50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hayır sakın kesinlikle sen gayet iyisin
detoksçuların çoğu eski kilosuna geri dönmüş sen dönmemişsin
demek ki vermişsin
gayet güzel bence

teşekkür ederim canım.
yeni koçu seçsek bugün diyorum
devir teslim töreni yapayım da ben yatayım birazcık.
artık kendime hayrım yok ki size olsun.

trufcan, geçmiş olsun.
gripin'in numaraları da olur benim verdiklerim de olur. nette daha başkaları da var. youtuba girilebiliyo ikisini de yazınca canım.

sağol azucum. (şu nickini bi çözsem prof olcam ha) sadece sayıları yazması kaldı deniycm şimdi

benim mesajım arada kayboldu yaw...ne kadar hızlı ilerliyor yazılar ve sayfalar

yaw ben sana yorum yaptım ya
bizim en güzel çalışan kasımız
gerçek hayatta çene kaslarımız
sanal hayatta el ve barmak kaslarımız sempatiksalakcinni

detoxla verdiğim kilonun 200 gramını geri almışım. 55 kiloyum ama reglim bitmedi hala. kilo vermem epey bi yavaşladı. nolucak bakalım böyle.

ben bu hafta koç olarak grpini öneriyorum tabi başka olmak isteyen gönüllü yoksa bir de gripinimiz uygunsa

ben denedim ama o amaçla değil kuru gıda almak için yedim :)

cnm kalorisi olan herşey kilo yapar ki incir çok daha fazla yapar kayısıya göre ..

harikasın canım yaaa. yediklerinden eser kalmamıştır
herşey süper ve ötesi
hatta aramızda kalsın barbunyayı aslında fazla kaçırmamışsın da canım. ama kendini tutmana sevindim.

Tuttum tabi koçum söyledi tut diye

Ay koçum çok mutlu oldummmm tama bunlara bi de tibeti ekledim mi süper olucak süperrr bu yaza 46 ile giricemm hem de taş gibi zemuszemus

Hıı bi de selülit yağı aldım masaj yaparak sürdüm leslie ile yürüdüm sonra yıkadım :) Bu arada çok güzel kokuyo kötü kokuyo diyen arkadaşlar ???:uhm:

ŞULEcim 4 milden hangisini yapıyosun?? ben 5 mili yapıyorum onda da koşu var bölüm bölüm her mili birleştirmiş zaten ...

Express 3 mili deneyen var mı?

[
yaw ben sana yorum yaptım ya
bizim en güzel çalışan kasımız
gerçek hayatta çene kaslarımız
sanal hayatta el ve barmak kaslarımız sempatiksalakcinni[/QUOTE]

tamamcanım gördüm msjınıopuyorumnanaktan

yaa evet zor bi nick seçmişim düşünemedim. ama siz azu ya da azul diyin kısaca. mavi demek . güzel bi filmin adıydı ordan şeyapmıştım. sempatiksalakcinni

hayır sakın kesinlikle sen gayet iyisin
detoksçuların çoğu eski kilosuna geri dönmüş sen dönmemişsin
demek ki vermişsin
gayet güzel bence

öylemi dersin? ama en azından o yarım kilonunda gitmiş olması gerekiyordu,çünkü bu hafta gerçekten çook dikkat etmiştim
neyse diğer detoxtada veririm artık 1 kiloyu öyle olurbenneyaptımki
teşekkürler güzelim

ben bu hafta koç olarak grpini öneriyorum tabi başka olmak isteyen gönüllü yoksa bir de gripinimiz uygunsa

canım teşekkür ederim,ama ben cuma ve cumartesi yokum o nedenle aksar belki.İsterimki hep topikte olayım koç olarak.O nedenle başka yapmayan varsa o olsun bu hafta,haftaya ben olurum.Ama yoksa yinede kabul ederim artık

sabah tartıldım...
50.6 çıktım.
tekrar tekrra çıkmadım değişmesin diye...
takvime geçirdim hemen .
gram gramda olsa ben bu kilolardan kurtulacağım...
kesin ve katiii kararrım...

topikte 13 kiş var ama herkes başka şeylerle meşgul heralde,neden ses vermiyosunuz kızçeler?:hulya:

sabah tartıldım...
50.6 çıktım.
takvime geçirdim hemen .

alkisalkisalkis canım tebrikler,az kalmış ha gayret.
Ya varya 1 kilo o kadar kolay alınıyoki istesen 1 günde ama vermekta okadar zor.1 günde alınabilen 1 kiloyu vermek bazen 2-3 haftasını alıyo insanın:uhm:

sabah tartıldım...
50.6 çıktım.
takvime geçirdim hemen .

İNŞALLAH CANIM
bende verseydim biraz ne güzel olurdu
bende 300 gr almışım deli gibi spora rağmen:gitme:

alkisalkisalkis canım tebrikler,az kalmış ha gayret.
Ya varya 1 kilo o kadar kolay alınıyoki istesen 1 günde ama vermekta okadar zor.1 günde alınabilen 1 kiloyu vermek bazen 2-3 haftasını alıyo insanın:uhm:

gerçekten istesem günde 2 kilo bile alırım ama
1 günde 100 gr bile vermek çok zor oluyor

bende zencefil diyorum

onu nasıl kullanıyoruz peki

canım teşekkür ederim,ama ben cuma ve cumartesi yokum o nedenle aksar belki.İsterimki hep topikte olayım koç olarak.O nedenle başka yapmayan varsa o olsun bu hafta,haftaya ben olurum.Ama yoksa yinede kabul ederim artık

kim olmadı acaba başka

sabah tartıldım...
50.6 çıktım.
takvime geçirdim hemen .

tabiki bundan böyle sen gram gram verirsin zaten çünkü kilon ciddi manada az

bende tam 57 kiloydum.bu sabah tartıldım 56.8 im...

ilk tartılma için gayet iyi ben 2 ay yerimde saymıştım. hatta bazen almıştım.

@yasemn canım yaa kendım ıyı olcemıyorum teyzeme olcturcem ılk olctugu zamankı kagıt buldum yazıyor ustunde karsılastırma da yaparım ınsallah olcturunce yazarım ben ıns:))
çünkü kesin incelmişsindir bebeğimm

hayatım hazır birşey bu evdede hazılanıyormuş ama ben yapmadım zaten on numara işe yarıyor biliyorum sürekli dırdır söylüyorum
sıkıyorsam kusura bakmayın
benimkinin markası FREŞH içinde normal şeker var ve birkaç bitki karışımı
istanbulda bulunurmu bilmem oda ayrı bir konuu
esas sırrrı karanfil galibaa çünkü antiseptik özelliği var evvelsin eşimin boğazı ağrıyordu 2 gün içtiii omuşş şu an bişeyi yok yaniii

şu an müsayit değilim onun nette tarifi var gıda boyası ile rengi veriliyormuşş nettekii doğalyerimseniben

bencede kuzuşum çooook rahat ol
bende zencefil diyorum
doğru diyorsun şekerim kaydirigubbakcemile5tabii oda işe yararr

zencefili ister taze olarak ister baharat ını tüketebilirsiniz
mesela çayına veya taze meyve suyuna (azcık çaykaşığının ucunda acıdır çünkü biraz)
katarak için
taze olanını da kes bir parça bozuk para büyüklüğünde mesela 1 tl kadar kes ve ye
ama yine dikkat tazesi dahada acı ama olsun yiyin yiyin çok şifalı

kızlar çoğunuzda bağırsak problemi var gördüğüm kadarıyla. ben uzun yıllar o sıkıntıyı yasadım. ne çaylar içtim, ne kayısılar hurmalar yedim, ilaçlar içtim çare etmedi. nedeni neymiş biliyor musunuz ? yumurtalığımda kist varmış ve o kadar büyümüş ki bağırsakları sıkıştırıp onların çalışmasını da engelliyormuş. ameliyat olup kisti aldırdıktan sonra o kadar rahatladım ki anlatamam. benimki extrem,olagandışı bi durum tabi ama yine de anlatmak istedim. yani kabızlığın sebebi o kadar basit olmayadabiliyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…