arkadaşlar benide aranıza alırmısınız
iyiyim perilev çok şükür iyi gidiyor bir sıkıntım yok
hafiften göbişde çıkmaya başladı artık iyice anlıyorum hamile olduğumu
Sabahları ye canım yeterki akşam yemeğini fazla kaçırma en mühimi o
hoşbulduk canım dediğim gibi sirkeli suya başladım bir işe yararmı acaba bu arada tebrik ederim şimdiye kadar kaç kilo verdin
hoşbulduk canım dediğim gibi sirkeli suya başladım bir işe yararmı acaba bu arada tebrik ederim şimdiye kadar kaç kilo verdin
Canım14 .haftadamı öğrenmiştin ne güzel ya valla çok merak ediyorum cinsiyetini sanki bana erkekmiş gibi geliyor
Hamileliğim beklediğimden iyigeçtiği için şimdilik çalışıyorum tabi doğuma kadar ne olur bilemiyorum . Doğumdan sonra çalışırmıyım onuda bilmiyorum benim annem bana uzak malesef , kayınvalidem yakın ama oda bakmak istermi yoksa çalışma çocuğuna kendin bakmı der bilemem çünkü kayınpederim felçli onada bakıyor yani şimdilik bunları düşünemiyorum zaman ne gösterecek bilmiyorum bize. hayırlısıyla bebiş bir dünyaya gelsinde maeves çok uzak geliyor zaman geçmiyor gibi geliyor bana
aynen bana da hamilelik hiç bitmeyecek gibi geliyordu. ama bitiyo tabiiki :) ve sonrası o kadar hızlı geçiyo ki insan artık takip edemiyo. 2 yaşına geldi kızım... daha bebekliğinin tadını çıkaramamıştım oysaki..
toprakcım boyunu merak ettim ben şimdi senin çünkü 49 kilo 160 üzeri için oldukça az değil mi CADIARZU
kısa değilsin hayatım 157 türk standartlarına göre normalsin.. hem ufak tefek olmanında ayrı bi havası var bence
kızlar günaydın albümüme yeni hallerimin fotosunu ekledim bi bakin bakem kilo verim mi böylemi kalim zati veremiyom artık diyette yapamıyom eşim okula gitti 2 saat sonra gelcem kahvaltıya patates kızartması yap dedi gelde yeme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?