linguist oldumu acaba? yasemin,sensewitch,spatz?
kızlar çoğunuzda bağırsak problemi var gördüğüm kadarıyla. ben uzun yıllar o sıkıntıyı yasadım. ne çaylar içtim, ne kayısılar hurmalar yedim, ilaçlar içtim çare etmedi. nedeni neymiş biliyor musunuz ? yumurtalığımda kist varmış ve o kadar büyümüş ki bağırsakları sıkıştırıp onların çalışmasını da engelliyormuş. ameliyat olup kisti aldırdıktan sonra o kadar rahatladım ki anlatamam. benimki extrem,olagandışı bi durum tabi ama yine de anlatmak istedim. yani kabızlığın sebebi o kadar basit olmayadabiliyor...
ben daha yeniyim yahu neyime koçlukkaydirigubbakcemile3
kızlar çoğunuzda bağırsak problemi var gördüğüm kadarıyla. ben uzun yıllar o sıkıntıyı yasadım. ne çaylar içtim, ne kayısılar hurmalar yedim, ilaçlar içtim çare etmedi. nedeni neymiş biliyor musunuz ? yumurtalığımda kist varmış ve o kadar büyümüş ki bağırsakları sıkıştırıp onların çalışmasını da engelliyormuş. ameliyat olup kisti aldırdıktan sonra o kadar rahatladım ki anlatamam. benimki extrem,olagandışı bi durum tabi ama yine de anlatmak istedim. yani kabızlığın sebebi o kadar basit olmayadabiliyor...
olmadım bebeem boshayallersmile olabilirim isterseniz :lepi:
teşekkür ederim canım.
yeni koçu seçsek bugün diyorum
devir teslim töreni yapayım da ben yatayım birazcık.
artık kendime hayrım yok ki size olsun.
ben bu hafta koç olarak grpini öneriyorum tabi başka olmak isteyen gönüllü yoksa bir de gripinimiz uygunsa
ben
Hıı bi de selülit yağı aldım masaj yaparak sürdüm leslie ile yürüdüm sonra yıkadım :) Bu arada çok güzel kokuyo kötü kokuyo diyen arkadaşlar ???:uhm:
Express 3 mili deneyen var mı?
lingum bu hafta sen ol bence,haftaya ben olayım.Tabi eğer herkes kabul ederse[/B]
ŞULEcim 4 milden hangisini yapıyosun?? ben 5 mili yapıyorum onda da koşu var bölüm bölüm her mili birleştirmiş zaten ...
Express 3 mili deneyen var mı?
çünkü kesin incelmişsindir bebeğimm
tamam canım olurum isterse arkadaşlar da bayanssulusmile
olmadım bebeem boshayallersmile olabilirim isterseniz :lepi:
aaaaaaaaaaa ben fast 3 mil ile express 3 mili karıstırdım sanırsam benım yaptıgım ne ki ola :)))
linguist kocum naber yaa :))
soru neyım soralım koclara bole kazık kazık hehehe:)
kocum sımdı benım ıc bacak sorunlu bole bı yıyecek yok mu ıc bacaktakı sorunları gıderen hhehe hanı yogurt gobek yaglarına hucum edıyormus ya onun gıbı :))))
ınsallah canım benım yaaaa kaydirigubbakcemile5
tamamdır o zaman canım hadı hayırlı ugurlu olsun yenı koclugun vatana mıllete hayır getır -tatlicadiarzu- zayıflat bızı can koc kaydirigubbakcemile5
gripin ve de suleulku kaldı gecmıslerden koc olmayan :lepi:
benim için nooo problemmmsempatiksalakcinni
aaaaaaaaaaa ben fast 3 mil ile express 3 mili karıstırdım sanırsam benım yaptıgım ne ki ola :)))
linguist kocum naber yaa :))
soru neyım soralım koclara bole kazık kazık hehehe:)
kocum sımdı benım ıc bacak sorunlu bole bı yıyecek yok mu ıc bacaktakı sorunları gıderen hhehe hanı yogurt gobek yaglarına hucum edıyormus ya onun gıbı :))))
selulit yagı ben kullanıyorum kaydirigubbakcemile5
express 3 mil ben yapıyorum kaydirigubbakcemile5
ohh mıss selulıt yagı kekık yagı gıbı kokuyor ama rahatsız etmıyor canım benı ama annemı edıyor valla kaydirigubbakcemile
express 3 mili de pek cok sevdım 45 dk suruyoru her bı halt yapıyoruz ıste toplamda 8 kısı sanırım beraber yapıyoruz leslie- leslienin kızı- leslienin yigeni- leslienin babanne dedıgı gıbı -tatlicadiarzu-
ben fast 4 mil yaptım...... normalda hep fast 3 mi yapıyordum.... express 3 milide indirdim izledim ama pek hoşuma gitmedi....müzik yoktu o yüzden cazip gelmedi bana.hareketler hepsinde aynı aşağı yukarı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?