Foto ile anlatan bi site olsa yapardım 2 günde 1... Videoları erkek arkadaşım askerden gelince ona indirtcem kaydirigubbakcemile2 O zamana kadar kendi bildiklerimle yetincem... Çok mu değişik hareketler? Buarada yesayla sen başbaşa gidiyorsunuz yerimseniben
nasıl ağır hareket yani? niye şişiriyomuşkiibilmiyorumkismile
Çocukken geçirmiştim canım, merdiven altında ızgaralar olur ya ayakkabı temizlemek için, düşüp ona yapışmıştı yüzüm, biraz ağzı yüzü dağıtmıştım yani:) Dişler, dudak, burun hala uğraşıyorum bunlarla. Şimdi burun kemiğim eğri olduğu için gittikçe nefes almam güçleşiyor.
Kızlar bişey sorayım, yarın tartı günü ya, bu saatten sonra hereketli spor yapmıyorduk dimi, vücut şişiyordu, ben bir tek callan yapıcam yorduğu için geç saatte yapıyorum o şişirmez herhalde, umarım, bilmiyorum bilmiyorumkismile
koç olarak değil de truf olarak soruyorum
haşlanmış içli köfte ile yağda kızarmış içli köfte arasındaki 7 farkı kim bana söyleyebilir
Öyle bişi bilmiyorum canım ama bence spor şişirmez insanı, aksine hafifletir...
Kızartmanın bi sürü zararı var... o yüzden bi sürü de fark vardır bence :sm_confused:
KIZLAR ADET ZAMANI İKİNCİ HAREKET ZARARLIYMIŞ.
Çok sağol canım, bu callan da çılgın bişey tavsiye ederim, hepsini yapmanıza gerek yok sadece kalça hareketlerini yapın, ben böyle işe yarar hareketler görmedim.
Bu tuz olayı nedir ben de bilmiyorum, yemekleri fazla tuzlu sevmem mesela, ama böyle çekirdek tuzlu fıstık falan onların kabuklarını yiyorum böyle, kemiriyorum deli gibi:)
tabiki aç kalmamak lazım. sen de maden suyu içcanım önce haşlanıyo sonra soğanla kavruluyo,üzerine bol yoğurt mmmm.Çok kalorili değildir heralde.Zaten toplasan 6 çatal yedim ve hiiçç ekmek yemedim
ben haşlamadan direk kavuruyorum accık yağda soğansız
kuzum yaa bendeeeeeeeeeeeee,bugün öyle az yedimki dikkat edeyim kalori almayayım diye eve gelir gelmez herşeye saldırmak istedim,1 kepekli sandviç yedim ama kendimi çok zor tuttum yaa.Kesinlikle bi daha bu kadar aç kalmıycam
[/B]
aferin güzelimeŞeniz işte böyle 3er kez yapisöylenenden dışarı çıkma
öncelikle geçmiş olsun canım. canım yaa valla bende aynen senin gibi bi tuz delisi oldum bugün. Tuzlu kabuklu fıstıklardan almıştımhani şu dışı ser kabuklulardan.Valla sırf o kabuğundaki tuzları emip kabuk kemirdim eyvahedigeldismile sen yinede çekirdeği azalt,çünkü çok yağlı bilyosun
ayy yıldızlı artımda pek şirinmiş:asigim:dur bugünkü hareketlerimide yapayım
peki canım 2.hareketin alternatifi neymiş öğrenebildinizmi?
ah gülüüüüm geçmiş olsun geçmiş zaten ama işlerini de halledersin inşallah bi oluru vardır herhalde
:
callleni deneyeceğim
maden suyu iç tuz ihtiyacını karşılar
1-daha kalorisizdir
2-daha kalorisizdir
3-daha kalorisizdir
4-daha kalorisizdir
5- daha kalorisizdir
6-daha kalorisizdir
7-daha kalorisizdir:sm_cool:
Öyle bişi bilmiyorum canım ama bence spor şişirmez insanı, aksine hafifletir...
Kızartmanın bi sürü zararı var... o yüzden bi sürü de fark vardır bence :sm_confused:
KIZLAR ADET ZAMANI İKİNCİ HAREKET ZARARLIYMIŞ.
ah gülüüüüm geçmiş olsun geçmiş zaten ama işlerini de halledersin inşallah bi oluru vardır herhalde
Ben mecburen yapıcam löp löp yedim bilmiyorumkismile
1. haşlanmış olan beyaz kızarmış kahverengine yakın olur
2. haşlanmış daha az kalorili kızarmış daha fazla
3. haşlanmış olan daha sulu hazmı kolay kızarmış olan daha kuru hazmı zor
4. kızartma vücuda zararlı
5. haşlanmış olana tereyağ cazzz diye dökülür kızartmaya dökülmez sanırsam erkek arkadaşımın annesi içli köfte yapmıştı ben diyetin tam ortasındayken haşlama olsun kalorisi daha az öyle yiyim dedim tereyağ dökiyim mi dedi yaaa kilo ile ilgili herkesin bişiy söylemesine sinir oluyorum ister 40 kilo olurum ister 100 kime ne yaa yok sen inceciksin daha verme yemen lazım hasta olursun o kadar su içme yanlış diyetlerden böyle olmuş şöyle olmuş geçen gittiğimde de bunalttı valla beni gıda müh ben yaaaa az çok biliyom di mi bi sus ööööffffffffffffffff
neyse konu dağıldı 5 tane buldum trufum :kedi:
içli köfte ile ilgili aradığım cevaplar bunlar değildi
kızartma çok daha lezzetli
haşlama e kaka tü demeniz lazımdı ya sempatiksalakcinni
sonuç ; önce haşlayacağım sonra bir kısmını eşim için kızartacağım.
kaydirigubbakcemile3 Detaylı araştırmaya girmedim daha canım. Yabancı sitelere de bakmak lazım sanırsam... CADIARZU
Sensecim sana sordum yanıt vermedin. Yaptıysan dün söyle de düzeltem listeyi.
Bi de kızlar ilk gün başlayanlar 21'inde hareket sayısını arttırıyo... ikinci gün başlayanlar 1 gün sonra..
callleni deneyeceğim
maden suyu iç tuz ihtiyacını karşılar
tabiki aç kalmamak lazım. sen de maden suyu iç
aççıııııııııııııııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmm
Sana bi kilo çizelgesi hazırlayak canım yerimseniben
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html Yapamazsan yardımcı oluruz. kaydirigubbakcemile5
Foto ile anlatan bi site olsa yapardım 2
Pepperım nerde bikinili fotoğraf:) ehehe şaka bir yana bizden başka resim koyan olmadı galiba yeni, yoksa ben mi kaçırdım:)
aferin sana baya çalışkansın
geçmiş olsun ne kazası geçirdin
oh ya akıl veriyo bi de şuna bak :mymeka:
bir gün yemekle alınmaz ama öğlen o hakkını kullanmış o zaten
sensewitch sana bi tek şey diyorum. akşam yediğin hurmalar yarın...... tırmalar.
yarın tartı günü hatırlatayım.
İçli köfteyi de mi sen yapıyorsun, ne maharetli insansın sen yahu
dulcineacım benim artımı koyabilirsin yaptım hareketlerimialkisalkisalkis
ya canım ama bazıları maden suyu vücutta su tutuyo diyo,yani pek yararlı değil demekkibilmiyorumkismile
buyrunnnnnnnnn kaydirigubbakcemile3dulcineacım benim artımı koyabilirsin yaptım hareketlerimialkisalkisalkis
Rica ederim canım opuyorumnanaktan Güncelleme zamanı için son sayfayı kaydet.. kaybedersen de bana sor kaydirigubbakcemile5
valla dulcim içimi oKumusun adeta, nerden nasıl yapılır Ki diyodum.çoK sağolasın
canım burdan faydalanabilirsin, biarz basite kaçıyo gerçi ama hem flash seklinde, hem açıklamalı, hem de fayda gösterdiği bölgeleri belirtiyo
Ben kaçıyım da sporları yapıyım, öpüldünüz Şeniz
Valla canım ya... tamı tamına tarifine göre edek bakalım. Taaa 1938 de mi ne çıkmış ilk kitap.. ınsan inanamıyor ama 21 adet olsa bile, çok kolay yapabileceğimizden devam edelim hep beraber kaydirigubbakcemile5 Kaybedecek bişi yok ki kaydirigubbakcemile2
Bi de spor yapmadığım günler ben cidden üzülüyorum, suçlu gibi hissediyorum. En azından hergün bu hareketleri yaparak insan huzura eriyo o bakımdan. 1 dk da sürse yaptım bişiler işte kaydirigubbakcemile2
ıngilizce olarak aratırsan youtubeda videolar da var. Ben ilk hareketi yanlış anlamışım ilk gün mesela, fırıldak gibin dönmek gerekiyomuş halbuki kaydirigubbakcemile2
Sensewitchcim hareketleri yaptın mı?? Ekstra spor yaptıysan da söyle..
bebek mi
kocayı buldunmu ki sen=?.
Öyle
KIZLAR ADET ZAMANI ıKıNCı HAREKET ZARARLIYMIŞ.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?