merhabalar herkesezemuszemus
bugün sabah yarım kase nesfit buğday gevreği yedim
arada 1bardak yeşil çay
Öğleyin yarım tabak yoğurtlu havuç kavurması(çok lezzetli oluyo kızlar deneyin)yedim
Arada activia yoğurt yicem ve akşam pancar kavurması ve salata yicem
E yarın tartı günü ya detoxla verdiklerimi almayayım geri ve yarın tartıda biraz daha verebilmiş olmak için bugün çok sıkı tuttum işi
Allahım nolur 54ü göreyim yarın inşallah:Saruboceq:
merhabalar
2 gündür hiç keyfim yok doğru dürüst bişey yiyemiyorum
sadece çorba içiyorum
onuda bişeyler yemiş olmak için içiyorum
biliyorum pek sağlıklı değil ama bugünlerde böyleyim
zaten yarından sonra 1 hafta (belkide 2 hafta) yokum
kayınvalidemlere gidicez (belkide moralimi bozan şey budur mafoldumben)
neyse kızlar elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıcam ama nasıl yapıcam bilmiyorum
az yemek yiyince surat yapıyo kayınvalidem
beğenmiyorum zannediyo
o havuç şeysi gerçekten çok llezzetil oluyor
[/url]
o havuç şeysi gerçekten çok llezzetil oluyor
inşallah 54 sündür
yiyomuş gibi yap
geç otur sofaya
sık sık bişey almak için kalk.
yemiş gibi görün
İyi ki buraya geldin canım.. kaydirigubbakcemile5 napcan 67 yi.. senin bi an önce 50 li kilolar düşmen lazım. Ki bence sen baya baya yediğin için o kadar kilo almışsın aklinialirimsmile O yüzden ilk iş abur cuburu bırakma, abartmamak, belli saatte yememek ve mümkün oldukça spor yapmak kaydirigubbakcemile2 Bizim kızlarla hergün tibet hareketlerine başladık http://www.kadinlarkulubu.com/egzersizler/169075-tibetin-genclik-pinari-5-hareket.html
Çok basit ve 1-2 dk sürüyo.. onu yapanlara +, ekstra spor yapanlara *+ veriyoruz.. böylelikle birlikte spor konusunda gaza gelmeye çalışıyoruz. Katılmak istersen söyle canım kaydirigubbakcemile3
Tamamdır canım.. diğer günler için eksi vermicem bayanssulusmile Bugün başla çok basit ve akıcı çünkü. :lepi:
tamamdır canım o da olur afıyet ola gelısmelerı bıldır vereliniortak
ooo canım supermıs o zaman hemen basla sen leslieye aman ıhmal etme yarın deme :lepi:
@dulcinea bebeem yıldızlı artı bana olumunekankayizsmile
evet canım ilk hedefim 55 sonra 50 en son 46 kiloya düşmem lazım inşallahhhhh
Kız dur.. 50 li dedik sen 46 dedin... Bakma sen yesaya. 50 den aşağısını napcan yerimseniben a.s.
olsun başarıpta ine bilirsem iyi olur zaten bebiş düşünüyorum otomatik olarak en aşagı 5 kilo alcam allahım inşallah bi zayıflasamda bebeişime kavuşsam:Saruboceq:
Herkesi solladın cimcimem benim kaydirigubbakcemile3
Kız dur.. 50 li dedik sen 46 dedin... Bakma sen yesaya. 50 den aşağısını napcan yerimseniben a.s.
olsun başarıpta ine bilirsem iyi olur zaten bebiş düşünüyorum otomatik olarak en aşagı 5 kilo alcam allahım inşallah bi zayıflasamda bebeişime kavuşsam:Saruboceq:
o havuç şeysi çok kalorili değil midir yaa:uhm: keşke olmasa ben de bayılırım ona ama diyette havuç önermiyorlar hiç.
ayy evet doğru diyorsunuz patatesle pilavı yanyana yememem gerekirdi.ikiside karbonhidrat...:kedi: akşama dengelerim inş arkadişler:lepi:bu arada ne zaman tartılıyorsunuz?yani kaç günde bir yoksa hergünmü?
oyleyımdır bebeeeeeem ben ama yarın sırf + gelecek arkadasıma gıtcem yıne bayanssulusmile
yaw super olur o gazla ıner ben ınanıyorum gamıse opuyorumnanaktan
kuzum boylarımız ayrı cok super olacak hem zayıf super bı vucudun hem de bebısın olacak ayyyyy super yaa agzım sulandı dur once ben bı salyalarımı sılıyım bilmiyorumkismile
:roflol: :roflol: Şeniz Cadı kız ya... opuyorumnanaktan
İyi yaparsın canım, biraz dinlensin vücut.. Zaten arkadaşına gitmek için yollarda yeterince enerji harcayacan yerimseniben
canım benım ne guzel demıssın gece de kalırım artık gıtmısken cumaya donunce aksam yaparım leslieyı ınsallahhhhhhhhhhhh boshayallersmile boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?