50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evcadısı canım cicilerini güzel günlerde giyinesin insallah. üst kısmını çov begendim, arkası da mı öyle dantelli?

belküm gerçeklerle yüzleşmek istemiyom sempatiksalakcinni bi müddet daha ölçmem :1ninca:

kız fıstıkk opuyorumnanaktanelbise harikaaboshayallersmile

niye şu siyahtan vazgeçemiyoruz fisfisfis

tişörtte çok güzell eeee anamm içindeki nin maşşallahı var
tütütütüütü

gülümsün..

vallahi siyahın asaleti bambaşka canım yaa...
ben tek geçiyorum....:kedi:

teşekkr ederim bu arada...en güzeli sizlerin olsun öperimbayanssulusmile

ay inanmıyorum yaaas ana yine koptum ben burdaaaa :roflol: çılgınsınız kızıııım alkisalkisalkis siizz:roflol: sırnaşık şey

niye şu siyahtan vazgeçemiyoruz fisfisfis

niyesi belli değil mi:roflol: ay ben bi siyah sey almıstım bi kaç kez giydikten sonra kilo aldım giyemedim geçen gün biraz zayıfladım diye bi deneyeyim dediydim gömegin deği düğmeleri birbirine ulasması kollarımı bile açamadım giyince, açsam cartttt olacağıdı:dilcikar:

kızlar yatıyorum ben öpüyorum hepinizi yarın görüşürüz inşallahhhh Şeniz

güzel muhabbete iştirak edemedim kendi adıma üzüldüm bu kilo meselesini halletcem diye kopma anlarınıda yaşayamadımm kaydirigubbakcemile

Ben bir hafta sonra ölçülücem yeni başladım callaneticse.

evcadısı bende çok beğendim tatlım çok hoş olmuşsun:)) öle bi ayakkabı alcam bende biraz daha hawalar ısınsında

kimyager önlüğümü giyip bende değişik şeyler etmek istiyom ama kocaman bi tükkan istiyom aktarın yanı sıra pasta bölekk yapmak istiyom ehehe lülülülülülü hihoyyyt
:roflol::roflol:
ay canım her dediğin bana hatıralarımı hatrlatıyor kopuyom burda. sen egenin neresindensin gülüm sen de mi karsıyakalısın:roflol: benimki bana diyo ki bi gün büyük bi patlama olacak diye korkuyom bütün kimyasal seyleri karıstıryon hadi itiraf et hiç öyle bi maceran olmadı mı diye dalga geçiyo yaa:roflol::roflol:

iyi uykular canım öptüm opuyorumnanaktan

:roflol: :roflol: patlattın mı kıs söle hele Şeniz
ben manisalıyım guzum hihoyyyt
sütümü hazırlamaya gidiyom ben geliyom birazdan yerimseniben

hadi bakalım kızlar yarın tartı günü kaydirigubbakcemile2 inşallah hepimiz sevindirik oluruz.Ben eğer kilo hatta gram bile verdiğimi görsem o tümgün acayip mutlu oluyorum,günüm şenleniyo vallabayanssulusmile

baktı gördü kalkmıyoz hadi askım beraber yapak bende gençlesem sen kibinkaydirigubbakcemile
heeee olcana bakkksempatiksalakcinni

bah bah bahane bah
:roflol::roflol:

belküm gerçeklerle yüzleşmek istemiyom sempatiksalakcinni bi müddet daha ölçmem :1ninca:

aynı durumdayımm:ecrin_bebek:

sengözlerimebaksanab benim üst inceee kalçaa yı hiiiç sormaaklinialirimsmile

yarın topluca koparızzz

:roflol: :roflol: patlattın mı kıs söle hele Şeniz
ben manisalıyım guzum hihoyyyt
sütümü hazırlamaya gidiyom ben geliyom birazdan yerimseniben

bah iste bah bah budum aradaki bağlantıyı ailesinin orada yasamıslıgı var ve orayı çok seviyor, biz ilerde manisada yasayalım diyor
:ecrin_bebek:

ben de tam kekiğimi yapmaya gitmeyi düsünüyodum canım hadi yapak
:içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…