ıs netın kotalı degılse ya da evde de gırme ımkanın varsa google WALK AT HOME LESLİE yaz ılk cıkan sıteden o vıdeoları ındırmeye calıs evde yuruyus ufak tefek hareketler :lepi:
onun dısında zaten artıık ezberlendı yok bol su yok yedıklerıne dıkkat yok 3 ana ogun 3 ara ogun falan hıc yazmıyorum onları bilmiyorumkismile
sabah 8 de kahvaltıda bir küçük tost büyük bardak portakal ve greyfurt suyu karışımıyle 3 zeytin ve bir ezme yedim
saat 10.30 bir avuç leblebi ve türevlerini yedim
saat 11.45 de yarım elma yedim
saat 12.30 da öğle yemeğinde 6-7 kaşık barbunya 250 ml ayran ve 1.5 dilim ekmek vardı
hosgeldinnn,
bence gayet guzel yemissin.
valla kızlar hızınıza yetişemedim canlar artık sizinle dikkat etcem yarından itibaren izahat başlıyo bugün tanışma ve ısınma diyelim affınıza sıgınıyorum ceza kabul etmiyorum çünkü dikkat etcem evdeki netim kotalı değil leslie sanson bilirim bir ara onuda denedim bıraktım şimdi yine ona devam etceğim
damlam geliyom kuzum bakıyom şimcik
Saol canım.az öncede öğle yemeği olarak 2 kaşık pirinç 1 kanat ve birazda matarlı patates püre yedim.birde sürekli ılık suyum yanımda.arkadaşlar ben ılık suyun faydasını çok görüyorum.az yemek yediğimiz için kabızlık ihtimaline karşı çok iyi geliyorsositososito
yok öyle bugün kabul etmiyorum bugün tanışma günü
tören filan yok burda
10 mekik çekeceksin bugün ilk cezan hayırlı uğurlu olsun
güle güle çek .
:mymeka:
alkisalkisalkis katılıyorum
patates püresi ve pilav aynı öğünde hiç olmuşmu cıkcıkcık alsanaalsanasmile
tören filan yok burda
güle güle çek .
Selam kızlar....
Gamiş hoşgeldin opuyorumnanaktan
Nilüfercim ekledim seni.. dün bugün falan yaptın mı hareketleri?
merhabalar
2 gündür hiç keyfim yok doğru dürüst bişey yiyemiyorum
sadece çorba içiyorum
onuda bişeyler yemiş olmak için içiyorum
biliyorum pek sağlıklı değil ama bugünlerde böyleyim
zaten yarından sonra 1 hafta (belkide 2 hafta) yokum
kayınvalidemlere gidicez (belkide moralimi bozan şey budur mafoldumben)
neyse kızlar elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıcam ama nasıl yapıcam bilmiyorum
az yemek yiyince surat yapıyo kayınvalidem
beğenmiyorum zannediyo
canim kaslari esnetip geren hareketler;
spordan sonra bir 8-10 dk yapmak lazim.
internette videolari var;
8 minute stretch var mesela,
ya da nivea body cdsinin son bolumunde de guzel stretch var.
demek istedigim;
haftada bir falan, et vs. hayvansal gidalari azaltarak, bol sebze neyve tuketerek ve de bitki caylari icerek bir nevi detoks uygulayabiliriz kendimizce;
illakş tariflere listelere gerek yok;
ne dersiniz??
canim salata zaten hic doyurucu bisey degil ki,
mideden gecip gidiyor yarim saatte;
sucluluk hissedecek bisey yememissin .
muz cok tok tutuyor beni,
istersen 1 tane muz ye? hem tatli, hem tok tutar.
regl ile cok alakasi var cnm, benim de istahim cok artiyor.
zaten yemeden yaşayamazsın ki
önemli olan yemek için yaşamak değil
yaşamak için yemek.
vayy be ne konuştum ama
ne yediğine ve ne kadar yediğine dikkat edeceksin sadece. :lepi:
tören filan yok burda
güle güle çek .
merhaba canım benim kayınvalşidemde surat yapar bende mecbbur yemek zorunda kalırım hatta bi ara çok gğzel kilo vermiştim inat yapar gibi yedirdikçe yedirdi kadın beni verdiklerimi hepten geri aldım :dilcikar:
yesacim ama ben izgarada balik dio ben balik yememki kaç senedir hiç sevmiom 2 gun sebze yemegi yerim artikvereliniortak
evdeki netim kotalı değil leslie sanson bilirim bir ara onuda denedim bıraktım şimdi yine ona devam etceğim
İyi ki buraya geldin canım.. kaydirigubbakcemile5 napcan 67 yi.. senin bi an önce 50 li kilolar düşmen lazım. Ki bence sen baya baya yediğin için o kadar kilo almışsın aklinialirimsmile O yüzden ilk iş abur cuburu bırakma, abartmamak, belli saatte yememek ve mümkün oldukça spor yapmak kaydirigubbakcemile2 Bizim kızlarla hergün tibet hareketlerine başladık http://www.kadinlarkulubu.com/egzersizler/169075-tibetin-genclik-pinari-5-hareket.htmlkızlar ben gamiş 157 boy 67 kilodayım şimdi diceksiniz burası değil diye 60 -69 kilo aralığında olanlara git diye ama arkadasım linguist burada oldugunu ve çok faydasını gördüğünü söyledi bunun için burdn paylaşımda bulunmak istedim:1rolleyes:
dulcinea cım . dün yapmadım
bugünde yapmadımakşam başlıcam sen beni bugünden başlamış say tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?