sen de sağol canım.ben çizelgemi yaptım pilenesempatiksalakcinnisempatiksalakcinni ammana sinciliK beKleyoruyun burcuhayal yeni Kiloları yayınlayıncaya deK:ecrin_bebek:
tabi daha sağlıKlısını afiyet olsun tüm aileye, amma Kızartmanın yerini tutmazdı tabi, hem lezzet açısından hem Kalori:roflol: iyi yapmısınız yani, sen iyi bir Koçsun dostum:roflol:alkisalkisalkis
kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı o ne laa adam uçuyor ya birinci hareKette:roflol:, ben yavas yavas dönüyordum:roflol::roflol:, en dogru yaptıgımın bu olduğunu sanıyordum ne var bunu yapmasında yaw diyordum neyse ne diyem, etrafında bissürü ıvır zıvır olan odamda yaptımdandır o yavaslıgım diyem, öyle sahilde yapmadığıma verem hatamın sebebini:ecrin_bebek:
amma bundan sonra salonda dönecem:roflol::roflol:
yuhh be adama baK 2 de bacaKları tee gögüs hizasına Kadar getiriyo,popo KalKıyo
3 ü tam anlamadığımı zaten biliyordum:çok üzgünüm:
en dogru 4 ve 5 i yapıyomusum
ay sağolun Kızlar bundan sonra gerçeKten tibet lilerinKini yapacam:roflol:
hadi yaa,bende bakayım bari,kesin yanlış yapıyomdur bende:kedi:
linguistciğim masallahın var, olumunekankayizsmile benim bugünüm berbattı
trufcum burdayken bende yazayım bugünkü listemi
sabah yarım kase yağsız sütle nesfit buğday gevreği
arada 1 fincan yeşil çay
öğleyin yarım tabak yoğurtlu havuç kavurması
Arada bir kepekli sandviç(dayanamadım açlıktan ölüyodum ondan yemek zorunda kaldım)
6 tane fıstık
Akşam 1 tabak pancar kavurması yarım kase yoğurt
bende 1. hareketi görünce şaşakaldım adam topaç gibi fır fır dönüyoo kafamçokkarıştı sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
tşk bebiş:)) yarın telafi edersin canım olumunekankayizsmile
selam fıstıklaaarrrrr
şu ana kadr herşey çok iyi bu saatten sonra umarım cozutmam
((((( yaabu tibeti yanlış yapmışıım )))))) laelaelaelaelae
selam fıstıklaaarrrrr
şu ana kadr herşey çok iyi bu saatten sonra umarım cozutmam
((((( yaabu tibeti yanlış yapmışıım )))))) laelaelaelaelae
neyse ben çıkayımmm yemek hazırlayayımmbilmiyorumkismile
bende 1. hareketi görünce şaşakaldım adam topaç gibi fır fır dönüyoo kafamçokkarıştı sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
2. hareket favorilerim arasında arkaya doğru yuawrlanasım geliyooo kaydirigubbakcemile Şeniz boyun hareketi zor geliyo bi tek onuda zorlamıyom fazla olduğu kadar
adam cosmus:roflol:
ooo bizim onun gibi yapmamız için 1 fırın ekmek yememiz gerek,e malum diyetteyiz onuda yiyemicemize göre biz kendi bildiğimizi yapalım baridelikafadulden
trufcum burdayken bende yazayım bugünkü listemi
sabah yarım kase yağsız sütle nesfit buğday gevreği
arada 1 fincan yeşil çay
öğleyin yarım tabak yoğurtlu havuç kavurması
Arada bir kepekli sandviç(dayanamadım açlıktan ölüyodum ondan yemek zorunda kaldım)
6 tane fıstık
Akşam 1 tabak pancar kavurması yarım kase yoğurt
napıosunuz kızlar?bende akşam yemeğimi yiyip geldim.3 kaşık bulgur pilavı bir parça tavuk eti yedim.birde çayın yanına bir halley yedim
Tibetin gençlik pınarı hareketleri ile göğüs büyütme
Mesaj Linki
Arkadaşlar tam 1 aydır sağlıklı ve enerjik olabilmek için tibetin gençlik pınarı denilen hareketleri düzenli olarak yapıyorum.Bu 1 ayın sonunda birde baktımki göğüslerimde dolgunlaşma ve irileşme meydana geldi.Ben aslında iri göğüs istemiyorum.Benim zaten önceden biraz büyüktü.Kilo verip zayıflayarak birazda egzersizle göğüslerimi biraz küçültmüştüm.Şimdi tekrar büyümeye başlayınca açıkcası artık bu hareketleri bugünden itibaren bırakmaya karar verdim.Aslında hareketlerden memnundum ve faydasını da görmeye başlamıştım ama malesef bırakmak zorundayım.Sİzler göğüsünüzü büyütmek istediğiniz için bunu sizlerle paylaşmak istedim.İnternetten tibetin gençlik pınarı diye yazınca daha ayrıntılı bilgiye ulaşırsınız.Ayrıca kadınlar kulübünde spor bölümünde egzersizler kısmında bununla ilgili konu açılmış.Oraya da bakabilirsiniz.Sormak istediğniz birşey olursa cevaplandırabilirim.:lepi::lepi:
alıntıdırr
huuuuu kızlaaarrrrr bakın ne buldummmmm kaydirigubbakcemile -tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?