Yok mu canım atıştıracak bişiler... Şeniz Sen de linguist gibisin valla, hep aç hep aç kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3aççıııııııııııııııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmm
hadiiiiiiiiii vaybe supermıs anam yaparım tibeti 3dklık bı sey zaten bu arada dun gripin kızdı dıye valla 3 defa yaptım :))
bu arada ben de dusunuyoırum gebelıgı hehehhe :))
anam sinamekili kur mu uzatmıs dur ben de okuyummmmmm hanım kos kos :)))
aççıııııııııııııııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmm
Yok kız hareketler http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=tibet'in%20gen%C3%A7lik%20p%C4%B1nar%C4%B1 9. mesajı oku
Sana bi kilo çizelgesi hazırlayak canım yerimsenibenevet kızlar bu kilonun üzerine hamilelik düşünemiyorum gerçekten şimdilik 55
yiyemem koçum yeme dedi :)
öğlen feci yedim kahve içiyorum şimdi bastırsın diye ama nafile resmen midem delindi yaa ne yesem doymuyorum
yemekhanedeki usta da şaşırdı nasıl yani bunların hepsini yicen mi diye((((((((((((((
Kilo almak istemiyoruuuummmmmmmmmmmm
gel sana kavanoza doldurduğum yulaf ezmesi çörek otu caviz karımımdan vereyim. walla tadı çok güzel olmuş
:roflol: :roflol: :roflol: Emzik neyim versek ağzına kaydirigubbakcemile3
honkkkkkkkk hala soktayım anam ben o zaman gunde 80 tane yapıyım her hareketten saclarım bı uzasa daha ne ısterım kaydirigubbakcemile3 saka bı yana da kız hergun yaz tıbet seysı dıye anammmmmmmmmmmmmmmmm yapalım valla ayy yıne yapasım geldı bırı benı durdursunnnnnn kaydirigubbakcemile3
kavanozdaki karışımından değil direkt kavanozu ver istersen doymam
Sana bi kilo çizelgesi hazırlayak canım yerimseniben
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html Yapamazsan yardımcı oluruz. kaydirigubbakcemile5
:roflol: :roflol: :roflol: Emzik neyim versek ağzına kaydirigubbakcemile3
Mens diyince aklıma panse geliyor sempatiksalakcinni Azar azar atıştır canım işte :ecrin_bebek:mens kendini hiç bu kadar hissettirmemişti akannehir
allah allah sesleri ile geliyo yaaaa midemdenguclubacismile
evet kesinlikle kilo çizelgesi yapmöalıyım daha önceden yapmıstım gerçekten bu da gaza gelmek için bi sebep :CüvCüv: amma benim indi işten çıkış vaktim geldi o sebeple ancak akşam bakabilirim buna indi son evrak işlerimi halledeyim öpüyom cicoşlar sizi :1hug:Şeniz
hadiiiiiiiiii vaybe supermıs anam yaparım tibeti 3dklık bı sey zaten bu arada dun gripin kızdı dıye valla 3 defa yaptım :))
bu arada ben de dusunuyoırum gebelıgı hehehhe :))
@sense canım gel ben sana yaparım bı seyelr :)) ama once yasemcıgıme nasıl yapılıyor dıye sormam gerek :))
yiyemem koçum yeme dedi :)
öğlen feci yedim kahve içiyorum şimdi bastırsın diye ama nafile resmen midem delindi yaa ne yesem doymuyorum
yemekhanedeki usta da şaşırdı nasıl yani bunların hepsini yicen mi diye((((((((((((((
Kilo almak istemiyoruuuummmmmmmmmmmm
kavanozdaki karışımından değil direkt kavanozu ver istersen doymam
mens kendini hiç bu kadar hissettirmemişti akannehir
allah allah sesleri ile geliyo yaaaa midemdenguclubacismile
Saat 5 olsun koskoca tabak salata yicem yanında çorba sonra bol spor bugün o yüzden eve ders bırakmamaya çalışıyorum bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?