50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

deniz tuzun mutlaKa extra faydası vardır canım ama ben de denemedim, yesicayın verdiği de canlılıKtır heralde. olmaz olur mu canım çileK sıKılastırıcı özeliiKteyms, dğrlerinin de faydası belli zaten. bende bu ay sonu alcam, nisan da yapcam.

geçen yı yaptıgımda Kalçama falan da sürmüstüm ben, sıKılastıgı halde yumusacıK olmustu ya bebeK gibi, Kendimi sevesim geliyodu valla:roflol:

yok be tatlım şincik biz diyet neyin yapıyok yaa zaten pörsüyooo laelaelaelaelae
buda aynen dağılanı toplaarrr:hulya:

çok akıllı gızsın vesselaaaammŞeniz

holştayn folşştaynn anlamam :1shok: benimkilerin bişeye benzemesi lazıııııımmm -tatlicadiarzu- kızım ben 2 çocuk doğurdum :CüvCüv: emzirdimmm anlaa halimiinaniknanik sırnaşık şey

oyy canım benim Şeniz katreceye katılıyom dikleştiriyodur böle bi daşş gibin oluyodur o zaman dewwamm olumunekankayizsmile

ooooo bakıyom tatlı cadıcım 36 beden cicişler almıııışşşşşş

bizler iyiyikkkk işteeee şu an tokumm 1 saat sonra tibeti neyin yaparukkk şakkıdı
aldım gülüm aldımsempatiksalakcinni
ben de yatmadan yapıcam işte....

sanırım bende boshayallersmile

güle güle kullan cicilerini opuyorumnanaktan

tenk yu datlım..kaydirigubbakcemile2

holştayn folşştaynn anlamam :1shok: benimkilerin bişeye benzemesi lazıııııımmm -tatlicadiarzu- kızım ben 2 çocuk doğurdum :CüvCüv: emzirdimmm anlaa halimiinaniknanik sırnaşık şey

yok be tatlım şincik biz diyet neyin yapıyok yaa zaten pörsüyooo laelaelaelaelae
buda aynen dağılanı toplaarrr:hulya:

çok akıllı gızsın vesselaaaammŞeniz

buna özel çaba harcıyom
guclubacismile

http://www.rejimdiyet.com/gogus-sikilastirma-hareketi.htm

sempatiksalakcinni

hoşbulduk canım yazılanı uyguluyorum olmuyooooo akannehir

buraya ekleyip, kaydet diyosun dimi canım?

he walla benimde sewesim geliyoo bu yağlar pammmıkk gibi yapıyo sempatiksalakcinni
saol canım bi ara alayım bari kaydirigubbakcemile2

kız lingoş hele bi yol göster bana tüm yönergeleri uyguluyorum olmuyoooo ((((((((((

ne yazıyo yapıştırdığında hatamı weriyo canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…