50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

allaaaa desenize bu tibet olayı ençok bizim eşlere,sevgililere yarıcak[/Bsırnaşık şey:dance:]

:roflol::roflol::roflol: ay öldümmmm :roflol::roflol:
gızlar valla sayı artınca o yanımız tutuldu aman bu yanımız tutuldu diye bırakmayalım sakın, bence de bizi hantaıktan kurtarıp böye $ıkır $ıkır kıpır kıpır bi sey edicek sayı artıktan sonra vücudumuzun zorlanması azalıp, iyce alısınca.kaydirigubbakcemile2

katrace evet canım oraya yapıştırıyorum

linguist diyoki bu foormat yanlış diyooo anlamadım gitti neyse yarın bakayım artıkfisfisfis

allaaaa desenize bu tibet olayı ençok bizim eşlere,sevgililere yarıcak[/Bsırnaşık şey:dance:]

koptum walla :roflol: :roflol: Şeniz

şöle bi dialog geçmesi muhtemel
er kişi:tibeti bugün yapmıcakmışın aşkım?
güzel bayan(yani biz): ayy canım bugün çok yorgunumm yapmıcamm
e. r: olmaz canım kalk hadiii memişlere operasyona dewam :lepi: sırnaşık şey

katılıyorum tatlımkaydirigubbakcemile5

linguist diyoki bu foormat yanlış diyooo anlamadım gitti neyse yarın bakayım artıkfisfisfis

format yanlış diyo çünkü tamamen kopyalıyo olmalısın. sadece linguist'in gösterdiği biçimde olacak kopyaladığın şey canım. başında ve sonunda olan şeyleri almayacaksın. vereliniortak

he walla benimde sewesim geliyoo bu yağlar pammmıkk gibi yapıyo sempatiksalakcinni
saol canım bi ara alayım bari kaydirigubbakcemile2

ne yazıyo yapıştırdığında hatamı weriyo canım

ay bende her eczaneye, avm ye, aktara gidince gözüm bitkisel yağların oldugu böüme kayıyo, bugünde bissürü durdum önlerinde. hepsi karden markaydı. sabredip ay sonu aktarın özel üretiminden alıcam nisan da havalar da ısınınca 21 gün yapıp 3 gün ara verip bi hafta daha yapmayı düsünüyorum. heralde hazirana kadar yeter o bana, bi de haziran da yaaprım, temmuza balbalık etli aynı zamanda da sımsıkı girer her yerim :jeyyar::jeyyar:

:roflol::roflol:

canım yanlış şeyi koyalıyosun bende deneme-yamulma metoduyla buldum hangünün olceni sempatiksalakcinni ordaki resimlere iyi bak sana gönderdiğim formattakini kopyalıcan..kilo çizelgeni buraya bi linkle göndersene

url i kısımları da mı alıyosun acaba? http:// ile baslayıp png ile biten kısma vadar olan linki alıyosun dimi

baktı gördü kalkmıyoz hadi askım beraber yapak bende gençlesem sen kibinkaydirigubbakcemile

bah bah bahane bah
:roflol::roflol:

aynı ben yaw aşkitoo sana bi tükkan açalım deyoo sempatiksalakcinni
süper olur canım bende beklicem az daha :1ninca: az ısınsın yaza bomba gibi olcas :lepi:

yine çok hızlısınız bir yandan çalışıp biryandan bloga yazıp bir yandan size yetişemiyorum anasını satim yaaaa...sempatiksalakcinni

yok cnm almıyom ben mezromda yok zate akannehir

hmm.. her yerde var ki mezura, 1 tl bişey zaten :)))
ya şaka bi yana ben çok merak ediyorum şu callaneticsten sonra herkes 6-8 cm inceldiğini yazmış. ben buna başlamadan önce de ayda 1 kez alıyodum ölçülerimi ama yalnızca bel farkediyo bende dierleri sabit. bakalım şimdi noluyo.

hadi ölçülelim hepimiz daa... :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…