50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

o havuç şeysi gerçekten çok llezzetil oluyor
inşallah 54 sündür

yiyomuş gibi yap
geç otur sofaya
sık sık bişey almak için kalk.
yemiş gibi görün

http://www.uzmantv.com/alt-karin-kaslari-hangi-hareketlerle-sikilasir

o havuç şeysi gerçekten çok llezzetil oluyor
inşallah 54 sündür

yiyomuş gibi yap
geç otur sofaya
sık sık bişey almak için kalk.
yemiş gibi görün

maalesef yiyomuş gibi yapamıyorum
tabağıma kendim almama bile izin vermiyo kendisi dolduruyo tabağa bide gözümün içine bakıyo başımdan ayrılmıyo bitireyim diye
ayrıca hiç alışkın olmadığım türden aşırı yağlı salçalı bol etli (ki ben çok fazla et yiyemem) yemekler yapıyo kahvaltıda bile et oluyo hamurişi gırla napıcam ne edicem bilmiyom kafamçokkarıştı

evet canım ilk hedefim 55 sonra 50 en son 46 kiloya düşmem lazım inşallahhhhh

evet canım bugünm başlıcagım leslie ye opuyorumnanaktan

Kız dur.. 50 li dedik sen 46 dedin... Bakma sen yesaya. 50 den aşağısını napcan yerimseniben a.s.

olsun başarıpta ine bilirsem iyi olur zaten bebiş düşünüyorum otomatik olarak en aşagı 5 kilo alcam allahım inşallah bi zayıflasamda bebeişime kavuşsam:Saruboceq:

ayy evet doğru diyorsunuz patatesle pilavı yanyana yememem gerekirdi.ikiside karbonhidrat...:kedi: akşama dengelerim inş arkadişler:lepi:bu arada ne zaman tartılıyorsunuz?yani kaç günde bir yoksa hergünmü?

olsun başarıpta ine bilirsem iyi olur zaten bebiş düşünüyorum otomatik olarak en aşagı 5 kilo alcam allahım inşallah bi zayıflasamda bebeişime kavuşsam:Saruboceq:

İstedikten sonra niye başaramayasın ki :lepi: Bebiş isteyen herkes senin gibi düşünüyo burda zaten :sm_confused: Amin canım.

İlk etapta 58 e inersen zaten fiziğin tam kıvamına gelir... sonra da yavaş yavaş verirsin artıkın yerimseniben

Herkesi solladın cimcimem benim kaydirigubbakcemile3

oyleyımdır bebeeeeeem ben ama yarın sırf + gelecek arkadasıma gıtcem yıne bayanssulusmile

Kız dur.. 50 li dedik sen 46 dedin... Bakma sen yesaya. 50 den aşağısını napcan yerimseniben a.s.

yaw super olur o gazla ıner ben ınanıyorum gamıse opuyorumnanaktan

kuzum boylarımız ayrı cok super olacak hem zayıf super bı vucudun hem de bebısın olacak ayyyyy super yaa agzım sulandı dur once ben bı salyalarımı sılıyım bilmiyorumkismile

o havuç şeysi çok kalorili değil midir yaa:uhm: keşke olmasa ben de bayılırım ona ama diyette havuç önermiyorlar hiç.

sebze niyetine yenilebilir ama çok fazla değil

ayy evet doğru diyorsunuz patatesle pilavı yanyana yememem gerekirdi.ikiside karbonhidrat...:kedi: akşama dengelerim inş arkadişler:lepi:bu arada ne zaman tartılıyorsunuz?yani kaç günde bir yoksa hergünmü?

çarşambaları tartılıp burcuhayale özelden mesaj atıyoruz canım

:roflol: :roflol: Şeniz Cadı kız ya... opuyorumnanaktan

İyi yaparsın canım, biraz dinlensin vücut.. Zaten arkadaşına gitmek için yollarda yeterince enerji harcayacan yerimseniben

:roflol: :roflol: Şeniz Cadı kız ya... opuyorumnanaktan

İyi yaparsın canım, biraz dinlensin vücut.. Zaten arkadaşına gitmek için yollarda yeterince enerji harcayacan yerimseniben

canım benım ne guzel demıssın gece de kalırım artık gıtmısken cumaya donunce aksam yaparım leslieyı ınsallahhhhhhhhhhhh boshayallersmile boshayallersmile

canım benım ne guzel demıssın gece de kalırım artık gıtmısken cumaya donunce aksam yaparım leslieyı ınsallahhhhhhhhhhhh boshayallersmile boshayallersmile

Tibeti aksatma da canım kaydirigubbakcemile3 Ya gerçek mi bilmiyorum ama bi sitede kız 3 aydır yapıyomuş, adet düzensizliklerine iyi gelmiş :sm_confused: (pko hastasıymış o da) Zaten hareket faydalarında da öyle yazıyordu :sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…