50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

amaaaann o kadar ugras yapacam diye sonra git bi de hasla kızartmasını yemek varken mis kibinşakkıdı

hah işte aradığım cevap buydu
ama maalesef oy çokluğuyla haşlamaya karar verildi canım

bu kız da tatlı değil mi ya
kendisi dedi barbunyayı abarttım diye ben de yeme o zaman dedim napiyim ben benneyaptımki

bu da tatli,
ama baskasiymissin gibi geliyor yazisirken.

sen de haklisin...

sensewitch cnm dikkat et kendineee

http://www.youtube.com/watch?v=APzA1W68y1E cimcimem yanda bi sürü video seçeneği oluyor... komik olmayan video göremedim ben :dance:

Öptüm canım. opuyorumnanaktan

TıBETCıLER

AYY dur heyecanlandım once elıne saglık balımm cok saolasın deyım de hah sımdı

TIBETCILER

su yukarıda verılen lınkten KESIN ızleyın VALLA O RESIMDE gorulen hareketlerden degısık ILK HAREKETTE FULL DONUYOMUSUZ HEHHEHE ben yarım donuyodum DURUN daha dıgerlerını ızlemedım donecem ben sıze kaydirigubbakcemile2

YUH UCUNcu harekette NASIL esnetıyor ole bacagını ayy nası gıdıyor adamın bacagı arkayaa :))

TAMAMDIR dıgerlerınde sorun yok :)))

Son düzenleyen: Moderatör:

cnm yapmadım hareketleri göremedim burada açmıyo evden bakmam lazım ohaoldumsmile

kendisi dedi barbunyayı abarttım diye ben de yeme o zaman dedim napiyim ben benneyaptımki

ok yemiyorumm kavga etmeyelim kavga yok kavga yok Çok üzgünüm çoooksempatiksalakcinni

sabah iki dilim tam bugday bi dilimi nutellali bi dilimi zeytin dorttane ligtht beyaz
araogun activya cilek
ogle bulgur etli pilav salata

sabah iki dilim tam bugday bi dilimi nutellali bi dilimi zeytin dorttane ligtht beyaz
araogun activya cilek
ogle bulgur etli pilav salata

nasılsın bakalım prenses
sen bir türlü bırakamıyorsun şu nutellayı
bırak artık bak 64 oldun
ne zaman bırakacaksın
94 oluncamı
fix her sabah yiyorsun
olmaz ama canım lütfen sonra bak üzülüyorsun 64 çıktım diye.
o yaptığın yürüyüşler bisikletler boşa gidiyo, yazık oluyo.
hadi bakalım toplan, titre ve kendine gel bakalım.
alsanaalsanasmile

haklisinn bitanemmm ama beni bu ara idare edin nolur cunku bugun antidepresanimi biraktim elim ayagim buz gibi carpinti ic daralmasi endise heyecan yanetkilerini yasiorum su ilacin yan etkileri gitsinn yiyeceklerime daha dikkat etcem zaten sifir antidepresanla istahimda normale donce insallahh bugun saglikocagina iki kere gidip geldim yanlis receteden dolayi yuruyus olmustur aksamda bi saat bisiklet yaparim allah izin verirse

inşallah canım.
bir daha kullanmaman temennisiyle

slm yawrular :)) bir nöbetin daha sonuna gelmiş bulunmaktayızz :)) nasılsınız bakalım?

hemen rapurumu veriim:)
sabah:
ılık ballı limonlu su +3 kuru erik

kah:
1 kase light süt + tahıllı kah. gevrek

ara:
yarım ceviz + 1 kuru incir

öğlen:
ewden çawdar ekmeğine peynirli yeşillikli tost götürdüm yarısını yedim 1 kupa şekersiz çayla + yarım ceviz

ara:
activya

ara:
tostun diğer yarısı + açık çay

ara: 1 kuru erik

akşam:
çorba + z. yağlı yeşil salata (üzeri 2 ince dilim ızgara hellim peynirli)

çok güzel bi menü olmuş bu,sevdim vallaalkisalkisalkis hem lezzetli hem hafif

süper bi menü olmuş canım
az kalorili

sen de sağol canım.ben çizelgemi yaptım pilenesempatiksalakcinnisempatiksalakcinni ammana sinciliK beKleyoruyun burcuhayal yeni Kiloları yayınlayıncaya deK:ecrin_bebek:

hah işte aradığım cevap buydu
ama maalesef oy çokluğuyla haşlamaya karar verildi canım

tabi daha sağlıKlısını afiyet olsun tüm aileye, amma Kızartmanın yerini tutmazdı tabi, hem lezzet açısından hem Kalori
:roflol: iyi yapmısınız yani, sen iyi bir Koçsun dostum:roflol:alkisalkisalkis

kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı o ne laa adam uçuyor ya birinci hareKette:roflol:, ben yavas yavas dönüyordum:roflol::roflol:, en dogru yaptıgımın bu olduğunu sanıyordum ne var bunu yapmasında yaw diyordum neyse ne diyem, etrafında bissürü ıvır zıvır olan odamda yaptımdandır o yavaslıgım diyem, öyle sahilde yapmadığıma verem hatamın sebebini:ecrin_bebek:

amma bundan sonra salonda dönecem:roflol::roflol:

yuhh be adama baK 2 de bacaKları tee gögüs hizasına Kadar getiriyo,popo KalKıyo

3 ü tam anlamadığımı zaten biliyordum
:çok üzgünüm:

en dogru 4 ve 5 i yapıyomusum

ay sağolun Kızlar bundan sonra gerçeKten tibet lilerinKini yapacam:roflol:

süper bi menü olmuş canım
az kalorili

teşekkür ederim koçum benim opuyorumnanaktan
şimdi yarın için mercimek çor. yapıyom o pişssin yeşil çayımı içip leslie ile 20 dk yrüyüp ebru şallıylan pilates yapcam hihoyyyt hihoyyyt üstünede tarçınlı ılık light süt içicem olumunekankayizsmile

trufcum burdayken bende yazayım bugünkü listemi
sabah yarım kase yağsız sütle nesfit buğday gevreği
arada 1 fincan yeşil çay
öğleyin yarım tabak yoğurtlu havuç kavurması
Arada bir kepekli sandviç(dayanamadım açlıktan ölüyodum ondan yemek zorunda kaldım)
6 tane fıstık
Akşam 1 tabak pancar kavurması yarım kase yoğurt

hadi yaa,bende bakayım bari,kesin yanlış yapıyomdur bende:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…