50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşbulduk canım dediğim gibi sirkeli suya başladım bir işe yararmı acaba bu arada tebrik ederim şimdiye kadar kaç kilo verdin

amannn göbişinmi çıktııı:) bu arada benim doktorum 14. haftada cinsiyetini sölemişti... yani büyük ihtimalle kız demişti... bakalım seninkinin cinsiyeti ne zaman belli olucak... hamileliğin ilerledikten sonra napcaksın ayrılıcakmısın işten annen filan yakınındamı oturuyolar planların ne analatsana biraz...

hoşbulduk canım dediğim gibi sirkeli suya başladım bir işe yararmı acaba bu arada tebrik ederim şimdiye kadar kaç kilo verdin

sirkeli su faydalı diyorlar ama ben kullanmadım,kilo vermeyede yeni başladım,u aralar biraz aldım,şimdilik 1 kilo verdim devamı mutlaka gelcek 45 i görmem gerekkk

hoşgeldin canım kaç kilosun? sirkeli su benim iştahımı kapatıyodu onun dışında bariz bi kilo vermedim.. lahana çorbası içiyoruz burda bikaç kişi 58.5 dan 56.6 ya düştüm bu hafta...

Canım14 .haftadamı öğrenmiştin ne güzel ya valla çok merak ediyorum cinsiyetini sanki bana erkekmiş gibi geliyor
Hamileliğim beklediğimden iyigeçtiği için şimdilik çalışıyorum tabi doğuma kadar ne olur bilemiyorum . Doğumdan sonra çalışırmıyım onuda bilmiyorum benim annem bana uzak malesef , kayınvalidem yakın ama oda bakmak istermi yoksa çalışma çocuğuna kendin bakmı der bilemem çünkü kayınpederim felçli onada bakıyor yani şimdilik bunları düşünemiyorum zaman ne gösterecek bilmiyorum bize. hayırlısıyla bebiş bir dünyaya gelsinde maeves çok uzak geliyor zaman geçmiyor gibi geliyor bana

banada hiç doğurmıyacakmışım ömrüm boyunca hep hamile olarak kalıcakmışım gibi geliyodu.. garip bi ruh hali biliyorum... ama zaman geçiyor bebeğim 8 aylık oldu bile...

aynen bana da hamilelik hiç bitmeyecek gibi geliyordu. ama bitiyo tabiiki :) ve sonrası o kadar hızlı geçiyo ki insan artık takip edemiyo. 2 yaşına geldi kızım... daha bebekliğinin tadını çıkaramamıştım oysaki..

allah bağışlasın canım... ben büyümesini heyecanla bekliyorum, bebeklik hallerini özlüyomu insan 2 yaşları filan daha keyifli değilmiki?

perilev , maeves allah evlatlarınızı sizlere bağışlasın inş.
Buarada maeves senin doğum hikayeni okudum canım mükemmeldi ama tebrik ederimn çok soğuk kanlıymışsın

okudunmu çok sevindim canım:) gelde bana sor o an o kadar mükemmel değildi ama şimdi güzel bi anı oldu benim için inşallah seninde doğum hikayeni keyifli bir şekilde okuruz canım allahın izniyle

toprakcım boyunu merak ettim ben şimdi senin çünkü 49 kilo 160 üzeri için oldukça az değil mi CADIARZU

senağlamasenağlama ah ahh o kadar boy olsa niye zayıflıyayım senağlamasenağlama
boyum 1 57 kısacık demiiiisenağlamasenağlama

kısa değilsin hayatım 157 türk standartlarına göre normalsin.. hem ufak tefek olmanında ayrı bi havası var bence

kısa değilsin hayatım 157 türk standartlarına göre normalsin.. hem ufak tefek olmanında ayrı bi havası var bence

çokkkk teşekkür ederim,senağlamayinede biraz daha boylu olsaydım daha iyi olurdu, ne yapalım bunada şükür

Selam kizlar cok tesekkurler beni de listeye almissiniz.55kg olmak benim 2 haftalik hedefin biraz ucuk 1 hedef ama cok istiyorum bakalim hayirlisi.Bu arada ben kahvaltimi ekmek haric baya iyi yapip diger ogunlerimde de cok az yemeye calisiyorum.Sabahlari da kahvaltidan once yarim saat yuruyus hepsi bu kadar.Aslinda daha fazla spor yapmayi istiyorum ama malesef misafirlerim oldugu icin anca bu kadar oluyor.Hepimize kolay gelsin kilo durumumu mutlaka yazarim.Boyum 160 cm bu arada.Byee

sağol pembeinci, Alllah senin de evladını kucağına sağlıkla göndersin inşallah.

maeves , 2 yaş civarı tabiki çok daha kolay ve eğlenceli geçiyor. ama bebekliğine de doyamıyo insan ya :) şimdi 2 yaş da geçip gidicek 4 olucak. o zaman da hem bebekliğini hem de 2 yaşını özlicem :)yeterince tadını çıkaramadan geçiveriyo zaman. iyice sevgisini içimde sindire sindire geçsin istiyorum zaman..

kızlar günaydın albümüme yeni hallerimin fotosunu ekledim bi bakin bakem kilo verim mi böylemi kalim zati veremiyom artık diyette yapamıyom eşim okula gitti 2 saat sonra gelcem kahvaltıya patates kızartması yap dedi gelde yeme

valla süper olmuşsun ama şimdi sen diyeti bıraktım diye pateteslere saldırırsan geri gelir kiloların kaydirigubbakcemile3 bide dikkatimi çekti koyu saç rengi sana daha çok yakışıyoyerimseniben

kız orda gençtim nerden baksan 4-5 sene önceydi çıtırım orda yani kızartma yeseydim bitek iyiydi bu hafta neler yedim neler üüüüüüüfssssss
böle devam edrse şişcem farkındayım ama milet çok zayıfsın diyince yiyom bende bakarmısın bana aç kaldığım günleri çabuk unttum
yorumun içinda ayrıca tşkr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…