50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kuzum nedense tatlı istemiyo da sürekli tıkınma isteği var :/

gözüm döndüüüüü kafamçokkarıştı

aşağı mutfağa falan pek inmiyorum özellikle biri bişiy yapıyo olur da tadına bak der valla tencerenin dibini görürüm :)

hadi bakalım ben de bugün başladım yokmu bana bir + koyan

opuyorumnanaktan koydum bilem kaydirigubbakcemile3 Ekstra spor yapınca da * iste canım. Sonradan topluca görek kim ne sıklıkla spor yapıyo diye... :dance:
Akşam listeyi 2. hareket hakkında uyarı yazısıyla birlikte koyacağım kaydirigubbakcemile5

Selam kızlar ben her gün tibet hareketlerimi yapıyorum, callanetics yapıyorum, bir de ya yürüyüş ya da bisiklet yapıyorum:) Aferin bana.
Bir de çok çekirdek yiyorum canım hep tuz istiyor, tuz yalamak istiyorum, detoksda çok tuz mu kaybettim nedir, bu sebepten yaktıklarım kadar almış olabilirim bilemiyorum yarın göreceğiz, biraz canım sıkkın bir de, burun deliklerim kapalı olduğu için özel sigorta geçirdiğim kaza önceden olduğu için ameliyatı kabul etmedi, başka doktora gideceğim bilemiyorum neler olacak?
Siz nasılsınız kuzularım?

canimcim ya
valla ben regl doneminde diyet yapamiyorum ne yalan soyleyeyim.
sen de git bir tost yaptir; ya da ekmek arasina biseyler koy ye ; nolacak ki???
(bence)

insan birgun yemekle kilo almazmis, yetr ki sonraki gunler de yemeye devam etmesin..

O zaman benim bütün artılarıma yıldız koy dulcinea ben her gün bir sürü spor yapıyorum.:)

Pepperım nerde bikinili fotoğraf:) ehehe şaka bir yana bizden başka resim koyan olmadı galiba yeni, yoksa ben mi kaçırdım:)

aferin sana baya çalışkansın
geçmiş olsun ne kazası geçirdin

oh ya akıl veriyo bi de şuna bak :mymeka:
bir gün yemekle alınmaz ama öğlen o hakkını kullanmış o zaten

sensewitch sana bi tek şey diyorum. akşam yediğin hurmalar yarın...... tırmalar.
yarın tartı günü hatırlatayım.

aferin sana baya çalışkansın
geçmiş olsun ne kazası geçirdin
.

Çocukken geçirmiştim canım, merdiven altında ızgaralar olur ya ayakkabı temizlemek için, düşüp ona yapışmıştı yüzüm, biraz ağzı yüzü dağıtmıştım yani:) Dişler, dudak, burun hala uğraşıyorum bunlarla. Şimdi burun kemiğim eğri olduğu için gittikçe nefes almam güçleşiyor.

O zaman benim bütün artılarıma yıldız koy dulcinea ben her gün bir sürü spor yapıyorum.:)

Hoşgeldin canım opuyorumnanaktan Dün haberim olmayanlardan bi tek sana eksi koymadım zaten, kesin yapmıştır diye düşündüydüm kaydirigubbakcemile3
2. hareket adet dönemi iyi değilmiş canım, aklında bulunsun.
Valla bu tuz krizleri de sana özgü... tansiyon falan mı acep. Ne bilmiyorum da tuza ihtiyacın çok demek ki, mahrum bırakma kendini, ilk fırsatta da araştırmak lazım sebebini...
Sıkma canını canım ya.. elbet hallolur burun işin. Keyfin daha önemli kaydirigubbakcemile5

Çok sağol canım, bu callan da çılgın bişey tavsiye ederim, hepsini yapmanıza gerek yok sadece kalça hareketlerini yapın, ben böyle işe yarar hareketler görmedim.
Bu tuz olayı nedir ben de bilmiyorum, yemekleri fazla tuzlu sevmem mesela, ama böyle çekirdek tuzlu fıstık falan onların kabuklarını yiyorum böyle, kemiriyorum deli gibi:)

Kızlar bişey sorayım, yarın tartı günü ya, bu saatten sonra hereketli spor yapmıyorduk dimi, vücut şişiyordu, ben bir tek callan yapıcam yorduğu için geç saatte yapıyorum o şişirmez herhalde, umarım, bilmiyorum bilmiyorumkismile

o havuç şeysi çok kalorili değil midir yaa:uhm: keşke olmasa ben de bayılırım ona ama diyette havuç önermiyorlar hiç.

canım önce haşlanıyo sonra soğanla kavruluyo,üzerine bol yoğurt mmmm.Çok kalorili değildir heralde.Zaten toplasan 6 çatal yedim ve hiiçç ekmek yemedim
aççıııııııııııııııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmm

kuzum yaa bendeeeeeeeeeeeee,bugün öyle az yedimki dikkat edeyim kalori almayayım diye eve gelir gelmez herşeye saldırmak istedim,1 kepekli sandviç yedim ama kendimi çok zor tuttum yaa.Kesinlikle bi daha bu kadar aç kalmıycam

[/B]

aferin güzelimeŞeniz işte böyle 3er kez yapisöylenenden dışarı çıkma

öncelikle geçmiş olsun canım. canım yaa valla bende aynen senin gibi bi tuz delisi oldum bugün. Tuzlu kabuklu fıstıklardan almıştımhani şu dışı ser kabuklulardan.Valla sırf o kabuğundaki tuzları emip kabuk kemirdim
eyvahedigeldismile sen yinede çekirdeği azalt,çünkü çok yağlı bilyosun

koç olarak değil de truf olarak soruyorum
haşlanmış içli köfte ile yağda kızarmış içli köfte arasındaki 7 farkı kim bana söyleyebilir

Foto ile anlatan bi site olsa yapardım 2 günde 1... Videoları erkek arkadaşım askerden gelince ona indirtcem kaydirigubbakcemile2 O zamana kadar kendi bildiklerimle yetincem... Çok mu değişik hareketler? Buarada yesayla sen başbaşa gidiyorsunuz yerimseniben

nasıl ağır hareket yani? niye şişiriyomuşkiibilmiyorumkismile

haşlanmış içli köfte ile yağda kızarmış içli köfte arasındaki 7 farkı kim bana söyleyebilir

1-daha kalorisizdir
2-daha kalorisizdir
3-daha kalorisizdir
4-daha kalorisizdir
5- daha kalorisizdir
6-daha kalorisizdir
7-daha kalorisizdir
:sm_cool:

şimdi kendime 1 fincan yeşil çayımdan hazırladım ve içiyorum.yanında da bir tane kayısı yedim.çayım daha bir lezzetlendi vallaa:içelim:

Öyle bişi bilmiyorum canım ama bence spor şişirmez insanı, aksine hafifletir...

Kızartmanın bi sürü zararı var... o yüzden bi sürü de fark vardır bence :sm_confused:

KIZLAR ADET ZAMANI ıKıNCı HAREKET ZARARLIYMIŞ.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…