50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hadiiiiiiiiii vaybe supermıs anam yaparım tibeti 3dklık bı sey zaten bu arada dun gripin kızdı dıye valla 3 defa yaptım :))

bu arada ben de dusunuyoırum gebelıgı hehehhe :))

@sense canım gel ben sana yaparım bı seyelr :)) ama once yasemcıgıme nasıl yapılıyor dıye sormam gerek :))

Son düzenleyen: Moderatör:
aççıııııııııııııııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmm
Yok mu canım atıştıracak bişiler... Şeniz Sen de linguist gibisin valla, hep aç hep aç kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hadiiiiiiiiii vaybe supermıs anam yaparım tibeti 3dklık bı sey zaten bu arada dun gripin kızdı dıye valla 3 defa yaptım :))

bu arada ben de dusunuyoırum gebelıgı hehehhe :))

Şeniz Senin kızın senden cadı olur.. daha bebeyken saçını falan çeker

He bi de canım.. ekşi sözlükte okudum. Saçını acaip uzatmış.. ciddi ciddi böyle yazıyordu :sm_confused:

anam sinamekili kur mu uzatmıs dur ben de okuyummmmmm hanım kos kos :)))

yiyemem koçum yeme dedi :)

öğlen feci yedim kahve içiyorum şimdi bastırsın diye ama nafile resmen midem delindi yaa ne yesem doymuyorum

yemekhanedeki usta da şaşırdı nasıl yani bunların hepsini yicen mi diye ((((((((((((((

Kilo almak istemiyoruuuummmmmmmmmmmm

evet kızlar bu kilonun üzerine hamilelik düşünemiyorum gerçekten şimdilik 55
Sana bi kilo çizelgesi hazırlayak canım yerimseniben
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html Yapamazsan yardımcı oluruz. kaydirigubbakcemile5

:roflol: :roflol: :roflol: Emzik neyim versek ağzına kaydirigubbakcemile3

gel sana kavanoza doldurduğum yulaf ezmesi çörek otu caviz karımımdan vereyim. walla tadı çok güzel olmuş

kavanozdaki karışımından değil direkt kavanozu ver istersen doymam

:roflol: :roflol: :roflol: Emzik neyim versek ağzına kaydirigubbakcemile3

mens kendini hiç bu kadar hissettirmemişti akannehir

allah allah sesleri ile geliyo yaaaa midemdenguclubacismile

Valla canım ya... tamı tamına tarifine göre edek bakalım. Taaa 1938 de mi ne çıkmış ilk kitap.. İnsan inanamıyor ama 21 adet olsa bile, çok kolay yapabileceğimizden devam edelim hep beraber kaydirigubbakcemile5 Kaybedecek bişi yok ki kaydirigubbakcemile2
Bi de spor yapmadığım günler ben cidden üzülüyorum, suçlu gibi hissediyorum. En azından hergün bu hareketleri yaparak insan huzura eriyo o bakımdan. 1 dk da sürse yaptım bişiler işte kaydirigubbakcemile2

İngilizce olarak aratırsan youtubeda videolar da var. Ben ilk hareketi yanlış anlamışım ilk gün mesela, fırıldak gibin dönmek gerekiyomuş halbuki kaydirigubbakcemile2

Sensewitchcim hareketleri yaptın mı?? Ekstra spor yaptıysan da söyle..

evet kesinlikle kilo çizelgesi yapmöalıyım daha önceden yapmıstım gerçekten bu da gaza gelmek için bi sebep :CüvCüv: amma benim indi işten çıkış vaktim geldi o sebeple ancak akşam bakabilirim buna indi son evrak işlerimi halledeyim öpüyom cicoşlar sizi :1hug:Şeniz

Mens diyince aklıma panse geliyor sempatiksalakcinni Azar azar atıştır canım işte :ecrin_bebek:

Kolay gelsin canım. Öptüüüm opuyorumnanaktan

bebek mi
kocayı buldunmu ki sen=?

yavrum ya aç kalma hafif ama HAFİF bişeyi azcık yiyebilirsin.

kavanozdaki karışımından değil direkt kavanozu ver istersen doymam

senin gözün açççççççççç
mensten dolayıdır kesinlikle
ama yedikten sonraki pişmanlığını düşün bi bakalım yediğine değecekmi

Saat 5 olsun koskoca tabak salata yicem yanında çorba sonra bol spor bugün o yüzden eve ders bırakmamaya çalışıyorum bakalım

çarşambaları tartılıp burcuhayale özelden mesaj atıyoruz canım[/QUOTE]

tamam canım teşekkürler

tibetçiler

nihal' dedi ki
# 70
Şubat 17, 2010 - 00:29
Merhaba, ben bu hareketleri doğumdan sonra yapmıştım ve kilo vermeme yardımcı olmuştu. Ama hiç düzenli yapamadım. Kitabı okudum ama şimdi arıyorum bulamıyorum kitabı. Kitabı okumuş olanlara bir sorum var. Hatırladığım kadarıyla 2. hareket adet döneminde yapılmaması gerekiyor. Çünkü adeti kesiyor (denedim,tecrübeyle sabit), yalnız kitapta bu dönem için alternatif hereket vardı. Kitabı okuyanlar o hareket konusunda bilgi verebilir mi? Teşekkürler.

Devamı: http://www.mutfaksirlari.com/tibetin-genclik-pinari-5-hareket#ixzz0iLccKsE3

Saat 5 olsun koskoca tabak salata yicem yanında çorba sonra bol spor bugün o yüzden eve ders bırakmamaya çalışıyorum bakalım

canim bu kadar da eziyet etme kendine ya;
sanki 100 kilosun;

truf da az acimasiz degilmis he; hala yeme diyor kiza.

canim regl olacaksan biraz tatli biseyler ye, merak etme bi sefer yemekle kilo almazsinn.

regl doneminde niye o kadar tatli istiyor canimiz;
demek ki vucut ihtiyac duyuyor;
benim tansiyonun 4 e falan duser regl oldugumda bir de yemesem hastanelik olurum herhaldee

Trufcum teşekkürler canım. O siteye ban de bakmıştım ama o yorum gözden kaçmış. Bugün yapan herkesi uyaralım.

Buarada sen niye katılmıyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…