amaaaann o kadar ugras yapacam diye sonra git bi de hasla kızartmasını yemek varken mis kibinşakkıdı
ay cnm nerelerdesin senn?
bikinili olmasa da sortlu falan soyle boydan bi fotomu koycam da, kalin bacaklarimi gorun..)
bi ara evden girebilirsem bikac boydan foto yuklicem; o zaman daha iyi anlasilir kilo durumlarim.
canim, spatzi yasemn, azulos; resim eklemis..
oglen ne kullanmis hakkini ya,
salatayla barbunya yemissss
sempatiksalakcinni
ben sensewitch bu gidisle zayiflama hastaligina yakalanacak diye korkuyorum yaa;
kiz remsen lokmalarini sayarak yiyor;
bir ceviz,
aksam 1 findik bilmemne
:umursamaz:
bence en azindan regl doneminde azicik esnetilebilir..
bu arada truf hayatim, nerde seker kiz candy nerde bu foto; taniyamiyorum seni :uhm:
canım yaa youtube link verirsen canını yirim Şeniz
hah işte aradığım cevap buydu
ama maalesef oy çokluğuyla haşlamaya karar verildi canım
bu kız da tatlı değil mi ya
kendisi dedi barbunyayı abarttım diye ben de yeme o zaman dedim napiyim ben benneyaptımki
http://www.youtube.com/watch?v=APzA1W68y1E cimcimem yanda bi sürü video seçeneği oluyor... komik olmayan video göremedim ben :dance:
Öptüm canım. opuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3 Detaylı araştırmaya girmedim daha canım. Yabancı sitelere de bakmak lazım sanırsam... CADIARZU
Sensecim sana sordum yanıt vermedin. Yaptıysan dün söyle de düzeltem listeyi.
Bi de kızlar ilk gün başlayanlar 21'inde hareket sayısını arttırıyo... ikinci gün başlayanlar 1 gün sonra..
oglen ne kullanmis hakkini ya,
salatayla barbunya yemissss
sempatiksalakcinni
ben sensewitch bu gidisle zayiflama hastaligina yakalanacak diye korkuyorum yaa;
kiz remsen lokmalarini sayarak yiyor;
bir ceviz,
aksam 1 findik bilmemne
:umursamaz:
bence en azindan regl doneminde azicik esnetilebilir..
kendisi dedi barbunyayı abarttım diye ben de yeme o zaman dedim napiyim ben benneyaptımki
sabah iki dilim tam bugday bi dilimi nutellali bi dilimi zeytin dorttane ligtht beyaz
araogun activya cilek
ogle bulgur etli pilav salata
nasılsın bakalım prenses
sen bir türlü bırakamıyorsun şu nutellayı
bırak artık bak 64 oldun
ne zaman bırakacaksın
94 oluncamı
fix her sabah yiyorsun
olmaz ama canım lütfen sonra bak üzülüyorsun 64 çıktım diye.
o yaptığın yürüyüşler bisikletler boşa gidiyo, yazık oluyo.
hadi bakalım toplan, titre ve kendine gel bakalım.
alsanaalsanasmile
haklisinn bitanemmm ama beni bu ara idare edin nolur cunku bugun antidepresanimi biraktim elim ayagim buz gibi carpinti ic daralmasi endise heyecan yanetkilerini yasiorum su ilacin yan etkileri gitsinn yiyeceklerime daha dikkat etcem zaten sifir antidepresanla istahimda normale donce insallahh bugun saglikocagina iki kere gidip geldim yanlis receteden dolayi yuruyus olmustur aksamda bi saat bisiklet yaparim allah izin verirse
slm yawrular :)) bir nöbetin daha sonuna gelmiş bulunmaktayızz :)) nasılsınız bakalım?
hemen rapurumu veriim:)
sabah:
ılık ballı limonlu su +3 kuru erik
kah:
1 kase light süt + tahıllı kah. gevrek
ara:
yarım ceviz + 1 kuru incir
öğlen:
ewden çawdar ekmeğine peynirli yeşillikli tost götürdüm yarısını yedim 1 kupa şekersiz çayla + yarım ceviz
ara:
activya
ara:
tostun diğer yarısı + açık çay
ara: 1 kuru erik
akşam:
çorba + z. yağlı yeşil salata (üzeri 2 ince dilim ızgara hellim peynirli)
çok güzel bi menü olmuş bu,sevdim vallaalkisalkisalkis hem lezzetli hem hafif
slm yawrular :)) bir nöbetin daha sonuna gelmiş bulunmaktayızz :)) nasılsınız bakalım?
hemen rapurumu veriim:)
sabah:
ılık ballı limonlu su +3 kuru erik
kah:
1 kase light süt + tahıllı kah. gevrek
ara:
yarım ceviz + 1 kuru incir
öğlen:
ewden çawdar ekmeğine peynirli yeşillikli tost götürdüm yarısını yedim 1 kupa şekersiz çayla + yarım ceviz
ara:
activya
ara:
tostun diğer yarısı + açık çay
ara: 1 kuru erik
akşam:
çorba + z. yağlı yeşil salata (üzeri 2 ince dilim ızgara hellim peynirli)
buyrunnnnnnnnn kaydirigubbakcemile3
Rica ederim canım opuyorumnanaktan Güncelleme zamanı için son sayfayı kaydet.. kaybedersen de bana sor kaydirigubbakcemile5
Çoook teşekkür ederim. Şu an baya yorgunum ama uzuuun uzuuuun inceleyeceğim siteyi daha sonra Şeniz
Kolay gelsin canım.
Fıstıklar ben de kaçıyorum. Biraz uyuklayacağım sempatiksalakcinni Öptüüüüüm opuyorumnanaktan
hah işte aradığım cevap buydu
ama maalesef oy çokluğuyla haşlamaya karar verildi canım
TİBETCİLER
AYY dur heyecanlandım once elıne saglık balımm cok saolasın deyım de hah sımdı
TIBETCILER
su yukarıda verılen lınkten KESIN ızleyın VALLA O RESIMDE gorulen hareketlerden degısık ILK HAREKETTE FULL DONUYOMUSUZ HEHHEHE ben yarım donuyodum DURUN daha dıgerlerını ızlemedım donecem ben sıze kaydirigubbakcemile2
YUH UCUNcu harekette NASIL esnetıyor ole bacagını ayy nası gıdıyor adamın bacagı arkayaa :))
TAMAMDIR dıgerlerınde sorun yok :)))
süper bi menü olmuş canım
az kalorili
sen de sağol canım.ben çizelgemi yaptım pilenesempatiksalakcinnisempatiksalakcinni ammana sinciliK beKleyoruyun burcuhayal yeni Kiloları yayınlayıncaya deK:ecrin_bebek:
tabi daha sağlıKlısını afiyet olsun tüm aileye, amma Kızartmanın yerini tutmazdı tabi, hem lezzet açısından hem Kalori:roflol: iyi yapmısınız yani, sen iyi bir Koçsun dostum:roflol:alkisalkisalkis
kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı o ne laa adam uçuyor ya birinci hareKette:roflol:, ben yavas yavas dönüyordum:roflol::roflol:, en dogru yaptıgımın bu olduğunu sanıyordum ne var bunu yapmasında yaw diyordum neyse ne diyem, etrafında bissürü ıvır zıvır olan odamda yaptımdandır o yavaslıgım diyem, öyle sahilde yapmadığıma verem hatamın sebebini:ecrin_bebek:
amma bundan sonra salonda dönecem:roflol::roflol:
yuhh be adama baK 2 de bacaKları tee gögüs hizasına Kadar getiriyo,popo KalKıyo
3 ü tam anlamadığımı zaten biliyordum:çok üzgünüm:
en dogru 4 ve 5 i yapıyomusum
ay sağolun Kızlar bundan sonra gerçeKten tibet lilerinKini yapacam:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?