sana bişi sorcaktım ben masaj yağı alcam da geçen yıl deniz tuzu,demlenmiş yeşil çay ve nane,limoniportakal yağıyla yapmıştım ama yeşil çayla tuzla uğraşamıcam sence nane,limon,portakal bide çilenkkk yağı alsam işe yarar mı mis gibide kokarım hem zemuszemus
selam kızlar neden kilo çizelgem kabul edilmiyooo deli olcam
ay guzu iyiyim de simdi oha falan oldum. ben bu tibetin benim her bi alanıma iyi geleceğini düsündüm ve inandım ve de basladım yorulsam da, bi yerlerim tutulsa da hiç vazgeçmemeye Karar da verdiydim amma gögüsleri büyütmesi ya öyle değildir yaaa topluyodur gögüs Kasları çalısında diK tutuyodur büyümüs gibi görünüyodurr amaa büyütüyosa bile boslamıycam yaa hareKetleri, Küçültme calısmaları biraz daha artırır olayı böyle dengelerim laelaelaelaelae napayın bence diKestiriyodur yaaa buna acayip eminimmvereliniortak
sen de hos geldina.s. dogru yere eKlediğinden emin misin ?
holştayn folşştaynn anlamam :1shok: benimkilerin bişeye benzemesi lazıııııımmm -tatlicadiarzu- kızım ben 2 çocuk doğurdum :CüvCüv: emzirdimmm anlaa halimiinaniknanik sırnaşık şey
selam hoşgeldiiinnna.s.
şincik yesa gelir yaparşakkıdı
aldım gülüm aldımsempatiksalakcinniooooo bakıyom tatlı cadıcım 36 beden cicişler almıııışşşşşş
bizler iyiyikkkk işteeee şu an tokumm 1 saat sonra tibeti neyin yaparukkk şakkıdı
sanırım bende boshayallersmile
güle güle kullan cicilerini opuyorumnanaktan
oyy canım benim Şeniz katreceye katılıyom dikleştiriyodur böle bi daşş gibin oluyodur o zaman dewwamm olumunekankayizsmile
anaaaaaaa gıı virüs neyin gelmesiiinkaydirigubbakcemile
hoşbulduk tatlı du ben bidaha bakiim yesa gelene kadar bilmiyorumkismile
oyy canım benim Şeniz katreceye katılıyom dikleştiriyodur böle bi daşş gibin oluyodur o zaman dewwamm olumunekankayizsmile
yok şekerim virüslü bişey değil. yasak sitelere başka yollardan giriyoruz. bacadan, fare deliğinden filan. ayar yapıyoruz azıcık o kadar. :))
holştayn folşştaynn anlamam :1shok: benimkilerin bişeye benzemesi lazıııııımmm -tatlicadiarzu- kızım ben 2 çocuk doğurdum :CüvCüv: emzirdimmm anlaa halimiinaniknanik sırnaşık şey
yok be tatlım şincik biz diyet neyin yapıyok yaa zaten pörsüyooo laelaelaelaelae
buda aynen dağılanı toplaarrr:hulya:
çok akıllı gızsın vesselaaaammŞeniz
hoşbulduk canım yazılanı uyguluyorum olmuyooooo akannehir
deniz tuzun mutlaKa extra faydası vardır canım ama ben de denemedim, yesicayın verdiği de canlılıKtır heralde. olmaz olur mu canım çileK sıKılastırıcı özeliiKteyms, dğrlerinin de faydası belli zaten. bende bu ay sonu alcam, nisan da yapcam.
geçen yı yaptıgımda Kalçama falan da sürmüstüm ben, sıKılastıgı halde yumusacıK olmustu ya bebeK gibi, Kendimi sevesim geliyodu valla:roflol:
kız lingoş hele bi yol göster bana tüm yönergeleri uyguluyorum olmuyoooo((((((((((
allaaaa desenize bu tibet olayı ençok bizim eşlere,sevgililere yarıcak[/Bsırnaşık şey:dance:]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?