50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yok canım ben diildim o boshayallersmile
dulcinea gripine sölemişti zemuszemus

kızlarrrr haftalık sporumu yaptımmm :)

önce eve yürüdüm 45 dk sonra da leslie ile 5 mil yürüdüm sabah da kol çalışmıştım :)

koçum eritmiş miyimdir yediklerimi???

bana detoks kilolarımı aldım gibi geliyo kızlar yaaa

Yeşimciğim,kitabı alıp okursan daha iyi olur.Çünkü orada her hareketin hangi hastalıklarda daha dikkatli yapılması gerektiği yazıyor.Hareketlere 3 kere yaparak başlanıyor.Sonra, her hafta 2şer 2şer artırıyorsun.Bende hem kas romatizması hem de eklemlerimde kireçleme olduğu için kitapta da hareketlerin bu tür rahatsızlıklara iyi geldiği yazdığı için başlamıştım.Ancak ilk 3 hafta ağrılarım azalacağı yerde iyice arttı.Sırtım yara gibi iyice acımaya başladı.Sonra 4. haftaya geldiğimde yani hareketleri 9 ar defa yapmaya başlayınca yavaş yavaş ağrılarımda azalma biraz rahatlama başladı.Tam 5. haftaya yani 11 defa yapmaya başlamıştımki göğüslerimin büyümeye başladığından kesin emin oldum.Daha evvel de belittiğim gibi ben büyüsün istemediğimden hemen hareketleri bıraktım.Ayrıca bu hareketler vücudun her yerine bol oksijen gitmesini sağladığı için cildin (yüz ve elin)güzelleşmesini de sağlıyor.Kırışıklıkları gideriyormuş.Saç dökülmesini azaltıyor,durduruyor.Ben bunları bizzat yaşadım.Daha 1 ay kadar yapmış olmama rağmen gerçekten elim ve cildim güzelleşmeye başladı.Ellerim sanki krem sürmüş gibi yumuşacık oldu.Saçlarım dökülüyordu,dökülme bayağı durdu.Eğer bu hareketleri sabırla 6 ay kadar yapabilirsen saçlarındaki beyaz teller tekrar koyulaşıp eski rengine dönüyormuş.Sen kaç yaşındasın bilmiyorum ama tam bir gençleşme başlıyor,yaşını tam 15-20 yaş geriye atıyormuşsun.Ah ah keşke göğüsleri büyütmeseydi de devam edebilseydim.Tam yeni yeni faydalarını görmeye başlamıştım.6 ay gibi bir süre yapabilseydim kimbilir daha neler olurdu.Yalnız bu göğüs büyütme olayı kalıcımıdır yoksa hareketleri bırakınca tekrar eski haline dönermi inanın hiç bilmiyorum.Ayrıca boynunda zorlama olduğunu yazmışsın.İnşallah boyun fıtığı gibi bir problemin yoktur.Bende böyle birşey olmadı.Sadece daha evvel de belirttiğim gibi ilk zamanlar bütün vücudum ağrıyordu.Bence kitabı al iyice oku ona göre yap.Eğer önemli bir sağlık sorunun da varsa yapma.

ALINTIDIR

ARKADAŞ BİR AY YAPMIŞ VE SONUÇ GÖĞÜSLER BÜYÜMEYE BAŞLAMIŞŞ

VE BIRAKMIŞŞŞ
HANİ BENİM GİBİ İHTİYACI OLAN VARSAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DUYURULUUUUURRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRkötükedihüso :teytey: :ecrin_bebek:

selam kızlar....nasılsınız...

ben bugün alışveriş yaptım...36 beden kıyafetler aldım kendime...

şimdi de çalışıyorum..ne var ne yok sizlerde

umarım benimkileri büyütmes sempatiksalakcinni

trufçum, internet bağlantısının olduu simgeyi tıkla sağ aşağıda saatin olduğu yerde. açılan minik sayfada özellikleri tıkla, orda bi liste varlistenin en altında internet iletişim kuralları (tcp/ip) yazısını tıkla, seç yani. daha sonra yine sağda özellikler sekmesine gel. üst kısımda bi şey yapma alt kısımda aşağıdaki dns adresini kullan kısmına 4-2-2-1 altındakine de 4-2-2-2 yaz tamam de pc yi aç kapa. bütün yasaklı sitelere girersin canım.

kıs katrece burdamın sempatiksalakcinni

anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa gız bunu benim sevdiceK bana hep der yaaaa ama ben siveli burdayım demesini bilemeyom burdaım diyommm:roflol:

yasemin sen mi yapıyon gııııı
:roflol:

ohaoldumsmileay canım saKa dedim senin yapmadıgını biliyom da ben bunu yapmayım o zaman yaaaaaaaaaaaaaaa ben öyle Küçültecem diye ugrasırıımmmmmmmm sporda buna özel zaman ayırıyoommmohaoldumsmile

ooooo bakıyom tatlı cadıcım 36 beden cicişler almıııışşşşşş

bizler iyiyikkkk işteeee şu an tokumm 1 saat sonra tibeti neyin yaparukkk şakkıdı

sanırım bende boshayallersmile

güle güle kullan cicilerini opuyorumnanaktan

:roflol: :roflol: :roflol:iyiyim tatlım günümün neşesiiiii sen naptınn iyisin inşallaaahhh:dance:

selam kızlar bu arada. yediklerimi rapor edeyim hemen:

sabah:
kepek ekmeğine peynirli tost (tabii ki yağsız)
şekersiz çay

ara yapmadım.

öğle:
1 kase çorba
1 kase sebze yemeği
1 dilim kepekli ekmek

ara: 3-4 gramlık bitter cıs (iyi ki cıs dedim kimse anlamadı sanki Pp)
meyve çayı
1 tanecik çizi

akşam:
1,5 kase çorba
3 kaşık sebze yemeği

yine callanetics yaptık ablamla 50 dk. bugün daha çok ağrıyo her yanım :/

:roflol: :roflol: ben öle küçülçmeye ugraşmıyom ama şuan iyi büyürse orantısız olurum yaw

sana bişi sorcaktım ben masaj yağı alcam da geçen yıl deniz tuzu,demlenmiş yeşil çay ve nane,limoniportakal yağıyla yapmıştım ama yeşil çayla tuzla uğraşamıcam sence nane,limon,portakal bide çilenkkk yağı alsam işe yarar mı mis gibide kokarım hem zemuszemus

:roflol: :roflol: :roflol:iyiyim tatlım günümün neşesiiiii sen naptınn iyisin inşallaaahhh:dance:

ay guzu iyiyim de simdi oha falan oldum. ben bu tibetin benim her bi alanıma iyi geleceğini düsündüm ve inandım ve de basladım yorulsam da, bi yerlerim tutulsa da hiç vazgeçmemeye Karar da verdiydim amma gögüsleri büyütmesi ya öyle değildir yaaa topluyodur gögüs Kasları çalısında diK tutuyodur büyümüs gibi görünüyodurr amaa büyütüyosa bile boslamıycam yaa hareKetleri, Küçültme calısmaları biraz daha artırır olayı böyle dengelerim laelaelaelaelae napayın bence diKestiriyodur yaaa buna acayip eminimmvereliniortak

hoştaynnn gibim olmayak sonra sempatiksalakcinni :roflol: :roflol:

holştayn folşştaynn anlamam :1shok: benimkilerin bişeye benzemesi lazıııııımmm -tatlicadiarzu- kızım ben 2 çocuk doğurdum :CüvCüv: emzirdimmm anlaa halimiinaniknanik sırnaşık şey

canım dns ayarlarına ilkine 8.8.8.8 ikincisine 8.8.4.4 yazıcan

anaaaaaaa gıı virüs neyin gelmesiiinkaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…