canim bu kadar da eziyet etme kendine ya;
sanki 100 kilosun;
truf da az acimasiz degilmis he; hala yeme diyor kiza.
canim regl olacaksan biraz tatli biseyler ye, merak etme bi sefer yemekle kilo almazsinn.
regl doneminde niye o kadar tatli istiyor canimiz;
demek ki vucut ihtiyac duyuyor;
benim tansiyonun 4 e falan duser regl oldugumda bir de yemesem hastanelik olurum herhaldee
hadi bakalım ben de bugün başladım yokmu bana bir + koyan
Kuzum nedense tatlı istemiyo da sürekli tıkınma isteği var :/
gözüm döndüüüüü kafamçokkarıştı
aşağı mutfağa falan pek inmiyorum özellikle biri bişiy yapıyo olur da tadına bak der valla tencerenin dibini görürüm :)
opuyorumnanaktan koydum bilem kaydirigubbakcemile3 Ekstra spor yapınca da * iste canım. Sonradan topluca görek kim ne sıklıkla spor yapıyo diye... :dance:
Akşam listeyi 2. hareket hakkında uyarı yazısıyla birlikte koyacağım kaydirigubbakcemile5
canimcim ya
valla ben regl doneminde diyet yapamiyorum ne yalan soyleyeyim.
sen de git bir tost yaptir; ya da ekmek arasina biseyler koy ye ; nolacak ki???
(bence)
insan birgun yemekle kilo almazmis, yetr ki sonraki gunler de yemeye devam etmesin..
Selam kızlar ben her gün tibet hareketlerimi yapıyorum, callanetics yapıyorum, bir de ya yürüyüş ya da bisiklet yapıyorum:) Aferin bana.
Bir de çok çekirdek yiyorum canım hep tuz istiyor, tuz yalamak istiyorum, detoksda çok tuz mu kaybettim nedir, bu sebepten yaktıklarım kadar almış olabilirim bilemiyorum yarın göreceğiz, biraz canım sıkkın bir de, burun deliklerim kapalı olduğu için özel sigorta geçirdiğim kaza önceden olduğu için ameliyatı kabul etmedi, başka doktora gideceğim bilemiyorum neler olacak?
Siz nasılsınız kuzularım?
canimcim ya
valla ben regl doneminde diyet yapamiyorum ne yalan soyleyeyim.
sen de git bir tost yaptir; ya da ekmek arasina biseyler koy ye ; nolacak ki???
(bence)
insan birgun yemekle kilo almazmis, yetr ki sonraki gunler de yemeye devam etmesin..
aferin sana baya çalışkansın
geçmiş olsun ne kazası geçirdin
.
O zaman benim bütün artılarıma yıldız koy dulcinea ben her gün bir sürü spor yapıyorum.:)
Hoşgeldin canım opuyorumnanaktan Dün haberim olmayanlardan bi tek sana eksi koymadım zaten, kesin yapmıştır diye düşündüydüm kaydirigubbakcemile3
2. hareket adet dönemi iyi değilmiş canım, aklında bulunsun.
Valla bu tuz krizleri de sana özgü... tansiyon falan mı acep. Ne bilmiyorum da tuza ihtiyacın çok demek ki, mahrum bırakma kendini, ilk fırsatta da araştırmak lazım sebebini...
Sıkma canını canım ya.. elbet hallolur burun işin. Keyfin daha önemli kaydirigubbakcemile5
o havuç şeysi çok kalorili değil midir yaa:uhm: keşke olmasa ben de bayılırım ona ama diyette havuç önermiyorlar hiç.
aççıııııııııııııııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmm
[/B]hadiiiiiiiiii vaybe supermıs anam yaparım tibeti 3dklık bı sey zaten bu arada dun gripin kızdı dıye valla 3 defa yaptım :))
bu arada ben de dusunuyoırum gebelıgı hehehhe :))
@sense canım gel ben sana yaparım bı seyelr :)) ama once yasemcıgıme nasıl yapılıyor dıye sormam gerek :))
Selam kızlar ben her gün tibet hareketlerimi yapıyorum, callanetics yapıyorum, bir de ya yürüyüş ya da bisiklet yapıyorum:) Aferin bana.
Bir de çok çekirdek yiyorum canım hep tuz istiyor, tuz yalamak istiyorum, detoksda çok tuz mu kaybettim nedir, bu sebepten yaktıklarım kadar almış olabilirim bilemiyorum yarın göreceğiz, biraz canım sıkkın bir de, burun deliklerim kapalı olduğu için özel sigorta geçirdiğim kaza önceden olduğu için ameliyatı kabul etmedi, başka doktora gideceğim bilemiyorum neler olacak?
Siz nasılsınız kuzularım?
Çok sağol canım, bu callan da çılgın bişey tavsiye ederim, hepsini yapmanıza gerek yok sadece kalça hareketlerini yapın, ben böyle işe yarar hareketler görmedim.
Bu tuz olayı nedir ben de bilmiyorum, yemekleri fazla tuzlu sevmem mesela, ama böyle çekirdek tuzlu fıstık falan onların kabuklarını yiyorum böyle, kemiriyorum deli gibi:)
Kızlar bişey sorayım, yarın tartı günü ya, bu saatten sonra hereketli spor yapmıyorduk dimi, vücut şişiyordu, ben bir tek callan yapıcam yorduğu için geç saatte yapıyorum o şişirmez herhalde, umarım, bilmiyorum bilmiyorumkismile
koç olarak değil de truf olarak soruyorum
haşlanmış içli köfte ile yağda kızarmış içli köfte arasındaki 7 farkı kim bana söyleyebilir
Öyle bişi bilmiyorum canım ama bence spor şişirmez insanı, aksine hafifletir...Kızlar bişey sorayım, yarın tartı günü ya, bu saatten sonra hereketli spor yapmıyorduk dimi, vücut şişiyordu, ben bir tek callan yapıcam yorduğu için geç saatte yapıyorum o şişirmez herhalde, umarım, bilmiyorum bilmiyorumkismile
Kızartmanın bi sürü zararı var... o yüzden bi sürü de fark vardır bence :sm_confused:koç olarak değil de truf olarak soruyorum
haşlanmış içli köfte ile yağda kızarmış içli köfte arasındaki 7 farkı kim bana söyleyebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?