50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam kızlar bende 55 kiloyum.Bakalım sizlerle 50 ye düşebilecekmiyim.Aslında hedef kilom 55 'ti ama ulaşınca bana halen zayıflamam gerekiyor gibi geldi.Bu arada diyete 63.6 kiloyla başlamıştım.:lepi:

Merhaba kizlar bende 58 kg yim.Aslinda 64 kg ile falan basladim ve son 1 ayda disimi iyice sikarak bu kadar verdim tabi diet hikayem neredeyse 1 yillik o ayri tabi de.Bende hem burada sizinle birlikte paylasimda bulunmak hemde onumuzdeki 2 hafta icinde en az 3 kg vermek istiyorum.Yakinda tatil icin yurtdisindan donucem de kalan zamanda en azindan 55 kg ye ulasmak istiyorum.Sizden ricam faydali buldugunuz ise yarayan deneyimlerinizi yazar misiniz?

günaydın hanımlar..bugün kilo bildirme günü :) ben 52,6 olmuşum ama nerdeyse 3 gündür yemek yiyemiyorum midemi çok kötü üşütmüşüm

günaydın arkadaşlar
uzun zamandır uğrayamadım topiğe
bugün çarşamba olunca bir merhaba demek istedim
nasılsınız nasıl gidiyor diyet

günaydınn kızlar dün uğrayamadım hiç kızımla dışardaydık akşama kadar. evden çıkmadan ne giysem diye düşünüyodum. gözüm hamilelikten önce giydiğim kotuma takıldı diğerlerine göre daha bol bi kot olmasına rağmen geçtiğimiz haftalarda denediğimde düğmesi bir tarafta iliği diğer taraftaydı kapanması imkan ve ihtimal dahilide değildi... üç kere aldım sonra tekrar yerine koydum kotu çünki olmazsa yine çok üzülücektim ve açıkçası umudumda yoktu diğer denemelerimde daha umutluydum. bütün cesaretimi toplayıp giydim. veee hiç zorlanmadan orasını burasını çekiştirmeme bile gerek kalmadan rahatlıkla oldu:)) tabii eskiden daha dökümlü duruyodu ama olsun içine girebildim:)) henüz tartıya çıkmadım çünki korkuyorum acaba haftayamı tartılsam diye de düşünüyorum... ama dayanamıcam galiba:))) neyse birazdan görüşürüz...

kızlarrrrr 56.6 yımmmmmmmmmm hedefime çok az kaldı başarıyorum galibaa... lahana diyetine bu haftada devam edicemmm

Son düzenleme:
teşekkür ederim canımm.. sende süpersinn,çok iyi gidiyosun ben iki buçuk aylık hamileyken 4 kilo almıştım.. allahtan 6.aydan sonra o hızla almadımm...

her çarşambamı tartılıyoruz? Bu zamanı bir saptayamadım hep geç bildiriyorum kilomu.Bugünde ancak akşama bildirebilecem. Öğreneyim de bir gün önceden tartılıyım ben de.Bugün neler yedim. Sabah kalkar kalkmaz bir bardak su içtim.ardından ılık sirkeli su içtim.Ardından iki adet hurma yedim.bir kibrit kutusu kadar az yağlı peynir, bir adet salatalık ve bir dilim kepek ekmeği yedim. arada iki adet grissini ve ayran içtim. sonra da öğle yemeği yedim, biraz et, patates püresi ve salata.

bu arada pembe inci hamilesin ama bizden daha az kilodasın. Çok süper birşey bu.Umarım bizlerde senin kilona düşüp hem öyle kalırız.

teşekkür ederim canımm.. sende süpersinn,çok iyi gidiyosun ben iki buçuk aylık hamileyken 4 kilo almıştım.. allahtan 6.aydan sonra o hızla almadımm...

canım umarım bende bundan sonra kilo patlaması yaşamam feci iştahım açıldı. Felaket yiyorum

Perilev kilomu aldın sengözlerimebaksanab

slm arkadaşlar benim 3.5 yaşında bir oğlum var doğumdan önce 49 doğumdan sonra 52 kiloydum 8 aydır ilaç kullanıyorum piskirtri ve kan ilacı kullanıyorum 5 aydırda pilates yapıyorum uzun süredir tartılmamıştım kilo aldığımı hissediyordum ama konduramıyordum birde pilates yapıyorum ya o yüzden sanırım pek anlıyamadım şu an 56 kiloyum mesajların birazını okudum ama o kadar çokki hepsini okuyamadım arada lahana çorbasından bahsediliyor ama tarifini bulamadım yoksa sirkeli sumu içsem şu an çok açım içimden kalkıp kek yapmak geliyor lütfen bana yardım edin

kızlar geç kaldım kilomu söylemekte kusura bakmayın gayet iyi gidiyorum bu günlerde 56,5 haftaya 55,5 olurmuyum acep valla acayip gaza gelmiş durumdayım birde sıkılaşmak için platese başladım akşamlarıda lahana yağı sürüp tekrarspor yapıyorum umarım 1 ayda istediğim sonucu alırım

kızlar uzun süredir uğruyamadım çok yoğunum ve rahatsızım keyfimde pek yok bgn tartılmadım midem feci bağırsak problemi yaşıyom yarın bildirecem kilomu tabi kilo fln verebildiğimi sanmıyom

selam arkadaslar bende sızlerı gorunce gaza geldım57 lere gelmısım haberım yokdelikafaduldendelikafadulden acıl 50 ye falan dusmem lazım bı sorum olucaktı ben gazlı ıcecek ıcmıyorum cayda ıcmıyorum aralarda onerebılecegınız faydalı ıcecek neler var acaba.. kahveyıde bu gıdısle uzun bır sure ıcemıycemm cunku ondada asırı seker atıyorum bılgılerınızı paylasırsanız cok sevınırımmsositososito

kızlar geç oldu ama ben de kilomu bildireyim 2 haftanın üstüne çok şükür 1kilo daha eksildim 56 ya ulaştım. :)

Bu hafta listemiz aynen şöyle arkadaşlar

MissDeFnE 52,6 ***** 50 olacak

Ozgurdu 55 ***** 50 olacak

Tarikim 58 ***** 55 olacak

maeves 56.6 ***** 53 olacak

Pembeinci 52 ***** bakalım kaç kilo olacak :)

Tatlişkom 54,5 ***** 50 olacak

periliev 55.5 ****** 55 olacak

mavişeker 56,5 ***** 50 olacak

Mikla 56***** 52 olacak

yapımda ve yayında emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz..

sağol pembeninci. uğraşıyoruz. kahvaltı yapıyordum. 2 poğaça fazla aslında bi kahvaltıya. ama önüne geçilemez bir iştah hastalığı peydah oldu bende sositososito

yok ama

akşamları ve öğlenleri işi sıkı tutuyorum..

sen nasılsın? hamilelik nasıl gidiyor?

iyiyim perilev çok şükür iyi gidiyor bir sıkıntım yok
hafiften göbişde çıkmaya başladı artık iyice anlıyorum hamile olduğumu
Sabahları ye canım yeterki akşam yemeğini fazla kaçırma en mühimi o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…