merhaba herkese kızlarolumunekankayizsmile
bende sabah bi hevesle tartıldım,çok emindim biraz vermilş olduğuma,e nede olsa tüm hafta hiç kaçamak yapmadım aksine minicik minicik yedim,bazı günler aç bile kaldım yani,misafir ikramlarının tadına bile bakmadım,2 gün spor yaptım.....amaaaa malesefgram oynamamış yine. hala 54.5:sinifsinif:
niye niye? nerde yanlış yaptım yaamafoldumben böyle olunca tüm motivasyonum sıfırlanıyturup mahrum kaldığım herşeyi mideye indirmek istiyorumsenağlama
sizler ne alemdesiniz?
@truf canım gecmıs olsun hem de gozun aydın hem de cok cok cok tesekkurler koclugun cok superdı bu hafta:)
@yasemn canım yaa kendım ıyı olcemıyorum teyzeme olcturcem ılk olctugu zamankı kagıt buldum yazıyor ustunde karsılastırma da yaparım ınsallah olcturunce yazarım ben ıns:))
trufcan, geçmiş olsun.
gripin'in numaraları da olur benim verdiklerim de olur. nette daha başkaları da var. youtuba girilebiliyo ikisini de yazınca canım.
benim mesajım arada kayboldu yaw...ne kadar hızlı ilerliyor yazılar ve sayfalar
alayım bari yaw:))
kıslar bide kuru dutta iyi geliyomuş dün okulda bi ark. söledi cümle alem biliyo benim sorunumu :sinifsinif: :gitme: ama biraz kaloriiliymiş oda sanırım az yersek sabahları bişi olmas sanırım :lepi:
dut kurusu deneyen oldumu hiç ?
kurusunu değil de tazesini çok yerim yazın kilo yapcagını sanmam ya, ama bilemiyorum tabi.
ağız yaralarına çok iyi geldiğinden ağzımda yara, dilimde kabarcık oldu mu çok tüketirdim ben.
hatta ramazan ayınca iftar öncesi , karadut suyu içtim ve felaket sey yaptııı cırcır:roflol:
canım kuru dutu sanmam ama kuru vayısı kio yapıyomus ben çok yiyodum 60 kiloydum o zamanlarda da , wc ye çıvarsın diye yeyip duruyodum komsu dedi ki kilo yapan tek kuru gıda kayısıymıs dedi.ona da hemsire olan eltisi söylemis.
harikasın canım yaaa. yediklerinden eser kalmamıştır
herşey süper ve ötesi
hatta aramızda kalsın barbunyayı aslında fazla kaçırmamışsın da canım. ama kendini tutmana sevindim.
hayır sakın kesinlikle sen gayet iyisin
detoksçuların çoğu eski kilosuna geri dönmüş sen dönmemişsin
demek ki vermişsin
gayet güzel bence
lachesiss tatlım geçmiş olsun a.s.
turuf çum sağada geçmiş olsunn a.s.
kızlaaaarrr tarçın şurubu diyorum başkada bişey demiyoruuuuummm ilç kullanmaya bile gerek kalmıyacak inşallahh
ben bu hafta koç olarak grpini öneriyorum tabi başka olmak isteyen gönüllü yoksa bir de gripinimiz uygunsa
sabah tartıldım...
50.6 çıktım.
tekrar tekrra çıkmadım değişmesin diye...
takvime geçirdim hemen .
gram gramda olsa ben bu kilolardan kurtulacağım...
kesin ve katiii kararrım...
sabah tartıldım...
50.6 çıktım.
takvime geçirdim hemen .
alkisalkisalkis canım tebrikler,az kalmış ha gayret.
Ya varya 1 kilo o kadar kolay alınıyoki istesen 1 günde ama vermekta okadar zor.1 günde alınabilen 1 kiloyu vermek bazen 2-3 haftasını alıyo insanın:uhm:
bende zencefil diyorum
canım teşekkür ederim,ama ben cuma ve cumartesi yokum o nedenle aksar belki.İsterimki hep topikte olayım koç olarak.O nedenle başka yapmayan varsa o olsun bu hafta,haftaya ben olurum.Ama yoksa yinede kabul ederim artık
sabah tartıldım...
50.6 çıktım.
takvime geçirdim hemen .
bende tam 57 kiloydum.bu sabah tartıldım 56.8 im...
çünkü kesin incelmişsindir bebeğimm@yasemn canım yaa kendım ıyı olcemıyorum teyzeme olcturcem ılk olctugu zamankı kagıt buldum yazıyor ustunde karsılastırma da yaparım ınsallah olcturunce yazarım ben ıns:))
b
sağol canım tek görmeye başlayınca deneyeceğim ikisini de
şu an gerçekten çift görüyorum herşeyi.
başım dönüyo
(noluyo la bana)
sağol yasminim
şu şurubun tarifini bi verirmisin bana
evde çubuk tarçın var yapayım
ilk belirtiler başladığında hemen muayene oldum
doktor senin bişeyin yok dedi. ama her ihtimle karşı vap. d.y diye bi şurup verdi hemen bi ölçek içtim. aradan az zaman geçti. bizim laboratuar bu kadar büyükmüydü la diyorum. sonra bi baktım ki prospektüsüne alkol var. hiç te aram yoktur keratayla. dedim la dr naptın sen beni zum yapıyodun az kalsın. o da bilmiyodum içinde böyle bişey olduğunu dur değiştirelim dedi. başka bişey verdi ama o da işe yaramıyo anacım. doktordamı iş yok ne. sempatiksalakcinni
bencede kuzuşum çooook rahat olöylemi dersin? ama en azından o yarım kilonunda gitmiş olması gerekiyordu,çünkü bu hafta gerçekten çook dikkat etmiştim
neyse diğer detoxtada veririm artık 1 kiloyu öyle olurbenneyaptımki
teşekkürler güzelim
doğru diyorsun şekerim kaydirigubbakcemile5tabii oda işe yararrbende zencefil diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?