50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sanada çook geçmiş olsun canım a.s.

ayyyy sanada çok gaçmiş olsun canım

ama once isinmak gerek miyor mu?

Gerekebilir tatlım, ama ben ısınmadan da yaptım açıkçası. Basit hareketler gibi geldi bana çünkü.

geçmiş olsun cnm a.s.

Çok sağol canım.

kutlu olsun canım benım ne guzel gıtmıs 300 daha canım bence bugun sadece tıbet yapmalısın dıkkat etmelısın kendıne kötükedihüso Şeniz

Çok sağol tatlış.

geçmiş olsun canım

Çok sağol tatlım.

Ay hayatım çok geçmiş olsun sen daha kötü olmuşsun benden. İştahın olmaması her zaman iyi değildir, biraz dikkat etmelisin ki çabuk toparlanasın.

yaaaaa hasbinallahhhhhhhhhhhhhhhhh 50 . 2 3 4 cıksa anlarım da 9 noluyor acabaaaaaa ben mesaj neyım gondermıyorum burcuya küstüm sanırım ben kas yaptım kas da agır gelıyor o yuzden boleeeeeeeeeee (((

eminim kastır canm ölçüler ne alemde:ecrin_bebek:
laelaelaelaelae her şey bi garip haaaaasempatiksalakcinni:1shok:

sabah tartıldım ve 57,3 çıktım bu hafta almadığıma çok seviniyorum o kadar pastaya böreğe rağmen

geçmiş olsun canım dikkat et kendine.Sabah yediklerim:kalkınca bir bardak ılık su içtim.3 tane zeytin ,bir dilim peynir ,bir dilim kepek ekmeği,salatalık ve domates bir bardakta şekesiz çay.birde truf bugün tartılınıyordu deilmi?ben msj yazmamız gerekn arkadaşı bulamadım formda:sinifsinif:

teşekkürler canım. sağolasın. azuyla senin verdiğin numaralar neden farklı peki

[/QUOTE]

bilmem canım neden farklıbilmiyorumkismile ama ben bunu kullanıyorum.İkisinide dene istersen

lachesiss tatlım geçmiş olsun a.s.

turuf çum sağada geçmiş olsunn a.s.

kızlaaaarrr tarçın şurubu diyorum başkada bişey demiyoruuuuummm ilç kullanmaya bile gerek kalmıyacak inşallahh

trufcum tşk ederim su sebiliymiş ürenmiş oldum

sanada çook geçmiş olsun canım a.s.

estağfirullah canım. rice ederim
teşekkür ederim.

ayyyy sanada çok gaçmiş olsun canım

sağol canım.

Ay hayatım çok geçmiş olsun sen daha kötü olmuşsun benden. İştahın olmaması her zaman iyi değildir, biraz dikkat etmelisin ki çabuk toparlanasın.

sağol canım. ama evde bebekle nasıl dinlenebilirki insan. yatıyorum. anne talt (kalk) deyip duruyo.

gecmis olsun kizlarrr.

ben belim iyilesene kadar sadece yuruyus yapicam sanirim;
digerleri riskli su an benim icin...

sağol canım. bel önemli dikkat et.

.

kızlaaaarrr tarçın şurubu diyorum başkada bişey demiyoruuuuummm ilç kullanmaya bile gerek kalmıyacak inşallahh
[/COLOR]

Sağol tatlışım alırım dışarı çıkabilirsem.

sağol canım. ama evde bebekle nasıl dinlenebilirki insan. yatıyorum. anne talt (kalk) deyip duruyo.
.

Oyyy kıyamam oyun istiyordur kuzucuk ne yapsın.

merhaba herkese kızlarolumunekankayizsmile
bende sabah bi hevesle tartıldım,çok emindim biraz vermilş olduğuma,e nede olsa tüm hafta hiç kaçamak yapmadım aksine minicik minicik yedim,bazı günler aç bile kaldım yani,misafir ikramlarının tadına bile bakmadım,2 gün spor yaptım.....amaaaa malesefgram oynamamış yine. hala 54.5:sinifsinif:
niye niye? nerde yanlış yaptım yaamafoldumben böyle olunca tüm motivasyonum sıfırlanıyturup mahrum kaldığım herşeyi mideye indirmek istiyorumsenağlama
sizler ne alemdesiniz?

@truf canım gecmıs olsun hem de gozun aydın hem de cok cok cok tesekkurler koclugun cok superdı bu hafta:)

@yasemn canım yaa kendım ıyı olcemıyorum teyzeme olcturcem ılk olctugu zamankı kagıt buldum yazıyor ustunde karsılastırma da yaparım ınsallah olcturunce yazarım ben ıns:))

trufcan, geçmiş olsun.
gripin'in numaraları da olur benim verdiklerim de olur. nette daha başkaları da var. youtuba girilebiliyo ikisini de yazınca canım.

burcuhayal canım
genelde pek takılmaz buraya 50,5'a sabitledi kilosunu niye takılsınki. kaydirigubbakcemile2 ama sağolsun listemizi de yapar
sen ona ziyaretçi mesajı olarak bildir yinede çarşambaları gelip listeyi yapıp perşembeleri yayınlar genelde.

bilmem canım neden farklıbilmiyorumkismile ama ben bunu kullanıyorum.İkisinide dene istersen

sağol canım tek görmeye başlayınca deneyeceğim ikisini de
şu an gerçekten çift görüyorum herşeyi.
başım dönüyo
(noluyo la bana)

turuf çum sağada geçmiş olsunn a.s.

sağol yasminim
şu şurubun tarifini bi verirmisin bana
evde çubuk tarçın var yapayım

ilk belirtiler başladığında hemen muayene oldum
doktor senin bişeyin yok dedi. ama her ihtimle karşı vap. d.y diye bi şurup verdi hemen bi ölçek içtim. aradan az zaman geçti. bizim laboratuar bu kadar büyükmüydü la diyorum. sonra bi baktım ki prospektüsüne alkol var. hiç te aram yoktur keratayla. dedim la dr naptın sen beni zum yapıyodun az kalsın. o da bilmiyodum içinde böyle bişey olduğunu dur değiştirelim dedi. başka bişey verdi ama o da işe yaramıyo anacım. doktordamı iş yok ne. sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…