50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende 1. hareketi görünce şaşakaldım adam topaç gibi fır fır dönüyoo kafamçokkarıştı sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
2. hareket favorilerim arasında arkaya doğru yuawrlanasım geliyooo kaydirigubbakcemile Şeniz boyun hareketi zor geliyo bi tek onuda zorlamıyom fazla olduğu kadar

linguistciğim masallahın var, olumunekankayizsmile benim bugünüm berbattı

tşk bebiş:)) yarın telafi edersin canım olumunekankayizsmile

senün menünde gayet güzel olumunekankayizsmile hihoyyyt

bende 1. hareketi görünce şaşakaldım adam topaç gibi fır fır dönüyoo kafamçokkarıştı sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

:roflol::roflol:ay Kız dur Koparma aKsam aKsam:roflol:

aman canım zorlamaya gelmez zaten ama ben bu hareKetleri vücudum gerçeKten çov ısınıKKen de deniycem sabah vaKti diye sınırlamıycam.tabi sayıyı asmadan

tşk bebiş:)) yarın telafi edersin canım olumunekankayizsmile

ay canım insallah da ben gittim ne güzel light eKmeğimi aldıydım babam demin poğaça verdi sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni amaaaaaa yemedim, sabaha yiyeceğimi düsünmeK bile beni huzursuz ediyor, çünKü zaten bugün çoK Kötüydüm:1no2:

selam fıstıklaaarrrrr

şu ana kadr herşey çok iyi bu saatten sonra umarım cozutmam

((((( yaabu tibeti yanlış yapmışıım )))))) laelaelaelaelae

selam fıstıklaaarrrrr

şu ana kadr herşey çok iyi bu saatten sonra umarım cozutmam

((((( yaabu tibeti yanlış yapmışıım )))))) laelaelaelaelae

bi sen değilsin guzu :roflol: ya aslında su en basit gelen birinci hareketi bile kolları iyce açınca müthis esnetiyor insanı.vazgeçmeyelim tam kıvam tutturup, o adam gibi cosacagımız zamanlarda gelecektr:roflol:

adam cosmus:roflol:

ooo bizim onun gibi yapmamız için 1 fırın ekmek yememiz gerek,e malum diyetteyiz onuda yiyemicemize göre biz kendi bildiğimizi yapalım bari
delikafadulden

napıosunuz kızlar?bende akşam yemeğimi yiyip geldim.3 kaşık bulgur pilavı bir parça tavuk eti yedim.birde çayın yanına bir halley yedim

canım seninkinin iyi olduğunu söylemiştim ben zaten
ya da dejavumu yaşıyorum.
bir tek fıstığı yazmamıştın
o da az yemişin bişey yok yani

napıosunuz kızlar?bende akşam yemeğimi yiyip geldim.3 kaşık bulgur pilavı bir parça tavuk eti yedim.birde çayın yanına bir halley yedim

o halleyin ne işi var orda

http://video.google.com/videoplay?docid=-7368105863096805454# bunu yapta bi aklın başına gelsin

ya kızlar youtube sitesine nasıl gireceğimizi bi arkadaşımız gripin ya da linguist olması lazım.
88888888888 mi demişti ne demişti nasıl oluyodu bi zahmet birdaha anlatıversin
ben de adamın fır fır dönüşünü görmek istiyorum.

Tibetin gençlik pınarı hareketleri ile göğüs büyütme
Mesaj Linki
Arkadaşlar tam 1 aydır sağlıklı ve enerjik olabilmek için tibetin gençlik pınarı denilen hareketleri düzenli olarak yapıyorum.Bu 1 ayın sonunda birde baktımki göğüslerimde dolgunlaşma ve irileşme meydana geldi.Ben aslında iri göğüs istemiyorum.Benim zaten önceden biraz büyüktü.Kilo verip zayıflayarak birazda egzersizle göğüslerimi biraz küçültmüştüm.Şimdi tekrar büyümeye başlayınca açıkcası artık bu hareketleri bugünden itibaren bırakmaya karar verdim.Aslında hareketlerden memnundum ve faydasını da görmeye başlamıştım ama malesef bırakmak zorundayım.Sİzler göğüsünüzü büyütmek istediğiniz için bunu sizlerle paylaşmak istedim.İnternetten tibetin gençlik pınarı diye yazınca daha ayrıntılı bilgiye ulaşırsınız.Ayrıca kadınlar kulübünde spor bölümünde egzersizler kısmında bununla ilgili konu açılmış.Oraya da bakabilirsiniz.Sormak istediğniz birşey olursa cevaplandırabilirim.:lepi::lepi:
alıntıdırr
huuuuu kızlaaarrrrr bakın ne buldummmmm kaydirigubbakcemile -tatlicadiarzu-

slm kızlar :)))

leslie 1 mile weight loss + 45 dk lık pilates + tibetin gençlik pınarı hareketlerini yaptım kaydirigubbakcemile2

üzerine 1 kuru incir yidim birazdanda tarçınlı sütümü içcem sempatiksalakcinni

kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı gerçekmidir acebaa?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…