baktı gördü kalkmıyoz hadi askım beraber yapak bende gençlesem sen kibinkaydirigubbakcemile
bah bah bahane bah:roflol::roflol:
hee kızlar saolun sanırım yanlış yapıyorum bi daha deniim
buna özel çaba harcıyomguclubacismile
http://www.rejimdiyet.com/gogus-sikilastirma-hareketi.htm
sempatiksalakcinni
baktım canımm yer imlerine kaydettim hemencik
olumunekankayizsmile
aynı ben yaw aşkitoo sana bi tükkan açalım deyoo sempatiksalakcinni
süper olur canım bende beklicem az daha :1ninca: az ısınsın yaza bomba gibi olcas :lepi:
olumunekankayizsmile benimde hayaim canım aktar isletmek , gidip gelme derdi olmasın diye :roflol:dermisim aman yok yav ben evimde özel bitki ve yağları kileri olusturmak istiyom zati
hmm.. her yerde var ki mezura, 1 tl bişey zaten :)))
ya şaka bi yana ben çok merak ediyorum şu callaneticsten sonra herkes 6-8 cm inceldiğini yazmış. ben buna başlamadan önce de ayda 1 kez alıyodum ölçülerimi ama yalnızca bel farkediyo bende dierleri sabit. bakalım şimdi noluyo.
hadi ölçülelim hepimiz daa... :)))
kız fıstıkk opuyorumnanaktanelbise harikaaboshayallersmile
niye şu siyahtan vazgeçemiyoruz fisfisfis
tişörtte çok güzell eeee anamm içindeki nin maşşallahıvar
tütütütüütü
koptum walla :roflol: :roflol: Şeniz
şöle bi dialog geçmesi muhtemel
er kişi:tibeti bugün yapmıcakmışın aşkım?
güzel bayan(yani biz): ayy canım bugün çok yorgunumm yapmıcamm
e. r: olmaz canım kalk hadiii memişlere operasyona dewam :lepi: sırnaşık şey
niye şu siyahtan vazgeçemiyoruz fisfisfis
evcadısı canım cicilerini güzel günlerde giyinesin insallah. üst kısmını çov begendim, arkası da mı öyle dantelli?
olumunekankayizsmile
olumunekankayizsmile benimde hayaim canım aktar isletmek , gidip gelme derdi olmasın diye :roflol:dermisim aman yok yav ben evimde özel bitki ve yağları kileri olusturmak istiyom zati
kimyager önlüğümü giyip bende değişik şeyler etmek istiyom ama kocaman bi tükkan istiyom aktarın yanı sıra pasta bölekk yapmak istiyom ehehe lülülülülülü hihoyyyt
anammmmmm kısçeler oldu olduuu yuppiiiiii saolun canlarım muckssssssssssss:dance:
hayırlı olsun uğur getirsin bebeem Şeniz
ay inanmıyorum yaaas ana yine koptum ben burdaaaa :roflol: çılgınsınız kızıııım alkisalkisalkis siizz:roflol: sırnaşık şey
hmm.. her yerde var ki mezura, 1 tl bişey zaten :)))
ya şaka bi yana ben çok merak ediyorum şu callaneticsten sonra herkes 6-8 cm inceldiğini yazmış. ben buna başlamadan önce de ayda 1 kez alıyodum ölçülerimi ama yalnızca bel farkediyo bende dierleri sabit. bakalım şimdi noluyo.
hadi ölçülelim hepimiz daa... :)))
:roflol::roflol:kimyager önlüğümü giyip bende değişik şeyler etmek istiyom ama kocaman bi tükkan istiyom aktarın yanı sıra pasta bölekk yapmak istiyom ehehe lülülülülülü hihoyyyt
kızlar yatıyorum ben öpüyorum hepinizi yarın görüşürüz inşallahhhh Şeniz
güzel muhabbete iştirak edemedim kendi adıma üzüldüm bu kilo meselesini halletcem diye kopma anlarınıda yaşayamadımm kaydirigubbakcemile
Ben bir hafta sonra ölçülücem yeni başladım callaneticse.
:roflol::roflol:
ay canım her dediğin bana hatıralarımı hatrlatıyor kopuyom burda. sen egenin neresindensin gülüm sen de mi karsıyakalısın:roflol: benimki bana diyo ki bi gün büyük bi patlama olacak diye korkuyom bütün kimyasal seyleri karıstıryon hadi itiraf et hiç öyle bi maceran olmadı mı diye dalga geçiyo yaa:roflol::roflol:
sana virüs gelmez ki tatlım, çok tatlısın hihihi. gerek yok kapıyı bacayı tıkamana yani. başkaları düşünsün.. :1closedeyes:
opuyorumnanaktan tenkyou bilmiyom yanlışmı yazdım aceppşutarafagitti:sm_confused:
:içelim:
baktı gördü kalkmıyoz hadi askım beraber yapak bende gençlesem sen kibinkaydirigubbakcemile
heeee olcana bakkksempatiksalakcinni
bah bah bahane bah:roflol::roflol:
belküm gerçeklerle yüzleşmek istemiyom sempatiksalakcinni bi müddet daha ölçmem :1ninca:
niyesi belli değil mi:roflol: ay ben bi siyah sey almıstım bi kaç kez giydikten sonra kilo aldım giyemedim geçen gün biraz zayıfladım diye bi deneyeyim dediydim gömegin deği düğmeleri birbirine ulasması kollarımı bile açamadım giyince, açsam cartttt olacağıdı:dilcikar:
kızlar yatıyorum ben öpüyorum hepinizi yarın görüşürüz inşallahhhh Şeniz
güzel muhabbete iştirak edemedim kendi adıma üzüldüm bu kilo meselesini halletcem diye kopma anlarınıda yaşayamadımm kaydirigubbakcemile
:roflol: :roflol: patlattın mı kıs söle hele Şeniz
ben manisalıyım guzum hihoyyyt
sütümü hazırlamaya gidiyom ben geliyom birazdan yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?