ya kızlar youtube sitesine nasıl gireceğimizi bi arkadaşımız gripin ya da linguist olması lazım.
88888888888 mi demişti ne demişti nasıl oluyodu bi zahmet birdaha anlatıversin
ben de adamın fır fır dönüşünü görmek istiyorum.
kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı gerçekmidir acebaa?
Yeşimciğim,kitabı alıp okursan daha iyi olur.Çünkü orada her hareketin hangi hastalıklarda daha dikkatli yapılması gerektiği yazıyor.Hareketlere 3 kere yaparak başlanıyor.Sonra, her hafta 2şer 2şer artırıyorsun.Bende hem kas romatizması hem de eklemlerimde kireçleme olduğu için kitapta da hareketlerin bu tür rahatsızlıklara iyi geldiği yazdığı için başlamıştım.Ancak ilk 3 hafta ağrılarım azalacağı yerde iyice arttı.Sırtım yara gibi iyice acımaya başladı.Sonra 4. haftaya geldiğimde yani hareketleri 9 ar defa yapmaya başlayınca yavaş yavaş ağrılarımda azalma biraz rahatlama başladı.Tam 5. haftaya yani 11 defa yapmaya başlamıştımki göğüslerimin büyümeye başladığından kesin emin oldum.Daha evvel de belittiğim gibi ben büyüsün istemediğimden hemen hareketleri bıraktım.Ayrıca bu hareketler vücudun her yerine bol oksijen gitmesini sağladığı için cildin (yüz ve elin)güzelleşmesini de sağlıyor.Kırışıklıkları gideriyormuş.Saç dökülmesini azaltıyor,durduruyor.Ben bunları bizzat yaşadım.Daha 1 ay kadar yapmış olmama rağmen gerçekten elim ve cildim güzelleşmeye başladı.Ellerim sanki krem sürmüş gibi yumuşacık oldu.Saçlarım dökülüyordu,dökülme bayağı durdu.Eğer bu hareketleri sabırla 6 ay kadar yapabilirsen saçlarındaki beyaz teller tekrar koyulaşıp eski rengine dönüyormuş.Sen kaç yaşındasın bilmiyorum ama tam bir gençleşme başlıyor,yaşını tam 15-20 yaş geriye atıyormuşsun.Ah ah keşke göğüsleri büyütmeseydi de devam edebilseydim.Tam yeni yeni faydalarını görmeye başlamıştım.6 ay gibi bir süre yapabilseydim kimbilir daha neler olurdu.Yalnız bu göğüs büyütme olayı kalıcımıdır yoksa hareketleri bırakınca tekrar eski haline dönermi inanın hiç bilmiyorum.Ayrıca boynunda zorlama olduğunu yazmışsın.İnşallah boyun fıtığı gibi bir problemin yoktur.Bende böyle birşey olmadı.Sadece daha evvel de belirttiğim gibi ilk zamanlar bütün vücudum ağrıyordu.Bence kitabı al iyice oku ona göre yap.Eğer önemli bir sağlık sorunun da varsa yapma.
ALINTIDIR
ARKADAŞ BİR AY YAPMIŞ VE SONUÇ GÖĞÜSLER BÜYÜMEYE BAŞLAMIŞŞ
VE BIRAKMIŞŞŞ
HANİ BENİM GİBİ İHTİYACI OLAN VARSAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DUYURULUUUUURRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRkötükedihüso :teytey: :ecrin_bebek:
ne bileyim kurcalarken buldummmsempatiksalakcinni
e görcez inşallah bi ay sonraaaa:Saruboceq:
ya kızlar youtube sitesine nasıl gireceğimizi bi arkadaşımız gripin ya da linguist olması lazım.
kıs katrece burdamın sempatiksalakcinni
Tibetin gençlik pınarı hareketleri ile göğüs büyütme
Mesaj Linki
Arkadaşlar tam 1 aydır sağlıklı ve enerjik olabilmek için tibetin gençlik pınarı denilen hareketleri düzenli olarak yapıyorum.-
ARKADAŞ BİR AY YAPMIŞ VE SONUÇ GÖĞÜSLER BÜYÜMEYE BAŞLAMIŞŞ
VE BIRAKMIŞŞŞ
HANİ BENİM GİBİ İHTİYACI OLAN VARSAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DUYURULUUUUURRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRkötükedihüso :teytey: :ecrin_bebek:
ooooo bakıyom tatlı cadıcım 36 beden cicişler almıııışşşşşşselam kızlar....nasılsınız...
ben bugün alışveriş yaptım...36 beden kıyafetler aldım kendime...
şimdi de çalışıyorum..ne var ne yok sizlerde
kızlarrrr haftalık sporumu yaptımmm :)
önce eve yürüdüm 45 dk sonra da leslie ile 5 mil yürüdüm sabah da kol çalışmıştım :)
koçum eritmiş miyimdir yediklerimi???
bana detoks kilolarımı aldım gibi geliyo kızlar yaaa
selam kızlar....nasılsınız...
ben bugün alışveriş yaptım...36 beden kıyafetler aldım kendime...
şimdi de çalışıyorum..ne var ne yok sizlerde
anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa gız bunu benim sevdiceK bana hep der yaaaa ama ben siveli burdayım demesini bilemeyom burdaım diyomm
yasemin sen mi yapıyon gııııı
:roflol:
ohaoldumsmileay canım saKa dedim senin yapmadıgını biliyom da ben bunu yapmayım o zaman yaaaaaaaaaaaaaaa ben öyle Küçültecem diye ugrasırıımmmmmmmm sporda buna özel zaman ayırıyoommmohaoldumsmile
anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa gız bunu benim sevdiceK bana hep der yaaaa ama ben siveli burdayım demesini bilemeyom burdaım diyommm:roflol:
yasemin sen mi yapıyon gııııı
:roflol:
ohaoldumsmileay canım saKa dedim senin yapmadıgını biliyom da ben bunu yapmayım o zaman yaaaaaaaaaaaaaaa ben öyle Küçültecem diye ugrasırıımmmmmmmm sporda buna özel zaman ayırıyoommmohaoldumsmile
:roflol: :roflol: :roflol:iyiyim tatlım günümün neşesiiiii sen naptınn iyisin inşallaaahhh:dance:
hoştaynnn gibim olmayak sonra sempatiksalakcinni :roflol: :roflol:
trufçum, internet bağlantısının olduu simgeyi tıkla sağ aşağıda saatin olduğu yerde. açılan minik sayfada özellikleri tıkla, orda bi liste varlistenin en altında internet iletişim kuralları (tcp/ip) yazısını tıkla, seç yani. daha sonra yine sağda özellikler sekmesine gel. üst kısımda bi şey yapma alt kısımda aşağıdaki dns adresini kullan kısmına 4-2-2-1 altındakine de 4-2-2-2 yaz tamam de pc yi aç kapa. bütün yasaklı sitelere girersin canım.
buda ayrı bi ayarrrrrsempatiksalakcinnicanım dns ayarlarına ilkine 8.8.8.8 ikincisine 8.8.4.4 yazıcan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?