50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım resim netten kötü çıkmış ama başkada bulamadım

şimdi tarifi geliyooooo ama tarif bana zor geldi

mutfaktaydım kızlar yemek koydum ocağa ehehe baya bi sayfa geçmiş yine:)))
trufum toz zencefil ve tarçını azıcık balın içine kat ye boğazına falan çok iyi gelir ....

linguist oldumu acaba? yasemin,sensewitch,spatz?

oldum kuzummm

bilmem kii :ecrin_bebek: :uhm:

spaztcım başka etkileri varmıydı adet düzensizliği falan bende o gibi durumlar yokta yinede korktum :gitme:

teşekkür ederim canım.
yeni koçu seçsek bugün diyorum
devir teslim töreni yapayım da ben yatayım birazcık.
artık kendime hayrım yok ki size olsun.

kuzum ben yaptım vaktı zamanında olumunekankayizsmile bu hafta ya suleulku ya da gripin ya da linguist eskilerden bu 3lu sanırım bence galıba

ben bu hafta koç olarak grpini öneriyorum tabi başka olmak isteyen gönüllü yoksa bir de gripinimiz uygunsa

olur beeeebbeeeeemmm kaydirigubbakcemile5

ben
Hıı bi de selülit yağı aldım masaj yaparak sürdüm leslie ile yürüdüm sonra yıkadım :) Bu arada çok güzel kokuyo kötü kokuyo diyen arkadaşlar ???:uhm:
Express 3 mili deneyen var mı?

selulit yagı ben kullanıyorum kaydirigubbakcemile5

express 3 mil ben yapıyorum kaydirigubbakcemile5

ohh mıss selulıt yagı kekık yagı gıbı kokuyor ama rahatsız etmıyor canım benı ama annemı edıyor valla kaydirigubbakcemile

express 3 mili de pek cok sevdım 45 dk suruyoru her bı halt yapıyoruz ıste toplamda 8 kısı sanırım beraber yapıyoruz leslie- leslienin kızı- leslienin yigeni- leslienin babanne dedıgı gıbı -tatlicadiarzu-

Malzemeler: 1/2 kg kabuk tarçın, 200 gr karanfil, 200 gr zencefil, 6 lt su, 3 kg şeker, 2 limon suyu. Yapılışı: Bütün malzemeyi 3-4 saat kaynatıp, 2 limonun suyunu ekleyin. Bez bir süzgeçten geçirin. Soğuyunca cam kavanozlara koyun. Kanelayı da hem sıcak, hem de soğuk içebilirsiniz. Dilerseniz, beyaz süt tatlılarının üstüne de koyabilirisiniz.

trufçum
malzemeleri yarıyada indirebilirsin canım baharat lezzetinide seviyorsan soğukta içilir içine buz atarsın yazın missss

birde aktarın eşime verdiği tarif var ama gr belirtmemişş

zencefil

havlıcan

karabiber

acıbiber

arzuya göre şerbet boyası

ve şekerr

ŞULEcim 4 milden hangisini yapıyosun?? ben 5 mili yapıyorum onda da koşu var bölüm bölüm her mili birleştirmiş zaten ...

Express 3 mili deneyen var mı?

ben fast 4 mil yaptım...... normalda hep fast 3 mi yapıyordum.... express 3 milide indirdim izledim ama pek hoşuma gitmedi....müzik yoktu o yüzden cazip gelmedi bana.hareketler hepsinde aynı aşağı yukarı

çünkü kesin incelmişsindir bebeğimm

ınsallah canım benım yaaaa kaydirigubbakcemile5

tamam canım olurum isterse arkadaşlar da bayanssulusmile

tamamdır o zaman canım hadı hayırlı ugurlu olsun yenı koclugun vatana mıllete hayır getır -tatlicadiarzu- zayıflat bızı can koc kaydirigubbakcemile5

gripin ve de suleulku kaldı gecmıslerden koc olmayan :lepi:

aaaaaaaaaaa ben fast 3 mil ile express 3 mili karıstırdım sanırsam benım yaptıgım ne ki ola :)))

linguist kocum naber yaa :))

soru neyım soralım koclara bole kazık kazık hehehe:)

kocum sımdı benım ıc bacak sorunlu bole bı yıyecek yok mu ıc bacaktakı sorunları gıderen hhehe hanı yogurt gobek yaglarına hucum edıyormus ya onun gıbı :))))

fıstıklar ben kaçar :sinifsinif:

hepinizi öptümmmmŞeniz

ben tibeti yaptıııımm bu arada artımı alemmm aklinialirimsmile

bugünde bana yaldız yokk-tatlicadiarzu-

yuhhh soruya bakkk:1shok:

saol canım benim Şeniz trufada çok tşk ederim koçluğu için :lepi:

benim için nooo problemmmsempatiksalakcinni

tamamdır o zaman kaptanlık pazubandumu taktım koluma Şeniz

uleeen dakka 1 gol 1 naniknanik kaçırtmaya mı uğraşıyon canım sen beni :1ninca: sırnaşık şey sorun derken nası bi şey canım acaba? masaj yağları kullanıyosun sporunuda yapıyosun sonuç harika olucaktır :lepi:

linguist oldumu acaba? yasemin,sensewitch,spatz?

cnm ben oldum

cnm o 3 mil fast ben de yapıyorum zevkli o..

ben fast 4 mil yaptım...... normalda hep fast 3 mi yapıyordum.... express 3 milide indirdim izledim ama pek hoşuma gitmedi....müzik yoktu o yüzden cazip gelmedi bana.hareketler hepsinde aynı aşağı yukarı

hımm ok onu indiriyim o zmn

sağol tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…